Samo polako ...
Dobra slika :

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
četnik što dalje od kluba
Ma vjerujem da je covjek dobio uvid ko moze a ko ne moze. Ne sumnjam u njegovo znanje i sigurno ce izvuci maksimum od ekipe.johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:57Dobre provjere i mnogo jasnije SŠ na cemu smi.
Samo polako ...
Dobra slika :
![]()
To je brate skroz suprotno od ovog što ja govorim.Maroon1946 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:49Bakir Brajlović iz Goražda ako se ne varam bio je najbolji golman Prve Lige FBiH prosle polusezone. Dovesti njega/njemu sličnog ili dati priliku mlađim golmanima jer lošiji ne mogu biti a možemo ih i prodati.
Ne znam opekli smo se dosta puta. Kanurić bio na probi u Tottenhamu, Iliev bio u Arsenalu, Rogić najbolji golman HNLa, Rockov najbolji golman Jelen lige itd itd. Nekako mislim da je najbolja opcija dovesti nekog mladjeg ili nekog iskusnog iz nase lige. I Velež i Ž imaju odlicnog golmana, Mirva odrijesi kesu.scholsey je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:00To je brate skroz suprotno od ovog što ja govorim.Maroon1946 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:49Bakir Brajlović iz Goražda ako se ne varam bio je najbolji golman Prve Lige FBiH prosle polusezone. Dovesti njega/njemu sličnog ili dati priliku mlađim golmanima jer lošiji ne mogu biti a možemo ih i prodati.![]()
Znam ko je Brajlović, svaka njemu čast, ali on je u najboljem slučaju prosjek. Već imamo barem dvojicu takvih.. pored svoje djece.
Mislim na dovesti nekog provjerenog golmana.. lika koji ima kontinuitet branjenja na nekom ozbiljnijem nivou. Takvog sigurno moraš masno platiti. Ali će takva investicija, pogotovo u našim (polu)amaterskim uslovima, vjerovatno biti vrijednija od napadača sa 15 golova u sezoni.
Golman je temelj svega.
Najaci brat. On Virtuala uzeo za ozbiljnoMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:10Jarane i ti se zamaras ovim otpadom. Stipu majke t’
johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:57Dobre provjere i mnogo jasnije SŠ na cemu smi.
Samo polako ...
Dobra slika :
![]()
Šta kaze u prvom Andjusicu "pa je.bo vas sto dodira sa loptom daj je dalje" ...klasicna boljka PL igraca koji moraju po 5 puta loptu dirati dok je dalje proslijede.Stroj1946 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:23johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:57Dobre provjere i mnogo jasnije SŠ na cemu smi.
Samo polako ...
Dobra slika :
![]()
![]()
Bez zayebancije, ne čudi me ovakva reakcija Zeke, fakat ima igrača u ekipi koji nemaju elementarno znanje u fudbalu ili su glupi, nemaju inteligenciju nikakvu. Ne da su zalutali u ovaj klub, nego općenito neki su postali fudbaleri silom prilika.
Haman da se opet nismo skontali.. al haj nebitno.Maroon1946 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:06Ne znam opekli smo se dosta puta. Kanurić bio na probi u Tottenhamu, Iliev bio u Arsenalu, Rogić najbolji golman HNLa, Rockov najbolji golman Jelen lige itd itd. Nekako mislim da je najbolja opcija dovesti nekog mladjeg ili nekog iskusnog iz nase lige. I Velež i Ž imaju odlicnog golmana, Mirva odrijesi kesu.![]()
Trenutno korisnika/ca: kontra, MSOZ101, perodeformero, SHZ82 i 47 gostiju.