Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 25 nov 2024, 08:15

gaston je napisao/la:
25 nov 2024, 00:02
JayCatwright je napisao/la:
24 nov 2024, 21:46
Mi ako uzmemo naredne tri u ligi (realno najtezi dio sezone) titulu nam jedino moze uzeti Salahova objava sa jelkom
Kraj sezone je baš yeben. Zadnjih 5 tekmi su :crazy:
Koga briga ako budemo imali+16 do tad? :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaniolo2
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo2 » 25 nov 2024, 08:31

Očekivao sam da će Diaz ući umjesto Nuneza, a ne Gakpa. Mislim da je Slotova logika bila da će se u jednom trenutku ići puno na ubacivanja/prebacivanja sredine pa da bi Nunez na taj način mogao biti koristan.

S obzirom na grešku VvD i Konateovo prilično sporo vraćanje na poziciju kod drugog gola (iako se mogao vratit pravovremeno da je odmah šprintao nazad gdje treba), uz partiju Robertsona, odbrana je jučer imala jednu od lošijih partija ove sezone.
Sredina jako dobra, većinom su kontrolisali sve što se moglo kontrolisati.
Salahu dat ugovor još najmanje na 2 godine, dat mu šta god traži. Iako i propusti dosta šansi, opet je neviđena igračina i tu je kad najviše treba.
Gakpo/Diaz su bili solidni, a nekako mi izgleda bi Nunez mogao na ljeto da ode.

Valjda se vrate ubrzo Trent+Jota. Neophodni su za još jedan ubitačan period. Nikad kod nas da se neko ranije oporavi. Uvijek mora bit duže bar 10-15 dana nego što je predviđeno.

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 25 nov 2024, 10:56

Hendla to fsg :salut:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 25 nov 2024, 10:59

Carti je napisao/la:
25 nov 2024, 10:56
Ne daju li mu ugovor povečani , taman dogodine bio Nicolas Bendtner , FSG nek završi kao oni iz Brazila.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 nov 2024, 10:59

:lol: Joj kako Mo i Ramy to svaki put strucno odrade :mrgreen:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 25 nov 2024, 12:21

Mislim da ce sad ozbiljno krenuti baneri na tekmama kontra FSG-a tj. pritisak da mu se da ugovor, realno zasluzuje sve zivo sto trazi. Covjek je ikona :kralj:

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 25 nov 2024, 13:06

Zaniolo2 je napisao/la:
25 nov 2024, 08:31
Očekivao sam da će Diaz ući umjesto Nuneza, a ne Gakpa. Mislim da je Slotova logika bila da će se u jednom trenutku ići puno na ubacivanja/prebacivanja sredine pa da bi Nunez na taj način mogao biti koristan.
Po meni je i Gakpo bio prilično zreo da izađe, iako je Nunez imao očajnu partiju Gakpo je nekako u drugom poluvremenu bio nekonkretan, centaršutevi golmanu u ruke, previše soliranja. Koga god od njih da je izveo ne bi pogriješio.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 nov 2024, 13:25

Carti je napisao/la:
25 nov 2024, 10:56
Povraca mi se dok ovo gledam.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 nov 2024, 15:30

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 nov 2024, 17:23

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 nov 2024, 17:35

[Reddy] PSA: No offer doesn’t mean no negotiations. A formal offer is only generally made when terms have been agreed. Salah wants to stay, Liverpool want to keep him, and there’s some compromising to do from both sides.
Sve je dobro
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 nov 2024, 19:43

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 25 nov 2024, 20:03

Bostonska losina to hendla, koliko god da mu daju nije malo jer na marketu nemas zamjenu. Lik se moze lagano pomaci na 10tku ako mu brzina ofali totalno.

Nista ni za dijka isto :tokralju:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 nov 2024, 20:13

slika

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 26 nov 2024, 08:22

Uistinu cudna politika kluba, sa produzavanjem ugovora ove trojice. Mi to naravno navijacki gledamo, gdje se podrazumijeva da bi svaki trebao produziti, em sto su legende kluba, em sto definitivno ima u njima kvalitete da nose ovaj tim sljedecih 2-3 godine, Trent naravno svakako jos i duze.

S druge strane, mislim da je realnost da rukovodstvo naravno na sve to gleda kao cisti biznis, proracun na kraju godine, bilans - kako god. Da li se njima isplati sve trojici produziti ugovor, dati im opet velike pare, iako dvojica imaju vec preko 30 i svaka iduca sezona nosi 50+ utakmica po sezoni. Potrosna roba, nema tu strasti.

Mi srcem, oni digitronom.

Ali sve to na stranu, za sve trojicu smatram da su apsolutni profesionalci, te da imaju taj pobjednicki mentalitet, koji ovom timu treba u smislu vodja u svlacionici, na terenu i bivanja uzora mladjoj generaciji igraca.
Salaha sto se tice posvecenosti, determinacije, fokusa definitivno stavljam u sami vrh, usudio bih se reci sa Messijem i Ronaldom. Igrac za kojeg vjerujem da na ovom nivou komotno moze igrati jos minimalno 2 godine, bez posustajanja u formi. Mislim da je jedan od onih igraca koje lozi ta dugovjecnost, da mu na jedan zdrav, sportski nacin hrani ego i da je veoma success driven.

Imati takve igrace u svlacionici je privilegija, kad ti kolege vide koji standard postavljas, ili ce se postidjeti, te suociti se sa cinjenicom da sami nisu napravljeni od takvog vlakna ili ce biti jos vise determinirani da se i sami izdignu na nivo vise ulozenom kolicinom rada.

Kenjam previse, ali u sustini, stvarno se potajno nadam, da ce u nadolazecoj bozicnoj kampanji klub izbaciti video u kojem su prikazana njih trojica kao najbolji moguci poklon za sve navijace :D

Naivno naravno, ali hej, nadati se i imati snove je jos uvijek besplatno :D

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 26 nov 2024, 08:53

Sva trojica da se uslikaju s papirima potpisanim ispod Salahove jelke. :D Ma Salah i Virgil nemaju frku s godinama, najmanje 2 sezone jos mogu da odigraju na vrhunskom nivou, a mozda i vise, 2 sezone su sigurica, ne mozes nikako tu da kalkulises sto se toga tice jer imati te igrace u timu ti samo donosi dobitak, gubitak ni u kojem slucaju. Sto se Trenta tice na njemu je sve, moze da ostane i bude nesto poput Steviea, dobit ce i kapitensku traku poslije Virgila, svakako je zamjenski kapiten. Domace, gradsko dijete itd. Osim ako ga ne ponese i ne zavoza se u tom tripu jer budimo realni opasna je ponuda Real M kad uzmes sve u obzir kakvu pricu Trent fura i da mu je tamo Jude itd.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 26 nov 2024, 23:35

Za vikend imamo historijsku priliku za epsko sramoćenje Citya.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 27 nov 2024, 08:33

Arvid je napisao/la:
26 nov 2024, 23:35
Za vikend imamo historijsku priliku za epsko sramoćenje Citya.
Bez obzira sta se desi veceras sa Realom, iz nekog razloga, vise me je strah ovakvog ranjenog Citya. Naravno, nikad nisu bili u ovakvom nizu, cine se ekstremno poljuljani, dosta igraca im fali, Pepova nervoza se pocela manifestovati self-harmom i na papiru bismo ih trebali zgaziti realno.

Ali... postoji tu neki osjecaj koji mi kaze da bi mogli biti nagazna mina, vjerovatno PTSD od zadnjih par godina. No, nadam se da sam u krivu i da cemo im produziti krizu :D

Koje su vam prognoze za veceras?

Ni Real nije u najboljoj formi trenutno, mislim da ih uzimamo uz malo srece. Neka ofrlje prognoza 3-1 :)

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 27 nov 2024, 08:46

U par dana igramo protiv dva tima koja su Liverpool kostala 2 titule Lige prvaka i jos 2 titule Premier lige, dva bauka Kloppove ere. :) Ako sad nije vrijeme da se jednom napokon dobije taj Real, a onda i da se otrese City i skine teret s prsa onda ne znam kad je jbg.

Mozda ova tekma s Realom i nije toliko bitna sto se tice nekih bodova i pozicije na tabeli u LP jer je to vec rjeseno ali je bitno psiholoski za ekipu cijelu i atmosferu kod navijaca generalno. S pobjedom ides pun samopouzdanja na City na punom Anfieldu koji ce 100% znati iskoristiti ovu krizu i poljuljanost CItya, ima da grmi na derbiju za vikend.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 27 nov 2024, 09:21

SoloControTutti je napisao/la:
27 nov 2024, 08:46
U par dana igramo protiv dva tima koja su Liverpool kostala 2 titule Lige prvaka i jos 2 titule Premier lige, dva bauka Kloppove ere. :) Ako sad nije vrijeme da se jednom napokon dobije taj Real, a onda i da se otrese City i skine teret s prsa onda ne znam kad je jbg.

Mozda ova tekma s Realom i nije toliko bitna sto se tice nekih bodova i pozicije na tabeli u LP jer je to vec rjeseno ali je bitno psiholoski za ekipu cijelu i atmosferu kod navijaca generalno. S pobjedom ides pun samopouzdanja na City na punom Anfieldu koji ce 100% znati iskoristiti ovu krizu i poljuljanost CItya, ima da grmi na derbiju za vikend.
Sto posto, nekad mora doci na naplatu :)

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.