FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Rajvosa4ever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rajvosa4ever » 15 avg 2024, 23:42

Wisla nakon 14 penal serija prode Spartaka

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 15 avg 2024, 23:43

Kada sve sagledaš, pravde na ovom svijetu nema.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 15 avg 2024, 23:44

Rajvosa4ever je napisao/la:
15 avg 2024, 23:42
Ma nema garancija da bi ih mi izbacili, prvu bi igrao u Zenici, u revanšu bi morao u grotlo među 20000 bolesnika. Ljudi imaju dosta stranaca, ovih par Španaca su baš klase.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 15 avg 2024, 23:44

Rajvosa4ever je napisao/la:
15 avg 2024, 23:42
Ludnica, još kad VAR vrati golmana Spartaka radi linije :clap: Neka su prošli one smradove.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 15 avg 2024, 23:45

Kolko sutra, ugasit klub.

Ovo je velika sramota da mi kao navijaci najjaceg i najbogatijeg kluba gledamo kako drugi uzivaju u onome sto mi trebamo i zelimo.

Mirvicu, mater ti yebem.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 avg 2024, 23:45

Osjećam se fuj...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 15 avg 2024, 23:45

Fk rasulo
ISTINA ZA VEDRANA!

skank
Kontakt:

Post Postao/la skank » 15 avg 2024, 23:47

ajdohordas je napisao/la:
15 avg 2024, 23:26
Ybt uvijek sam vjerovao da cemo mi biti prva ekipa koja ce igrati grupe Europe...
prvi smo igrali play off i uvijek smo nekako gurali daleko u odnosu na sve nase klubove.

U dvije godine dva nasa kluba odose a nas nigdje ccc
Jest, al jbg uzmi u obzir da je ovo konf liga, a mi smo bili tik pred plasman u evropa ligu. Da je tad bila konf. igrali bi je i mi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 avg 2024, 23:47

A šta je čudno?
Pokrali pola prvenstva da dođu do titule, budeš nosioc u prvom pretkolu i već tad si 50% posla riješio prolaskom u drugo pretkolo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 avg 2024, 23:49

Teško je ovo gledati...

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 15 avg 2024, 23:50

Možemo mi pričati i ovo i ono za Vicu i Savez, šta se radi i kakva lakrdija od sudijske organizacije, ali ko sa strane podvuče crtu fudbal u BiH je procvijetao za njegovog mandata.

Dva kluba u grupnoj fazi, 7-8 timova dobilo terene, par timova dobilo značajna infrastrukturna ulaganja, VAR zaživio…

Ko je nama kriv što je Bošnjo proklet pa se ne zna dogovoriti i izbaciti jedan klub od interesa da bude na crti
Borcu i Zrinjskom, nego svako gleda da ušićari marku za sebe, da zavali komšiju… Ko je nama kriv što je Mirvić naivan pa ga svako navlači kako stigne i prodaje maglu.

To što se gura sve što nema veze sa državom (klubovi koji igraju Evropu nigdje grb BiH ne nose), reprezentacija nikad gora, ali klupski fudbal je doživio ekspanziju i državni koeficijent nikad bolji nije bio…

Kad doðe neko neutralan koga realno boli k. za klubove iz glavnog grada i neke historije, nema šta prigovoriti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 15 avg 2024, 23:50

Pantelija je napisao/la:
15 avg 2024, 23:24
Nauci se bar pravopis osnovni neki.
Svaki post na forumu ti je vico, sudije i 34 faula.

Zaboravljas na kosevu kad nas nagaze, sudjenje perfektno.
Jel nama kriv iko sto evo opet imas trenera kako treba a kadar igracki ne?
Sto smo se pretrpali igracima? Ne.
Nista tu viconnije kriv kao ni ato smo prosle godine kasnili 20 i nešto bodova a u zadnje 3-4 godine 80. Moze on uzeti i ukrasti 7-10-12 bodova al ne moze koliko smo mi prosuli na kosevu i po raznim selima.

Izbacivale nas ekipe koje su slabije od ovih sto veceras borac izbaci. Da se ne lazemo. I ovo do sad sto igramo nije nikakva pljacka vec znanje iskljucivo trenera, i ako ne dodju jos bar dva igraca kvalitetna i taj dio koji zekic izvlaci 100% ce pasti a to mozes skontati iz svakog njegovog intervjua...

Na kraju, ode zrinjski u grupe preko jakih ekipa , ode evo i borac a mi kad cemo to samo Bog zna, a sve dok krivca budemo trazili negdje drugo sem u svojoj avliji nece na dobro moj Zagore
Ja se izvinjavam sto se izrazavam ovako, ali koga boli qurcina za vicom, borcem, zrinjskim trenutno.
Odlican start imamo, europa vrlo dobra protivnici koji bi izbacili ovaj borac i zrinjski glat, uz malo srece prosli bi i trnavu ali sta je tu je.
Onda imamo 2 pobjede u ligi, gosk aBd treca. Zrinjski nas odgodi idemo 5/5 aBd.
Doveli Turkesa, pregovara se sa jos igraca, trenera imamo boli glava. Znaci stanje trenutno predobro, atmosfera u klubu odlicna.
Nema potrebe za negativom trenutno

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 avg 2024, 23:52

_weella_ je napisao/la:
15 avg 2024, 23:50
Možemo mi pričati i ovo i ono za Vicu i Savez, šta se radi i kakva lakrdija od sudijske organizacije, ali ko sa strane podvuče crtu fudbal u BiH je procvijetao za njegovog mandata.

Dva kluba u grupnoj fazi, 7-8 timova dobilo terene, par timova dobilo značajna infrastrukturna ulaganja, VAR zaživio…

Ko je nama kriv što je Bošnjo proklet pa se ne zna dogovoriti i izbaciti jedan klub od interesa da bude na crti
Borcu i Zrinjskom, nego svako gleda da ušićari marku za sebe, da zavali komšiju… Ko je nama kriv što je Mirvić naivan pa ga svako navlači kako stigne i prodaje maglu.

To što se gura sve što nema veze sa državom (klubovi koji igraju Evropu nigdje grb BiH ne nose), reprezentacija nikad gora, ali klupski fudbal je doživio ekspanziju i državni koeficijent nikad bolji nije bio…

Kad doðe neko neutralan koga realno boli k. za klubove iz glavnog grada i neke historije, nema šta prigovoriti.
Dva kluba u grupi isključivo zbog KL što je uvedena, hvaliti Vicu kao da je on nešto uradio je krajnje besmisleno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2024, 23:52

Hahahaha sta vam je ,niste normalni majke mi. Čemu plakanje i kuknjava ovo treba samo biti još veći motiv i izazov da budemo jači i bolji. Pa mi smo čekali poslje rata do 2007 prvu titulu pa izdržalo se,uvijek ovdje trubim zajedništvo i što te ne ubije to te ojača vamos Rajvosa

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2024, 23:52

zagorski je napisao/la:
15 avg 2024, 23:17
Sta znaci kad igras Evropu kao prvak.
Zato Mirvic ako zeli bilo kakav rezultat u Evropi mora jednostavno uloziti i napasti titulu.
Moras i tu imat srece,npr i Zrinjski i Borac su u tom prvom pretkolu LP prosli na penale(mi bi naravno ispali :mrgreen: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 15 avg 2024, 23:53

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 avg 2024, 23:47
A šta je čudno?
Pokrali pola prvenstva da dođu do titule, budeš nosioc u prvom pretkolu i već tad si 50% posla riješio prolaskom u drugo pretkolo.
Čudno je da pravde na ovom svijetu nema, čudno je da genocnidne lopove i dalje prati sreća. Kako nekad lopovluk ne dođe na naplatu. Pogledaj nama raspored koji smo dobili, Aktobe, Spartak, pa i da smo prošli Wisla. Kao da smo na mrvama spavali i ako su nas cijelu sezonu podkradali i uništavali na sve načine.

Jedino je dobro od svega što podižu koeficijent državi koju mrze.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 15 avg 2024, 23:53

_weella_ je napisao/la:

Vico je najbolji predsjednik u istoriji.
To sto nas klub vode pichke je nesto sasvim drugo

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 avg 2024, 23:54

TurkishAirlines je napisao/la:
15 avg 2024, 23:45

Ovo je velika sramota da mi kao navijaci najjaceg i najbogatijeg kluba gledamo kako drugi uzivaju u onome sto mi trebamo i zelimo.

Mirvicu, mater ti yebem.
Imal ko da banuje ovu spodobu?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2024, 23:56

mosarajvosa83 je napisao/la:
15 avg 2024, 23:54
TurkishAirlines je napisao/la:
15 avg 2024, 23:45

Mirvicu, mater ti yebem.
Imal ko da banuje ovu spodobu?
Fakat u posljednje vrijeme gluposti samo valja.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 15 avg 2024, 23:58

cetvrtomjesto je napisao/la:
15 avg 2024, 23:53
_weella_ je napisao/la:

Vico je najbolji predsjednik u istoriji.
To sto nas klub vode pichke je nesto sasvim drugo
Jel te stid?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, EastMadness, fks74, johntravolta123, Napapijri, Pena, Proximic, SHZ82, skoJaa i 102 gosta.