U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Ma sumnjam da je do Malkočevića i njegove taktike, ljudi su vjerovatno nivo iznad nas po svemu a najviše po trci bez koje danas ne možeš igrati ozbiljan fudbal a znamo da nijedna Ex-Yu fudbalska reprezentacija (bilo koji uzrast) nema trkačke sposobnosti u svojim ekipama, nego jednostavno sve što dobiju/emo to je na tehniku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Poluvrijeme 2:0 sad baciti sve karte u napad nema se šta izgubiti ako se zabije jedan do 60. minute može se doći do boda.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jesi ti vjerovao da možemo proći grupu?Wandelanoite je napisao/la:Poluvrijeme 2:0 sad baciti sve karte u napad nema se šta izgubiti ako se zabije jedan do 60. minute može se doći do boda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još vjerujeRaonffa je napisao/la:Jesi ti vjerovao da možemo proći grupu?Wandelanoite je napisao/la:Poluvrijeme 2:0 sad baciti sve karte u napad nema se šta izgubiti ako se zabije jedan do 60. minute može se doći do boda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Vjerujem i znam da ovdje ima kvaliteta sigurno 4,5 igrača koji sutra mogu biti dobri igrači.
MES QUE UN CLUB!
Možemo proći grupu, ako budemo igrali jedini u njoj.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Teško brate, meni bi bio uspjeh svaki postignuti gol a pogotovo otkinuti bod nekoj reprezentacijiWandelanoite je napisao/la:Vjerujem i znam da ovdje ima kvaliteta sigurno 4,5 igrača koji sutra mogu biti dobri igrači.
@Unofficial
Standardno me ne bi čudilo da odigramo ekstra dobro protiv Njemačke gdje ćemo u konačnici nesretno izgubiti ili čak pobjediti ali će nam trebati pobjeda protiv Ukrajine u zadnjem kolu i naravno tu kiksamo
Evo ušao Perić umjesto Velića, i čudio sam se što mu onoliki štoper igra na beku pored klasičnog beka
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo sto Austrija ima 11 takvih, ako ne i vise. Ne treba previse ocekivat od njih.Wandelanoite je napisao/la:Vjerujem i znam da ovdje ima kvaliteta sigurno 4,5 igrača koji sutra mogu biti dobri igrači.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pi.čko jedna, jesi to već počeo navijati za OsterajhGoalgetter je napisao/la:Samo sto Austrija ima 11 takvih, ako ne i vise. Ne treba previse ocekivat od njih.Wandelanoite je napisao/la:Vjerujem i znam da ovdje ima kvaliteta sigurno 4,5 igrača koji sutra mogu biti dobri igrači.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To će se i desit jer mi možemo pobjedit samo najbolje ali ove malo slabije nema šanse. Kao u rukometu, izgubiš od Litve a onda zamalo da pobjedimo Dansku u Danskoj.Raonffa je napisao/la:@Unofficial
Standardno me ne bi čudilo da odigramo ekstra dobro protiv Njemačke gdje ćemo u konačnici nesretno izgubiti ili čak pobjediti ali će nam trebati pobjeda protiv Ukrajine u zadnjem kolu i naravno tu kiksamo
Evo ušao Perić umjesto Velića, i čudio sam se što mu onoliki štoper igra na beku pored klasičnog beka
EDT: Hajmo ih kaznit za sve ove promašaje.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 05 maj 2016, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Rot-Weiß-Rot bis in den Tod.bavarian_bk je napisao/la:Pi.čko jedna, jesi to već počeo navijati za OsterajhGoalgetter je napisao/la:Samo sto Austrija ima 11 takvih, ako ne i vise. Ne treba previse ocekivat od njih.Wandelanoite je napisao/la:Vjerujem i znam da ovdje ima kvaliteta sigurno 4,5 igrača koji sutra mogu biti dobri igrači.Nema ni 5 godina kako si otišao gore
![]()
![]()
![]()

Livescoremoj uzor-S.G je napisao/la:dje gledate
Šta je reć?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Odjednom je Austrija Brazil nemoj pametovat bgt ova ekipa Austrije NEK bude sretna ako bude u četvrtfinalu.Goalgetter je napisao/la:Samo sto Austrija ima 11 takvih, ako ne i vise. Ne treba previse ocekivat od njih.Wandelanoite je napisao/la:Vjerujem i znam da ovdje ima kvaliteta sigurno 4,5 igrača koji sutra mogu biti dobri igrači.
MES QUE UN CLUB!
Pa jeste očigledno su za nas veći nivo, pogotovo u mlađim kategorijama. Što se tiče A reprezentacije tu nismo, tu smo bara-bara i sa njima i sa Švicom, Ukrajinom recimo a uvjeren sam da nijednoj od te tri reprezentacije pera ne možemo odbiti u mlađim kategorijama.
- Goalgetter
- Kontakt:
Brazil nisu, ali minimum za klasu bolji od nas. Kapa dole nasim momcima sto su se plasirali na EP, nazalost nismo bili u mogucnosti da pogledamo utakmicu pa da ocjenimo njihov nastup, ali ja ne ockeujem plasman u dalji krug jer su realno Njemacka i Austrija bolje ekipe od nas.Wandelanoite je napisao/la:Odjednom je Austrija Brazil nemoj pametovat bgt ova ekipa Austrije NEK bude sretna ako bude u četvrtfinalu.Goalgetter je napisao/la:Samo sto Austrija ima 11 takvih, ako ne i vise. Ne treba previse ocekivat od njih.Wandelanoite je napisao/la:Vjerujem i znam da ovdje ima kvaliteta sigurno 4,5 igrača koji sutra mogu biti dobri igrači.
Izvuče bod Ukrajina protiv Njemačke, dva puta su naguzove dali gol i dva put Njemci su se brzo vraćali. Inače ubila ih je Njemačka, mislim da niko na terenu ne zna kako nisu trijumfovali
Al' eto to je taj uzrast gdje je svašta moguće i ne dobija uvijek favorit na papiru a ni bolji na terenu.
Al' eto to je taj uzrast gdje je svašta moguće i ne dobija uvijek favorit na papiru a ni bolji na terenu.
Ukrajina je i nas dobila 3-0 u prvoj rundi kvalifikacija za ovo EP te je u elitnoj fazi odigrala nerijeseno sa Engleskom, vidjecemo kako ce biti ovaj put sa njima u srijedu. No i mi smo dobili Italiju tako da potencijal definitivno imamo.
Sto se tice prenosa, krajnje ste nerealni. Prenos za ovo takmicenje prodaje odnosno daje UEFA i niko vise. Ne moze tek tako neko napraviti stream kao sto se radilo za kvalifikacije kada je domacin miniturnira prodavao/organizovao TV prava (kao sto je bio slucaj u Gruziji). Pa da se stvorio neki stream, nevjerovatnu kaznu bi dobio Fudbalski savez Azerbejdzana zato sto nije osigurao interese ES i UEFA.
Inace evo vam raspored utakmica i prenos istih:
http://www.uefa.com/multimediafiles/dow ... wnload.pdf
Sto se tice prenosa, krajnje ste nerealni. Prenos za ovo takmicenje prodaje odnosno daje UEFA i niko vise. Ne moze tek tako neko napraviti stream kao sto se radilo za kvalifikacije kada je domacin miniturnira prodavao/organizovao TV prava (kao sto je bio slucaj u Gruziji). Pa da se stvorio neki stream, nevjerovatnu kaznu bi dobio Fudbalski savez Azerbejdzana zato sto nije osigurao interese ES i UEFA.
Inace evo vam raspored utakmica i prenos istih:
http://www.uefa.com/multimediafiles/dow ... wnload.pdf
-
LockScroll
- Kontakt:
Ovaj mali Hadzic je zvijer i ako sam navijac Zelje, reci cu da je jedan od najvecih talenata u BIH od poslije rata, ako ode iz FKS tek tako a ne uzme barem milion dva eura bit ce komedija kao i do sada
1921'
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Cwirek, zikerrz21 i 40 gostiju.