FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RezervniGolman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RezervniGolman » 24 avg 2014, 10:26

arelinho je napisao/la:
England je napisao/la:Adžem radi 5/5 trening, a 2/4 gori. Najveci konj iz ove price je Bogdanovic, vjeruj. Momak nije u stanju desnog beka istjerati sa pozicije, a stoper. Jucer je bila dobra pokazna utakmica da Zeljina djeca uce kako obrana ne smije igrati, guzicu okrecu . Kada neko kaze Antolovic los, pa ima plivanje dok bacaju aut, onda znas kako obrana igra. Totalno je razjebana zadnja linija i tu golman nije kriv.
kakve veze Bogdanovic ima sa jucerasnjom partijom momak presjedio na klupi ? :facepalm: :facepalm:
:urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 avg 2014, 10:27

Stavi Lutvu na klupu bar ce se neko prepast od igraca da ge ne ujede pa ce potrcat.Meni je dotle doslo da ako vidim nekog od igraca tipa Sadikovic Hasanovic da ga fino ufatim povalim na stolicu i objasnim papaku da on igra za Zelju da
mu dam do znanja da se nesmije zajebavat sa imenom kluba.Ovdje je osim ispo picka jer se ispario kad je najteze.Lako je bilo bit trener sa parama i Zebom i ostalim.Ko je postavio Adzema na klupu pa Osim,ko gura mladje igrace a kupuje otpadak pa Osim.pa hajde misu reci sta hoces.jeli cilj prodat sta se moze i isparit se i ostavit Zelju ko propalu firmu.sta je nema rapa od Dzeke.Izjasni se sta hoces ako je propadanje Zelje pa ga nekom talnut reci brate da znamo a ne da cupam zivce ionako ih vise nemam.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 24 avg 2014, 10:29

jovanmaksimovic je napisao/la:ova je nasa liga takva, da sa par dobrih rezultata mozes lako uhvatiti mjesta za evropu. ako uspijemo da na kraju jesenjeg dijela ne budemo previse bodovno udaljeni od 3. ili 4. mjesta onda uz par pojacanja na proljece se moze ganjati evropa. onaj ko je ocekivao da cemo se boriti za titulu je ili nadrogiran ili nema veze o nasem stanju trenutno. max. iz ovog tima je izvuci 3. mjesto a to ce biti veoma tesko pored sarajeva, sirokog brijega i zrinjskog.

samo ne razumjem one koji odmah tjeraju adzema sa klupe. stanite ljudi, vi ste jednom djurbuzovicu davali vise podrske, koji je prosuo 5 bodova prednosti u 7 kola i izgubio titulu a adzema tjerate jer nije se jos dokazao. pa polako, bice jos poraza ali ne treba paniciti nego se naviknuti na to. bice i pobjeda ali pustite ovu sezonu adzema da dovrsi posao, ako ne bude uspjesan, onda naci nekoga drugog.
Jovane smatram te ozbiljnim forumasem i cijenim tvoje misljenje, ali prijatelju... Pitao sam jos neke forumase koji su sinoc stali na Adinu stranu i niko mi nije odgovorio, jel ti mislis da je licemjerstvo nakon onakve bruke od sinoc (za mene, a vjerujem i za valiku vecinu ono je bruka, jer mi smo Zeljo, a samim tim zna se sta to podrazumijeva) dodje trener i vadi se pred kamerama na neke 100% sanse neiskoristene, ne svidja mu se pritisak kad igra na Grbavici itd? Dino je makar sportski cestitao protivniku, preuzeo odgovornost na sebe, zahvalio se i otisao... Adzem ako se ne zna nositi sa pritiskom onda mu i nije mjesto tu gdje je sada, ali imati obraza ono izjaviti nakon utakmice je po meni, u najmanju ruku, nekorektno...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2014, 10:30

Alipasino je napisao/la:Stavi Lutvu na klupu bar ce se neko prepast od igraca da ge ne ujede pa ce potrcat.Meni je dotle doslo da ako vidim nekog od igraca tipa Sadikovic Hasanovic da ga fino ufatim povalim na stolicu i objasnim papaku da on igra za Zelju da
mu dam do znanja da se nesmije zajebavat sa imenom kluba.Ovdje je osim ispo picka jer se ispario kad je najteze.Lako je bilo bit trener sa parama i Zebom i ostalim.Ko je postavio Adzema na klupu pa Osim,ko gura mladje igrace a kupuje otpadak pa Osim.pa hajde misu reci sta hoces.jeli cilj prodat sta se moze i isparit se i ostavit Zelju ko propalu firmu.sta je nema rapa od Dzeke.Izjasni se sta hoces ako je propadanje Zelje pa ga nekom talnut reci brate da znamo a ne da cupam zivce ionako ih vise nemam.
ovako se ne može ništa prodati. ako ovako nastave nudiće oni pare da ih uzmu.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 avg 2014, 10:31

Alipasino sve si u pravu al kakve veze ima Hasanovic, jer kad god on igra izgledamo 40 puta kompaktibilnije i cvrsce

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 avg 2014, 10:33

Imam godišnju za JUG i sinoć sam, kada je počeo onaj kijamet kupio kartu za sjever. Interesuje me, je li se prije početka tekme sa godišnjom za JUG moglo ući na SJEVER? Hvala na odgovoru.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 avg 2014, 10:40

avlami97 je napisao/la:Imam godišnju za JUG i sinoć sam, kada je počeo onaj kijamet kupio kartu za sjever. Interesuje me, je li se prije početka tekme sa godišnjom za JUG moglo ući na SJEVER? Hvala na odgovoru.
Jeste, i sa penzionerskim cak. Jarane,kad god se kisa sprema ili pada,sa bilo kojom kartom mozes uci na sjever,fina rijec celicna vrata otvara,sto se kaze.A mi smo gradska raja,pap.ci nismo,kontas

Imam i ja godisnju za jug,clansku,vec dugi niz godina i fer je da po ovom kijametu i svim ostalim desavanjima mogu uci na sjever

asko75

Post Postao/la asko75 » 24 avg 2014, 10:42

Ne može jedan čovjek vodit klub, a to je Amar Osim mi nemamo ni neku jaku Upravu, nit neka jaka imena, da ti imaš neku sigurnost, pa ne možeš ti Amare sve rastjerat ko ne misli kao ti sve živo je rastjerao i sad je ostao usamljen, šta on misli nije mi jasno, isto neko razmaženo derište tako me nekad podsjeća, pa svi moraju trčat oko njega molit ga da bude nešto u klubu, sjetim se one sapunice kad je napuštao klupu, pa jbte ko si brate dragi da neko trči za tobom, i ovaj trener mi ne ulijeva povjerenje, nije on siguran u sebe ni u igrače ni u tim čovjek stoji čitavu tekmu i maše, galami, plješće isto neki debil ne stvarno, da nam je Simo krunić, bar si čovjeka imao šta vidit, a ima znanje, dokazao ga je u SL Srbije sa Jagodinom.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 avg 2014, 10:50

SarajlijaTM je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Imam godišnju za JUG i sinoć sam, kada je počeo onaj kijamet kupio kartu za sjever. Interesuje me, je li se prije početka tekme sa godišnjom za JUG moglo ući na SJEVER? Hvala na odgovoru.
Jeste, i sa penzionerskim cak. Jarane,kad god se kisa sprema ili pada,sa bilo kojom kartom mozes uci na sjever,fina rijec celicna vrata otvara,sto se kaze.A mi smo gradska raja,pap.ci nismo,kontas

Imam i ja godisnju za jug,clansku,vec dugi niz godina i fer je da po ovom kijametu i svim ostalim desavanjima mogu uci na sjever
Hvala ti jarane. Nisam želio da me bilo ko pegla (ne daj Bože), a člansku nisam ponio, te sam se izvalio 8KM. Još jednom Hvala, da znam za ubuduće.
Ove godine sam se zezn'o, jer sam kupio godišnju za JUG, ali ne namjeravam ići na tu tribinu više. Ako me budu puštali na sjever dobro i jeste, ako ne, moram kupiti godišnju za sjever.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2014, 10:51

asko75 je napisao/la:Ne može jedan čovjek vodit klub, a to je Amar Osim mi nemamo ni neku jaku Upravu, nit neka jaka imena, da ti imaš neku sigurnost, pa ne možeš ti Amare sve rastjerat ko ne misli kao ti sve živo je rastjerao i sad je ostao usamljen, šta on misli nije mi jasno, isto neko razmaženo derište tako me nekad podsjeća, pa svi moraju trčat oko njega molit ga da bude nešto u klubu, sjetim se one sapunice kad je napuštao klupu, pa jbte ko si brate dragi da neko trči za tobom, i ovaj trener mi ne ulijeva povjerenje, nije on siguran u sebe ni u igrače ni u tim čovjek stoji čitavu tekmu i maše, galami, plješće isto neki debil ne stvarno, da nam je Simo krunić, bar si čovjeka imao šta vidit, a ima znanje, dokazao ga je u SL Srbije sa Jagodinom.
i da sve to prihvatimo da je tako...opet i u ovakvom stanju može i mora bolje. jer ne sjedi ni drugim henes u upravi, niti igraju riberi i roben. ko igra za slaviju, pa nije izgubila od zrinjskog.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 avg 2014, 10:53

Adzeme dragi **** te Benjo Colic debilu jedan.Ja fakat sinoc gledam i ne kontam dal' se neko zajebava s nama? Stanic,Tomic i Jamak su mnogo losiji nego lani - do tebe je.Sredina sa Sadikovicem-Jamakom-Tomicem je previse otvorena - do tebe je.Benjo Colic je retardiran i zrtvujes Stanica bezveze na krilu kad ovaj iz drugog plana moze mnogo vise uraditi za tim - do tebe je. Zeljkovic i Kosoric :crazy: - do tebe je.

ekipa nema ni 1% karaktera ni muda ono stvarno nije Željo.Amare il' preuzmi ekipu il ****
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

asko75

Post Postao/la asko75 » 24 avg 2014, 10:55

Evo nakon 4 kola ovaj Kosorić pauzira zbog kartona, pa sinoć zamal penal ne napravi na granici je bio sa zategnutom svojom nogom, prođe ga igrač, a desnog beka nigdje.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 24 avg 2014, 10:56

Za svaki nas remi, a i poraz isključivi krivac je admir adzem, naša ekipa ako nije bolja od prošlogodišnje nije ni lošija, ali smo imali bilo kakvu igru, brorbu..neću reci da adzem treba da ode, ali da se nesto mora mijenjati mora se..

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 24 avg 2014, 10:59

Očajno izgledamo zaista . Bezvoljno , pogotovo ovi igrači što su trebali otić ( prodat se ) , a ostali su . Ista situacija kao sa Svrakom , nigdje ih . Zadnja linija kao da nije treninga skupa odradila . Baš mi je ono krivo kako su bezvoljni , kao da ne poštuju sam klub , pravi rekreativci . Nadat se da će biti bolje u budućnosti . Pozz .
Brkica

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 avg 2014, 11:01

Željooooo je napisao/la:Ljudi jeste li vi normalni? cuj vratiti Žuju u klub,daleko mu kuća od naše bila,lik je zavio klub u crno,u milionskim dugovima smo bili i onda se kao vratio da nas vadi iz dugova u koje nas je on i uvalio,da nije bilo para od Džekinih transfera qrac bi nešto napravili,Amar je od govana pravio pitu..Ova uprava sad što je u klubu radi strašan posao,ali je ne prate rezultati seniorske ekipe,ubrzo bi trebali skroz da izađemo iz dugova i dođemo na pozitivnu nulu,i to sve vlastitim radom te uprave a ne upumpavanjem novca nekog milionera,milijardera itd..
ovaj pitar što spominje da trebamo otjerati Amara može samo da nastavi to sanjati,da ne upotrijebim neku grublju riječ.. ;)

@bparena ubij se sviju ti, olakšaj svima,toliko si poremecen lik da to nije normalno, tolike je traume nanio Željo tvom malom klubu da poslije svakog poraza Željinog dolaziš na ovu temu da provociraš nešto :facepalm:
p.s. i u oproštajnom pismu prije nego što se ubiješ, napiši da te poštovala legenda BH fudbala Sergej Barbarez..

Molio bih da se bpareni obracas korektno i bez seljacke potrebe da vrijeđanjem komuniciras. Niko mene nije istraumatizirao i po mogucnosti shvati da su moji postovi upuceni korektnim ljudima i bez namjere da provociram. Vi ostali podivljali ne treba da se javljate. Usput tvoje oci nazalost dok si ziv nece vidjeti sve ono sto su bparenine oci 80-ih gledale na Grbavici. Nemam ja toliko u glavi tu blesavu krkansku podjelu na vi i mi ciju branu ti nikako ne mozes preskociti. Sto se tice Barbareza sigurno cu ga pozdraviti kad se uskoro vidimo i kad se pojavi u Zenici (hram fudbala sa BH reprezentacijom) - nemoj ti da brines za to. ;) Djeca se danas ne sjecaju ni Dinama Minsk na Grbavici, ni Hamburga na Kosevu ni Fiorentine u Zenice i to sve njihove oci nece nikada vidjeti i kako da to vrednuju, ali ima ih koji to postuju.
p.s. momak jednom cu da ti kopiram korice i arhivu sveske Zeljeznicara iz perioda (80') kad smo svi zdusno pratili nas Zelju - BH klub. Nazalost ti i tebi slicni su brana da sve bude kao i prije. Ne igraj na kartu "sam protiv svih - to ti je savjet djeda iz Zenice jer ces ostat sam. lp iz Zenice
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 24 avg 2014, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 24 avg 2014, 11:01

Jednostavno ima tih nekih stvari koje mi kao posmatraci uvidimo, ali mi je cudo kako struka to ne vidi... Mislio sam ranije da se Amar petlja Admiru u posao, ali nakon ovih partija sam siguran d to nije tacno... Amar NIKAD ne bi ostavio defanzivnu liniju veznog reda tako slabu... On je i kada igra sa fenjerasima imao dva jaka defanzivna vezna, sto se meni i mozda jos nekima nije svidjalo, jer smo makar na Grbavici trebali krenuti ootvorenije na te bunkerase, ali Amar nije nikad odustao od svog sistema, gdje se velika paznja davala defanzivi i koja nam je i donosila bodove i trofeje... Sada tu imas Sadikovica koji gusi ovu ekipu... Ubija Tomica koji se trosi bezveze jer mora da krpi njegove rupe.. Jamak svakako nije poznat kao neki trkac... u takvom sistemu i Tomic ispada smijesan, ali covjek pogine na terenu, a nista ne uradi... Odmah mi tu pada na pamet jedna izjava Ivice Osima na HRT-u, kada je igrala reprezentacija Hrvatske... Tu je on spominjao nedovoljno spremne igrace, gdje taj jedan igrac unisti citav sistem, gdje ti pada taktika, pada koncentracija, a sve zbog jednog igraca... to i mi imamo ovdje... imamo loseg Sadikovica koji ubija citav vezni red i mislim da se ovim forsiranjem i njemu pravi medvjedja usluga, jer ga mnogi vec prozivaju, a on je jos mlad igrac i treba da se afirmise... mada sam ja misljenja da nema od njega nista... samo bih ga uporedio sa Memijom... susta suprotnost... momak gine za dres... izgubi loptu, trci nazad za njom, uklizava, bori se i on je taj koji treba da mu bude primjer jednog mladog igraca koji zeli da se nametne... Dado je previse izvikan, ima dobra ledja, guraju ga nazor, ali mislim da od njega nema igraca...
I ne znam sta hoce da se postigne onim nabijanjima lopte iz odbrane prema Bajicu? vjerovatno se i tu pokazuje koliko je vezni red los... Po meni mora da igra Hasanovic, jer trenutno nemammo boljeg defanzivnog veznog, a on zna odigrati finu utakmicu... Pod hitno naci jos jednog defanzivnog veznjaka, Memija moze na beka, jer je bolji od Cole i od njega isto nema vise nista... obavezno u igru Basa na krilo, a kada se Nuspahic oporavi on na drugo krilo... Baja moze ostati, momak se trudi i on svojim igrama ove godine moze biti primjer Sadikovicu kako se igra za SVOJ klub... Sadikovic je izvikan toliko, a sigurno je da su ova dvojica za njega profesionalci... I bolje mu je da se probudi i pocne da se trudi, da trcni mnogo vise, da ponekad uklize, jer to mu je posao, jer u vatru treba ubaciti Amira Hadziahmetovica, jer je momak zasluzio poziv u kamp Cityja i pokazao kakav ce igrac biti... Mislim da bi i Amir u ovim zelenim godinama jos vise potvrdio koliko je Dado izvikan...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 avg 2014, 11:01

asko75 je napisao/la:Ne može jedan čovjek vodit klub, a to je Amar Osim mi nemamo ni neku jaku Upravu, nit neka jaka imena, da ti imaš neku sigurnost, pa ne možeš ti Amare sve rastjerat ko ne misli kao ti sve živo je rastjerao i sad je ostao usamljen, šta on misli nije mi jasno, isto neko razmaženo derište tako me nekad podsjeća, pa svi moraju trčat oko njega molit ga da bude nešto u klubu, sjetim se one sapunice kad je napuštao klupu, pa jbte ko si brate dragi da neko trči za tobom, i ovaj trener mi ne ulijeva povjerenje, nije on siguran u sebe ni u igrače ni u tim čovjek stoji čitavu tekmu i maše, galami, plješće isto neki debil ne stvarno, da nam je Simo krunić, bar si čovjeka imao šta vidit, a ima znanje, dokazao ga je u SL Srbije sa Jagodinom.
Hajde da napisem,Amar,Siljak,Greda i ova garnitura ljudi do sada su uspjeli rijesiti veliki broj problema,nagomilanih od prije.Ti problemi nisu kao ovo sto nam komsije pisu i sto se plasira u medijima,ti problemi su bili mnogo gori... Brko da nije otisao u upravu i doveo Siljka,kojem je odmah btw. sve palo na ledja,i poceo rjesavati druge probleme,mi bi sad bili u jos vecem qrcu,nego sto jesmo.
Ovi dugovi,za koje znate,su bili smjesni,sta su sve predhodne uprave i ljudi koje neki opet prizivaju i za kojima neki zale,sve gurnuli pod tepih. Pravo je cudo da sve to nije doslo do dusmana,jer bi se nasladjivali godinama. Zato sutite kad vec nemate pojma o radu kluba...

Ova ekipa ima problem B Colica,Stanica zavaljenog na krilu,Sadikovica,Tomica ograisanog i formacije 4-1-4-1 umjesto dosadasnje 4-2-3-1 gdje su nam linije predaleko.Ima tu finih igraca,ali Adzem jednostavno nije za nas,zao mi ga je kao dobrog bivseg igraca,ali tako je.
Amar nece,pa onda molite Sablju da uzme ono sto je predhodno odbio ili nekog drugog ko nece lutati s ekipom

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2014, 11:04

ne, ne miješa se, nije se miješao ni dini prošle godine.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 24 avg 2014, 11:04

bistrikboy je napisao/la:Adzeme dragi **** te Benjo Colic debilu jedan.Ja fakat sinoc gledam i ne kontam dal' se neko zajebava s nama? Stanic,Tomic i Jamak su mnogo losiji nego lani - do tebe je.Sredina sa Sadikovicem-Jamakom-Tomicem je previse otvorena - do tebe je.Benjo Colic je retardiran i zrtvujes Stanica bezveze na krilu kad ovaj iz drugog plana moze mnogo vise uraditi za tim - do tebe je. Zeljkovic i Kosoric :crazy: - do tebe je.

ekipa nema ni 1% karaktera ni muda ono stvarno nije Željo.Amare il' preuzmi ekipu il ****
Da, i to nisam spomenuo u postu iznad... potpuno tacno... jedan igrac ubija drugog...

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 24 avg 2014, 11:08

Evo i neki moji utisci nakon sinoćnje utakmice, koji nisu nimalo dobri..

1. Organizacija utakmice 0 bodova, prvo spiker kaže da ko hoće sa južne tribine može preći na sjever zbog kiše. Raja dođe do sjevera, zaštitari nas prave budalama i ne daju da uđemo dok jedan policajac nije rekao da može ući svako ko ima kartu s' juga. Cirkus, ali navikli smo mi na to..

2. Adžeme bolan ne možeš sa jednim napadačem igrati na domaćem terenu nikako, ne može Bajić u napadu sam ništa kakav god on igrač bio. Branimo se k'o Žepa na svom terenu, igrači nam se šetkaju k'o da su na modnoj pisti, popravljaju pokisle frizurice, boje se da potrče da se ne bi slučajno okliznuli, pogotovo ova starija garda..

3. E sad pojedinačno, Antolović nije kriv ni za jedan gol, odlično branio sinoć imao par dobrih odbrana. Što se tiče naše odbrane, rupa bez dna, jedino Kvesić i Zelja su odigrali solidno, Kosorić izgubljen, paničar, a za Benju da ne pričam, nespreman zapušten, 90 posto golova smo primili po njegovoj strani, ispisnica podhitno. Jamak onako nit' smrdi nit' miriše ništa posebno nije pokazao, Tomić nahlada teška pegla loptu ne daj Bože da potrči još uz to fula zicer po ko zna koji put. Dado, opet kažem 'drvo' na terenu. Memija imao jedan mali kiks, sve ostalo super, momak se bori izgara ima talenta meni jedan od najboljih sinoć. Stanić na Benjinu poziciju i biće to opet onaj stari Stana, sinoć mu tri pozicije promjeniše. Bajić nije ništa pokazao jer nije ni mogao sam u napadu. Od ovih izmjena, Bučan katastrofa, Varea solida vidi se tu znanje umalo da postigne gol, Baša odličan prodoran biće ovo dobro pojačanje..

4. Za kraj, svaka čast momcima na Jugu što su ostali i dali podršku na onom kijametu, svaka čast Ultrasima koji su došli u Sarajevo po onom nevremenu i dali podršku svom klubu svih 90 minuta, bilo je malo provokacija ali u tome je i draž, svaka čast igračima Zrinjskog koji su se borili i zasluženo slavili sinoć. Adžeme gotivim te ali podhitno mjenjaj nešto ili jednostavno prepusti mjesto nekome drugom. Sve mogu oprostiti i ovaj poraz, ali šetkanje po terenu i nezalaganje ne mogu, a sinoć je toga bilo od strane gotovo svih naših igrača..
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.