Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

invincible1921
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la invincible1921 » 02 dec 2025, 13:51

BenjooJutub je napisao/la:
02 dec 2025, 12:11
invincible1921 je napisao/la:
02 dec 2025, 11:14
MElloo je napisao/la:
02 dec 2025, 11:11

ma vidi
i ja bi im zvizdao na himnu, zvizdao njima
al ne bi navijao vucicu **** i srbijo kurvo balkanska na kosarkaskoj utakmci nego bi pruzio podrsku nasim momcima i viko Edi Atic ili Emire Emiie ili Amare.
Navijanje po meni nije bilo kosarkaski sto se i vidjelo, publika nije znala prepoznat momentum, kad pritisak na sudije,kad na igrace
Reko sam jucer 10 puta najmanje...dal bi ja sve reko na tekmi sto je BHF, mozda i ne bi, mozda ti bi, itd

Poenta je da oni apsolutno ne zasluzju da se prica jel im se nesto trebalo rec ili nije, oni su izgubili svaki kredibilitet i postovanje..sami su se diskreditovali iz civliziranog svijeta...kad su oni u pitanju, apsolutno opravdavam bilo koga i bilo sta da im kaze.

Tako da apsolutno ne vidim potrebu da se iko zgrazava i osuduje skandiranja prema Srbiji, samo im tako dajate argumente da oni nesto uzmu moralisat..isti oni koji su kako rekoh se sami izbacili iz ljudske civlizacije i njenih vrijednosri
Srbe na jednu, Četnike na drugu stranu. To bi trebalo svima biti jasno. :bih:
Pricamo o drzavi Srbiji..sto se tice srba i cetnika, kad je stani ili kad se pita o necemu nacionalnom 95% su ih cetnici...ne znam sto se pravimo budale i ponasamo ko da postoji ne znam ti kolika masa srba koja osuduje cetnistvo

Da posotji makar 30%, gencoidi se ne bi desavali bar ne u tolikoj mjeri

Pocnes nesto pricat sa naizgled normala srbinom, dotakni se genocida, agresije, ratnih zlocina u najboljem slucaju ce rec "Upravu si ti, ALI..." ...nema ba ljudino ali,,,,mozemo se mi naduravat politcki gledano ko je sta urafio, dal smo se trebali ocjepit bla bla..medjutim vi ste bez ikakve potrebe i razloga na pravdi boga ubili desetine hiljada neduznih ljudi i sad nam svaki dan porucujete da vam je zao sto niste jos vise

Nemamo mi sta pricat sa njima, a kamol im se pravdat, sto se mene tice, zelim im trenutno da izbije gradjanski rat radi ovih protesta i da se tolko oslabi drzava, sto bi nama dalo
bar 20/30 godina da smo oslobodjeni njihove ujdurme
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 dec 2025, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 dec 2025, 13:54

Samozdravlje je napisao/la:
02 dec 2025, 13:00
071 je napisao/la:
02 dec 2025, 00:47

Kako se ovaj grad odbranio od agresije uz ovoliko izdajnika, ostace vjecna misterija.
:urnebes: Prvo Jalija, onda Armija BiH. :bih:
To ti je odgovor, Ovaj sto nabroja Mustafica, Cudicku , nenada i dr., je upravo odgovorio na ono: Zasto nas zovu i dozivljavaju
kao Sarajlice ( boli me, ali istina ybg). Daj Boze da se ne ponovi,ali iskustvo je da se svakih 40-50 g. dogadja etnicko ciscenje
Bosnjaka. Vec uradjeno na Balkanu,ostalo ostrvo/otok, koji je ipak tvrd orah.
Sad bi situacija trebala biti bolja u odnosu na 1878 g, "41-"45 , "92-"95. Imamo priznatu drzavu, kantonalne policije, Prvi Puk
Vojske BiH i najvaznije: @zaostrog, @galia95, @071, @Vaya, @jontravolta, @Beduin, @JFH9, @inavancible1921, @anitisisoje....
Koji znaju i imaju svoju raju istomisljenika :bih:
Tako je brate, a ovi nek moralisu koliko hoce..kad dodje vakat a doci ce opet, ne radi nas nego radi srbije, evo ja im predlazem da odu srbima ako smo mi vec radikalni :bih:
=\_1921_/=

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 02 dec 2025, 15:00

A sad jedno pitanje...

Je li vi znate, da se zvanicno u Srbiji prije 2021 godine usvojio Zakon o rehabilitaciji Ravnogorskog cetnickog pokreta i Jugoslavenske vojske u otadzbini, te su samim time Drazini cetnici izjednaceni sa NOP-om i partizanima, te sa time ucesnici, kao i njihovi potomci ostvaruju pravo na drzavne penzije, drzavne spomenice i plakate, priliku za drzavnu pomoc prilikom osnivanja drustava i udruzenja koji njeguju sjecanja na JVuO i RČP, podizanje spomenika, obiljezavanja bitnih datuma, bitaka i slicno...
Jeste li svjesni, da ce slijedeci korak da bude promjena u nastavnom planu i programu iz historije, gdje se partizani i cetnici izjednaceni putem historijske rehabilitacije, te da ce svaki maksum u Srbiji koji dodje do 8 ili 9 razreda osnovne skole, gdje se pokriva WWII, uci da je pored partizanskog pokreta, Srbija u WWII imala i drugi antifasisticki pokret?

Jeste li vi svjesni, da ce njihova djeca zvanicno da uce kako su Draza Mihailovic, Nikola Kalabic, Pavle Djurisic i ostala svita koja je poklala skoro sve bosnjacko sto se moglo poklati uz duz Lima, Pive, Tare i Drine su njihovi nacionalni antifasisticki heroji isto kao sto je bio Tito, Djilas ili Koca Popovic?

Ovdje se prica o dijalogu, a jeste li vi svjesni da ce se dijalog voditi sa mladim ljudima koji su zvanicno u drzavnim skolama ucili da su cetnici njihovi antifasisticki heroji, koji su se borili protiv Hitlera i nacizma...

Nek stvari jos malo se radikalizuju na svjetskom nivou, skremu u desno, neka AfD pobjedi u Njemackoj, oni ce rehabiltovati i Nediceve i Ljoticeve cetnike koji su se pored lozenja na svetosavsku mantru trijebljenja Turaka lozili na nacizam i Hitlera...

I ovdje se neko izvinjava sto se **** cetnicka majka neku noc...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, Vaya i 32 gosta.