Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

dedo26
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la dedo26 » 22 feb 2026, 21:48

NoDi80 je napisao/la:
22 feb 2026, 19:59
Hoffenheim II - Victoria Koln 1:1 30 minuta
Djuric (22) asistencija
Kako igra prevazisao je drittu :bow:
On za par mjeseci puni 23 godine, a ima 10 minuta u profi fudbalu. Rijetki su koji s takvim CVom naprave karijeru, ali nista nije nemoguce. Mislim da je realnost za njega na ljeto posudba u Karlsruhe, Nurnberg i slicne timove. Ja bih najvise volio da u Hoffenhaimu ima 90 minuta, al to je daleko od realnosti.

I Nermin Crnkic rahmetli je meni djelovao brutalno u Tuzla Sitiju, ali to je Premier liga BiH. Isto tako 3 liga njemacke nije mjerilo, tek treba da se dokaze.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 22 feb 2026, 21:52

ja bih samo zamolio kolegu insajdera, koji nam je najavio markovica, miljevica i ovog nejasmica, da vise ne najavljuje nikoga:-)
lozimo se bezveze a sve supljaci, a vala nisu ni neki igraci.

kad je ovaj drugi insajder u pitanju, ako igrac 'M' ne dobije poziv u narednih 7 mjeseci, molio bih da se i on vise ne oglasava:-)

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 22 feb 2026, 22:26

231983 je napisao/la:
22 feb 2026, 17:06
General505 je napisao/la:
22 feb 2026, 16:21
Hahaha kakvo supljiranje o Nejasmicu, nikad i nikakve sanse nije ni bilo da zaigra za nas nit ozbiljnijeg kontakta, otkud vam uopce to da je nesto se htjelo u vezi sa njim takva glupost.

Klasicno menadzersko poturanje za pare pomocu ovih balinskih medija, cisto da bi dosao na radar Hrvatske da bi i tamo pocelo se pisati o njemu i kada su to uspjeli da bi on ovako samouvjereno mogao izjaviti da je on 1000% Hrvat i da drugi nemaju šanse, nesto slicno kao sa onim sto je igrao u gorici zaboravio sam kako se zove, ...veliki talenat hoce za nas sve dok nije dosao poziv Hrvatske.

I to kome nije jasno i u ovom slucaju retardiran je i naivan kao madjarska sobarica.
Ja, baš se sjecam kad si pisao da je sve to šuplja i da nema šanse. Baš neki dan ti pišeš, prije nego će ovaj izjaviti da nema šanse da igra za nas.
Ustvari ne sjećam se da si pisao.

slika

Vidi Slucajnosti da si bas ti mi replicirao. :crazy:

Ne znam sta se desava s tobom zadnje vrijeme, cinilo se da si normalan forumas upucen i kulturan pa sam nekad znao i uci u diskusiju s tobom ali odjednom si nesto postao GLUP, i vidim sad ulazis u neke talove, ulizivanja s ciljem provociranja ...ono klasican primjer baliluka i hujhudluka.

Uvijek kazem tebi i slicnima tebi vas par ima, ako ne znate a ne znate, ako niste sposobani a niste, de bar pratite događanja ne prosipaj se, ne brukaj se a ako ne mozes/te ni to onda bar budi pristojan/ni.

Uostalom i da sam pisao svaki dan sta vrijedi jer ionako meni nevjerujete tako da...ne vrijedi. :urnebes:

Interesantno, sjwcas se da sam pisao o nekim zenama i ako jesam ne sjecam se da jesam to nekad davno , dakle sjecas se gluposti ili neke šale sto sam mozda rekao a ne sjecas se da sam pisao za ovog i jos mnoge druge .

Tanak si druze...

Ali nije kasno za tbee jos, samo prati i uči, samo malo si skrenuo da se još popraviti valjda.

Ramazan je, ne bi da degenek radi neki su izgleda zaboravili kako Rile "bije" :urnebes:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 22 feb 2026, 22:31

22 feb 2026, 22:26
231983 je napisao/la:
22 feb 2026, 17:06
22 feb 2026, 16:21
Hahaha kakvo supljiranje o Nejasmicu, nikad i nikakve sanse nije ni bilo da zaigra za nas nit ozbiljnijeg kontakta, otkud vam uopce to da je nesto se htjelo u vezi sa njim takva glupost.

Klasicno menadzersko poturanje za pare pomocu ovih balinskih medija, cisto da bi dosao na radar Hrvatske da bi i tamo pocelo se pisati o njemu i kada su to uspjeli da bi on ovako samouvjereno mogao izjaviti da je on 1000% Hrvat i da drugi nemaju šanse, nesto slicno kao sa onim sto je igrao u gorici zaboravio sam kako se zove, ...veliki talenat hoce za nas sve dok nije dosao poziv Hrvatske.

I to kome nije jasno i u ovom slucaju retardiran je i naivan kao madjarska sobarica.
Ja, baš se sjecam kad si pisao da je sve to šuplja i da nema šanse. Baš neki dan ti pišeš, prije nego će ovaj izjaviti da nema šanse da igra za nas.
Ustvari ne sjećam se da si pisao.

slika

Vidi Slucajnosti da si bas ti mi replicirao. :crazy:

Ne znam sta se desava s tobom zadnje vrijeme, cinilo se da si normalan forumas upucen i kulturan pa sam nekad znao i uci u diskusiju s tobom ali odjednom si nesto postao GLUP, i vidim sad ulazis u neke talove, ulizivanja s ciljem provociranja ...ono klasican primjer baliluka i hujhudluka.

Uvijek kazem tebi i slicnima tebi vas par ima, ako ne znate a ne znate, ako niste sposobani a niste, de bar pratite događanja ne prosipaj se, ne brukaj se a ako ne mozes/te ni to onda bar budi pristojan/ni.

Uostalom i da sam pisao svaki dan sta vrijedi jer ionako meni nevjerujete tako da...ne vrijedi. :urnebes:

Interesantno, sjwcas se da sam pisao o nekim zenama i ako jesam ne sjecam se da jesam to nekad davno , dakle sjecas se gluposti ili neke šale sto sam mozda rekao a ne sjecas se da sam pisao za ovog i jos mnoge druge .

Tanak si druze...

Ali nije kasno za tbee jos, samo prati i uči, samo malo si skrenuo da se još popraviti valjda.

Ramazan je, ne bi da degenek radi neki su izgleda zaboravili kako Rile "bije" :urnebes:
Svaka cast za ovo generale, posipam se pepelom :salut:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 feb 2026, 22:44

Volio bih da u narednom periodu napravimo neki plasman i odrzimo kontinuitet dobrih igara i da ostane Spaha u igri, pa da se ne moramo prema novim narastajima u dijaspori, kojih ce biti, bacati na pod da bi ih privolili da igraju za svoju pravu domovinu, jer malo po malo uzimaju furseta, evo ovo nasih sto znam, da te Bog sacuva.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 23 feb 2026, 00:18

babino je napisao/la:
22 feb 2026, 21:52
ja bih samo zamolio kolegu insajdera, koji nam je najavio markovica, miljevica i ovog nejasmica, da vise ne najavljuje nikoga:-)

kad je ovaj drugi insajder u pitanju, ako igrac 'M' ne dobije poziv u narednih 7 mjeseci, molio bih da se i on vise ne oglasava:-)
Samo mi se nemoj plaho sekirat 😘
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 feb 2026, 11:13

dedo26 je napisao/la:
22 feb 2026, 21:48
NoDi80 je napisao/la:
22 feb 2026, 19:59
Hoffenheim II - Victoria Koln 1:1 30 minuta
Djuric (22) asistencija
Kako igra prevazisao je drittu :bow:
On za par mjeseci puni 23 godine, a ima 10 minuta u profi fudbalu. Rijetki su koji s takvim CVom naprave karijeru, ali nista nije nemoguce. Mislim da je realnost za njega na ljeto posudba u Karlsruhe, Nurnberg i slicne timove. Ja bih najvise volio da u Hoffenhaimu ima 90 minuta, al to je daleko od realnosti.

I Nermin Crnkic rahmetli je meni djelovao brutalno u Tuzla Sitiju, ali to je Premier liga BiH. Isto tako 3 liga njemacke nije mjerilo, tek treba da se dokaze.
Hoce da ostane u Hoffenheimu, ipak bore se za ligu prvaka
Treca liga je isto profesionalna, evo Burnic 28 godina i manje minuta ima u prvoj ligi od Djurica
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 23 feb 2026, 11:23

Svi znaju da si glup, pa ću ti objasniti.

394 minute je više od 9 minuta.

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 23 feb 2026, 11:36

Turo je napisao/la:
23 feb 2026, 11:23
Svi znaju da si glup, pa ću ti objasniti.

394 minute je više od 9 minuta.
:tokralju: :tokralju: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bow: :bow: :bow: :bow: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 feb 2026, 12:11

Zaboravio da je igrao za Stuttgart, svejedno 29 godina puni ima 300 i nesto minuta u prvoj ligi :shifty:
Vjeciti cvajtas koji samo moze trcati i ni za sta drugo nije
Nebitno poenta je ista turo i hans kad se sastanu dobije se panj, a tako je i fudbalu kad sastavis burnica,mujakica, basica dobijes panj ipo
Za vas sam babo mahmic, djuric su buducnost, a ti vasi panjevi na smetljiste historije
Ako pozove burnica, mujakica, hajradinivca, basica, sarica, besirevica i te vase panjeve ispadamo
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 23 feb 2026, 16:40

babino je napisao/la:

Sto si toliko rigorozan odmah u startu, ako mislis na mene pod slovom M, onda daj i meni malo oduška bar desetak lazi da ispucam malo da zavlacim rajuu ono... kao da sam neki Baja i da mi :salut: :salut: pa onda uvodi te sankcije :urnebes: :urnebes:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 23 feb 2026, 16:57

babino je napisao/la:

Ne sjecam se da sam nesto najavio?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 feb 2026, 17:35

General samaraj ove levate nema druge imas podrsku. Kad djeca misle znaju fudbal nigdje nisu igrali, preko tv misle nesta naucit i procjenit. Bravo general jos jednom uvijek gazis iste levate .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 feb 2026, 19:28

Kup Svedske
Gais - Landskrona 3:0 45 minuta
Cardaklija (20) u prvih 11

Podsjecam Gais je izborio Europu po prvi put u historiji i zavrsivsi ispred Malmoc, Djugarena, Aika i gledacemo naseg mladog reprezentativca u kvalfikacijama za konferencijsku
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 23 feb 2026, 20:59

Vise sam ocekivo od kospe kad je preso u fiorentinu, mislio sam da racunaju na njega i da ce imati minute u prvom timu... ovako se mora reci da je bio los transfer za njega, on je trebo u ovoj sezoni praviti prve korake u seniorskom fudbalom jer ce i on jos malo napuniti 19...
Ali haj mozda ide slicnim putem ko muharemovic, ima jos vremena, ako je kvalitet onda ce uspjeti, kojim god putem

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lol89, Meshko91, Tihi i 33 gosta.