Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

samo_lijevo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la samo_lijevo » 17 avg 2016, 00:10

Samo treba s kaHve na kaHvu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 00:11

jesu li je digli na dvje marke ili je i dalje marka i pol???

Lijepa plava novcanica od po marke u svoj vakat je omogucavala sendvice sa sudzukom

naso sam danas bosanski sudzuk u uber alles, turska radnja je naravno u pitanju. Vidjeh i poli salamu :lol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 avg 2016, 00:13

Momciluk je napisao/la:Ovaj neutral nije iz Bosne on je iz federacije :rol: .. prvi put vidim da neko tako govori, razumijem kad iz rs kazu da su iz srpske al ovaj iz federacije :urnebes:
A upravu je koliko god ružno zvučalo. Bosna postoji samo na papiru Dejtona i u povijesnim knjigama do 15. vijeka.
samo_lijevo je napisao/la:Samo treba s kaHve na kaHvu.
A kad ćemo na kaFu i kaVu? :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 17 avg 2016, 00:13

Yebo majku rezona, znači ako neki držaljanin lupam Hrvatske kupi telekom ispade Hrvatska investirala u našu zemlju.
Don't hate what you don't understand.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 00:14

SlevinKelevra je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:yebote ovaj neutral ne piše po godinu na forumu i onda upadne i privatizuje pet tema ko da mu ih je babo sa linije donio
:rol:
otišo na par mjeseci u njemačku i odjednom postao stručnjak za sve i svašta :rol: ohani malo ubleho gori si od uštipka
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 00:15

xaviesta je napisao/la:Yebo majku rezona, znači ako neki držaljanin lupam Hrvatske kupi telekom ispade Hrvatska investirala u našu zemlju.
:thumbup:

Yep. Pitam se racunaju li novac Abramovica u Engleskoj kao Ruskoj investiciji u Englesku :lol:

High

Post Postao/la High » 17 avg 2016, 00:20

Selam Sabrini.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 17 avg 2016, 00:21

Kawhi je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Ovaj neutral nije iz Bosne on je iz federacije :rol: .. prvi put vidim da neko tako govori, razumijem kad iz rs kazu da su iz srpske al ovaj iz federacije :urnebes:
A upravu je koliko god ružno zvučalo. Bosna postoji samo na papiru Dejtona i u povijesnim knjigama do 15. vijeka.
E moj druze nije Bosna samo drzavni aparat.. Bosna su rijeke, planine, sume, ljudi. Bosne ima i uvijek ce je bit a valjda nekad bude srece pa se napravi i normalna drzava na zemlji Bosni.
This time next year we'll be millionaires.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 avg 2016, 00:22

Kawhi je napisao/la: A kad ćemo na kaFu i kaVu? :kafa:
Kad bude vakat za kaHvenisanje.

@Neutral

Ja samo pijem gdje je minimalno 2,5 BAM.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 00:22

High je napisao/la:Selam Sabrini.
Jesi li večeras bio Sejfudin ili si se pokazo ko Ševko Okić? :kafa:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

High

Post Postao/la High » 17 avg 2016, 00:23

Incognito87 je napisao/la:
Jesi li večeras bio Sejfudin ili si se pokazo ko Ševko Okić? :kafa:
Samo ću kazati da je pravda zadovoljena. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 00:26

Momciluk je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
E moj druze nije Bosna samo drzavni aparat.. Bosna su rijeke, planine, sume, ljudi. Bosne ima i uvijek ce je bit a valjda nekad bude srece pa se napravi i normalna drzava na zemlji Bosni.
Bosna je zda i nista vise od toga, kada to prihvatis onda ces prestati sa utopijom.

Bosna ce uvijek biti crna rupa Evrope, dok god postoji i dok god ce postojati. Historija je svoje rekla.

Nije to srece nego do volje naroda. Njemacka je bila unistena sva, a kukanje im nije pomoglo vec rad, red i disciplina. Kod nas svi kukaju, najvise omladina, a kafici i kladionice puni od te iste omladine koja kuka.

Jesam li ista slagao? Ovo je realno stanje u BiH.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 00:26

Znači ko Melunović Alen :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 avg 2016, 00:27

Momciluk je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Problem je što su ljudi sve manje Bosna.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 00:28

budi joj sejlem

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 17 avg 2016, 00:37

Neutral je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: A upravu je koliko god ružno zvučalo. Bosna postoji samo na papiru Dejtona i u povijesnim knjigama do 15. vijeka.
Bosna je zda i nista vise od toga, kada to prihvatis onda ces prestati sa utopijom.

Bosna ce uvijek biti crna rupa Evrope, dok god postoji i dok god ce postojati. Historija je svoje rekla.

Nije to srece nego do volje naroda. Njemacka je bila unistena sva, a kukanje im nije pomoglo vec rad, red i disciplina. Kod nas svi kukaju, najvise omladina, a kafici i kladionice puni od te iste omladine koja kuka.

Jesam li ista slagao? Ovo je realno stanje u BiH.
De ba druze opusti se malo, nemoj meni tu pricu klixovsku prosipat, boli me qrac za sda i pi cke materine.. Za mene je Bosna kad zapalim dzoju na brdu uz šumu sa pogledom kao u Coloradu, kad odem na planinu, rijeku kad razmijenim lijepu rijec sa komsijom :).. to sto ti pricas mene se ne tice, moze doc wermacht okupirat citavu Bosnu i napravit drzavu pod bilo kojim imenom samo nek me ne dira, ako me bude dirao onda cu i ja uzet pusku u ruke.. Bosna kao drzava je davno izgubila kontinuitet drzavnosti a koja god drzava bila na ovoj zemlji i koji god okupator dosao sve ce to propasti na kraju kao i osmansko carstvo a zemlja ce uvijek biti Bosna :zviz:
This time next year we'll be millionaires.

High

Post Postao/la High » 17 avg 2016, 00:39

Incognito87 je napisao/la:Znači ko Melunović Alen :kafa:
Antun Gustav Matoš - ipak. :kafa:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 17 avg 2016, 00:40

Znaj ja te još uvijek volim mene vazda možeš nazvati. :kafa:
"We need to suffer. And we need to fight."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 00:40

Dobro pa postoji Hercegovina.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 avg 2016, 00:44

rasavoje je napisao/la:
Nemoj zaboraviti licnu ponijeti. :tralala:
Nije mi jos ni vratio, danas mu trazim licnu kaze, ma nek bude kod mene da ne zaboraviš na polaganje, ako tako bude bit cu bez licne 3 sedmice hahaha :mrgreen:

Osjećam se šulavo kad nemam lične, a izađem vani, ovi dilberi vazda provjeravaju po ulici

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, invincible1921 i 20 gostiju.