Covjek se redovno odazivao na pozive Peteva koji ga je vjv samo zvao zbog pritiska javnosti i u tom trenutku nas najbolji golman sjedi na klupi da mogu braniti golmani od pojedinih menadzera koji nikad nisu imali kvalitet za reprezentacije koliko znam kap koja je prelila casu su one dvije prijateljske mislim da su Luxemburg i jos neka drzava i u te dvije utakmice nije dobio ni minute. Eto neka nam sad brani Pirić i slicni njemu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Velez je prosle sezone imao Gullashvilija koji je bio motor ekipe i tek se sad vidi koliko je znacio timuMeraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:28Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:24Boga mi, ako Velez bude prosipao bodove protiv Igmana, Radnika, sta ocekivati kad dodju tekme protiv Zrinjskog, Borca , Sarajeva...
Od jedne pozitivne price, malo je vremena proslao , a slika o situaciji u Velezu se radikalno promijenila...
Ne mirise ovo na dobro ni malo i pod hitno se mora napraviti rez, pocevsi od Uprave do rostera...
Oni su i proslu sezonu imali vise srece nego znanja, to je Andora potvrdila
Musemić: Volio bih da me suspenduju do kraja života

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
@ admin ili ko vec ovo cisti na vrijeme neka krene, vise mi je muka citati na temi PLBIH o: ratovima, vrijedjanje, politika itd, do kad ovo misli ici, i onda se cudite sto starija raja slabije pise , mislim na 30+ god., u kojima sam i ja 36 , nema smisla bgm.
@ let je dobro gore rekao bit ce kasnije kukanje sto mene i sl...
@ let je dobro gore rekao bit ce kasnije kukanje sto mene i sl...

Za Kosevo, Za Saraj'vo ❤️
GGMU 🔴
GGMU 🔴
-
- Kontakt:
Sudjenje ocajno,ovo je liga gdje nije dozvoljeno uci u duel,sve po necijem nalogu i za necije interese sude. Svirne se po 60 faulova,svaki duel faul.
A koverte brate šta ćešjurisicduska je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:07Kone ozbiljno ugazile u pare, zamisli zaradili najveći iznos od postojanja od ovih trening kompenzacija za igrače bez ugovora, i nema ništa na oficijelnoj, golemo.
U zdravlju trošili.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Kako mislis najveci iznos zaradili smo samo na Bajicu preko milion eura od transfera i bonusajurisicduska je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:07Kone ozbiljno ugazile u pare, zamisli zaradili najveći iznos od postojanja od ovih trening kompenzacija za igrače bez ugovora, i nema ništa na oficijelnoj, golemo.
U zdravlju trošili.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Najcudnije je sto je kad su protiv nas igrali bio savrsen. Ne znam kako je moguce za tako kratak period da se toliko pokvari, ocito bas lose odrzavanje.
- tutankamon1905
- Kontakt:
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:20Kako mislis najveci iznos zaradili smo samo na Bajicu preko milion eura od transfera i bonusajurisicduska je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:07Kone ozbiljno ugazile u pare, zamisli zaradili najveći iznos od postojanja od ovih trening kompenzacija za igrače bez ugovora, i nema ništa na oficijelnoj, golemo.
U zdravlju trošili.
Braća blizanci, Davud i Vedad Alibašić prošli su sve omladinske pogone FK Željezničara, a ovom će sarajevskom klubu na osnovu njihovog transfera pripasti milionska trening kompenzacija. Radi s eo iznosu koju klub sa Grbavice nikada ranije nije imao u tom iznosu
Onda je vise od 2 miliona maraka ako je to tacnocetvrtomjesto je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:36NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:20Kako mislis najveci iznos zaradili smo samo na Bajicu preko milion eura od transfera i bonusajurisicduska je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:07Kone ozbiljno ugazile u pare, zamisli zaradili najveći iznos od postojanja od ovih trening kompenzacija za igrače bez ugovora, i nema ništa na oficijelnoj, golemo.
U zdravlju trošili.Braća blizanci, Davud i Vedad Alibašić prošli su sve omladinske pogone FK Željezničara, a ovom će sarajevskom klubu na osnovu njihovog transfera pripasti milionska trening kompenzacija. Radi s eo iznosu koju klub sa Grbavice nikada ranije nije imao u tom iznosu
Vidjet cemo
Imas podcast sc gdje je Zubanovic pricao koliko je Zeljeznicar uzeo samo na Bajicu i Hadziahmetovicu
Uglavnom nodi zadovoljan trenutnim radom kluba, jos sutra Slogu da uzmemo i poslije pauze bi trebala doci dva nova igraca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 sep 2024, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ofira se i pravi cirkuzanta od sebe po stare dane.
Neznam ni sto mu treba ova avantura sa Igmanom bez ikakve garancije da ce ekipa biti spremna odgovoriti zahtjevima lige,ispast ce ko fišek ako na polusezoni ne okrenu tim naglavacke.
Jest jaka para dole i ispostuju ga po tom pitanju al nije sve u tome,bar je on zaradio ovde u ligi ako je iko on je,odmori majstore.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 sep 2024, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
To su vasi objavili. Ogromne pare su u pitanju.NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:37Onda je vise od 2 miliona maraka ako je to tacnocetvrtomjesto je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:36Braća blizanci, Davud i Vedad Alibašić prošli su sve omladinske pogone FK Željezničara, a ovom će sarajevskom klubu na osnovu njihovog transfera pripasti milionska trening kompenzacija. Radi s eo iznosu koju klub sa Grbavice nikada ranije nije imao u tom iznosu
Vidjet cemo
Imas podcast sc gdje je Zubanovic pricao koliko je Zeljeznicar uzeo samo na Bajicu i Hadziahmetovicu
Uglavnom nodi zadovoljan, jos sutra Slogu da uzmemo i poslije pauze bi trebala doci dva nova igraca
Uzima vas sloga sutra

-
- Kontakt:
Znaci Zeljana vraca Slogi bodove,nije ona lakrdija dzaba bila?
Zeljeznicar - Sloga 5 : 1 u pobjedama
Sarajevo - Sloga 4 : 3 u pobjedama
Prije bi se reklo da vi prodajete Slogi utakmice
Sarajevo - Sloga 4 : 3 u pobjedama
Prije bi se reklo da vi prodajete Slogi utakmice
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ti NoDi80 nisi normalan ako vjeruješ da ste zaradili preko 20k eura a u ovo ostalo da ne govorim.NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:37Onda je vise od 2 miliona maraka ako je to tacnocetvrtomjesto je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:36Braća blizanci, Davud i Vedad Alibašić prošli su sve omladinske pogone FK Željezničara, a ovom će sarajevskom klubu na osnovu njihovog transfera pripasti milionska trening kompenzacija. Radi s eo iznosu koju klub sa Grbavice nikada ranije nije imao u tom iznosu
Vidjet cemo
Uglavnom nodi zadovoljan trenutnim radom kluba, jos sutra Slogu da uzmemo i poslije pauze bi trebala doci dva nova igraca
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sutra uzivajte s 11.500 ljudi
Arapi nas zagotivili i to šeici poceli na utakmice ic
Twitter i ostale drustvene mreze Zeljeznicara planule s Arapima
Tako da nemoj se ni ti cuditi, mozda hoce da nas poguraju, jer njima je milion dnevni dzeparac
Arapi nas zagotivili i to šeici poceli na utakmice ic
Twitter i ostale drustvene mreze Zeljeznicara planule s Arapima
Tako da nemoj se ni ti cuditi, mozda hoce da nas poguraju, jer njima je milion dnevni dzeparac
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 sep 2024, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Meraak1921
- Kontakt:
Ocekuje se neki bomba transfer na Grbavici, hmm hmm hmmm
Nismo znali šta je iphon ali smo znali za embargo
Sve je bilo kao film kada vidiš nekog sa airmaxom
Na radiju svira Djej i veseli tuznu masu
Iz radnicke porodice mali ništa nismo znali, ništa se ne zalim
Jer roditelji su moji stari sve za mene dali
Sve je bilo kao film kada vidiš nekog sa airmaxom
Na radiju svira Djej i veseli tuznu masu
Iz radnicke porodice mali ništa nismo znali, ništa se ne zalim
Jer roditelji su moji stari sve za mene dali
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Paromlinac, supervizor i 42 gosta.