Pantelija drug, znaš li šta slučajno za ovog Tiru kakav je?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pantelija drug, znaš li šta slučajno za ovog Tiru kakav je?
Sve si za 10 napisao, svaka castscholsey je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:01Hajde prestanite sa tim patetičnim šupljacima. Pantelija 1000% u pravu, manite se više tih spinova da su ko biva svi ispljuvani.. par profila lane i odmah priča aaaa svi Pitari pljuju, aaa vječno nezadovoljni, aaaa toksična atmosfera.
Ne pljuju svi. Nismo ni blizu tolika vnago kakvim nas se predstavlja, nego smo ubijeni u pojam.
Nema dalje dok se ne rastjeraju frigidne polulezbe iz administracije, jer su upravo one glavni inicijatori ovih blaćenja navijača i kreiranja neradničke/uhljebske/toksične atmosfere.
Poslije bi trebalo dovesti Filipa Arežinu. Da doktor Đorđević ima neku konkurenciju i nekoga s kim može gađati prečke na treningu.![]()
Ivanković je novi trener Zrinjskog.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:09Znaci od 10 klubova sto su ostali u ligi 8 ih ulazi u sezonu sa novim trenerom![]()
Ne znam koga ce Zrinjski sad dovesti,ne bi me iznenadilo i Rozmana cak da uzmu ali siguran sam da imamo najboljeg trenera lige i da je Zekic najozbiljnije trenersko ime koje je doslo od kad imamo investitore(2013)
Samo da se sve poklopi aBd,trebaju nam 2 vrhunska igraca nazad.Ocekujem i sudjenje u nekoj mjeri realnije sa VARom i Vici istice mandat mora se sredit novi
Pa svi su objavili da je kraj saradnje i zvanicna Zrinjskog.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:50Gdje si pročitao da su mu dali otkaz?skullcrusher je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:28Sta mislite da smo mi dali otkaz treneru 4 sata prije pocetka priprema... pa kuku njima hahahahahaha
mensur55 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:57Novi prvak je sa Koševa, nisu dzaba ovi otkazi trenerima ekipa koje su nam konkurentne za titulu, niti je preko noći zaboravnjen rat sa savezom. Vici treba mir u kući nama treba titula, prosle sezone prvak Borac(srpski), prije toga Zrinjski(hr), sad je red i na nas.
Ti očigledno nisi dugo vidio Koševo, minimalno godinu dana.Pantelija je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:37Kakve laži... Kakva tona laži_weella_ je napisao/la: ↑20 jun 2024, 00:16Kad ovi samorpozvani “navijači” i ljubitelji FK Sarajevo (čitaj forumski puk koji šutno lopte nije) bude znao šta želi duže od tri mjeseca, tad ćemo uspjeti.
- guraj djecu, naša djeca su zlato (**** Šahinoviću mater nakon tri loše intervencije, **** majke Mulaliću nakon dva loša centaršuta, Buljubašiću se svašta pisalo jel odigra loših 45 minuta), dakle niko se nikad istrpio nije da se foruma pitalo.
-
Za mulalića se pisačo da ostane i davana podrska
Niko nije htio da ide
Šahinovic isto sem riijerkih ovdje svi subili ok sa njim.
Za buljubašića lažes svi su govorili da igra prije matanovica i julardzije i sad svi pisu da mora počinjati.
Jeste kraj saradnje ali nije dobio otkaz.skullcrusher je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:40Pa svi su objavili da je kraj saradnje i zvanicna Zrinjskog.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:50Gdje si pročitao da su mu dali otkaz?skullcrusher je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:28Sta mislite da smo mi dali otkaz treneru 4 sata prije pocetka priprema... pa kuku njima hahahahahaha
Pa kad vec pametujes, vec sad sa ovim transferima smo tri igraca akademije zatrpali i nece imati priliku a vec imaju 18-19 pa i blizu 20 godina... Sta vrijedi doci na trening ako ne dobijes sansun10-15 min bar?_weella_ je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:16
A ovo ne konta forumski puk jer nije kapitalac i nema ga na Fotball Manageru
Dati šansu dječaku od 16 godina da proðe pripreme je blago, sa seniorima raditi ako bude zdravo sa 18 je spreman za prvi tim
Al sad ce poredjenja Lamine Yamal i Barcelona, jer mi smo zdrava sredina. Ili ce se komentarisati kako se postovi pišu.
Ljudi baš bezposleni, vjerujem da vecina ima radnog staža u minusu čim se razumije u sve od pisanja postova do odabira igrača.
Pritom samo na znanje dajem da apsolutno ne podržavam odabir u strukturama kluba, sve i jedno bi zamjenio (osim ovog novog Latermea jer se nije dokazao čestito) ali hajmo malo prepustiti nekome da radi svoj posao a mi poderati grla i dlanove i platiti članstvo i klubu i navijačkoj skupinj jer to je minimum onoga što možemo ako želimo da se mjerimo sa EU navijačima i fudbalom.
Kad nas bude u prosjeku 10K na utakmicama i 10K u članstvu možemo reći da smo privlačna sredina za igrača i stabilan klub.
Kaze nije otkaz,,,Ovo je klasicni odkaz jer je covjek trazio igrace platu bonus ili je neki sukob.. AL DOBAR POKUSAJ OD STRANE ZRINJSKOG, da spusti pritisakSamoDaKazeem je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:18Jeste kraj saradnje ali nije dobio otkaz.skullcrusher je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:40Pa svi su objavili da je kraj saradnje i zvanicna Zrinjskog.
"s obzirom na renome gospodina Petrovića i mogućnost odlaska u neki inozemni klub i prije naših europskih utakmica, morali smo se okrenuti rješenju koje smatramo jednako dobrim, a koje nam istovremeno jamči kontinuitet u radu"
Vjerovatno Petrović želi opciju da može otići ako mu šta iskrsne vani, Zrinjski hoće kontinuitet .
_weella_ je napisao/la: ↑20 jun 2024, 14:35E moj Pantelija, ti možda imaš 30+ godina al razmišljaš ko da ti je 16.
Sad da klub kaže nećemo nikog dovest samo će igrati djeca jer režemo troškove ti bi prvi česme i pipe ovdje stavljao.
Njemu trening sa prvim timom znači ko 5 utakmica sa kadetima/juniorima.
Nek dobije u 5 utakmica po 10 minuta njegova sezona je uspješna.
Uozbilji se i nemoj više citirati moje postove jer se razilazimo, još ti moraš ispratiti fudbala da pričaš o mojim postovima.
Član od kako se uvelo članstvo, navijač cca nekih 25 godina, sa sezonskom/godišnjom kartom. Dovoljno da budem ispred 97% foruma po pripadnosti bojama.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Uvijeknapravojstrani i 25 gostiju.