Reci sada nestoVirtu4l je napisao/la: Čuka i Voša su svemirski brod za ovakvu Zvezdu.
Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovo već liči na nešto. Kataia mi ne spominji, onaj penal mu nikad neću halaliti 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas si cekao kladžu 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Odigram negdje u 80. minuti da padaju još dva gola i siguran sam da prolazi, ne brinem se, Jović ga nekako daje iz one sumnjive situacije, ja siguran da će produžiti još minimalno 10 minuta, odmah nakon toga penal i golman završava utakmicu onako kako je i počeo...marconato je napisao/la:Bas si cekao kladžu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Situacija kad je Jović dao gol protiv Radničkog nije bila sumnjiva, gol regularan 100%.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Situacija kad je Jović dao gol protiv Radničkog nije bila sumnjiva, gol regularan 100%.
ma vama nisu sumnjivi ni prelazi od 2:0 do 2:6 kako bi bio sumnjiv gol oko kojeg se i ja dvoumim
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To nam definitivno nije trebalo, ali je na neki nacin i dobro sto se desilo, jer su navijaci i publika odreagovali kako su odreagovali, pa sada vise ne gledamo savicevice, parkere, gavrice...DANTES je napisao/la: ma vama nisu sumnjivi ni prelazi od 2:0 do 2:6 kako bi bio sumnjiv gol oko kojeg se i ja dvoumim
Jagodinci se polako dižu iz mrtvih. I dalje su prvi kandidat za ispadanja, ali mogao bi njima ovaj novi sistem valjati.
Što se tiče ostalog, Spartak ponovo mlako ušao u sezonu, a Novi Pazar evidentno slabiji nego prošle sezone.
Što se tiče ostalog, Spartak ponovo mlako ušao u sezonu, a Novi Pazar evidentno slabiji nego prošle sezone.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- alan_kardec
- Kontakt:
Sumnjiv jeste prelaz još pogotovo zbog 6 komada u drugom poluvremenu, ali šta imamo osim sumnje? Prašina se digla, ovo-ono ,uefa-fifa, fss, dojave, kladionice, namještanja... šta su dokazi? crveni Planiću, Mbođ sam na drugoj stativi (zamisli sam) prvo priča da je Terzić ulazio u svlačionicu pa onda je ulazio neki Terzin jaran, izjave igrača.... daj molim te prestani. Ako se ikad dokaže da je namješteno, nek se Zvezda kazni, do tadDANTES je napisao/la: ma vama nisu sumnjivi ni prelazi od 2:0 do 2:6 kako bi bio sumnjiv gol oko kojeg se i ja dvoumim
Šta nam nije trebalo, o čemu pričaš života ti?marconato je napisao/la:To nam definitivno nije trebalo, ali je na neki nacin i dobro sto se desilo, jer su navijaci i publika odreagovali kako su odreagovali, pa sada vise ne gledamo savicevice, parkere, gavrice...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Taj sumnjivi prelaz, neubjedljiva igra u prvih par kola, indijanci u startoj postavi, neozbiljne pripreme itd...alan_kardec je napisao/la:
Šta nam nije trebalo, o čemu pričaš života ti?
- alan_kardec
- Kontakt:
Šta nama sve nije trebalo prethodnih godina.
Nije nam trebala ni grobarska dominacija, pa se eto desila. Sad kako i zašto, druga priča.
Ja reko da ne znaš šta više o prelazu, pa da nam kažeš.
Ja reko da ne znaš šta više o prelazu, pa da nam kažeš.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Naravno da ne znam, ali kao sto i sam kazes da je sumnjiv, jeste, sto naravno ne znaci i da je bila namjestaljka! Ono sto hocu da kazem jeste da su nam "dobro dosli" ti losi mecevi i kiksevi u MIlanovcu i sa Radnickim na Rajku, jer bi u slucaju nekih pobjeda ostalo sve na istom, gledali bi carolije Parkera i Gavrinha, a na tribinama bi umjesto sinocnih 25 000 navijaca, bilo 5-6 000 mazohista... 
@Signore
Kakva je situacija sto se koeficijenta tice? Mislim da je za sada dosta popravljen u odnosu na prethodnu godinu...Prema nekoj mojoj racunici, ove god je osvojeno 12 bodova i vidjecemo sta ce Voša sutra uraditi...
Kakva je situacija sto se koeficijenta tice? Mislim da je za sada dosta popravljen u odnosu na prethodnu godinu...Prema nekoj mojoj racunici, ove god je osvojeno 12 bodova i vidjecemo sta ce Voša sutra uraditi...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Zakključno sa utakmicom sa BATE,srpski timovi su osvojili ukupno 11.0 poena ili prosječno 2.75 po ekipi.Taj zbirni broj bodova je isti kao i prošle sezone,s tim da taj balans sada može da popravi Voša eventualno pobjedom te Partizan u narednih 6 mečeva u LE.
Mens sana in corpore sano.
Da da 11, do mene je... 
Branite koeficijent od 3.500, a vec ste ostvarili 2.750. Ako bi Vosa dobila to bi vec bilo 3.000 i onda bi vam trebala jedna pobjeda u grupnoj fazi ili dva remija da se obrani koeficijent. Ukoliko Vosa izgubi trebat ce vam pobjeda i remi. Mislim da Partizan to moze, igra dobro i ostvari ce sigurno neke bodove. Nebi se usudio prije zdrijeba reci, ali mozda bi mogli i do zadnjeg kola biti u igri za prolaz, mozda i proci.marconato je napisao/la:@Signore
Kako rekoh, sve ovisi o zdrijebu, a Partizan je u cetvrtoj jakosnoj s tim da ce biti u trecoj ako ispadne sedam klubova koji su ispred njih, a mislim da bi moglo biti bas na knap. Rubin, Celtic i Lech bi bila dobra grupa u slucaju da je Partizan u cetvrtom i mislim da bi tu imali sanse, ali se moze desiti grupa u kojoj su Dortmund, Fiorentina, Monaco i Partizan. Tu je vec problem.
No, da se vratimo na nacionalni. Vi i dalje drzite 27. poziciju s minimalnim zaostatkom za Azerima. Iza je samo Kazahstan opasnost, zaostaju 0.250 sto je jedna pobjeda u kvalifikacijama. 25. je Norveska, ali sa ogromnom prednoscu. Partizan bi morao prezimiti da imate ikakve sanse da ih uhvatite s tim da i oni igraju ove sezone jako dobro.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Jbg da je Zvezda odigrala bolje...da je Vosa tukla Letonce i MTK ,a mogla je,bilo bi bolje stanje generalno.Sta je tu je.Nek Vosa pobjedi pa kako god.
Mens sana in corpore sano.
Signore, hvala!
Ma da, da je da Voša veceras dobije, barem neka pirova pobjeda kao Partizan sinoc...
Ma da, da je da Voša veceras dobije, barem neka pirova pobjeda kao Partizan sinoc...
Eto Partizan za jedno mjesto izvisi. Kao sto sam rekao, bit ce to tu negdje na knap.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.