Ne branim ja njega od toga sta je uradio, sto je apsolutno kretenski medjutim njega kad bi otjero to je samoubistvo. Nas najbolji igrač već 3 sezone
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
- BatistutA19
- Kontakt:
Kad se covjek ono ohladi da promijenim i temu o utakmici manje vise receno sve je to lose bilo i imali smo pobijedu ali dvostruki kiks Isakovica prvo privokacija njima pa korner.
Hajmo sad nesto pozitivno rec sta kad uzmes sve utakmice jesmo mi izgubili u Zenici 6 bodova i kiksali Hadzici,Tomislav i Tošk ali isto smo i namirili te bodove pobjeda Mladost i po bod Stupcanica,Rudar i Brastvo .Daleko da je to od nasih ocekivanja ,mi tesko pobijedjujemo ali tesko i gubimo ,znaci ima tu nesto i pozitivno,znaci mogu igraci ,imali smo i tih pehova raznih .Treba samo izvuc te pouke neke ja sam na pocetku sezone reko Sloboda odskace a puno ima tu doktorskih ekipa za ovu ligu.Duga je sezona svaku ekipu ce uhvatit kriza ,proslu sezonu je Stupcanica na polusezoni bila u zoni ispadanja i na kraju druga.Mi smo jos nekako glavom ,mentalitetom u Centru ali krenut ce i nas treba sabura i dobrih zivaca.
Hajmo sad nesto pozitivno rec sta kad uzmes sve utakmice jesmo mi izgubili u Zenici 6 bodova i kiksali Hadzici,Tomislav i Tošk ali isto smo i namirili te bodove pobjeda Mladost i po bod Stupcanica,Rudar i Brastvo .Daleko da je to od nasih ocekivanja ,mi tesko pobijedjujemo ali tesko i gubimo ,znaci ima tu nesto i pozitivno,znaci mogu igraci ,imali smo i tih pehova raznih .Treba samo izvuc te pouke neke ja sam na pocetku sezone reko Sloboda odskace a puno ima tu doktorskih ekipa za ovu ligu.Duga je sezona svaku ekipu ce uhvatit kriza ,proslu sezonu je Stupcanica na polusezoni bila u zoni ispadanja i na kraju druga.Mi smo jos nekako glavom ,mentalitetom u Centru ali krenut ce i nas treba sabura i dobrih zivaca.
Mi da smo u 90+5 poveli sa 2:0, do kraja bi primili dva komada.
Isakovič jest dobar igrač to stoji! Ima i muda,al nema mozga! Kao kapiten i vodza on je ****,kažu drao se u svlačionici,deri se materi i ženi kad dodzeš kuči.On če provocirat protivničke navijače i glumit baju a kriv za gol majmun 100%. Eto ja ču bit u akcijama i VJERNI NAVIJAČ I 12 IGRAČ a on če onako da se ponaša,ja ču davat novce a on nek pravi od nas ovce! Ma nečeš više mamu ti ebem glupu seljačku!!! Treba mu oduzet kapitensku traku a svezat mu brnjicu na žvalje!!!
::::SAMO ČELIK::::
Hladna glava jos gora od vruce 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- limvolikce1945
- Kontakt:
Morate dobro razmisliti kada kažete da zamjerate Duvnjaku na dovođenju igrača i sjetiti se pod kojim okolnostima su se igrači dovodili. Dakle, svi su pristali na manja primanja (mislim na ove jače) da bi došli tu i tu se nije imalo puno izbora. Mislite da se mogao pronaći tako lako jeftin, a dobar igrač? Kad uzmeš nekog juniora to ti je uvijek mač s dvije oštrice, ne znaš šta možeš očekivati. Mi smo se pouzdali u naše igrače iz DLC, i od njih smo previše očekivali. Ovaj rang će najbolje pokazati kome je gdje mjesto, a sve to se još uvijek da korigovati na polusezoni.
- sagitarius
- Kontakt:
Al najjaci su ovi sto govore, podrska trenerku i u sljedecoj recenicu, lose odradjen prelazni rok!Ocito da je u Duvnjaku kao i 90% igraca DLC maksimum i to je realno!
Postoje dvije opcije, il ces ovako nastaviti jer nemas para za bolje al tu dolazis u situaciju da bi mogao izgubiti sponzore i navijace (osim oni 800/900 redovni) zbog losi rezultata.Ili ces radikalne mjere na polusezoni poduzeti, naci trenera, pokusati dovesti neka kvalitetna pojacanja, al onda dolazis u situaciju da trosis pare koje su namjenjene vracanju duga…
Najgore sto druga opcija nije neka garancija za dobre rezultate…
Postoje dvije opcije, il ces ovako nastaviti jer nemas para za bolje al tu dolazis u situaciju da bi mogao izgubiti sponzore i navijace (osim oni 800/900 redovni) zbog losi rezultata.Ili ces radikalne mjere na polusezoni poduzeti, naci trenera, pokusati dovesti neka kvalitetna pojacanja, al onda dolazis u situaciju da trosis pare koje su namjenjene vracanju duga…
Najgore sto druga opcija nije neka garancija za dobre rezultate…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Pa de stručnjak, daj iz Zenice dobrog trenera koji ti neće više od 2k uzeti. Ovaj je dokazao da ne može više, svojom taktikom je otjerao i publiku, a polahko i sponzore.Celicni je napisao/la: ↑07 okt 2023, 22:16Ma šta si to stavio, skloni mi to sa očiju.Likovi koji su 25 godina u klubu i gledali kako propada Čelik i rotiraju se 25 godina po klubu i klub prisvojili kao privatnu prčiju.Jesi ti uredu ba? Pa meni su bili treneri u pjetlicima a ja sam u tridesetima.senadbrkic je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:38Beganović
Hukić
Hrnjić
Pavle
Kamberović
Brkić
Može li iko od navedenih bolje voditi Čelik? Svi su domaći treneri sa većim iskustvom od Duvnjaka.
I da, molim vas, nemojte više pisat postavu i taktiku, ovaj vas fakat sluša svaki put.
Nema se on sta derati kad je direktni krivac za jucerasnji rezultat. Ni jedan igrac nije veci od kluba i trebao bi biti sankcionisan shodno tome. Oduzeti od place i njemu i svima zbog sinoc pa da vidimo hoce li zapeti u Maglaju. Ma da ja mislim da nije stvar u tome da igraci nece da igraju vec da imamo limitiramog trenera koji ne zna da poslozi ovu ekipu kako treba.zamorano je napisao/la: ↑08 okt 2023, 07:40Isakovič jest dobar igrač to stoji! Ima i muda,al nema mozga! Kao kapiten i vodza on je ****,kažu drao se u svlačionici,deri se materi i ženi kad dodzeš kuči.On če provocirat protivničke navijače i glumit baju a kriv za gol majmun 100%. Eto ja ču bit u akcijama i VJERNI NAVIJAČ I 12 IGRAČ a on če onako da se ponaša,ja ču davat novce a on nek pravi od nas ovce! Ma nečeš više mamu ti ebem glupu seljačku!!! Treba mu oduzet kapitensku traku a svezat mu brnjicu na žvalje!!!
Sramotno ponasanje kapitena sinoc.
Ma očigledno je po utakmicama da su nam treninzi tokom sedmice jedna zesca qrcina i zajebancija i da nema tu ozbiljnog rada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Ne znam jel.Isakovicu 3 zuti ono bio nema ga protiv Sim Bau, Vardo isto tako ako ne bude mogao tesko mi sta mozemo uraditi u Maglaju
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
jel to vec trazis alibi za nastavak krize. ako ne pobjede nek se kupe svi redomdinodino2019 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:44Ne znam jel.Isakovicu 3 zuti ono bio nema ga protiv Sim Bau, Vardo isto tako ako ne bude mogao tesko mi sta mozemo uraditi u Maglaju
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Bukvalno, lakše sinoć bilo. Nisam popišaniji ustao od izgubljenog finala kupa protiv Želje...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nije mu treći žutidinodino2019 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:44Ne znam jel.Isakovicu 3 zuti ono bio nema ga protiv Sim Bau, Vardo isto tako ako ne bude mogao tesko mi sta mozemo uraditi u Maglaju
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Necemo pobijediti kako god. U najboljem slucaju 2:2avenija je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:46jel to vec trazis alibi za nastavak krize. ako ne pobjede nek se kupe svi redomdinodino2019 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:44Ne znam jel.Isakovicu 3 zuti ono bio nema ga protiv Sim Bau, Vardo isto tako ako ne bude mogao tesko mi sta mozemo uraditi u Maglaju

Po dva žuta kartona imaju: Isaković, Arnautović, Sivac, Durmiš i Žuna.
Neko od njih dobije žuti u Maglaju i nema ga na derbiju protiv Slobode.
Neko od njih dobije žuti u Maglaju i nema ga na derbiju protiv Slobode.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Sivi je sinoc odigrao najlosiju utakmicu u nasem dresu. Ne pamtim utakmicu u kojoj ni jednom nije probio po boku ili centrirao, a mislim sinoc da to nije uradio ni jednom. Igrac s brojem 11 u Tosku, Sejmenovic, ga je strpao u dzep a jos par puta ga probio i napravio par sansi po desnoj strani. Mali je bio dogovorio sve uslove s nama ljetos, trebao doci na predstavljanje i onda u zadnjem trenutku mi uzimamo Hrelju cijem je cijena 3x veca od Sejmenoviceve. Ovaj mali do sad ima 3 gola i nekoliko asistencija u ligi, dok svi znate na kojem omjeru je Hrelja kod nas…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.