FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Monolog » 12 feb 2011, 20:54

geronimo je napisao/la:Secerova pitanja cemo rijesiti kada se potrefimo live
Misliš, kada on bude plać'o ceh zbog opklade sa zemljakom(tj. sa mnom)?! :lol:

Eh, vidio sam samo highlightse sa ovog meča, al' i to je bilo dovoljno da vidim ko je bio gazda na terenu(ako je iko sumnj'o u to). Rutinska pobjeda, mogla je biti i ubjedljivija, al' ni sa ovim rezultatom se iz tabora Bayerna niko neće buniti. Ono što je još važnije su povraci Ribery-ja i Robbena, a kada oni igraju, onda i Bayern pokazuje svoje pravo lice.

Što se tiče Gomezove nove frizure :mrgreen: , vjerovatno je ista zbog skidanja uroka, jer momak je ove sezone propustio mnogo izglednih šansi(ne zanima me broj postignutih golova, činjenica je da je promašio više negoli je trebao).

Nego, nadam se da je i meni dozvoljeno napisati koju kada je Badstuber u pitanju. :? Rek'o bih da je zbog pada njegove forme kriv LvG(gle čuda :lol: ). Dakle, svi znamo da su sinhronizovani stoperi ono što bi svaka ekipa trebala imati, a Bayern to nema iz razloga što je ove sezone Holger promijenio više partnera( :lol: jah, baš sam mislio na to), negoli je to normalno(Mičo, Buyto, Breno, Tymo). Dakle, kada bi se jedan od njih ustalio u prvoj postavi, vjerovatno bismo i Holgera vidjeli u prošlosezonskom izdanju. Inače, ove sezone smo svakako svjedoci pada forme kod svih Bayernovaca(izuzev Gomeza, koji je dobio priliku zbog povrede Olića i vjerovatno otpisanog Klose-a). Pa ni Švajni nije podig'o formu(nije ju čak ni zadržao) u odnosu na prošlu sezonu. Dakako, tu kao glavnog krivca vidim Galonju.

Nisam pobornik šbbkbb(šta bi bilo kad bi bilo), tako da ne mogu reći koliko bi Badstuber napredov'o da je pored njega neki iskusni stoper. Možda bi ga isti zasjenio, pa bi sada tražili neku zamjenu i za Holgera. :lol: U svakom slučaju, mislim da u njegovoj igri ima dosta prostora(a bgm i vremena) za napredak, što bi sljedeći( :lol: ) Bayernov trener treb'o znati iskoristiti. Mislim da je i @Valencia neke igrače naveo koji nisu bolji od Badstubera(stidi se @Valencia :lol: ), te također mislim da se jedan Evans ne može porediti sa Holgerom(iskren da budem, Evans ne dobija priliku, tako da na osnovu onih par utakmica ne možemo reći o kakvom se igraču radi. Ja sam mišljenja da je to jedan prosječaj premierligaški stoper, al' koji ima 3 olakšavajuće okolnosti: Sir Alex Fergusona, dvojac Rio-Vidić i godine. Dakle, on će sigurno napredovati(malo se igram proroka :lol: ), samo da ga povrede zaobiđu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 feb 2011, 21:26

geronimo je napisao/la: Hvalim Müllera zato sto je zasluzio, kod prvog gola direktni ucesnik, jedan gol sam zabio i imao jednu zaista izglednu priliku. Konstantno se otvarao, ima veliku zelju za igrom, prepun samopuzdanja i igrac bez kojeg se Bayern ne moze zamisliti.
Jos pitanja? Slobodno reci sta ti nije jasno, stojim ti na usluzi ;)
U nastavku utakmice je malo "opao", ali valjda je to i muliji dozvoljeno. Rezultat povoljan, pljackasi raspolozeni i malom Mu malkice pala koncetracija, tako da se odmah primjeti razlika izmedju super Mile i veoma dobrog Mile :D

Jbte, od secera ne mogu ziv ostati radi svajnija, te sto ga nisu prodali, te glumi divu, te ima boljih igtraca na toj poziciji koji bi pomogli Bayernu.
Ja to sve fino upakujem i kazem da je on igrac od velike vaznosti za Bayern i da je konacno sazrio kao igrac, te da je proslo vrijeme kada smo se nervirali radi njegovih toplih - hladnih partija.
I odmah se ti nadjes (gle cuda :lol: ) da kritikujes mene sto nisam Bastiana malo vise pohvalio. :lol:
Druze, to je moje vidjenje, tvoje je drugacije. Nikakav problem, zar ne?
Ako bas istrajes u tome da hoces da dokazes da je Basti bio bolji od Müllera, sacekajmo ponedjeljak i ocjene samih igraca.
Eto, nadam se da sam bio dovoljno fer da ti odgovorim, jer nikad nisam bjezao od toga. Valjda i zbog toga sto mi nema nista mrze kad nekoog nesto upitam, a doticni se "ispari".
@Valenciji sam ostao duzan odgovor u vezi Badstubera, ali toliko toga sam govorio u vezi njega, tako da mi se ne da ponavljati.
Secerova pitanja cemo rijesiti kada se potrefimo live. 8-)

Ma dijelimo isto misljenje glede Mullera i slazem se da se Bayern ne bi mogao bez njega zamisliti,ali bas se osjetilo u drugom poluvremenu da nije isti kao u prvom,iako je opet uputio onaj pas Gomezu,pa ova promasi cistu priliku.A Basti je pravio prevagu na sredini i Hoffenheim nije mogao napraviti neki ozbiljniji napad,a kamo li da sloze kontru opasnu po gol i opet je stigao pomoc u napadu,ali eto,cekamo ponedjeljak :)
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 feb 2011, 22:04

dobra predstava danas, kontrola igre...trebalo bi ovakvu suverenost cesce imat

ovi sto spominju fulanje zicera od strane gomeza neka mi ih nabroje??il mozda ja ne shvatam pojam zicer ko neki drugi, al valjda da bi neki mogli nesto reci protiv gomeza posto je to furka onda to cine....ja sam prezadovoljan time sto je gomez ostao u bayernu i sto ga bayern kojim slucajem nije mijenjao za džeku...džeki svaka cast al gomez je bolji napadac...u gomezove kvalitete nikad nisam sumnjao i to znaju svi oni koji su moje postove pratili...i kod gomeza nikad nisam grijesio....a zna se koliko nas je ovde od pocetka bilo pro gomez..... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2011, 22:05

Et' j.ebi ga danas nisam gledo tekmu al' citajuci ovo sto Bavarci pisu, haman je bilo za cenera . Odlicno raspolozenje vlada kako medju navijacima tako i igracima.Titula eto ode niz vodu najvjerovatnije al da zadrzimo formu nebil' demolirali Inter :twisted:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 22:26

Centre forward je napisao/la:Et' j.ebi ga danas nisam gledo tekmu al' citajuci ovo sto Bavarci pisu, haman je bilo za cenera . Odlicno raspolozenje vlada kako medju navijacima tako i igracima.Titula eto ode niz vodu najvjerovatnije al da zadrzimo formu nebil' demolirali Inter :twisted:
Velik je zaostatak to sve stoji,al ima još teoretske šanse,iako da budem iskren,navijam da Borussia osvoji prvenstvo,a bogami ako se nastavi trend slabijih partija mogla bi se ova njihova prednost postepeno topit,e sad je naravno pitanje mogu li Bavarci imat učinak do kraja 100% mada im i on ne bi garantovao titulu.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 feb 2011, 23:23

Monolog je napisao/la:Mislim da je i @Valencia neke igrače naveo koji nisu bolji od Badstubera(stidi se @Valencia :lol: )
Na koga konkretno mislis?

Nisam napis'o da je Evans bolji ako si mislio na njega.

Da stvar bude apsurdna, Timoscuk ( :mrgreen: :lol: ) je najbolji defanzivac Bajerna u ovoj sezoni :mrgreen: . Batstuber mi nije djelov'o nista uvjerljivije od Time kad su igrali zajedno na pozicijama stopera. A sad Monolog, zamisli da Timoscuk igra stopera u EPL, na sta bi to licilo :mrgreen: :lol: :lol: !?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 feb 2011, 01:22

Sad još više bole prosuti bodovi protiv Vukova i Jarčeva i umjesto 13 sad je trebalo biti -8 bodova. Ali šta je, tu je, nije moglo biti drugačije (a moglo je biti i gore 8-) ) Izgleda da se bojimo životinja :twisted:
Bitno je gurati dalje i održavati dobru formu i dobro zdravlje :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 13 feb 2011, 16:35

dr.adnan je napisao/la:Sad još više bole prosuti bodovi protiv Vukova i Jarčeva i umjesto 13 sad je trebalo biti -8 bodova. Ali šta je, tu je, nije moglo biti drugačije (a moglo je biti i gore 8-) ) Izgleda da se bojimo životinja :twisted:
Bitno je gurati dalje i održavati dobru formu i dobro zdravlje :D :D :D
hehehe izgleda pa ipak su to Vukovi i Jarcevi inace jake ,borbene zivotinje :P hehe :lol:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 14 feb 2011, 10:20

Obzirom da sam bio na tekmi protiv Hoffenheim-a, podijelicu s vama dio citave atmosfere:

Dolazak na Allianz Arenu...

Ulazak na tribine...

Zagrijavanje igraca Bayerna ispred nas...

Izlazak igraca na teren i pocetak utakmice...

Malo s utakmice...

Skandiranje Robbenu nakon gola...

Odlazak nakon utakmice i Allianz Arena u crvenom...

Nisam navijac Bayerna (navijam za Barcu), ali to nije razlog da ne odem na utakmicu tog velikog kluba i uzivam na prelijepoj Allianz Areni...

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 14 feb 2011, 11:32

YaSSaL je napisao/la:Obzirom da sam bio na tekmi protiv Hoffenheim-a, podijelicu s vama dio citave atmosfere:

Ulazak na tribine...

Malo s utakmice...

Nisam navijac Bayerna (navijam za Barcu), ali to nije razlog da ne odem na utakmicu tog velikog kluba i uzivam na prelijepoj Allianz Areni...

svaka cast majstore hvala ti
VOLIM BAYERN

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 14 feb 2011, 11:58

YaSSaL je napisao/la:Obzirom da sam bio na tekmi protiv Hoffenheim-a, podijelicu s vama dio citave atmosfere:

Ulazak na tribine...

Malo s utakmice...

Malo reci da sam ljubomoran :( :( .

Svaka cast na klipovima :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 14 feb 2011, 18:32

Ulazak na tribine...

Malo s utakmice...

svaka cast!!! :D To mi je posljednja zelja da odem na utakmicu Bayerna :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2011, 19:51

3300 postignutih golova u Bundesligi. Veoma impresivno.

slika

Ponovo se otvorila prica oko Bayerna i Elie, ali i ovaj put je sve to tiho bez intezivnije navale Bayernovih skauta. Navodno je Bayern spreman ponuditi 10 miliona za otkup ugovora.

Kroos se vratio treninzima nakon duze pauze i po svemu sudeci bi mogao konkurisati za mec protiv Intera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2011, 23:59

Nesto mi je ova tema zamrla. Nedostaju mi oni kilometarski postovi. :D

http://4-4-2.com.****.com/spor ... 00_00.html
Kako navodi ovaj portal, Bayern je dogovorio saradnju sa Bosingwom, ali posto im ja ne vjerujem, ostaje sve na pokusaju.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 23595.html
A ono sto je obradovalo sve u Bayernu je taj cast i postenje Hoenessa, koji je dobio nagradu za zivotno djelo. Naime, on je pristao 2003 godine na odigravanje prijateljske utakmice izmedju Bayerna i St. Paulija i na taj nacin sprijecio kolaps ovog kluba iz Hamburga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 15 feb 2011, 10:06

Omerbavarac je napisao/la:Nesto mi je ova tema zamrla. Nedostaju mi oni kilometarski postovi.
pa napisi jedan kilometarski a mi cemo te slijediti 8-)
bosingva je desni bek, ili :?
vjerujem da necemo dovoditi desnog beka, barem dok je haala pod arenom :lol:
ps
eno i brena se pocela buniti, brena i kloze :twisted:
u pravu je momak, bez daljnjeg. igrati bez nekih velikih gresaka i za to biti ´nagradjen´ klupom :twisted: :roll:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 feb 2011, 10:53

Znači sere Breno, sere Klose :( nekako nas ta sranja igrača ove godine ubijaju. Ste vi primjetili koliko je igrača ove sezone nekao dalo do znanja svima da su nezadovoljni. Pa kaj bi tek bilo da da imamo veći kadar? kod mene nepostoji izreka žao mi je igrača u određenim slučajevima. Tako je i u ovom jer je meni uvijek klub na prvom mjestu.

Kaj se tiće Brene - problem je u tome kaj tymo slijedeće sezone neće igrati štopera i opet ćemo morati uigravati štoperski par. Kaj se tiće Brene slobodno on sa nama produži ugovor, slijedeću sezonu ode na posudbu tamo pokaže kaj zna pa neka onda igra. Veliki klubovi imaju puno igrača i večinom su duplo pokriveni na pozicijama. Breno je bio potrgan, mene baš nije oduševio kad se vrati i to je to. Neka drži jezik za zubima i NEKA SE TRUDI. Pa ima samo 21 godinu, nemreš se tak mlad predat a i sigurno ćemo ga ove sezone još trebati. Zašto on nerazmišlja na način, dobio sam priliku da igram u jednom Bayernu, trebam se raznjet da dobijem priliku da igram i jedva čekam da mogu pomoći klubu u ovako lošoj i teškoj situaciji..Ali ne svi bi samo igrali :evil:

Klose - On ga isto sere, gle deda si pomiri se sa tim, zamoli da ti Bayernovo vodstvo produži ugovor, i budi naš JOKER sa klupe, jednostavno uživaj u činjenici da si odbio priliku da zaigraš za najveći švapski klub i to maximalno iskoristi, I Gomez zbog tebe nije igrao, pa nisam čuo od njega da se plaće...

Postoje i igrači koji moraju biti zamjene, a neki su za to **** DOBRO plaćeni ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

claudio
Kontakt:

Post Postao/la claudio » 15 feb 2011, 11:30

vozdrica bavarci.....jos jedan novajlija...... ;)
citam neki tekst na goal.com i pitam se pa ima li nesto u cemu nismo najbolji!

http://www.goal.com/en-us/news/87/germa ... l-revenue-

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 15 feb 2011, 12:23

Pardon @Valencia što si tako dugo čekao na odgovor.

Vrijeme je za novu rundu. :D

Odmah iz prve prije svega da kažem: nisi napisao niti jedan argument protiv/za Badstubera.

I dalje čekam da to napišeš ali ništa.

Pa nakon svih ovih postova ja moram napisati ( !!! ) i ja moram ( !!! ) dokazivati da je Badstuber više od prosječnog igrača.

Umjesto da ti to napraviš. Ili @Damir_BvB. No nema veze.

A sad opet na početak:
Valencia je napisao/la:To cijelo vrijeme govorim. Ostali veliki klubovi imaju u odbrani makar jednog (mnogi po dva) ekstra kvalitetnog stopera, dok Bajern jos uvijek ceka da dobije takvog igraca. To je ono sto je bitno.
On mora dosegnuti ekstra klasu. To stoji. Ali definitivno ima predispozicije za to.

Valencia je napisao/la:Ja nemam takav utisak, ni blizu. Al' ako je tako, onda je Batstuber vec sada vrhunski odbrambeni igrac, jer su ova dvojica svakako bili vrhunski igraci.
I dalje tvrdim da je Badstuber već sada bolji igrač od Roberta Kovača. Samim time mislim da Kovač nije bio igrač koji će Bayern odvesti dalje u Ligi prvaka, naravno, sada je jako nezahvalno govoriti tako ali moram da kažem.

A na istoj je razini kao Linke.

Valencia je napisao/la:Dobar je Zapata, ali su meni bolji Aleks ili Bruno Alves. Rek'o bih za klasu bolji igraci. Batstuber - Zapata, Ferdinand - Vidic, Lusio - Samuel, Karager - Skrtel, Aleks - Teri, Pujol - Pike, Pepe - Karvaljo,... Je l' ti se cini da bi ovaj prvi stoperski dvojac u ovom trenutku bio makar duplo gori od ostalih nabrojanih!?? Konkretno pitanje.

Ja ovdje priznajem da u ovom trenutku ne bi bili bolji od gore navedenih parova. Za to im fali iskustva.

Ali defitivno ne zaostaju baš tako puno.

Valencia je napisao/la:Moze se sve porediti, samo mozda nebi imalo smisla,.. Kako porediti Stubera sa Vidicem, Lusiom, Karagerom, Terijem, Ferdinandom, Pujolom, Pikeom, Karvaljom, Kieliniom,...!?? Sta navesti kao Stuberovu prednost :mrgreen: !? Mislim nista. Ako je Anton u pravu kada kaze da ce Bajern u tim investirati 75 miliona ojra, onda komotno mogu kesirati 30 miliona za Kielinija :mrgreen: . Covjek moze igrati lijevog i desnog stopera, a dobar je i na lijevom beku. Tada bi imali jednog igraca ekstra klase i jednog (Stubera) mladog talenta.

Ovu temu ostavljam za neki drugi put. Kada prvo navedemo kvalitete Badstubera.

Ne treba Bayern Chielinia.

Valencia je napisao/la:Kako nisam shvatio, to mi je i bio cilj. Vrati se na prosli komentar pa ces naci recenicu u kojoj stoji da seniore gledam ravnopravno, ne zanima me koliko ko ima godina. Mada bi naravno (' i ja') istrpio nekoliko gresaka mladog igraca, osim ako to ne bi previse uticalo na borbu za trofeje. Mladom igracu se mora dati prilika ako se zeli od njega napraviti igrac, a greske su sastavni dio sazrijevanja.

E to vidiš, igrača kao Badstuber nemaš prilike dobiti svake godine iz vlastite škole. Zbog njegovog kvaliteta
treba istrpjeti neke njegove greške jer su one neizbježne.

Valencia je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi (a sluzi), Bajern je prim'o jako puno golova u Ligi prvaka. Odbrana je bila suplja, ali su fantasticna krila i super inspirisani Olic uspjevali postici gol vise. Vidjeli smo kako se Stuber proveo u duelu sa Valensiom. Vidjeli smo kako se Stuber proveo sa Svjetskom prvenstvu. Za Bajern je mor'o igrati, jer su na lijevom beku imali ocajna rjesenja. Koliko je izbor bio suzen, dovoljno govori da je stoper igr'o beka.

Primio je puno golova. Ali definitivno nije Badstuber bio krivac za sve golove. Tako da....
Badstuber je dobio puno na iskustvu kroz te utakmice, pogotovo one protiv fiorentine i manchestra.

Uspoređuješ zanimljivo kroz cijelu diskusiju. No dobro, usporedi Vidića dok je došao u Machester u utakmici s Milanom 2007.
Badstuber je prošle godine često bio janje zbog toga što su morali igrati Demichelis i Van Buyten kao i činjenica da nismo imali lijevog beka.
Vidjeli smo jer je Badstuber spor igrač. A vidjeli smo i Vidića protiv Kake.

Ok, ovo je odgovor na tvoj post. Pazi, ja sam priznao nekoliko puta da si u pravu. A kada ti dam neki argument onda prebacuješ lopticu na drugu stranu terena.
Ne želiš priznat da si umašio.

Konačno: evo mojih argumenata za i protiv Badstubera. Ovo ću napisati veoma realno, a ljudi koji gledaju Bayern cijelo vrijeme neka prosude da li sam u pravu ili ne.

Prednosti: iznimno dobro anticipiranje situacije, postavljanje u obrani je veoma dobro ( ponekad se zapitam da li taj momak ima samo 21. ), odličan u igri jedan na jedan, vrlo dobar u skoku, odlučan kod duela, mnogo puta odnese loptu i prije nego ona dođe do napadača ( ulazak ispred igrača ), iznimno važna stavka: koncentriran cijelu utakmicu, odluke koje donosi su veoma pametne i mudre ( inteligencija ).

Nedostaci: spor što pogotovo na velikom prostoru postaje vidljivo, mora dobiti još malo na snagi ( znači na mišićnoj masi ) da bi lakše igrao protiv napadača kao Drogba, F.Lorente, Oscar Cardozo, ima još mjesta za napredak u skok igri da postane odličan, fali mu iskustva ( vidi: Koln ). A dalje?

Ja ne znam koji su to nedostaci pa ako neko zna neka slobodno napiše.

Nije ovo moj poziv u pomoć. Neka ljudi procjene.

Ovim argumentima ( naravno, ne moraju se svi složiti ) želim dokazati da badstuber nije baš tako prosječan igrač kao što ga vas dvoje želite prikazati.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 feb 2011, 12:48

Omerbavarac je napisao/la:Nesto mi je ova tema zamrla. Nedostaju mi oni kilometarski postovi. :D
evo Omere,Stefan se potrudio da opet zavolis nasu temu :D

Antone,svaka cast za post,ali ne slazem se toliko s tobom u dijelu s Kloseom.Klose za svoje godine pruza dosta jake partije i moze svih 90 minuta odigrat kako treba i kako se od njega ocekuje i da bi i u buducnosti mogao ih odigrat treba igrat utakmice.Ne razumijem zasto ga nije ubacio protiv Hoffenheima kod 3:0,ili kod 4:0...ima razloga da se ljuti,covjek planira igrat na SPu 2014.(svaka cast za to,ali nemam pojma kako to namjerava uradit :D ) i morace do tad' da igra i plus kakav je Low,on ce ga povesti sa sobom i dati mu priliku.

Veceras navijamo za Tottenham :D :D :D
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2011, 15:58

15 stranica i kilometarski postovi o Badstruberu dosadili ste i bogu i narodu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Scholl i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []