E to ti je njegov odg na vase provokacije..100 posto sam siguran da ovaj @harry tako ne misli...al stjerali ste ga u cosak i i morao je sve karte baciti u odbranu ...ANTIFA ! je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Gdje ti procita da ja zelim samo hrvate u Mostaru ?? Prvo nauci citat pa se javi
i vi nekad zaigrali pod bijelim brijegom al male su vam sanse..![]()
Stae ovo ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta mislis da sam ti trebao presutit uvredu na racun mog kluba..ali hajd neka vas,kad ste ponos izgubili od takvih ne ocekujem nista boljeANTIFA ! je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Gdje ti procita da ja zelim samo hrvate u Mostaru ?? Prvo nauci citat pa se javi
i vi nekad zaigrali pod bijelim brijegom al male su vam sanse..![]()
Stae ovo ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dosta o tom ponosu , kad smo onda na kapiji polozili cvijece , vi nas docekali na stadionu sa pjesmom "Ustaske picke"
i tako to ..
I harry produzi dalje rekao si svoje

i tako to ..
I harry produzi dalje rekao si svoje
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
i ti svoje..navratit cu ja ne briniANTIFA ! je napisao/la:Dosta o tom ponosu , kad smo onda na kapiji polozili cvijece , vi nas docekali na stadionu sa pjesmom "Ustaske picke"
i tako to ..
I harry produzi dalje rekao si svoje![]()
harry_90 je napisao/la:i ti svoje..navratit cu ja ne briniANTIFA ! je napisao/la:Dosta o tom ponosu , kad smo onda na kapiji polozili cvijece , vi nas docekali na stadionu sa pjesmom "Ustaske picke"
i tako to ..
Nemoj majketi vise , i Bogu si dodijao
Cuj toANTIFA ! je napisao/la:harry_90 je napisao/la:i ti svoje..navratit cu ja ne briniANTIFA ! je napisao/la:Dosta o tom ponosu , kad smo onda na kapiji polozili cvijece , vi nas docekali na stadionu sa pjesmom "Ustaske picke"
i tako to ..
Nemoj majketi vise , i Bogu si dodijao![]()
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
imas svoj klub i iskorisit temu da tamo pises....
ili pozuri na slobodinu fok je nisu prebacili u 1 ligu federacije
ili pozuri na slobodinu fok je nisu prebacili u 1 ligu federacije
Hajd makar cemo jednu godinu odmorit od onih kojima se ponos kupi za male pare

-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
i ovo je stela
hahha
bola uzivajte i gledajte svoj klub
zivio velez
hahha
bola uzivajte i gledajte svoj klub
zivio velez
Bravo druže, ja kao pojedinac nemam ništa protiv RA, i uvijek sam simpatisao tu navijačku grupu i Mostar. Ovo neka je na čast upravi i igračima, kao i onima koji ovo podržavaju.mandraX je napisao/la:Otišli ste daleko ljudi, polako...
Tuzlaci, nemate šta pametovat' Red Army-u, i ako je došlo do nekakvog namještanja, RA nema nikakve veze sa tim, vjerujte, baš naprotiv, ljudi su bili protiv toga...al' eto, stvorili ste neku pogrešnu sliku o RA upravo zbog ovakvih likova kao što je ovaj @ANTIFA...
A RA svaka čast na onome što su jučer učinili.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemam ni ja nista protiv RA, niti su dosli rugati se na nasoj temi niti provocirati.VolimTz je napisao/la:Bravo druže, ja kao pojedinac nemam ništa protiv RA, i uvijek sam simpatisao tu navijačku grupu i Mostar. Ovo neka je na čast upravi i igračima, kao i onima koji ovo podržavaju.mandraX je napisao/la:Otišli ste daleko ljudi, polako...
Tuzlaci, nemate šta pametovat' Red Army-u, i ako je došlo do nekakvog namještanja, RA nema nikakve veze sa tim, vjerujte, baš naprotiv, ljudi su bili protiv toga...al' eto, stvorili ste neku pogrešnu sliku o RA upravo zbog ovakvih likova kao što je ovaj @ANTIFA...
A RA svaka čast na onome što su jučer učinili.
Samo je problem sto ce i vas gurnuti u ambis nekada za sitne pare, a onda cete se osjecati lose. Velezu zelim da ne dozivi ovo nikada, ne zbog imena Velez koje su ukaljali neki, nego zbog RA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
TeaM87 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/u-dram ... /120524037
Eh da se oce ovo ponovit
NEMA JOLE MUSE, PA SE NEMOŽE NI PONOVITI 
- vidovitadjemila
Bog sve vidi sve VRATI.Zapamtite to.... 
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
vidovitadjemila je napisao/la:Bog sve vidi sve VRATI.Zapamtite to....
Vidis li ti dzemila ista , nisi dzaba vidovita
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Šta je,i Travnik ispao?vidovitadjemila je napisao/la:Bog sve vidi sve VRATI.Zapamtite to....
Najvjerovatnije su vas izbacili zbog vaše neregularnosti na Piroti dugi niz godina?Ili?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Sta serete na RA, nisu vam navijaci VELEŽA krivi vec lopovi u upravi. Ma mrs svi redom 
Jašta, samo će Veležu vratiti, ko kad je klub dobio svašta u zadnje dvije decenije, pa uživa u blagodatima novonastlog društva, a vala i samo je taj Velež nepošten, ovo ostalo sve ne bi ukralo il' zajebalo nekoga, ma nema šanse.vidovitadjemila je napisao/la:Bog sve vidi sve VRATI.Zapamtite to....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.