AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Steta bas sam zelio vidit Riosa u Serie A, po svemu sta sam procita bio bi top pojacanje i jedan od boljih veznjaka u ligi, ako je istina sta se pise o njemu i ja mislim da ce zavrsiti u EPLu za sezonu ili dvije za 60-70 mil €.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Re: AS Roma
Znao sam da od Riosa nema ništa čim sam pročitao da je želja trenera. To ti je tako svugdje danas u Europi, direktori i uprava dovode igrače.Surreal je napisao/la: ↑20 jul 2025, 16:57Benfica dovela Riosa, stvarno šteta. Zbog nekih par miliona odustaneš od jako dobrog igrača, on će sigurno sljedeće sezone završiti u nekom Unitedu ili Cityu za preko sto miliona. Onda idu pitanja - kako i zašto smo ovo dozvolili. Obično svi ti igrači koje smo propustili su se odlično pokazali kasnije (Xhaka, Mahrez, Danso, Ziyech, Politano)
Inače Gasperini već pokazao nezadovoljstvo transfer rokom, e moj ti gdje si došaoPostavljen je ultimatum Flamengu, ili odgovor do sutra ili odustajemo od Wesleya.
Ghilardi jako, jako blizu.
Konkretno Rios transfer propao zbog par milijuna, klasična podvala uprave Rome. Nikad ga nisu ni htjeli dovesti. Oni hoće nekog mlađeg da mogu preprodati.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.