FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja znam da ja ne pomazem,ja od svoje plate ne kupim ni jedan hrvatski a kamoli srpski proizvod!A ti ljudi sto ih malo poguraju vrate to uredno budi siguran!Samo kazem
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De ne budi zatucan hljeba ti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja se osjecam bolje,ti nazovi kako hoces!Ali necemo sad o tome. 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Niko nama nije kriv sto nase guzonje nece nas da poguraju. Nije da nemamo ljudi koji imaju pare, ali nisu se bas iskazali unazad dvadeset godina. Manje, vise, svi su gledali da se okoriste od nas.MortemHz je napisao/la:Imaju strasnu podrsku od hrvatskih mocnika, samo su za tu noc zaradili 300.000 KM.High je napisao/la:Nedavno su pseudoplemići održali noćno orgijanje sa Čovićem i Raspudićem, idiotima koji još žive u devedesetim, pa su im vjerovatno obećali kakve premije. GAZI ENDEHAZIJU I MAĐARSKE FRAJLE.
Zato, svaka cast hercegovcima, oni guraju sportske ekipe.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
E, čuj guraju sport. Možda kad izuzmeš NDH i sav fašizam koji leluja oko njih.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ima li gdje podatak koliko je registrovano profila na ovu aplikaciju Home FK Sarajevo?
Sabrine mi moje!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Samo lagano braćo ne zanima nas šta ko radi.
Atmosfera je na nivou treba takva i da ostane, ne trebaju nam ovakvi komentari koji nama nikavu korist ne donose pustimo se krajnosti.
Pozdravljam vas.
Atmosfera je na nivou treba takva i da ostane, ne trebaju nam ovakvi komentari koji nama nikavu korist ne donose pustimo se krajnosti.
Pozdravljam vas.
- EmersonCezar
- Kontakt:
Cezar vam je porucio da ce uraditi sve da zabije gol
Haj nemoj suplje ziv bio.High je napisao/la:E, čuj guraju sport. Možda kad izuzmeš NDH i sav fašizam koji leluja oko njih.
Sto ove nase balije i ratni profiteri ili SDA i slicni ne guraju Sarajevoo, Zelju, Celik...?
Ljudi imaju pare i te pare daju klubovima za koje navijaju.
Nema potrebe biti ljubomoran i zavidan.
Da je Bogdom i u ostalim sredinama tako.
Nekidan si se dovoljno izblamirao, nemoj dalje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zaaboli me iskreno sto vas pojedine boli istina.High je napisao/la:Nekidan si se dovoljno izblamirao, nemoj dalje.
Citajte Saff i vjerujte sve sto vam Dino Selimovic kaze i daleko cete dogurati.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mene boli što šićardžije poput tebe navijaju za FKS. U prethodnom postu upravo si poželio da i mi imamo idiote koji mentalno žive u ratnim devedesetim i da isti oni ulažu u nas. Neka, šukren.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Evo ga opet,jesi se nakostrijesio na Selimovica malo je reci!Imali nesto ovako fino da je uradio?
Kod nas generalno nema onih koji zive u devedesetim?High je napisao/la:Mene boli što šićardžije poput tebe navijaju za FKS. U prethodnom postu upravo si poželio da i mi imamo idiote koji mentalno žive u ratnim devedesetim i da isti oni ulažu u nas. Neka, šukren.
Pa takvi ne da vode klub, vode drzavu.
Niko nije kritikovao Velez kad ih je Niksic gurao. To je prihvaljivo jer Velez nije NDH.
Nemojte mi dvostrukih arsina.
Privatnik ima firmu, ima pare. Da te pare kome zeli i koliko zeli.
Tebi ako se to ne svidja, tvoj problem. Ljudi se snalaze.
Mozda se nekome ne svidja da mu se klub proda nekom strancu.
Sve stvar politike i izbora.
Spustati ovu pricu na nivo rata, ustastva i slicno, vise je nego debilno.
Jesi ljubomoran sto su pojedini hercegovci radniji i sposobniji i sto su napravili pare koje sad daju ekipi koju ti ne volis?
Gledaj svoju avliju, ostavi se tudje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zanimljiva tema za promjenu, misljenja sam da se treba svakome dozvoliti da ulaze u Sarajevo a da svoje licne stvari ostavi kuci. Znaci ako hoces da ulozis u Sarajevo ti neces predstavljati nista i neces nista podrzavati sa tim osim FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kad se pojavila prica Alshidi, suplja stadion, Bakir ce podrzati, svi su bili za.
Odjednom vam odgovara da politicari udju i u nas klub.
Neka pare daje ko hoce, samo neka daje. Ali kod nas ne da niko. Ni lopovi ni profiteri ni oni koji su posteno zaradili.
Odjednom vam odgovara da politicari udju i u nas klub.
Neka pare daje ko hoce, samo neka daje. Ali kod nas ne da niko. Ni lopovi ni profiteri ni oni koji su posteno zaradili.
Ima ih, i ti ih prizivaš. Što se tiče Nikšića, nije jasno da ih niko nije kritizirao. Možda nisu ove oportune, ali sigurno je bilo onih koji to nisu aminovali. Dakle, prvo si talambasao o tome da te neke balije preuzmu klub i onda poslije toga blatiš SAFF. To ti je hipokrizija i ti si ništa više nego bošnjački Miroslav Toholj. Nemoj više navijati za FKS, sutra na Željezničku, fino urani, kupiš kartu za Mostar, pitaš za ulicu Jure Francetića, tu razapneš šator i zapjevaš koju s takvim. Lansiraj se negdje, samo ne piši ovdje. Čuj biti ljubomoran na ustašiju koja i dan-danas oblači sportski klub.Evander je napisao/la:Kod nas generalno nema onih koji zive u devedesetim?High je napisao/la:Mene boli što šićardžije poput tebe navijaju za FKS. U prethodnom postu upravo si poželio da i mi imamo idiote koji mentalno žive u ratnim devedesetim i da isti oni ulažu u nas. Neka, šukren.
Pa takvi ne da vode klub, vode drzavu.
Niko nije kritikovao Velez kad ih je Niksic gurao. To je prihvaljivo jer Velez nije NDH.
Nemojte mi dvostrukih arsina.
Privatnik ima firmu, ima pare. Da te pare kome zeli i koliko zeli.
Tebi ako se to ne svidja, tvoj problem. Ljudi se snalaze.
Mozda se nekome ne svidja da mu se klub proda nekom strancu.
Sve stvar politike i izbora.
Spustati ovu pricu na nivo rata, ustastva i slicno, vise je nego debilno.
Jesi ljubomoran sto su pojedini hercegovci radniji i sposobniji i sto su napravili pare koje sad daju ekipi koju ti ne volis?
Gledaj svoju avliju, ostavi se tudje.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje je bilo price da politicari udju u klub??? ne bacaj bombe molim te, glumis tu realistu nekakvog a zapravo ne znas ni sam sta govoris!
Nek se snalaze, samo tu se s tobom slazem. Ako hoce nek se finansiraju uvozom/izvozom moldavki preko granice boli me quuuuurac! meni je samo bitno da takvih bolesnika poput tih koje spominjete nema oko naseg kluba!
Nek se snalaze, samo tu se s tobom slazem. Ako hoce nek se finansiraju uvozom/izvozom moldavki preko granice boli me quuuuurac! meni je samo bitno da takvih bolesnika poput tih koje spominjete nema oko naseg kluba!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
Cijena 22KM, uplata u RP četvrtak i petak u periodu 18:00-19:30.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!