Ma treba sve probat, samo da ne pljujemo.. polako.LjoZee je napisao/la: ↑27 nov 2020, 15:12![]()
Da probamo sad u Mostaru je li Miletic bolja ili ista opcija.
Nisam ovo ocekivao ovako visoko nakon svega. Tri utakmice smo imali igru, ali pobjeda nije bilo plus ovo sto se desilo. Oni su, ipak, sa tim covjekom provodili vrijeme. Vidi se na Amaru koliko svima je tesko ovo palo. Skupiti sto je vise moguce bodova u ove tri utakmice do kraja pa da vidimo sta i kako dalje sto se tice Uprave i tog dijela. To je nam je prevazno za ambicije u drugom dijelu. Cestitam igracima i strucnom stabu za danas.
Smeta mi ono sto je bilo, kad je Kosoric u BL igrao pod psihickim pritiskom, neko napisa otac mu nije dobro, i vec mu se 2 utakmice j.. sve po spisku salju ga kuci, tjeraju iz ekipe. Al halo, hej otac je u pitanju! Povlacim paralelu sa situacijom gdje nam je predsjednik preminuo od korone, i svi smo utuceni, klub, ekipa, Amar, mi navijaci, ljudi iz sporta.. iako nama nekima taj covjek nije bio familijarno nista, sem veze sa Zeljom, zamisli! E zamisli kako je Kosketu kad je otac u pitanju. Ja bi u toj situaciji loptu nabio na vrh avaza i otisao kuci, ..bes i fudbal i sve.
Neki ovdje imamo fakat cudan karakter, al hajd, daj da bude nabolje, evo dokazali su da mogu, inat je proradio, uradili su to za Predsjednika! Hajmo nek svaka bude ovako borbena.. pa i 1:0, dobro je.. samo borba do zadnjeg!
I da se potrudimo da ne pljujemo prije utakmice, i u pocetku. Kako god nas to demotivise, demotivise i igrače. Budimo fer, evo obradovali su nas, hajmo sad mi drugačije