Vrijeđanje - nešto čemu podliježe svaki navijač Farce. Ti očigledno nisi izuzetak.armanix je napisao/la:Mi smo vas sahranili niste nas pobijedili ima 6 utakmica HAHAHAHA koji jadovi u pm samo mozel slika tabele ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Los_Blanos2 je napisao/la:Bome je puko onog lika u glavuanonymousHD je napisao/la:
Igračina? Ovo je Bože sačuvaj! Večeras je Leo Lessi pokazao svoje pravo lice. RinaKa od igrača! Budale čoveka. Pa mogo je ubiti nekoga :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
zalosno da posle nije ni pogledao prema trebini, mali sugavi kebac, svaka cast Pepe-u
Haj sve to, al gdje bas Pepe da mu soli pamet kako da se ponasa

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sudija nije bio dostojan vecerasnje utakmice...totalno izgubljen...a cudno mi je bilo da messi nije dobio žuti a alves drugi žuti....interesantno da je real igrao bolje s igračem manje nego dok je bio kompletan....inače ova prva utakmica od ove 4 izmedju reala i barce je za real bila najmanje bitna jer teško bi stigli barcu u prvenstvu i da su pobijedili (al bi se produzila nada) al zato u kupu i ligi prvaka real ima realne šanse
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
samosarajvo je napisao/la:Moje vidjenje
Real imao bolje sanse a Barca vise loptu mada nista pokazali nisu
Realove sanse: Glava ramosa,slobodni Ronalda,Adebayor upropastio priliku glavom kad je otisao nazad,jos jedna glavom preko gola malo,na kraju sut sa 13 metara pravo u Valdesa a idealna prilika
Barcelona samo precku i odbranu Casiljasa...mogli smo ih uzeti ali smo se i malo prepali u pocetku...Ozil je morao od pocetka igrati.Pepe dobar.
Murinjo postavio dobru taktiku ali su igraci malo se usrali kao sto vec rekoh..OCekujem prolaz u finale LP
Adebayor je upropastio jednu , a Villa najmanje 4 s tim da je imao 2-3 u najmanju ruku smijesna suta , penal za Barcu opravdan i crveni isto , a za Real penal nije bio znaci nigdje veze , ali kad se sve sagleda 1-1 je najrealnije .
A stvarno ne mogu vjerovati da ima neko ko moze reci da je real nadigrao Barsu kao sto sam procitao ovdje na par stranica

Svaka cast za @Legendu Reala koji je kao navijac Reala realno rekao kako je bilo i sta

- anonymousHD
- Kontakt:
Gospodin.

Ruzno je ono sto je uradio, ali reci da je "rinaka" od igraca je smiješno.anonymousHD je napisao/la:
Igračina? Ovo je Bože sačuvaj! Večeras je Leo Lessi pokazao svoje pravo lice. RinaKa od igrača! Budale čoveka. Pa mogo je ubiti nekoga :S :S
- skyisthelimit
pa jest zato sto igra za Barcu, jedino ti tako mogu navijaci Reala odgovorit, s druge strane C.Ron nije rinaka zato sto igra za Realameltara je napisao/la:Ruzno je ono sto je uradio, ali reci da je "rinaka" od igraca je smiješno.anonymousHD je napisao/la:
Igračina? Ovo je Bože sačuvaj! Večeras je Leo Lessi pokazao svoje pravo lice. RinaKa od igrača! Budale čoveka. Pa mogo je ubiti nekoga :S :S

15.10 - 15.06 ...
Znas to funkcionise u oba smjera..skyisthelimit je napisao/la:a jest zato sto igra za Barcu, jedino ti tako mogu navijaci Reala odgovorit, s druge strane C.Ron nije rinaka zato sto igra za Real
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Alves isto da je dobio žuti i Barca bi bila, pa možemo reći desetkovana u finalu. (uz to da je i Messi dobio žuti koji je zaslužio) Ovako ipak ne. Ne znam po čemu se razlikuje Albiolov penal i Alvesov, u biti obojica su uradila isto, srušili igrača u 16 m kao zadnji igrači odbrane, sad jedan dobije crveni, jedan ni žuti ne dobije. Jasno je da se šilji za Farcu.
anonymousHD je napisao/la:Gospodin.
Ne zove njega catalonci bez razloga Compilador

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Izzo ,tebe ja čekam ,slabo si prognoziro ,ti reče ako budu dobri Realovci izgubiće 3:0,ako ne budu slušali demolirani će biti ,nisu te momci poslušali zadovoljili se sa 1:0 i onda kazna iz penala ,koji nije postojao ,da to raščistimo ,pregledo sam snimak ,gdje su samo u kadru noge Marsela i Alvesa uvećano i Alve izbija loptu ,a Marselo nakon toga pada sam ,penal nije bio ,ali to sad nije ni bitno okrećamo se sljedećoj utakmici ,koja će sigutno biti slična ovoj .izzo je napisao/la:Ovaj Pajin podanik Bosco više cmizdri i place ,nego sami navijaci Reala![]()
jao žetona ofirnog.

Bosco reci mi da se zajebaješ

Blankosisa ovo sam tebi citiro

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Neko kaze da nije vidio Carvalha na terenu. Pa kako cete vidjeti kad je Real 45 minuta sa igracem manje napadao i bio dominantnija ekipa na terenu.
Kako je sad strah navijaca Barce jer se blizi kup, a veceras su nadigrani.
Muniz Fernandez je imao dva velika propusta, a to je sto nije dao crveni Alvesu kod penala i sto nije dao Villi zuti za simuliranje!
Muniz Fernandez je imao dva velika propusta, a to je sto nije dao crveni Alvesu kod penala i sto nije dao Villi zuti za simuliranje!
I sto nije dao malom kepecu zuti za suspenziju u finalu Kupa.Madridism je napisao/la:Neko kaze da nije vidio Carvalha na terenu. Pa kako cete vidjeti kad je Real 45 minuta sa igracem manje napadao i bio dominantnija ekipa na terenu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu

Puta Barca, puta Catalunya!
Apsolutna glupost Messija. Bit cu objektivan i reci cu realno da ne bi bilo neposteno ako bi dobio neku kaznu za ovo npr da ne igra 1 utakmicu. A sad anonymous glupo je reci da je Messi karn'a.anonymousHD je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I
<3 FC Barcelona <3
<3 FC Barcelona <3
- thenaturalone
- Kontakt:
Zato sto je sudija bio kriminalan veceras, njegove greske su penal za Real, ne dosudjen penal za Barcelonu, i trebao je dati zuti Messiu, od toga mislim da niko ne bjezi, udaranje lopte poslije sudijskog zvizduka je zuti, samo sto se sudija veceras pogubio.Portillo je napisao/la:I sto nije dao malom kepecu zuti za suspenziju u finalu Kupa.Madridism je napisao/la:Neko kaze da nije vidio Carvalha na terenu. Pa kako cete vidjeti kad je Real 45 minuta sa igracem manje napadao i bio dominantnija ekipa na terenu.
Ali cinjenica je, da sudija nije pokrao Barcelonu, Messi se sigurno ne bi iznervirao i ne bi bilo onakvog napucavanje lopte.
A da je babi muda... mani mi toga. O penalu nije bilo ni govora i to je svima jasno, evo sad citam na AS-u da je Alves rekao: "Marcelo mi je kazao da je se sam bacio"thenaturalone je napisao/la: Zato sto je sudija bio kriminalan veceras, njegove greske su penal za Real, ne dosudjen penal za Barcelonu, i trebao je dati zuti Messiu, od toga mislim da niko ne bjezi, udaranje lopte poslije sudijskog zvizduka je zuti, samo sto se sudija veceras pogubio.
Ali cinjenica je, da sudija nije pokrao Barcelonu, Messi se sigurno ne bi iznervirao i ne bi bilo onakvog napucavanje lopte.

Bosco je napisao/la:Alves isto da je dobio žuti i Barca bi bila, pa možemo reći desetkovana u finalu. (uz to da je i Messi dobio žuti koji je zaslužio) Ovako ipak ne. Ne znam po čemu se razlikuje Albiolov penal i Alvesov, u biti obojica su uradila isto, srušili igrača u 16 m kao zadnji igrači odbrane, sad jedan dobije crveni, jedan ni žuti ne dobije. Jasno je da se šilji za Farcu.
Glup ti je nacin da kopiras svog mentora. Pokazujes vrhunsku neinventivnost.
Fool!
- thenaturalone
- Kontakt:
Eno za dalku
bilo je za busjen pa makar
ali dobro

ali dobro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.