Teško da će Velez do titule ali ajde tek je pocetak
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Prvih par kola je pokazalo da je VAR možda i najbolja stvar koja se dogodila nogometu u BiH ikad. Vidjet cemo samo koliko je primjenjiv na Borac
SAMO ŠIROKI!
Ovo spinovanje da Zeljo ganja titulu je u najmanju ruku smijesno. Pokusava se napraviti atmosfera gdje ce se svaki kiks docekati na noz i ismijavanje.
Svima je jasno da smo mi kandidat za europu, a titula ce doci u glavni grad ove godine samo ne kod nas. Pitajte Mirvu.
Svima je jasno da smo mi kandidat za europu, a titula ce doci u glavni grad ove godine samo ne kod nas. Pitajte Mirvu.
- feniksptica
- Kontakt:
Gledajuci teren samo. Nista uticaj, luzerstvo, naviku osvajanja, iskustvo. Nista Zelji ne fali u borbi za titulu, i tako ih treba posmatrat, moras uzet za ozbiljno ekipu koja ima 9/12. Lud je ko misli drugacije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Golemo brate, treba te arena uzeti za pundita.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
ocm lik je miks analitike Gabele, sa glasom ploce i glasovnim mutacijama ovog vecerasnjeg

- Meraak1921
- Kontakt:
Cuj ovogfeniksptica je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:19Gledajuci teren samo. Nista uticaj, luzerstvo, naviku osvajanja, iskustvo. Nista Zelji ne fali u borbi za titulu, i tako ih treba posmatrat, moras uzet za ozbiljno ekipu koja ima 9/12. Lud je ko misli drugacije.

Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 25 avg 2024, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Naravno da ganjate.Po igrackom kadru,po roku po ulozenom,po hajcu koji ste stvorili,po posjeti,po prikazanom na terenu sve lici na borbu za to.I vi to znate i znam da se svi potajno nadate tome tako da pada ti u vodu ovo.Orvel je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:14Ovo spinovanje da Zeljo ganja titulu je u najmanju ruku smijesno. Pokusava se napraviti atmosfera gdje ce se svaki kiks docekati na noz i ismijavanje.
Ovoliko para se ne ulaze za 4.mjesto.Bar ne u nasem slucaju gdje nas mediji sve do nove sezone sprdaju kako nismo u stanju sa Secerovicem,Kobiljarom,Cmiljanicem,Bagaricem,Palicem,Kurdicem uzeti titulu.Ako su tad od nas svi ocekivali titulu i teret bacili na kicmu sta je sad slucaj kod vas?Mi kad idemo na titulu kazemo to otvoreno kao sto je to slucaj ove sezone i sve ostalo je neuspjeh a vi vazda nesto potajno vrebate i kad ne uspijete ide prica "ma nije nam to ni cilj sta vam je ba 7 mjesto elhamdulilah." Strah od neuspjeha.
Nevjerovatno kakvu medijsku troturu nas klub prozivljava i stalno se potencira ta prica oko para i koliko mi trosimo da vise smijesno i jadno postaje.Evo doveli ste igraca kojeg mi nismo mogli prije 2 godine.Garant za djabe igra jelde?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
A da probas sa nekom kremom, setnjom po svjezem vazduhu, malo vise fizicke aktivnosti, duboko disanje, vitamini, zdravija ishrana...Deen je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:06Sloboda: 0-0-4, gol razlika 1:8.
Taj 1 gol bio je penal. Znaci njihov napad je jedna velika nula. Sloboda je sramota ove wwin lige, ova Sloboda nije zasluzila nikako da igra ovu Ligu.
Cak Radnik je za njih nebo!
Da je narod normalan i da nema kriminala, Sloboda bi sad igrala drugu Ligu...
Samo da Sloboda ispadne, to mi je cak draze nego da je Zeljo ispao iz Lige ili da neuspije Evropu. To je moja zelja i ako Bog da bi ce realnost. Sloboda da ispadne i da im Sarajevo + Zeljo zabiju taj zadnji ekser!! To bi bilo ko Bajramski poklon za 2025. U inat dusmanima, lazljivcima i licemjernim klaunovima. Ove navijace Slobode ne kontam nikako. Klub im propada korak po korak, a oni se sprdaju na forumu, sunce ti poljubim...
To su "ljudi" bez kicme, obraza i ponosa.
Kakve navijace takav i klub!!! Pravda postoji![]()
HAHHAHAHAHAHAH STA ISPRICA OVAJNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:31Naravno da ganjate.Po igrackom kadru,po roku po ulozenom,po hajcu koji ste stvorili,po posjeti,po prikazanom na terenu sve lici na borbu za to.I vi to znate i znam da se svi potajno nadate tome tako da pada ti u vodu ovo.Orvel je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:14Ovo spinovanje da Zeljo ganja titulu je u najmanju ruku smijesno. Pokusava se napraviti atmosfera gdje ce se svaki kiks docekati na noz i ismijavanje.
Ovoliko para se ne ulaze za 4.mjesto.Bar ne u nasem slucaju gdje nas mediji sve do nove sezone sprdaju kako nismo u stanju sa Secerovicem,Kobiljarom,Cmiljanicem,Bagaricem,Palicem,Kurdicem uzeti titulu.Ako su tad od nas svi ocekivali titulu sta je sad slucaj kod vas?Mi kad idemo na titulu kazemo to otvoreno kao sto je to slucaj ove sezone i sve ostalo je neuspjeh a vi vazda nesto potajno vrebate i kad ne uspijete ide prica "ma nije nam to ni cilj sta vam je ba 7 mjesto elhamdulilah"
Nevjerovatno kakvu medijsku troturu nas klub prozivljava i stalno se potencira ta prica oko para i koliko mi trosimo da vise smijesno i jadno postaje.
ja postujem vase REALNE navijace ali ti nisi jedan od njih ocigledno. Mi tu posjetu imamo vec 3 godine, a dobro znas da se u protekle tri godine kod nas kuburi sa svim i svacim u klubu. Imamo upravu koja je do sad pokazala da je sposobna raditi svoj posao i donijeti pare u klub, to je razlika. A to sto ste se vi prepali sto je to tako, to je drugi par rukava. Mi smo u procesu ozdravljenja i europa je trenutno realan cilj ali nas sastav je dsleko od toga da mozemo kroz citavu sezonu parirati i boriti se za titulu i to je svima jasno osim vama kompkeksasima koji imate neki strah od nas cim nismo na dnu.
Nemas se cega bojati pitaru.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Najbolja utakmica Slobode do sad. Imali su ogroman motiv, ali dzaba kad nema dovoljno kvaliteta u ekipi. Steta, mogli su otkinuti bod.
-
- Kontakt:
Cega tacno da se bojim?Orvel je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:37HAHHAHAHAHAHAH STA ISPRICA OVAJNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:31Naravno da ganjate.Po igrackom kadru,po roku po ulozenom,po hajcu koji ste stvorili,po posjeti,po prikazanom na terenu sve lici na borbu za to.I vi to znate i znam da se svi potajno nadate tome tako da pada ti u vodu ovo.Orvel je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:14Ovo spinovanje da Zeljo ganja titulu je u najmanju ruku smijesno. Pokusava se napraviti atmosfera gdje ce se svaki kiks docekati na noz i ismijavanje.
Ovoliko para se ne ulaze za 4.mjesto.Bar ne u nasem slucaju gdje nas mediji sve do nove sezone sprdaju kako nismo u stanju sa Secerovicem,Kobiljarom,Cmiljanicem,Bagaricem,Palicem,Kurdicem uzeti titulu.Ako su tad od nas svi ocekivali titulu sta je sad slucaj kod vas?Mi kad idemo na titulu kazemo to otvoreno kao sto je to slucaj ove sezone i sve ostalo je neuspjeh a vi vazda nesto potajno vrebate i kad ne uspijete ide prica "ma nije nam to ni cilj sta vam je ba 7 mjesto elhamdulilah"
Nevjerovatno kakvu medijsku troturu nas klub prozivljava i stalno se potencira ta prica oko para i koliko mi trosimo da vise smijesno i jadno postaje.
ja postujem vase REALNE navijace ali ti nisi jedan od njih ocigledno. Mi tu posjetu imamo vec 3 godine, a dobro znas da se u protekle tri godine kod nas kuburi sa svim i svacim u klubu. Imamo upravu koja je do sad pokazala da je sposobna raditi svoj posao i donijeti pare u klub, to je razlika. A to sto ste se vi prepali sto je to tako, to je drugi par rukava. Mi smo u procesu ozdravljenja i europa je trenutno realan cilj ali nas sastav je dsleko od toga da mozemo kroz citavu sezonu parirati i boriti se za titulu i to je svima jasno osim vama kompkeksasima koji imate neki strah od nas cim nismo na dnu.
Nemas se cega bojati pitaru.

Pa ja bi vise volio sa vama da se borimo na posten nacin nego sa Borcem znas vec na koji.Kakav strah?Imate vi i sad pare samo necete puno o tome da pricate.Imate finu posjetu ali nikad vam protiv Igmana i slicni ekipa nije dolazilo 10-11k redovno.
Znam ja vas druze malo duze i malo bolje i kako disete

Uostalom imam i drugova koji su blizu vase uprave i znam cemu se oni nadaju ali nece puno ni o tome da ne bi bilo zayebavanja poslije
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Mi, napokon, igramo dobro ( doduse danas nije bilo najbolje ), pobjedjujemo kuci i na strani, imamo ispunjen stadion na svakoj domacoj utakmici, imamo pozitivnu atmosferu u Klubu, prekucavamo sa navijacima u gostima, uzivamo u fudbalu, navijamo za svoj Klub... Koje ce nam to mjesto donijeti na kraju sezone i nije toliko bitno...Ne sekirajte se vi za nas i za nase ambicije, nama nase, a vama vase...
Hvala bogu pa ne gubite vise od koje kakvih sela i za ligu jeste dobro da bude zeljo jak i konkurentan. Bez jakog zelje nema ni jakog Sarajeva tako da mi je drago za komsije sto su napokon poceli igrati i osvajati bodove 

-
- Kontakt:
Sto se nije gledao VAR za onaj start Dubackica nad Radovcem? Cist crveni karton...
-
- Kontakt:
Sloboda iz Mrkonjić Grada ili iz Bosanskog Novog bi se bolje snašla u ovoj ligi od Tuzlaka...
zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt:
Hajc stvaramo iz sezone u sezonu, posjeta nam je odlicna iz sezone u sezonu, tako da te dvije stvari veze nemaju sa ciljevima naseg kluba. Znam da je tebi to mozda tesko shvatiti jer vi tako ne funkcionisete al jeb.iga, potrudi se. To sto se neko potajno nada titulu ili ne nada ne moze definisati cilj ili ciljeve kluba, i to dvoje nema nikakve veze jedno sa drugim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:31Naravno da ganjate.Po igrackom kadru,po roku po ulozenom,po hajcu koji ste stvorili,po posjeti,po prikazanom na terenu sve lici na borbu za to.I vi to znate i znam da se svi potajno nadate tome tako da pada ti u vodu ovo.Orvel je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:14Ovo spinovanje da Zeljo ganja titulu je u najmanju ruku smijesno. Pokusava se napraviti atmosfera gdje ce se svaki kiks docekati na noz i ismijavanje.
Ovoliko para se ne ulaze za 4.mjesto.Bar ne u nasem slucaju gdje nas mediji sve do nove sezone sprdaju kako nismo u stanju sa Secerovicem,Kobiljarom,Cmiljanicem,Bagaricem,Palicem,Kurdicem uzeti titulu.Ako su tad od nas svi ocekivali titulu i teret bacili na kicmu sta je sad slucaj kod vas?Mi kad idemo na titulu kazemo to otvoreno kao sto je to slucaj ove sezone i sve ostalo je neuspjeh a vi vazda nesto potajno vrebate i kad ne uspijete ide prica "ma nije nam to ni cilj sta vam je ba 7 mjesto elhamdulilah." Strah od neuspjeha.
Nevjerovatno kakvu medijsku troturu nas klub prozivljava i stalno se potencira ta prica oko para i koliko mi trosimo da vise smijesno i jadno postaje.Evo doveli ste igraca kojeg mi nismo mogli prije 2 godine.Garant za djabe igra jelde?
Godinama imate najlosije rezultate s ozbirom na ulaganja, fakt, i treba vas svako zajebavati. Ne kazete vi jasno kad idete na titulu, u prosloj sezoni ti je grupa u augustu skandirala hocemo titulu pa poslije nisam bas vidio neko narocito nezadovoljstvo time sto ste miljama daleko bili od iste, isto kao ste imaginarno otjerali Ajlu pa to slavili a onda kur.cina i opet tisina.
Sta tacno ne uspjevamo? Zadnjih 4-5 sezona, korona koja nas je unazadila u svakom smislu, pa ljeto 2021 katastrofa situacija bila, jedva prezivili, doveli Ivkovica za trenera koji je smijesan, poslije nas ne znam jel angazman imao bilo kakav, pojacanja bila polovnjaci iz druge hrvatske lige, pogledaj gdje ti ljudi danas igraju, sta smo trebali sa tim igracima vrebati? Ljeto 2022 isto tako losa situacija, pogodili sa dva pojacanja i to nam je prakticno donijelo Evropu, odigrali daleko iznad svojih mogucnosti sto je pocetak naredne sezone i pokazao. Ljeto 2023 pojacanja Biber, Alison i Turanjanin, pogledaj gdje ti igraci danas igraju.
I sta smo mi trebali u zadnjih par sezona najaviti i vrebati? Kakav smo mogli strah od neuspjeha imati sa takvim igracima? Veze ti nemas.
Vama prica ide kako vam odgovara, na ljeto ste real madrid po uslovima, a onda kad dodje oktobar/novembar ide prica pa i ne ulozemo toliko, mojne se glup pravit, istu tu pricu vritite od dolaska Mirvica, moze nam se i ostale gluposti. Vi ste imali vise skupih promasaja nego sto smo mi imali skupih pojacanja u zadnjih 4-5 sezona.
Sad smo naucili pobjedjivati kupljene utakmice izgleda. A sljedecu na Grbavici odlicna prilika za sve pitare da trpaju na kladari na Slogu kojoj smo duzni za proslu sezonu jel tako? Eto sanse da se zaradi.
Pobijedimo slobodu u gostima nakon ne tako dobre igre i pitari nam najavljuju titulu i naravno bolje nas znaju nego bilo ko drugi. Sta bi tek bilo da smo fakat sila kakvom nas se predstavlja.. a to su sve kompleksi jer oni nisu nista uspjeli uraditi pored silnih miliona sve do ove sezone kad su shvatili kako kupiti Vicka.
Brinite vi vasu brigu. Mi imamo dosta toga pocistiti u nasoj aviliji prije nego se pocnemo baviti ozbiljnijim stvarima.
Pobijedimo slobodu u gostima nakon ne tako dobre igre i pitari nam najavljuju titulu i naravno bolje nas znaju nego bilo ko drugi. Sta bi tek bilo da smo fakat sila kakvom nas se predstavlja.. a to su sve kompleksi jer oni nisu nista uspjeli uraditi pored silnih miliona sve do ove sezone kad su shvatili kako kupiti Vicka.
Brinite vi vasu brigu. Mi imamo dosta toga pocistiti u nasoj aviliji prije nego se pocnemo baviti ozbiljnijim stvarima.
Papak iskompleksirani, dok je nas desetar zivot rizikovao da odbrani grad, ti si se zajebavao po Amerikama. Zahvaljujuci njemu i ljudima poput njega si danas u poziciji da lazes djecurliji po forumu. Ustani kad pricas sa GOLEMIM Svrakinom, smetljaru.Pitarsam je napisao/la: ↑24 avg 2024, 17:54Evo ja vec pobjego za Dubrovnik,a ti Muzafere spavaj na forumu.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 16:09Kod Svrakino sve valute zastupljene![]()
@Pitarsam ce pobjeci sa foruma kad vidi ovo
Vidi ovog Djeparosa iz Svrakina sela.Ja konto on jadnicak,
pacenik,pa rekoh da mu posaljem privatnu sliku njegove ljubimice,
Da baci drkicu.
A on bunari turiste po Sarajevu.
Jah sramoteeee!!
Sta drugo ocekivati od novokomponovanih sa padinskih
dijelova grada.
Svrakino selo-Hrasno-Grbavica-Soukbunar-djeparosi i sibicari![]()
Pravi smetljar, onaj ljigavi. Fuj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 10 gostiju.