asko75 je napisao/la:Ne može jedan čovjek vodit klub, a to je Amar Osim mi nemamo ni neku jaku Upravu, nit neka jaka imena, da ti imaš neku sigurnost, pa ne možeš ti Amare sve rastjerat ko ne misli kao ti sve živo je rastjerao i sad je ostao usamljen, šta on misli nije mi jasno, isto neko razmaženo derište tako me nekad podsjeća, pa svi moraju trčat oko njega molit ga da bude nešto u klubu, sjetim se one sapunice kad je napuštao klupu, pa jbte ko si brate dragi da neko trči za tobom, i ovaj trener mi ne ulijeva povjerenje, nije on siguran u sebe ni u igrače ni u tim čovjek stoji čitavu tekmu i maše, galami, plješće isto neki debil ne stvarno, da nam je Simo krunić, bar si čovjeka imao šta vidit, a ima znanje, dokazao ga je u SL Srbije sa Jagodinom.
Hajde da napisem,Amar,Siljak,Greda i ova garnitura ljudi do sada su uspjeli rijesiti veliki broj problema,nagomilanih od prije.Ti problemi nisu kao ovo sto nam komsije pisu i sto se plasira u medijima,ti problemi su bili mnogo gori... Brko da nije otisao u upravu i doveo Siljka,kojem je odmah btw. sve palo na ledja,i poceo rjesavati druge probleme,mi bi sad bili u jos vecem qrcu,nego sto jesmo.
Ovi dugovi,za koje znate,su bili smjesni,sta su sve predhodne uprave i ljudi koje neki opet prizivaju i za kojima neki zale,sve gurnuli pod tepih. Pravo je cudo da sve to nije doslo do dusmana,jer bi se nasladjivali godinama. Zato sutite kad vec nemate pojma o radu kluba...
Ova ekipa ima problem B Colica,Stanica zavaljenog na krilu,Sadikovica,Tomica ograisanog i formacije 4-1-4-1 umjesto dosadasnje 4-2-3-1 gdje su nam linije predaleko.Ima tu finih igraca,ali Adzem jednostavno nije za nas,zao mi ga je kao dobrog bivseg igraca,ali tako je.
Amar nece,pa onda molite Sablju da uzme ono sto je predhodno odbio ili nekog drugog ko nece lutati s ekipom