Samo koliko se sjećam mi smo igrali u kombinovanom sastavu jer smo već ranije obezbijedili prolazak u elitnu rundu kao i Ukrajinci. Hoću da kažem da ta utakmica nije neko mjerilo. Uglavnom Ukrajinci danas više sretno nego spretno i govorim više iz razloga će Njemci što bi se možda i opustili na neki način protiv nas ipak ući 200% u utakmicu i mogli bi nastradati vrlo lako jer su oni zaista predominantniAnelZ je napisao/la:Ukrajina je i nas dobila 3-0 u prvoj rundi kvalifikacija za ovo EP te je u elitnoj fazi odigrala nerijeseno sa Engleskom, vidjecemo kako ce biti ovaj put sa njima u srijedu. No i mi smo dobili Italiju tako da potencijal definitivno imamo.
Sto se tice prenosa, krajnje ste nerealni. Prenos za ovo takmicenje prodaje odnosno daje UEFA i niko vise. Ne moze tek tako neko napraviti stream kao sto se radilo za kvalifikacije kada je domacin miniturnira prodavao/organizovao TV prava (kao sto je bio slucaj u Gruziji). Pa da se stvorio neki stream, nevjerovatnu kaznu bi dobio Fudbalski savez Azerbejdzana zato sto nije osigurao interese ES i UEFA.
Inace evo vam raspored utakmica i prenos istih:
http://www.uefa.com/multimediafiles/dow ... wnload.pdf
Zanima me (u teoriji što se nas tiče) ko ide dalje u slučaju istog broja bodova, šta se gleda gol razlika ili međusobni duel?