Znam ali netreba jos, kad zatreba sigurno cu slucajno naiciPauk je napisao/la:Ma nema se vala nista posebno ni vidjeti, al mogu ti preporuciti ''Muske Vode''

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znam ali netreba jos, kad zatreba sigurno cu slucajno naiciPauk je napisao/la:Ma nema se vala nista posebno ni vidjeti, al mogu ti preporuciti ''Muske Vode''
Ja bas htio napisati pa kako nisi bila u Mostaru, kad vidim pise lokacija MostarLily je napisao/la:Ja sam bila u Sarajevu, Bihacu, Zenici, Travniku, Jajcu, Gracanici, Visokom, Capljini xD, Kladnju, Srebrenici..... ugl. dosta gradova.. pa lijepa nam je drzava.. samo malo vise ulaganja.. i bit ce bolje
Samo da znam sta to ima posebno u Zenici.. Osim toga sto smrdi nema nista.. Nemojte covjeka pogresno upucivatibambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Mostar,Buna-tekija,Počitelj,Neretva-rafting
Zenica,Travnik,Begov han-ima se svašta vidjet
Sarajevo zna se![]()
Visoko-piramide![]()
Krajna Bihać -ljepote Une ,grad novo uređen
Ne omalozavaj majmune jedan, nek tvoje rajvosa mirise jbm ti likove ovakve.mak_033 je napisao/la:Samo da znam sta to ima posebno u Zenici.. Osim toga sto smrdi nema nista.. Nemojte covjeka pogresno upucivatibambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Sarajevo zna se![]()
Visoko-piramide![]()
To obično kažu oni ljudi koji nisu vidjeli ni čuli za:Pauk je napisao/la:Ma nema se vala nista posebno ni vidjeti, al mogu ti preporuciti ''Muske Vode''
Umjesto da me bezpotrebno napadas nabroj mi samo jednu stvar zasto je vrijedno otici u Zenicurob do bagro je napisao/la:Ne omalozavaj majmune jedan, nek tvoje rajvosa mirise jbm ti likove ovakve.mak_033 je napisao/la:Samo da znam sta to ima posebno u Zenici.. Osim toga sto smrdi nema nista.. Nemojte covjeka pogresno upucivatibambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Sarajevo zna se![]()
Visoko-piramide![]()
Tvoj post nema svrhe.. Ja samo kazem covjeku da ne ide u Zenicu jer ima puno ljepsih mjesta u nasoj divnoj zemljiMirza_Hordas je napisao/la:zbog takvih kao što si ti nama država propadaali ne može ti/vam niko zabraniti da tako pričaš/pričate
hehe.. al' u onom staromloptica je napisao/la:Potpis Kongo .
MOOSTARRRR!
ABC KOLAČI