FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovi interovci spadaju u istu sortu sa farsovcima, cuj sreca, a Robben i Bilal pogodili stativu i precku.. Inter igra bolje u gostima?amell je napisao/la:reci cu samo 4-5 rijeci,prvo cestitke na pobjedi,drugo kraft vas je spasio i naravno sreca,trece vidimo se u minhenu za par dana kada ce u napadu igrati eto i milito,tamo ce se odluciti ukupni pobjednik![]()
![]()

2:0 ili 3:1 za Bayern, to je neminovno, Inter, ekipa koja samo zna na kontre, cim se otvore dolazi Robbery

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
haha sry sto se mijesam na vasu temu edine upravu si tesko ce inter dobiti bayerna kuci a da oni nedadnu niti jedan GO lol... jos da kazem vidi se da je BUDNELISGA bolja od italijanskih zabaraEdinTM87 je napisao/la:Ovi interovci spadaju u istu sortu sa farsovcima, cuj sreca, a Robben i Bilal pogodili stativu i precku.. Inter igra bolje u gostima?amell je napisao/la:reci cu samo 4-5 rijeci,prvo cestitke na pobjedi,drugo kraft vas je spasio i naravno sreca,trece vidimo se u minhenu za par dana kada ce u napadu igrati eto i milito,tamo ce se odluciti ukupni pobjednik![]()
![]()
![]()
2:0 ili 3:1 za Bayern, to je neminovno, Inter, ekipa koja samo zna na kontre, cim se otvore dolazi Robbery

Cestitam momcima na pobjedi. Mislim da je zasluzeno. Inter jest imao svoje sanse, ali je Bayern imao precku, stativu i jos par situacija gdje je gol trebalo pasti mnogo ranije. Ribery... Hm, sta se njemu motalo po glavi prvih dvadesetak minuta, ko ce znat... Kasnije je malo bolji bio, al to nije to. Svajni osim onih par gresaka uz Gustava i Krafta mi bio najbolji. Lahm isto odlican kao i Robben. Odbrana i nije bila tako losa, ali... Fali jedan bek svjetske klase. Nebitno dal' lijevi ili desni s obzirom da Lahm moze igrat lijevo (gdje je bolji i oasniji po gol).
Kraft! On s vremenom moze biti samo jos bolji, naravno. Ali ono sto je sinoc branio... Odlican!
Ipak, jos uvijek nista nije gotovo, ali je posao mnogo olaksan. I, malo ko je nadigrao Bayerna na Allianz Areni...
Kraft! On s vremenom moze biti samo jos bolji, naravno. Ali ono sto je sinoc branio... Odlican!
Ipak, jos uvijek nista nije gotovo, ali je posao mnogo olaksan. I, malo ko je nadigrao Bayerna na Allianz Areni...

i ti? odmah mi je laksebistrikboy je napisao/la:Napisao bih nesto vise al' sam mahmuran

Vom Jäger zum Gejagten
sta je bilo bilo je,dovoljno smo rekli svi o tome,sada da se osvrnem na utakmicu na alianz areni za 12 dana,iskreno mislim i ubjedzen sam da ce to biti jedna od najboljih utakmica i sudara u LP svih vremena,inter ce svim silama opsjedati gol bavaraca,bayern nije siguran sa ovim jednim golom prednosti i oni ce opet napasti i traziti svoju priliku,sve u svemu u minhenu pakao ceka kako nas tako i vas,mnogo ocekujem od ove tekme,prije svega utakmicu za pamcenje,a ko bude dao gol vise u tom dvoboju neka prodze dalje i moci ce se reci da je bolji tim

http://www.interusrcu.com/?p=12053

http://www.interusrcu.com/?p=12053
Zadnja izmjena: amell, dana/u 24 feb 2011, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
zar revans nije 15.marta? tako mi bar pise na tiketuamell je napisao/la:sta je bilo bilo je,dovoljno smo rekli svi o tome,sada da se osvrnem na utakmicu na alianz areni za 12 dana

Vom Jäger zum Gejagten
mozdaageronimo je napisao/la:zar revans nije 15.marta? tako mi bar pise na tiketuamell je napisao/la:sta je bilo bilo je,dovoljno smo rekli svi o tome,sada da se osvrnem na utakmicu na alianz areni za 12 dana

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
nemojte previse kritikovati ribery-ja, zar smo zaboravili ovu zadnju povredu? njemu, za razliku od robbena, treba malo vise vremena da pronadje pravu formu. zadnje 2 bundesligaske tekme je odigrao briljantno, sto je bilo pomalo iznenadjujuce, jer mu zaista treba nekoliko utakmica da pronadje sebe.
samo se moliti za zdravlje, ribi ce biti sve bolji i bolji....
Vom Jäger zum Gejagten
Samo da kazem da ovi koji govore za Gomeza da je kanta, loš igrac, da nema pojma itd samo cu im reci da nemaju posma o fudbalu !
Covjek je vec dao oko 30 golova i VI ste kao neki strucnjaci i kazete da on nema pojma !
Celzi daje za njeg 42 mil € i ta se ponuda glatko odbije i opet VI ste pametniji od svih svjetskih strucnjaka i kazete da je on los igrac.
To je sto se tice Gomeza, a sto se tice utakmice napisao bih sljedece :
Igrali smo preporodjeno, onako igru nisam vidio odavno, al znaci bas odavno nismo igrali ovako na svjetskom nivou.
Igrac koji me je pozitivno iznenadio je Gustavo, taj je covjek strasan, zatvorio je sve sto se moglo zatvoriti, sjajno iznosenje lopte, Haubica u lijevoj nogi
jak na nogama, zeljan krvi
cudi me sto nije Sneider igro ? parni kartoni ili ??..
Švajni je igro kapitenski ( mislim da on treba biti kapiten ) sjajno u defanzivi takodjer i u ofanzivi. Imao je nekoliko sitnih gresaka koje mu ja halalim, bas kao i Gustavo.
Robben neuhvatljiv sta drugo reci.
I imao sam osjecaj da ce njegova lijevica proraditi tj pročepiti i naravno to se desilo.
Odbrana napokon nije primila gol i to je proizvod dobre igre, pozrtvanosti, koncetraciji tokom citave utakmice uigranost, svi su dobro odradili svoj dio posla I Thyimo I Breno i Badtruber
i naravno Lahm. Sto nam daje opravdanje za optimizam da i U minhenu mozemo proci bez gola.
Naravno moramo spomenuti sjajnog Krafta, ako ovako nastavi nema potrebe da kupukjemo golmana (neurea) jer cemo imati strasnog mladog golmana, time cemo jos ustedit pare za nekog jakog Branica.
u Napadu pored strasnog Robbena, Fenomenalnog Gomeza
Riberya koji je igrao dobro ali mu jos malo treba da se vrati u svoju vrhunsku formu i naravno odlicno MUllera.
Sve u svemu jako sam zadovoljan ovom utakmicom, i bas ova utakmica nam daje nadu da mozemo daleko dogurat U LP ia zasto ne ponoviti uspijeh od prosle godine.
Covjek je vec dao oko 30 golova i VI ste kao neki strucnjaci i kazete da on nema pojma !
Celzi daje za njeg 42 mil € i ta se ponuda glatko odbije i opet VI ste pametniji od svih svjetskih strucnjaka i kazete da je on los igrac.
To je sto se tice Gomeza, a sto se tice utakmice napisao bih sljedece :

Igrali smo preporodjeno, onako igru nisam vidio odavno, al znaci bas odavno nismo igrali ovako na svjetskom nivou.
Igrac koji me je pozitivno iznenadio je Gustavo, taj je covjek strasan, zatvorio je sve sto se moglo zatvoriti, sjajno iznosenje lopte, Haubica u lijevoj nogi

Švajni je igro kapitenski ( mislim da on treba biti kapiten ) sjajno u defanzivi takodjer i u ofanzivi. Imao je nekoliko sitnih gresaka koje mu ja halalim, bas kao i Gustavo.
Robben neuhvatljiv sta drugo reci.

Odbrana napokon nije primila gol i to je proizvod dobre igre, pozrtvanosti, koncetraciji tokom citave utakmice uigranost, svi su dobro odradili svoj dio posla I Thyimo I Breno i Badtruber

Naravno moramo spomenuti sjajnog Krafta, ako ovako nastavi nema potrebe da kupukjemo golmana (neurea) jer cemo imati strasnog mladog golmana, time cemo jos ustedit pare za nekog jakog Branica.
u Napadu pored strasnog Robbena, Fenomenalnog Gomeza

Sve u svemu jako sam zadovoljan ovom utakmicom, i bas ova utakmica nam daje nadu da mozemo daleko dogurat U LP ia zasto ne ponoviti uspijeh od prosle godine.
Razumijes ti mene burazere moj 

Ma ja mislim da ga niko nije previse kritikovao (dobro nisam bas sve postove procitao, jer su neki predugigeronimo je napisao/la:nemojte previse kritikovati ribery-ja, zar smo zaboravili ovu zadnju povredu? njemu, za razliku od robbena, treba malo vise vremena da pronadje pravu formu. zadnje 2 bundesligaske tekme je odigrao briljantno, sto je bilo pomalo iznenadjujuce, jer mu zaista treba nekoliko utakmica da pronadje sebe.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa nije zbog pobjede al' eto dobro je ispalo diglo je atmosferu znacajnogeronimo je napisao/la:i ti? odmah mi je laksebistrikboy je napisao/la:Napisao bih nesto vise al' sam mahmuran

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
gdje su ovi sto plaho vole gomeza
kakvo je ono slavlje nakon postignutog gola? ono je bio nakav ples, nije licilo na torera.
odao je tajnu, vrli marion. kaze da je kao klinjo navijao za frankfurt. radi eintrachtovog dvojca okocha-yeboah.
obozavao je pogotovo jay-jay-a i ovo njegovo sinosnje proslavljanje je upravo "pokupio" od nigerijca.
sad mi i franz ide na neku stvar
naravno, pohvalio je krafta, ali i dalje prica kako treba dovesti neuera.

odao je tajnu, vrli marion. kaze da je kao klinjo navijao za frankfurt. radi eintrachtovog dvojca okocha-yeboah.
obozavao je pogotovo jay-jay-a i ovo njegovo sinosnje proslavljanje je upravo "pokupio" od nigerijca.
sad mi i franz ide na neku stvar

Vom Jäger zum Gejagten
Kraft sigurno ode ako Neuer dodje. Siguran u sebe i ne zeli da sjedi na klupi. A zamisli, Kraft za godinu-dvije postane bolji nego Neuer danas. Sto je vrlo moguce...
istjeran je mak na konac i u dogovoru sa *** je rijeseno da se ugasi nik torente.
dakle, torente je mrtav, zivio secer
al´ ne treba se nervirati zbog onoga sto kaze tamo neki senilni starac.
nego, jesi li tekmu gledao preko skaja?
ekspert im je bio nas effe
i t puta se zayebo i umjesto da kaze kraft, njemu izleti kan
al´ haj, nije se plaho zayebo
kraft je bio odlican
imao je 4-5 parada u stilu velikog kana
sto se tice same utakmice moram reci da me je inter iznenadio(da ne kazem razocarao).
covjece, k´o da su u utakmicu usli sa dva gola prednosti pa pokusavaju umrtviti igru.
ok, meni je jasno da njihovi glavni igraci nisu u cvijetu mladosti i da nisu u stanju pratiti visoki tempo mladih trkaca, al´ bas onoliko usporavati igru
branili su se na svom stadionu i pokusavali na kontre
sta ce tek biti u minhenu.
sto se tice riberija, moramo priznati da nije bio na nivou
u formi je on, u dobroj formi, al´ jednostavno cova nije imao svoj dan. vjerujem da je ´izgorio´ zbog pritiska kojeg je sam sebi nametnuo. pokusavao je da dokaze nesto, da se iskupi za neigranje u finalu, da dokaze svima da bi bay uzeo ono finale da je on igrao...
tjesi me to sto znam da riberi ne moze uvezati dvije lose utakmice.
gustavo? ta cu ja pricati o gustavu
formacija
je bila exxxtraaaa
nemamo vrhunskog lijevog beka pa bi to trebali kompenzirati sa dva igraca.
znaci, pranju na krilo, ribija u sredinu i badst. gurnuti na poz. lijevog beka
jbg., zrtvovati jednog napadaca
naravno da se to odnosi samo na lp. **** ga, napadaci zabijaju golove al´ odbrane osvajaju trofeje.
gomez je ponovo dokazao da je kooonta, muler solidan, dok je svajni na momente pokazivao da se radi o svjetskoj klasi nagovjestavajuci povratak u formu u kojoj je bio prosle godine i na sp-u. on i gusta su drzali sredinu terena igrajucu gotovo bez greske.
nesto ne vjerujem da ce se inter otvoriti u revansu. oni ce se prvenstveno koncentrisati na svoju mrezu i trudice se da ne prime gol uzdajuci se u etoa i milita koji ce se potruditi da neutrlisu taj jedan gol i postignu drugi za prolaz dalje. naravno da nece uspjeti u tome jer roberi ne moze uvezati dvije prilicno lose utakmice. ako bay povede, a vjerujem da hoce, onda me ne bi cudilo da int. mrezu napunimo do vrha. mi povedemo, oni krenu na sve ili nist´ i onda

dakle, torente je mrtav, zivio secer

i meni takodjer.geronimo je napisao/la:sad mi i franz ide na neku stvar naravno, pohvalio je krafta, ali i dalje prica kako treba dovesti neuera.
al´ ne treba se nervirati zbog onoga sto kaze tamo neki senilni starac.
nego, jesi li tekmu gledao preko skaja?
ekspert im je bio nas effe

al´ haj, nije se plaho zayebo

kraft je bio odlican

sto se tice same utakmice moram reci da me je inter iznenadio(da ne kazem razocarao).
covjece, k´o da su u utakmicu usli sa dva gola prednosti pa pokusavaju umrtviti igru.
ok, meni je jasno da njihovi glavni igraci nisu u cvijetu mladosti i da nisu u stanju pratiti visoki tempo mladih trkaca, al´ bas onoliko usporavati igru

branili su se na svom stadionu i pokusavali na kontre

sto se tice riberija, moramo priznati da nije bio na nivou

tjesi me to sto znam da riberi ne moze uvezati dvije lose utakmice.
gustavo? ta cu ja pricati o gustavu

formacija

nemamo vrhunskog lijevog beka pa bi to trebali kompenzirati sa dva igraca.
znaci, pranju na krilo, ribija u sredinu i badst. gurnuti na poz. lijevog beka

jbg., zrtvovati jednog napadaca

gomez je ponovo dokazao da je kooonta, muler solidan, dok je svajni na momente pokazivao da se radi o svjetskoj klasi nagovjestavajuci povratak u formu u kojoj je bio prosle godine i na sp-u. on i gusta su drzali sredinu terena igrajucu gotovo bez greske.
nesto ne vjerujem da ce se inter otvoriti u revansu. oni ce se prvenstveno koncentrisati na svoju mrezu i trudice se da ne prime gol uzdajuci se u etoa i milita koji ce se potruditi da neutrlisu taj jedan gol i postignu drugi za prolaz dalje. naravno da nece uspjeti u tome jer roberi ne moze uvezati dvije prilicno lose utakmice. ako bay povede, a vjerujem da hoce, onda me ne bi cudilo da int. mrezu napunimo do vrha. mi povedemo, oni krenu na sve ili nist´ i onda

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
jah, zaboravih napisati nesto vrlo vazno, ono sto je po meni odlucilo utakmicu, ono sto ste i vi, dragi moji bavarci, zaboravili
inter je maltene izveo istu ekipu koja nas je uzela u finalu. ok, falili su milito i samuel, dok smo mi izveli skroz drugu ekipu. u ovoj utakmici nisu igrali nepokretni bojten i nesigurni demikelis. ja ne vjerujem da bi milito zabio onaj jeftini gol da ga je cuvao breno koji je izmislio brzinu i eksplozivnost za jadnog tromu bojtena.
znaci, skroz druga odbrna, izmjenjen vezni red u kojem nije igrao prgavac bomel za kojeg je tehnika jedna velika nepoznanica. ovaj put je igrao pit bull gustavo koji je sto puta jaci u duelima ali koji zna dodati lijep pas i sigurno iznijeti loptu.
u vezi nije igrao riberi nego na njegovo mjesto je uskocio altintop. svaka cast atopu ali bolje je imati riberija jer bez obzira koliko lose odigrao barem ce odvlaciti po dvojicu ili trojicu protivnickih igraca praveci prostor svojim suigracima.
jedino smo slabiji u napadu jer je igrala klocina gomez umjesto odlicnog tehnicara olica koji pored tehnike i preciznog suta ima i osjecaj za gol.
jeste l´ gledali
http://www.kicker.de/news/video/1111374 ... eht22.html

inter je maltene izveo istu ekipu koja nas je uzela u finalu. ok, falili su milito i samuel, dok smo mi izveli skroz drugu ekipu. u ovoj utakmici nisu igrali nepokretni bojten i nesigurni demikelis. ja ne vjerujem da bi milito zabio onaj jeftini gol da ga je cuvao breno koji je izmislio brzinu i eksplozivnost za jadnog tromu bojtena.
znaci, skroz druga odbrna, izmjenjen vezni red u kojem nije igrao prgavac bomel za kojeg je tehnika jedna velika nepoznanica. ovaj put je igrao pit bull gustavo koji je sto puta jaci u duelima ali koji zna dodati lijep pas i sigurno iznijeti loptu.
u vezi nije igrao riberi nego na njegovo mjesto je uskocio altintop. svaka cast atopu ali bolje je imati riberija jer bez obzira koliko lose odigrao barem ce odvlaciti po dvojicu ili trojicu protivnickih igraca praveci prostor svojim suigracima.
jedino smo slabiji u napadu jer je igrala klocina gomez umjesto odlicnog tehnicara olica koji pored tehnike i preciznog suta ima i osjecaj za gol.
jeste l´ gledali

http://www.kicker.de/news/video/1111374 ... eht22.html
Ovaj gol Gomeza je gotovo identican golu Ronalda u finalu SP 2002.
Bila je dobra utakmica na Meazzi i prijatno sam iznenađen. Tipicni Bayern rekao bih, ali ima Inter jos municije za uzvrat. Sve sto nije uslo tamo, moze uci u Minhenu. Jedan gol i sve vraca na pocetak.
Bila je dobra utakmica na Meazzi i prijatno sam iznenađen. Tipicni Bayern rekao bih, ali ima Inter jos municije za uzvrat. Sve sto nije uslo tamo, moze uci u Minhenu. Jedan gol i sve vraca na pocetak.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
hahasecer je napisao/la:nego, jesi li tekmu gledao preko skaja?
ekspert im je bio nas effei t puta se zayebo i umjesto da kaze kraft, njemu izleti kan
![]()
al´ haj, nije se plaho zayebo![]()

gledao sam na sat.1, sta gledao

sta kaze galonja, ekipi sam rekao u pauzi da moraju vise drzati loptu u svojim nogama, samo tako mogu doci do zeljenog rezultata. otklanja se opasnost od svog gola, umaras protivnika i sanse za postizanje gola moraju doci.
da bi igrao ovako kao sto bayern igra, moras imati fizicki top-ekipu, jbt, kod nas neki mogu trcati 180 min.

svajni je svakako jedan od takvih, ali sto mi je izvukao mast nakon onog blackouta, kada za malo nisu primili gol.
i ja se nisam mogao nacuditi onolikoj pasivnosti intera, u 2 poluvremenu je bilo momenata kada se nisu mogli sastaviti sa loptom. koja dominacija i borbenost svih igraca. tu se mora i lipi mario pohvaliti, kad uhvati trk prema svom golu, jureci protivnika...izgleda tako zaobadan, kao da ga je bumbar ujeo za supak.

bilo je primjetno i nervirajuce stalno prigovaranje od strane sneidera (za sto je kasnije nagradjen zutkom). nesto sto najvise mrzim u fudbalu. hem sto nije prekrsaj, hem sto trazi od sudije da se sankcionise.

kad vec spominjem gertu, mislim da smo s njegovim odlaskom izgubili i posljednjeg pogancera u ekipi. mozda sam subjektivan, ali u voj ekipi bayerna su mahom svi fer igraci. nema grubih startova, niko ne lezi na travi (radi odugovlacenja) bez potrebe, nema bunkera, igra se na gol vise...
ne znam samo cija je to zasluga

nego, to u vezi torentije/secer mi moras malo objasniti. privat naravno.

Vom Jäger zum Gejagten
jah, schupkov tip je bio 2:1 za intergeronimo je napisao/la:effe je legende, sad poceo bacati i nake prognoze, 90% da ce bayo osvojiti lp.

i ja sam. vjerujem da se stucalo gov-njezovoj mami i galonjinoj zenigeronimo je napisao/la: sta gledao skakao i nervirao se

da, dominacija je prava rijecgeronimo je napisao/la:ja se nisam mogao nacuditi onolikoj pasivnosti intera, u 2 poluvremenu je bilo momenata kada se nisu mogli sastaviti sa loptom.

usljo prgavigeronimo je napisao/la:sreca pa nam ne povrijedi capitana

hvala Bogu da je otisao. nabijao mi je suhvu yeeboo matr svo-jugeronimo je napisao/la:kad vec spominjem gertu, mislim da smo s njegovim odlaskom izgubili i posljednjeg pogancera u ekipi. mozda sam subjektivan, ali u voj ekipi bayerna su mahom svi fer igraci. nema grubih startova, niko ne lezi na travi (radi odugovlacenja) bez potrebe, nema bunkera, igra se na gol vise...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.