Nisam ja rekao da ti nesto pametujes...Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2024, 09:38Sa Slobodom si mogao probati šta hoćeš, vidiš ne ide (kao što je vidio Zekić), u drugom krenuo sa taktikom svi u napad jedan je Hase.Vanja8 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 09:35Sto da ne...Shategabri je napisao/la: ↑05 avg 2024, 08:31Nema potrebe za eksperimentima kao u prvom.
Ok, nećemo sa svakim igrati sa 4 naprijed, al imaš dva napadača, kreneš s dva krila i onda nabacuješ loptu u 16...kome??
Dobili smo i idemo dalje. Uvijek neugodna Sloga Doboj, valjalo bi ih dobiti.
Kad imas neku mogucnost isprobati novu kombinaciju, postavku, ja to podrzavam...
ZZ ne izmislja podvodne vode, sto bi rekao historicar, on je trener koji ne zeli da se druge ekipe prilagode nasoj igri...
Sam je sinoc izjavio da je onu formaciju ubio VAR...
Onakve taktike treba uigravati i zao mi je sto mali Hamzic ne krunisa onako dobru akciju i pas Kyeremaha...
Mislim da ce ovo Zekic raditi i da ni jedan drugi trener nece biti siguran kakvu postavku igre ima ZZ
Nek proba obrnuto, krene sa ekipom koja će samljeti protivnika, onda ubaciš Hamzića, da vidiš kako šta.
Naravno, ne pametujem Zekiću, on je svoj zanat ispekao, zna sigurno šta radi, komentar navijača amatera
Od prve utakmice pod njim igra ima smisla, brz je protok lopte, stvaraju se prilike, ostalo će nadoći kako bude odmicala sezona.
Ono sto se meni svidja i jeste da nam protivnik tesko cita formaciju, da ga lomis promjenom ritma...Niti jedan klub u nasoj ligi nije na to naviknut i mislim da je to Zekic detektovao...
Mi smo se sa Rozmanom patili sto je bio ziheras, uhvati se neceg i guraj, daleko od toga da ga pljujem jer je imao moju podrsku cijelo vrijeme, dok je nije promjenio pa smo i napravili onaj niz pobjeda...
Sjeti se titule pod Husom, jesenji dio smo bili kaznena ekspedicija, kantali sve redom, nabili bodovnu prednost, dok nas nisu skontali...
A Hus ko Hus, nastavio tvrdoglavo i jedva uzesmo titulu, malo sreca malo i ona stativa nas izvukose...