FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Wisla nakon 14 penal serija prode Spartaka
Kada sve sagledaš, pravde na ovom svijetu nema.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ma nema garancija da bi ih mi izbacili, prvu bi igrao u Zenici, u revanšu bi morao u grotlo među 20000 bolesnika. Ljudi imaju dosta stranaca, ovih par Španaca su baš klase.
Ludnica, još kad VAR vrati golmana Spartaka radi linije

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- TurkishAirlines
Kolko sutra, ugasit klub.
Ovo je velika sramota da mi kao navijaci najjaceg i najbogatijeg kluba gledamo kako drugi uzivaju u onome sto mi trebamo i zelimo.
Mirvicu, mater ti yebem.
Ovo je velika sramota da mi kao navijaci najjaceg i najbogatijeg kluba gledamo kako drugi uzivaju u onome sto mi trebamo i zelimo.
Mirvicu, mater ti yebem.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Osjećam se fuj...
Jest, al jbg uzmi u obzir da je ovo konf liga, a mi smo bili tik pred plasman u evropa ligu. Da je tad bila konf. igrali bi je i mi.ajdohordas je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:26Ybt uvijek sam vjerovao da cemo mi biti prva ekipa koja ce igrati grupe Europe...
prvi smo igrali play off i uvijek smo nekako gurali daleko u odnosu na sve nase klubove.
U dvije godine dva nasa kluba odose a nas nigdje ccc
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A šta je čudno?
Pokrali pola prvenstva da dođu do titule, budeš nosioc u prvom pretkolu i već tad si 50% posla riješio prolaskom u drugo pretkolo.
Pokrali pola prvenstva da dođu do titule, budeš nosioc u prvom pretkolu i već tad si 50% posla riješio prolaskom u drugo pretkolo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Teško je ovo gledati...
Možemo mi pričati i ovo i ono za Vicu i Savez, šta se radi i kakva lakrdija od sudijske organizacije, ali ko sa strane podvuče crtu fudbal u BiH je procvijetao za njegovog mandata.
Dva kluba u grupnoj fazi, 7-8 timova dobilo terene, par timova dobilo značajna infrastrukturna ulaganja, VAR zaživio…
Ko je nama kriv što je Bošnjo proklet pa se ne zna dogovoriti i izbaciti jedan klub od interesa da bude na crti
Borcu i Zrinjskom, nego svako gleda da ušićari marku za sebe, da zavali komšiju… Ko je nama kriv što je Mirvić naivan pa ga svako navlači kako stigne i prodaje maglu.
To što se gura sve što nema veze sa državom (klubovi koji igraju Evropu nigdje grb BiH ne nose), reprezentacija nikad gora, ali klupski fudbal je doživio ekspanziju i državni koeficijent nikad bolji nije bio…
Kad doðe neko neutralan koga realno boli k. za klubove iz glavnog grada i neke historije, nema šta prigovoriti.
Dva kluba u grupnoj fazi, 7-8 timova dobilo terene, par timova dobilo značajna infrastrukturna ulaganja, VAR zaživio…
Ko je nama kriv što je Bošnjo proklet pa se ne zna dogovoriti i izbaciti jedan klub od interesa da bude na crti
Borcu i Zrinjskom, nego svako gleda da ušićari marku za sebe, da zavali komšiju… Ko je nama kriv što je Mirvić naivan pa ga svako navlači kako stigne i prodaje maglu.
To što se gura sve što nema veze sa državom (klubovi koji igraju Evropu nigdje grb BiH ne nose), reprezentacija nikad gora, ali klupski fudbal je doživio ekspanziju i državni koeficijent nikad bolji nije bio…
Kad doðe neko neutralan koga realno boli k. za klubove iz glavnog grada i neke historije, nema šta prigovoriti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ja se izvinjavam sto se izrazavam ovako, ali koga boli qurcina za vicom, borcem, zrinjskim trenutno.Pantelija je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:24Nauci se bar pravopis osnovni neki.
Svaki post na forumu ti je vico, sudije i 34 faula.
Zaboravljas na kosevu kad nas nagaze, sudjenje perfektno.
Jel nama kriv iko sto evo opet imas trenera kako treba a kadar igracki ne?
Sto smo se pretrpali igracima? Ne.
Nista tu viconnije kriv kao ni ato smo prosle godine kasnili 20 i nešto bodova a u zadnje 3-4 godine 80. Moze on uzeti i ukrasti 7-10-12 bodova al ne moze koliko smo mi prosuli na kosevu i po raznim selima.
Izbacivale nas ekipe koje su slabije od ovih sto veceras borac izbaci. Da se ne lazemo. I ovo do sad sto igramo nije nikakva pljacka vec znanje iskljucivo trenera, i ako ne dodju jos bar dva igraca kvalitetna i taj dio koji zekic izvlaci 100% ce pasti a to mozes skontati iz svakog njegovog intervjua...
Na kraju, ode zrinjski u grupe preko jakih ekipa , ode evo i borac a mi kad cemo to samo Bog zna, a sve dok krivca budemo trazili negdje drugo sem u svojoj avliji nece na dobro moj Zagore
Odlican start imamo, europa vrlo dobra protivnici koji bi izbacili ovaj borac i zrinjski glat, uz malo srece prosli bi i trnavu ali sta je tu je.
Onda imamo 2 pobjede u ligi, gosk aBd treca. Zrinjski nas odgodi idemo 5/5 aBd.
Doveli Turkesa, pregovara se sa jos igraca, trenera imamo boli glava. Znaci stanje trenutno predobro, atmosfera u klubu odlicna.
Nema potrebe za negativom trenutno
Dva kluba u grupi isključivo zbog KL što je uvedena, hvaliti Vicu kao da je on nešto uradio je krajnje besmisleno._weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:50Možemo mi pričati i ovo i ono za Vicu i Savez, šta se radi i kakva lakrdija od sudijske organizacije, ali ko sa strane podvuče crtu fudbal u BiH je procvijetao za njegovog mandata.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Hahahaha sta vam je ,niste normalni majke mi. Čemu plakanje i kuknjava ovo treba samo biti još veći motiv i izazov da budemo jači i bolji. Pa mi smo čekali poslje rata do 2007 prvu titulu pa izdržalo se,uvijek ovdje trubim zajedništvo i što te ne ubije to te ojača vamos Rajvosa
Moras i tu imat srece,npr i Zrinjski i Borac su u tom prvom pretkolu LP prosli na penale(mi bi naravno ispali

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čudno je da pravde na ovom svijetu nema, čudno je da genocnidne lopove i dalje prati sreća. Kako nekad lopovluk ne dođe na naplatu. Pogledaj nama raspored koji smo dobili, Aktobe, Spartak, pa i da smo prošli Wisla. Kao da smo na mrvama spavali i ako su nas cijelu sezonu podkradali i uništavali na sve načine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:47A šta je čudno?
Jedino je dobro od svega što podižu koeficijent državi koju mrze.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Vico je najbolji predsjednik u istoriji._weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:50Možemo mi pričati i ovo i ono za Vicu i Savez, šta se radi i kakva lakrdija od sudijske organizacije, ali ko sa strane podvuče crtu fudbal u BiH je procvijetao za njegovog mandata.
To sto nas klub vode pichke je nesto sasvim drugo
-
- Kontakt:
Imal ko da banuje ovu spodobu?TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:45Kolko sutra, ugasit klub.
Mirvicu, mater ti yebem.
-
- Kontakt:
Fakat u posljednje vrijeme gluposti samo valja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:54Imal ko da banuje ovu spodobu?TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:45Kolko sutra, ugasit klub.
Mirvicu, mater ti yebem.
Jel te stid?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:53Vico je najbolji predsjednik u istoriji._weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:50Možemo mi pričati i ovo i ono za Vicu i Savez, šta se radi i kakva lakrdija od sudijske organizacije, ali ko sa strane podvuče crtu fudbal u BiH je procvijetao za njegovog mandata.
To sto nas klub vode pichke je nesto sasvim drugo
Trenutno korisnika/ca: amypitar, GradKamena2, jurisicduska, keli, nedimmmm1337, Rule_hz, Sinfoc1986 i 89 gostiju.