Izgleda da Cholo vidi ono sto je godinama bilo ocito,a to je problem u sredini terena.. Poznato je da je Gago njemu jedan od drazih igraca iz njemu nacionalnog tima,i bilo bi mi drago da ova igracina ponovo stane na noge.. Uz Borju imat cete tim koji ce bit nadam se bar malo blize Realu i Barci nego sto su do sad bili prvi pratioci
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Kako ide Patetikovci
Izgleda da Cholo vidi ono sto je godinama bilo ocito,a to je problem u sredini terena.. Poznato je da je Gago njemu jedan od drazih igraca iz njemu nacionalnog tima,i bilo bi mi drago da ova igracina ponovo stane na noge.. Uz Borju imat cete tim koji ce bit nadam se bar malo blize Realu i Barci nego sto su do sad bili prvi pratioci
O Bllanco pa gdje si nema te nesto ?
Ipak igra Arda . Silvio se konacno oporavio ,bice na klupi a njegovu poziciju pokrice Juanfran .

Pazi napada
Ipak igra Arda . Silvio se konacno oporavio ,bice na klupi a njegovu poziciju pokrice Juanfran .

Pazi napada
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Falcao nastavio trpat
.
Kakva akcija kod drugog gola
Adrian je nekako stavio unutra 
Adrian je nekako stavio unutra El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
A uuu pi.ku materinu kakva golcina najboljeg centarfora na svijetu 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
http://static.sport360.com/sites/defaul ... crop_2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; taticajuznjak> je napisao/la:A uuu pi.ku materinu kakva golcina najboljeg centarfora na svijetu
Tatica hattrick veceras
presisao je Forlana,Aguera i Torresa,kada bi gledali samo prvi dio sezone .
Ja i soe ovdje uzivamo
Ja i soe ovdje uzivamo

- spielführer_21
- Kontakt:
Kako je Zubikarai uspio dobiti žuti karton prije početka tekme?
Het-trik Falcao-a. Čestitke @južnjak
Het-trik Falcao-a. Čestitke @južnjak
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kako je Simeone sjeo na klupu gol razlika je 7:0,kakva sreca sto je onaj idot otisao pa sad ima kakve takve sanse za ligu prvaka.
Fkt sam nula za Engleze,citam da ga Everton hoce a ne kuzim da oni nemaju love
Atletico pokazao svoju raskos veceras,bgt u lose vrijeme ulaze u formu

Atletico pokazao svoju raskos veceras,bgt u lose vrijeme ulaze u formu
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
spielführer_21
Adi prpa zadnjica
?
Sta znaci kada srusis neku tradiciju
, u ovom slucaju neugodnu. Podsjecam da Atletico, do prosle sezone nije pobjedio Errelu skoro 20 godina na Anoeti. Posto je prosle sezone razbijen taj maler , veceras opet pobjeda . Nadam se slicnom epilogu kada je derby madrilleno u pitanju
Kada se sve sabere , ovaj rezultat je dosta varljiv , daleko je odnos stanja na terenu bio drugaciji . Sreca pa je na samom pocetku nakon odlicne akcije izboren penal ,kojeg je realizirao Tigar. Kada povedes nakon takve situacije ,ne moras srljati i zuriti u napade,vaznije je sacuvati svoju mrezu a u napadu sta bude . Doduse , Par minuta kasnije ista situacija u 16-rcu Atletica,ovaj put Muniz Fernandez(inace veoma los sudija ) nije htio dosuditi penal za Real . Nakon toga, Atleti je stvorio 2-3 dobre prilike za gol preko Falcaa i Adriana ,dok je Real u posljednjih 10 -tak min,opasno stisnuo,medjutim bez nekih konkretnih sansi .
Drugo poluvrijeme ,preslikana situacija iz prvog . Atletico istrcao na teren kao nadrogiran ,s druge strane, uspavani Realovi igraci nisu se zagrijali kako treba a morali su vaditi loptu iz svoje mreze
ovaj put prekrasna akcija preko Juanfrana i Adriana koji je nekako ucero loptu u mrezu . Mislim da ce ta akcija biti i najljepsa akcija ovog kola ,vrijedi pogledati pregled Primere na TV1 u ponedeljak. Nastavak utamice Atleti je odigrao dosta pametno . Cholo je neutralisao Grrizemana(koji je ljetos plakao za Atleticom) i Velu od kojih je prtijetila najveca opasnost ,Real je krenuo jos ofanzivnije sto je ostavilo dosta prostora za brze igrace kakvi su Adrian ,Arda ili Falcao . Koji je jos jednom potvrdio klasu . Presrecan sam sto igra u Atleticu,ajde ako nije najbolji ,onda medju 3 najbolje ''9 '' bez sumnje .
Spomen'o bi i Juanfrana . Pisao sam dosta o tome da je odlican igrac, ali ovo sto je pokazao od dolaska Chola
puca od samopouzdanja , u napadu je ne zaustavljiv ,u odbrani ne prijelazan .Ovo je vec druga tekma da igra na poziciji desnog beka , sve je odusevio ,navijaci vec traze od Bosqea da ga pozove u selekciju
Tu je i Miranda ,od kojeg su gotovo svi digli ruke , Dosta se spominje njegov povratak u Brazil,medjutim zadnje dvije tekme je odigrao savrseno u paru sa Godinom . Tako da njega ne treba jos otpisivati . Sljedecu tekma opet u gostima protiv Osasune ,oceekuje se jos jedna pobjeda,mada i bod nebi bio los
bez Diega koji je pozutio ,nadam se da ce ga Koke uspjesno zamjeniti .
Aupa Atleti!!
Adi prpa zadnjica
Sta znaci kada srusis neku tradiciju
Kada se sve sabere , ovaj rezultat je dosta varljiv , daleko je odnos stanja na terenu bio drugaciji . Sreca pa je na samom pocetku nakon odlicne akcije izboren penal ,kojeg je realizirao Tigar. Kada povedes nakon takve situacije ,ne moras srljati i zuriti u napade,vaznije je sacuvati svoju mrezu a u napadu sta bude . Doduse , Par minuta kasnije ista situacija u 16-rcu Atletica,ovaj put Muniz Fernandez(inace veoma los sudija ) nije htio dosuditi penal za Real . Nakon toga, Atleti je stvorio 2-3 dobre prilike za gol preko Falcaa i Adriana ,dok je Real u posljednjih 10 -tak min,opasno stisnuo,medjutim bez nekih konkretnih sansi .
Drugo poluvrijeme ,preslikana situacija iz prvog . Atletico istrcao na teren kao nadrogiran ,s druge strane, uspavani Realovi igraci nisu se zagrijali kako treba a morali su vaditi loptu iz svoje mreze
Spomen'o bi i Juanfrana . Pisao sam dosta o tome da je odlican igrac, ali ovo sto je pokazao od dolaska Chola
Aupa Atleti!!
@Juznjak nije mi svejedno,pogotovo koliko VCF ima problema sa povredama 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Tu sam ja,samo mi mrsko piskarat nesto..juznjak> je napisao/la:O Bllanco pa gdje si nema te nesto ?![]()
Pazi napada
Nego kapa dole za jucerasnju predstavu,nije to bilo toliko izgledalo predobro koliko je izgledalo zrelo.. Odavno se nije vidjela veca sigurnost kod manjeg Madridskog kluba..
Btw Koke za 10 min dvije asistencije,
- Odličan meč u sinoćnjem duelu protiv Sociedada i sve više vjerujem kako je Cholo odličan izbor za naš tim. Nadam se i vjerujem kako ćemo i u nastavku sezone nastaviti sa dobrim rezultatima, te probat' doći do mjesta koje vodi u CL.
Rey de la furia española...
I rezultati iz ovog kola idu na ruku Atleticu,tako da je u ravnopravnoj trci za ligu prvaka.
L_blancos @ ti i Portillo ste najkvalitetniji Vikingosi ,tako da se uvijek moze nesto kvalitetno procitat od vas,samo ti piskaraj
Koke ce imati priliku u Navari da jos jednom demonstrira sav svoj talenat
Calderon navrati cesce
vidim ima nas masala 
Da ,sada vidim Zaragoza otkinula dva boda Levatima . Odlicno sada smo na -5 od Glamurones lige .soe je napisao/la:I rezultati iz ovog kola idu na ruku Atleticu,tako da je u ravnopravnoj trci za ligu prvaka.
Calderon navrati cesce
Evo Magath izjavio da Diego zasluzuje drugu priliku u WLF-u . Poznato je da Atletico nema pravo otkupa njegovog ugovora,tako da ce se Diego vjerovatno vratiti u Bundes ligu . Bas me zanima sta ce Diego reci na ovo,cisto sumnjam da ce on htjeti natrag u klub koji nece igrati ni Evropi ,ne vjerujem da ce htjeti protraciti najbolje godine tamo .
Kao zamjena za njega spominje se Shaqiri iz Bazela
daj bre kakav shaqira hocemo Borju 
Inace Diego i Gabi nece igrati protiv Osasune
ako nista,raduje me cinjenica da ce poceti Koke ,vjerovatno uz Assuncaoa i Thiaga na sredini .
Kao zamjena za njega spominje se Shaqiri iz Bazela
Inace Diego i Gabi nece igrati protiv Osasune
jbt pa zar nema nikakvog nacina da ga zadrzitejuznjak> je napisao/la:Evo Magath izjavio da Diego zasluzuje drugu priliku u WLF-u . Poznato je da Atletico nema pravo otkupa njegovog ugovora,tako da ce se Diego vjerovatno vratiti u Bundes ligu . Bas me zanima sta ce Diego reci na ovo,cisto sumnjam da ce on htjeti natrag u klub koji nece igrati ni Evropi ,ne vjerujem da ce htjeti protraciti najbolje godine tamo .
Kao zamjena za njega spominje se Shaqiri iz Bazeladaj bre kakav shaqira hocemo Borju
Inace Diego i Gabi nece igrati protiv Osasuneako nista,raduje me cinjenica da ce poceti Koke ,vjerovatno uz Assuncaoa i Thiaga na sredini .
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jedino da isplate 15 mil eura WFL-u, Diego je nedavno izjavio da bi volio ostati ,eh sada vidjecemo sta ce biti .
Treba prodati nesposobnog Salvia Benfici i taj novac iskoristiti za Diega .
Inace Diego Costa posudjen Rayu do kraja sezone .
Treba prodati nesposobnog Salvia Benfici i taj novac iskoristiti za Diega .
Inace Diego Costa posudjen Rayu do kraja sezone .
Saqiri je odlican igrac i bio bi pravo pojacanje,ali ipak misljenja sam da se treba potrudit i zadrzati Dijega.Ovaj Costa je i zabijo nesto prosle sezone cini mi se a onda je naprosto nesto,povreda neka sta li.juznjak> je napisao/la:Evo Magath izjavio da Diego zasluzuje drugu priliku u WLF-u . Poznato je da Atletico nema pravo otkupa njegovog ugovora,tako da ce se Diego vjerovatno vratiti u Bundes ligu . Bas me zanima sta ce Diego reci na ovo,cisto sumnjam da ce on htjeti natrag u klub koji nece igrati ni Evropi ,ne vjerujem da ce htjeti protraciti najbolje godine tamo .
Kao zamjena za njega spominje se Shaqiri iz Bazeladaj bre kakav shaqira hocemo Borju
Inace Diego i Gabi nece igrati protiv Osasuneako nista,raduje me cinjenica da ce poceti Koke ,vjerovatno uz Assuncaoa i Thiaga na sredini .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.