FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la GAL » 21 feb 2011, 15:59

gero slažem se sa tobom pitanje prolaska u 1/4 finale ćemo riješiti na meaci tako da se ne treba brinuti za dalji prolazak na alianz areni će biti samo formalnost, al ove pristalice intera fakat ne znaju od muke sta da rade pa dolaze na nasu stranicu i gluposti pisu svjesni su da će uzijaniti nema sta imam neki čudan osjećaj da se roben fanatastično odigrati a ribery nevjerovatno tako da će robery razmonirati inter kad je milan moigao da izgubi od totenehema na domaćem terenu milan koji je prvi na tabeli zasto da pusiona od intera ne izgubi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Klare

Post Postao/la Klare » 21 feb 2011, 16:00

Oooooooooo rukvaš, pa dje si ti, šta mai, nema se ništa fino pročitati, tema ode u minus :cry:
Evo još ima onih koji vjeruju u Interov prolaz :roll: , kažem nema šanse, već u Milanu slijedi osjecanje krila, a u Minhenu samo formalnost da se odradi. Teško i jedna ekipa u Evropi nešto može kad je tu četvorka u napadu spremna.
@amell 8-) vas pobija argumentima, braćo Bavarska ne sramotite više, i nas i vas ;)
torrente :? što te nema, dje je genetsko mekinje :? :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 feb 2011, 16:04

klare majke ti po čemu nas pobija bajern ima jaču sredinu i napad od intera jes da nam je odbrana malo loša ali biće dovoljno za prolaz kad smo mogli poršle sezone igrati sa van bujtenom i michom i doći do finala zasto sa ovo odbranom ne bi mogli proći inter.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 feb 2011, 16:15

GAL je napisao/la:klare majke ti po čemu nas pobija bajern ima jaču sredinu i napad od intera jes da nam je odbrana malo loša ali biće dovoljno za prolaz kad smo mogli poršle sezone igrati sa van bujtenom i michom i doći do finala zasto sa ovo odbranom ne bi mogli proći inter.
halooooo 8-) ovdje govorimo o neprikosnovenom prvaku svih svjetova sta vam je jel vama uopste jasno sa kakvim titanom vi igrate :?
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 21 feb 2011, 16:30

Jesi ti ozb.. za napad i sredinu il stvarno ne pratis nogomet ,bez uvrede :D :D ,mislim razumijem da smatras da ce bayern proci .al ovakve gluposti pisati ,pogodio si JEDINO za odbranu ,vala ne zna se kad su bili losiji il prosle sezone il ove .. :lol: :lol: :lol:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 21 feb 2011, 16:44

Bliži se revanš za prošlosezonsko finale.Inter više nije onaj od prošle sezone,iako igrački ništa nisu mjenjali na klupi im ne sjedi spešl van i to im je veliki hendikep.S druge strane,rješili smo se uhljupa Buytena i Demichelisa.Imamo dvojac Robbery,imamo Maria koji je u strašnoj formi,imamo Bastia i Mullera koji su strašno napredovali u odnosu na prošloezonsko finale.Mislim da će flying dutchman se strašno poigrati s kaskaderom Chivuom.Maicon će se ovaj put mjeriti s Ribery-om a ne s mrtivm Hamitom.Moja prognoza 1:3.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 21 feb 2011, 16:49

razumijem da ste optimisti,al mislim da malo potcijenjujete Inter (nesto slicno ko pred finale)...

i da,mene je vise strah Riberya nego Robbena. :oops:

po meni je 50:50,iskljucivo iz razloga sto nam fali napadac,da smo kompletni,dao bi Interu malu prednost 55:45.

P.S. nisam doso da provociram majke mi :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 feb 2011, 16:55

geronimo je napisao/la:mislim da cemo pitanje prolaska u 1/4 finale rijesiti vec u srijedu. tamo pobjeda, kuci se zatvoriti i slomiti ih u kontrama.
ne trazite da vam argumentujem, instikt ili poznavanje van gaala. :twisted:
ili, jednostavno samo moja zelj...hocu reci prognoza. :D
ne mogu sakriti da sam optimista, da se moze desiti sasvim suprotno, ali et´ vidjecemo uskoro.
Gero, ja i pored odlicne posljednje dvije utakmice opet pesimista :( :( da li opravdano :)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 feb 2011, 17:08

..
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 21 feb 2011, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 21 feb 2011, 17:13

Interista di cuore je napisao/la:razumijem da ste optimisti,al mislim da malo potcijenjujete Inter (nesto slicno ko pred finale)...

po meni je 50:50,iskljucivo iz razloga sto nam fali napadac,da smo kompletni,dao bi Interu malu prednost 55:45.

Bravo svidja mi se tvoja izjava "majke mi " :mrgreen:

u vecini posta se slazem sa tobom umjesto tog da je teze ufatiti robery-a pd Robbena.
Pa Robbena jos nije niko ufatio niti ce :mrgreen: :mrgreen:

Ali sve u sve teska tekma za obje ekipe. Ja se nadam i vjerujem u prolaz Bayerna ..
:mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 21 feb 2011, 17:14

Interista di cuore je napisao/la:razumijem da ste optimisti,al mislim da malo potcijenjujete Inter (nesto slicno ko pred finale)...

Napokon neko iz protivnickog tabora s kim bi se izgleda moglo normalno diskutovat(nije da vrijedjam ostale ali tako je :mrgreen: )
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 feb 2011, 17:15

Pošteno, zemljak :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 21 feb 2011, 17:25

geronimo je napisao/la:mislim da cemo pitanje prolaska u 1/4 finale rijesiti vec u srijedu. tamo pobjeda, kuci se zatvoriti i slomiti ih u kontrama.
ne trazite da vam argumentujem, instikt ili poznavanje van gaala. :twisted:
ili, jednostavno samo moja zelj...hocu reci prognoza. :D
ne mogu sakriti da sam optimista, da se moze desiti sasvim suprotno, ali et´ vidjecemo uskoro.
tako je gero majstrore puno puta si dosada pokazao da te osjecaji ne veraju pa tako ce da bude ovaj put i u buduce,,,u 1/4 smo vec u srijedu nakon sto zabijemo 2-3 komada žahbarima...
VOLIM BAYERN

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 feb 2011, 17:45

slažem se da su šanse 50-50 ali sam uvjeren u bajernov prolaz 100%imam dobar osjećaj u svakom slučaju teška tekma za obje momčadi ja sam uvjeren bajern će proći i igrati 110% čitava ekipa ima jak motiv i želju da pobjede inter i sigurno nam je to pshihološka prednostnad interom .isto tako inter se neće predati dati će sve od sebe al eto možemo špekulisti ko će pobjediti sto bi rekli svak svog konj hvali (bajern,inter) ;ostaje nam da vidimo neka pobjedi bolji jel posteno. ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 feb 2011, 17:57

warden je napisao/la:Jesi ti ozb.. za napad i sredinu il stvarno ne pratis nogomet ,bez uvrede :D :D ,mislim razumijem da smatras da ce bayern proci .al ovakve gluposti pisati ,pogodio si JEDINO za odbranu ,vala ne zna se kad su bili losiji il prosle sezone il ove .. :lol: :lol: :lol:
to tvoje subjekt.mišljenjeja momak dovoljno dugo pratim fudbal da znam ko i šta kakav je sta može i koliko vrijedi i da možda ti nisi neki fudbalski ekspert onda si veoma loš mislim svak svoga konja hvali i to je normalno al matere ti nemoj prosipat demagogiju ko sta i kolko zna meni nije jasno kako vi koji ste navijači intera jednostavno dolazite na našu stranicu i neke svoje koje kakve subjektivne gluposti pisete sto nas ne interesuje al jednotavno provocirate na neki način glupostima.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 feb 2011, 18:38

interesantan clanak

http://www.goal.com/en-us/news/87/germa ... l-revenue-

neznam dali je bio
Thomas Müller - Fußballgott

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 feb 2011, 18:55

Mora ti se malo dignut kad vidiš ovakvu najavu! 8)

slika
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 21 feb 2011, 19:11

Specijalno za Gala :forum je da se raspravlja decko ,naravno da nece samo bayernovci raspravljat ,unutar svog foruma nego treba cut stavove i misljenaja dr.,, nasto bi licilo to samo da vi pisete :najbolji ..vele sila ... itd..,mislim da je glupo poredit jednog gomes ,olica i ostale s eto "o ,pandevom . militom ,,pazziniom ,,..(NEMA VEZE STO NEKI OD NJIH NE IGRAJU )bez uvrede ...za poredjene ....sto se tice sredine terena ....scweini ..kros..muller...(ne kazem da su losi ) al sa sneiderom ...mottom ..cambie ...kharhjom..stankovicem...coutinhom..zannetiem..marigom...mislim da je SMIJESNO (bez ljutnje poredenje nije mi cilj da provociram ,nego da pricam o ovoj temi ;) ;) ;) :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 21 feb 2011, 19:13

anton 1983 je napisao/la:Mora ti se malo dignut kad vidiš ovakvu najavu! 8)

slika
dommmbro ti ovo pravo :D :D

ma vi se svadajte, prepirite ko ce proc ko nece ,a ko ce pobjedit ko nece...ja znam samo jedno Bayern pobjeduje tako da bih zamolio navijace Intera da to svate hvala :D :D :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 feb 2011, 19:47

Morete mi vjerovat, nemorate kak oćete!

Imam jednog frenda koji navija za Bayern i usput radi praxu za Goal.com i tamo će najvjerojatnije dobiti posao. On je sad u tom svijetu di kruže informacije i reko mi je iz pouzdanih izvora:

1.) Šakiri bi trebao doć. osobno je razgovarao sa njegovim menađerom i reko mi je da Bayern tu radi na kičmi

2.) Također Neuer je već "ziher", samo kaj Magath ****, ali će njega Schalkeova uprava stisnuti

3.) Pregovara se oko Gervinha jer njega LvG hoće, valjda će doć. A i znate da je Lille bio kod nas. S druge strane Hazard uopće nije tema!

4.) Benfica nas je nazvala i pitala nas dal još uvijek želimo Coentraa. Navodno će doć do nas nakon tekme sa Stuttgartom...Trebaju pare!

5.) Također bi trebao doći štoper. Imena se nisu spominjala i isprva se tražilo igrača koji bi bio 3. štoper, ali kao što znate Tymo neželi igrati štopera, imamo problem sa Brenom tako da se trenutačno nezna koje bi moglo biti rješenje, ali se planira ziher novi igrač.

Eto znam kak vam to sad zvuči, sami procijenite kaj ćete misliti. No imajte na umu da se slijedeće sezone finale Lp igra na Allianz areni i da se šuška da bi Bayern mogao podrobiti 100 milja eura 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.