FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vidite da je minhenska prva udarna...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja znam gdje sam bio, ne znam za tebe!pile87 je napisao/la:Nemoj o drzavi ziv bio zna se kad se branila drzava i grad gdje je ko bioFRANK RIBERY je napisao/la:PA boli me sto brukate ovu drzavo, to me itekako zaboli!ChWilla je napisao/la:vidimo da te zaboli.![]()
Sretno sa Vareom i ostalim kvazi pojačanjima.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ja sam po zapadu promoviro Bosnu!FRANK RIBERY je napisao/la: Ja znam gdje sam bio, ne znam za tebe!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Ribery bez veze se pjenis kad ti se odgovori. Sam si zapoceo raspravo oko nase uprave i izjave koju si samo ti procitao i nitko vise. Govoris da Varea ne valja i da nije pojacanje jer eto da je valjao ne bi u Zelju dolazio. Sta je onda sa svim oni9m igracima koje ste doveli sa svih strana svijeta u posljednje vrijeme. Zar bi dolazili igrati u Sarajevo da su nekakvi fudbalski znalci ili bi zaradjivali za kruh u nekoj boljoj ligi. Skroz ti glupa prica i nadasve cudna logika.
I to je neki vid borbepile87 je napisao/la:Ja sam po zapadu promoviro Bosnu!FRANK RIBERY je napisao/la: Ja znam gdje sam bio, ne znam za tebe!

Jeste za one koji su tako naucili.Dzanelemi je napisao/la: I to je neki vid borbe
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nigdje nisam napisao da je to vaša uprava izjavila, to oni samo misle da će sa Vareom i Nedom Turkovićem zamjeniti najboljeg napadača lige, a vi pušite tu priču naravno. Nije valjda da se samo Baždarević brecao kad je Amar na početku sezone otišao i napustio klupu, pa znao je kakva je situacija u klubu bolje nego iko. Porediš situaciju u Želji sa Sarajevom, ugovore koje pojedinci imaju u Sarajevu su itekako respektabilni, da ne pišem kolika je razlika u budžetu, to svi već znaju. To što dolaze u Sarajevo, u zdravu sredinu, sa osiguranim budzetom (koji je debelo veći od budžeta drugih klubova) i finansiranjem na duži period ti porediš sa dolaskom u Želju koji prolazi kroz recesiju, najbolje je ovom riječju opisati situaciju.Plavetnilo je napisao/la:Ribery bez veze se pjenis kad ti se odgovori. Sam si zapoceo raspravo oko nase uprave i izjave koju si samo ti procitao i nitko vise. Govoris da Varea ne valja i da nije pojacanje jer eto da je valjao ne bi u Zelju dolazio. Sta je onda sa svim oni9m igracima koje ste doveli sa svih strana svijeta u posljednje vrijeme. Zar bi dolazili igrati u Sarajevo da su nekakvi fudbalski znalci ili bi zaradjivali za kruh u nekoj boljoj ligi. Skroz ti glupa prica i nadasve cudna logika.
Mentalitet bosanske glave je čudo, sve je dobro, sve za deset, a do prije neki dan ispada se od predstavnika Makedonije. A u jatima letite na našu temu da popljujete sve dobro što je urađeno u zadnjih godinu dana. I još bi da pričamo o logici.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Dobro Ribery sve si upravu, vi ste sampioni , imate pare, mi nemamo za kifle i ajd sad

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Upravo si opisao sebe i sebi sličneFRANK RIBERY je napisao/la: Mentalitet bosanske glave je čudo, sve je dobro, sve za deset, a do prije neki dan ispada se od predstavnika Makedonije. A u jatima letite na našu temu da popljujete sve dobro što je urađeno u zadnjih godinu dana. I još bi da pričamo o logici.

Hajd sad, ako nemaš šta konkretno i argumentovano napisati, zdravo. Ti lafo znaš šta ovi iz naše uprave misle i imaju na umu

Ja te volim, volim Željo..
mukitmovac je napisao/la:Dobro Ribery sve si upravu, vi ste sampioni , imate pare, mi nemamo za kifle i ajd sad![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a varea nije bio među najboljim igračima ove lige kad je igrao u njoj?
-
- Kontakt:
Daj ba kralju, ne zanima nas FKS, da ne seremo svi redom, svako bi volio da ima milione, da pravi igrace, da igra grupne fazne, da pravi milionske transfere, ali ne moze. Ne kontam sta hoces da kazes uopste, nemamo para da umjesto Are dovedemo Suareza, to bi sigurno bio napredak po tvojim shvatanjima. Sam si rekao da nas drma recesija, logicno da cemo umjesto Are dovesti nekog mozda losijeg, ali opet sta znas mozda bas Nedu prosere pa zabije sve sto se moze zabiti. Zeljo nije nikada ni imao te pare, kroz cijelu historiju je pravio svoje igrace, dovodio momke iz nizeligasa koji su igrali "glupo", trcali su po terenu i igrali lopte, a to je narod volio po cijeloj Yugi i gdje god je Zeljo igrao imao je simpatije svih. Ko je iole normalan zna kakva je situacija, vjeruj mi, nisi ti neki filozof koji nam je rekao nesto sto nismo znali. Nadam se da nije tvoj prijedlog da odustanem od Zelje, da bojkotujemo ili nesto tako, ko god vodio Zelju ili bio u upravi nije veci od naseg kluba i Zeljo ce opstati sta god ti zelio, ono sto ce proci smo samo mi. Tako da ti ta prica i ne pije vode, navodis neke gluposti ovdje bez ijednog argumenta i jos nastavljas u istom ritmu, ako imas neke argumente, prijedloge, sugestije slobodno napisi, ali nemoj te suplje ziv bio.
Hajde kad covjek dodje i neki konstruktivan post napise, ali ovaj forum se lagano pretvorio i sprdacinu gdje se pubertetlije lijece od raznih kompleksa.FRANK RIBERY je napisao/la:Kljucna stvar je na riječ bio, znači prošlo vrijeme.ChWilla je napisao/la:a varea nije bio među najboljim igračima ove lige kad je igrao u njoj?
Odrasti punoglavac! Kazu, najviše što čovjeka zaboli je istina.mukitmovac je napisao/la:Dobro Ribery sve si upravu, vi ste sampioni , imate pare, mi nemamo za kifle i ajd sad![]()
U zadnjih godinu dvije su otjrali 90% iole kvalitetnih forumasa.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sezona je duga što liga što kup utakmice,kartoni i povrede su sastavni dio igre mišljenja sam da Želji fali makar još jedan igrač ala Varea ako ne i bolji da može igrati na više pozicija i dodatno pojača Sarajevskog ligaša. 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:

Liverpool !
Liverpool !
- imekorisnicko
- Kontakt:
Tačno se vidi želja pojedinaca da se mi nakon ovog poraza ponašamo ko oni, otjeramo pola ekipe,trenera, i budemo kivni na sve i svakog 

To je toimekorisnicko je napisao/la:Tačno se vidi želja pojedinaca da se mi nakon ovog poraza ponašamo ko oni, otjeramo pola ekipe,trenera, i budemo kivni na sve i svakog

imekorisnicko je napisao/la:Tačno se vidi želja pojedinaca da se mi nakon ovog poraza ponašamo ko oni, otjeramo pola ekipe,trenera, i budemo kivni na sve i svakog

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool !
Liverpool !
Samo strpljivo da prođe koje kolo pa ce nas opet optuzit za kupovinu i namjestanje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 58 gostiju.