Hvala ti, nisam znao da ide.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Hvala ti, nisam znao da ide.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kakva epizoda, kakva atmosfera na Kosevu. Prebrutalno
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Sad sam upravo pregledao i svidja mi se kako je uradjeno.admin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 13:57Ovo je vraćeno za sad u nekoj testnoj varijanti.redbull93 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:29ma novi portal je katastrofa, blago receno. Prilagodjen reklamama, a ne korisniku, sto u neku ruku mogu razumjeti, ali... Trebao se naci neki kompromis, ovako bezvoljno ista i citati. npr prvo sto sam uocio i sto meni smeta, nema vise selekcije "moj tim" gdje su u desnom redu uvijek bile vijesti o klubovima koje dodas u favorite. Al reklame ubise sa svih strana i to bas![]()
Pristupa se mobitelom samo za sad, u meniju, dugme "TEME".
Biće mi drago ako ti kao korisnik te sekcije daš neki komentar na ono što ti je unutar toga korisno i ono što nije...
https://sportsport.ba/moje-teme
Pogotovo ovaj dio gdje imam favorite i plus jos 3 kategorije mogu dodati koje bi pratio.

Ono sto bi jos predlozio, ako vec nije uradjeno, a bilo prije je da dolaze notifikacije na favorite tj. da stizu obavijeti na vijesti o timu koji odaberemo. Ovo bi isto bilo korisno, ali samo da se ogranici na favorite, nemoj ove 3 ostale lige sto se prate.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ti gledaš Android aplikaciju. tu se u biti ništa nije ni mijenjalo, to sve tako ima već par godina. biće notifikacije, to je u planu (i za web i za android).
Ono što smo sada dodatno riješili jeste da ima ista stvar i na web varijanti na mobitelu i taj dio planiramo unaprijeđivati u budućnosti iako se iskreno dosta slabo koristi.
Ono što smo sada dodatno riješili jeste da ima ista stvar i na web varijanti na mobitelu i taj dio planiramo unaprijeđivati u budućnosti iako se iskreno dosta slabo koristi.
Pa koristim android i web verziju cesto, pogledam bas i na laptopu cim mi bude pri ruci. U svakom slucaju pozitivna opcija, a mozda bi i vise ljudi koristilo da zna za nju.admin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:11Ti gledaš Android aplikaciju. tu se u biti ništa nije ni mijenjalo, to sve tako ima već par godina. biće notifikacije, to je u planu (i za web i za android).
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kakva je ovo prisnost sa adminom,cemu ?redbull93 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:59Pa koristim android i web verziju cesto, pogledam bas i na laptopu cim mi bude pri ruci. U svakom slucaju pozitivna opcija, a mozda bi i vise ljudi koristilo da zna za nju.admin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 17:11Ti gledaš Android aplikaciju. tu se u biti ništa nije ni mijenjalo, to sve tako ima već par godina. biće notifikacije, to je u planu (i za web i za android).
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam koji je q ove godine s osama al ubise gdje god se ode.
Sjebu ti i svaku sjedaljku i sve
Sjebu ti i svaku sjedaljku i sve
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
$ " у " ¥ $ - је & " ". $ & ¥ " са ' у Сан " " не ? се.
Deantinho speedrunning forum iskustvo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Federalno ministarstvo okoliša i turizma zaključilo je listu aplikanata koji su zadovoljili uslove za pružanje usluga smještaja građana uz subvenciju turističkim vaučerima u iznosu od 200 KM, a u svrhu promocije unutrašnjeg turizma.
Vlada Federacije BiH prošloga mjeseca najavila je da će putem resornog ministarstva izdvojiti pet miliona KM pomoći turističkom sektoru u BiH.
Jedna od odluka je bila i dodjela turističkih vaučera u vrijednosti od 200 KM građanima koji putem online platforme rezerviraju smještaj.
Online platforme moraju omogućiti građanima smještaj u ugostiteljskim objektima na području FBiH u cilju promocije domaćeg turizma.
Putem javnog poziva odabrani su eKupon, Citydeal te Linden (platforma odmoriubih.ba). Odabrane kompanije imaju sjedište u Sarajevu, a ministarstvo će svakoj od tri doznačiti sredstva u iznosu od 666.666,66 KM.
Uvjete javnog poziva nisu zadovoljili Bi Consulting iz Sarajeva te Brodomerkur iz Širokog Brijega.
Program traje do 31. decembra ove godine, a njime bi se građani trebali motivirati da svoj odmor ili barem dio odmora, provedu u BiH.
Najmanji paket na osnovu kojega je moguće dobiti vaučer od 200 KM treba iznositi 250 KM.
Očekuje se da će nadležno ministarstvo blagovremeno obavijestiti građane kada vaučeri budu operativni.
Vlada Federacije BiH prošloga mjeseca najavila je da će putem resornog ministarstva izdvojiti pet miliona KM pomoći turističkom sektoru u BiH.
Jedna od odluka je bila i dodjela turističkih vaučera u vrijednosti od 200 KM građanima koji putem online platforme rezerviraju smještaj.
Online platforme moraju omogućiti građanima smještaj u ugostiteljskim objektima na području FBiH u cilju promocije domaćeg turizma.
Putem javnog poziva odabrani su eKupon, Citydeal te Linden (platforma odmoriubih.ba). Odabrane kompanije imaju sjedište u Sarajevu, a ministarstvo će svakoj od tri doznačiti sredstva u iznosu od 666.666,66 KM.
Uvjete javnog poziva nisu zadovoljili Bi Consulting iz Sarajeva te Brodomerkur iz Širokog Brijega.
Program traje do 31. decembra ove godine, a njime bi se građani trebali motivirati da svoj odmor ili barem dio odmora, provedu u BiH.
Najmanji paket na osnovu kojega je moguće dobiti vaučer od 200 KM treba iznositi 250 KM.
Očekuje se da će nadležno ministarstvo blagovremeno obavijestiti građane kada vaučeri budu operativni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Cekaju da prodje ljetna setona i sezona godisnjih pa da onda vauceri budu u opticaju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Mora biti ljeto ? Ljudi samo ljeti negdje idu ?feniksptica je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:43Cekaju da prodje ljetna setona i sezona godisnjih pa da onda vauceri budu u opticaju.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne idu i zimi. Al sezona je od januara. A do kraja godine vazi. Ja sam svakako negdje na Uni htio iskoristit, sto ne znaci da je ovo dobra ideja malo losije realizovanabombaysaphire je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:26Mora biti ljeto ? Ljudi samo ljeti negdje idu ?feniksptica je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:43Cekaju da prodje ljetna setona i sezona godisnjih pa da onda vauceri budu u opticaju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cunami ga ubacio u spot. Čeka se Bubin odgovor, možda neki duetBosniaBoston je napisao/la: ↑23 jun 2022, 14:51Sajfa je dovodjenjem Mirze Hatica na mjesto DJ-a u slogu prosli vikend ipak prekucao konkurenciju![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
43 stepena mi javljaju u subotu, pa kako to preživit????
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ahmetovic izlobir'o 
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Napapijri, StevieG8 i 194 gosta.