geronimo je napisao/la:Secerova pitanja cemo rijesiti kada se potrefimo live
Misliš, kada on bude plać'o ceh zbog opklade sa zemljakom(tj. sa mnom)?!
Eh, vidio sam samo highlightse sa ovog meča, al' i to je bilo dovoljno da vidim ko je bio gazda na terenu(ako je iko sumnj'o u to). Rutinska pobjeda, mogla je biti i ubjedljivija, al' ni sa ovim rezultatom se iz tabora Bayerna niko neće buniti. Ono što je još važnije su povraci Ribery-ja i Robbena, a kada oni igraju, onda i Bayern pokazuje svoje pravo lice.
Što se tiče Gomezove nove frizure

, vjerovatno je ista zbog skidanja uroka, jer momak je ove sezone propustio mnogo izglednih šansi(ne zanima me broj postignutih golova, činjenica je da je promašio više negoli je trebao).
Nego, nadam se da je i meni dozvoljeno napisati koju kada je Badstuber u pitanju.

Rek'o bih da je zbog pada njegove forme kriv LvG(gle čuda

). Dakle, svi znamo da su sinhronizovani stoperi ono što bi svaka ekipa trebala imati, a Bayern to nema iz razloga što je ove sezone Holger promijenio više partnera(

jah, baš sam mislio na to), negoli je to normalno(
Mičo,
Buyto, Breno, Tymo). Dakle, kada bi se jedan od njih ustalio u prvoj postavi, vjerovatno bismo i Holgera vidjeli u prošlosezonskom izdanju. Inače, ove sezone smo svakako svjedoci pada forme kod svih Bayernovaca(izuzev Gomeza, koji je dobio priliku zbog povrede Olića i vjerovatno otpisanog Klose-a). Pa ni Švajni nije podig'o formu(nije ju čak ni zadržao) u odnosu na prošlu sezonu. Dakako, tu kao glavnog krivca vidim Galonju.
Nisam pobornik šbbkbb(šta bi bilo kad bi bilo), tako da ne mogu reći koliko bi Badstuber napredov'o da je pored njega neki iskusni stoper. Možda bi ga isti zasjenio, pa bi sada tražili neku zamjenu i za Holgera.

U svakom slučaju, mislim da u njegovoj igri ima dosta prostora(a bgm i vremena) za napredak, što bi sljedeći(

) Bayernov trener treb'o znati iskoristiti. Mislim da je i @Valencia neke igrače naveo koji nisu bolji od Badstubera(stidi se @Valencia

), te također mislim da se jedan Evans ne može porediti sa Holgerom(iskren da budem, Evans ne dobija priliku, tako da na osnovu onih par utakmica ne možemo reći o kakvom se igraču radi. Ja sam mišljenja da je to jedan prosječaj premierligaški stoper, al' koji ima 3 olakšavajuće okolnosti: Sir Alex Fergusona, dvojac Rio-Vidić i godine. Dakle, on će sigurno napredovati(malo se igram proroka

), samo da ga povrede zaobiđu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”