FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2016, 00:01

I Mirza je kad ga već spominjetr drugi završio.Tu sezonu promovisano najviše juniora u ekipu.

Ovaj diktator će biti upisan crnim slovima.Ja nikad nisam vidio da nema ekipa nema ni jedan plan napada,samo nabi nabi,i daj lijevo uz liniju nek Dulja i Bekic pokušaju uletiti i to je to.Pa hej on tolke godine trener.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 mar 2016, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 mar 2016, 00:02

MosaaRajvosa je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
Zip je napisao/la:Pa 70% navijaca zeli odlazak uprave
:stop: Sjever želi odlazak Uprave. Tražili su podršku Istoka, nisu je dobili. Tako isto i Zapada. Bilo je tu pojedinaca ali
ništa značajno.
Nije tačno, ako cemo iskreno, vecina zapada je skandirala odlazak, ili ja nisam dobro vidio i cuo?! Inace prilicno mirni zapad!
Nazalost poslije toliko protracenih para na kojekakve trenere, igrace, sportske radnike, a pri tome svemu nazadujes, dodjes do jednostavnog odgovora da ovako više ne ide. Mora neko odgovarati za milion promašaja u zadnje 2 godine!
Ako neko misli da niko ne treba odgovarati što su tolike pare bacene na najgoreg trenera u povjesti Sarajeva i na uhljebljene igrace, koje ces na kraju morati isplatiti, ja ne znam stvarno onda ko tu zeli dobro, ko loše...
Pa majke mi ja mislim da je ovaj Ješić u hiljadu i jednom talu. Pocevši od dovodjenja igrača koji ce na kraju dobiti raskid, pa se fino rastaliti s celavim.
Tačno, većina Zapada je skandirala odlazak, ali odlazak Ješića. U trenutku kad se Uprava prozivala javilo se njih 5 sa Zapada,
pretpostavljam da je to ova ekipica sa foruma.
Što se tiče odgovornosti... hmmm, krenimo od sebe, svako od nas bi trebao za nešto odgovarati, i mi sami često nanosimo štetu
FK Sarajevo, pa ne vidim da je neko odgovarao zbog toga ili da je iz ljubavi prema klubu rekao, da pogriješio sam, odlazim.
Šta mene boli k.urac je li Ješić u talu, treba sad o tome da dumam je l'... mene interesuje rezultat, nema toga, vozdra !
F.K.SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 mar 2016, 00:03

Sad su oni u vrlo nezgodnom položaju. Amidža rek'o nema više trošenja,a da bi Ješića i ekipu nogirali moraju ih dobro isplatiti. Inače bi Ješić već sutra ujutru bio bivši. S druge strane navijači traže ostavke,ne samo Ješića nego i Uprave,a nezgodno im se inatiti i navijačima.
Po svoj prilici horor se nastavlja...
@molotovljev,jesi li ti bio na zapadu??? Većina raje na zapadu je jednako skandirala i:'ješiću odlazi' i 'uprava napolje' i 'dino odlazi' (ovo posljednje najsrčanije)!
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 16 mar 2016, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 mar 2016, 00:03

esprit24 je napisao/la:Miodrag Jesic je pred spavanje odlucio sutra ujutro dati ostavku, hocel se sta promjeniti do jutra to samo on zna..
?

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 16 mar 2016, 00:04

esprit24 je napisao/la:Miodrag Jesic je pred spavanje odlucio sutra ujutro dati ostavku, hocel se sta promjeniti do jutra to samo on zna..
Odkud tebi to? Samo mi nemoj reci da imas svoje izvore
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2016, 00:04

DrustveniParazit je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Jes' mi drago što smo izgubili, djecem' ovo fakat iskreno kažem. Pa pogledaj ti samo šta smo omogućili Tuzlacima, hej' slave ovu pobjjedu ko da su osvojili. Al' valjda tako treba kad pobijediš Sarajevo. :hmmmmm:
Nemoj ziv bio ponizavati ekipu koja nas je bukvalno rasturila na terenu. Sta smo im omogucili? Ljudi su nas na najbolji moguci nacim rasturili i pokazali da nismo ono sto smo mislili da jesmo. Pa oni subza nas **** Barcelona, mi nemamo uigrane akcije. Imaju svako pravo na slavlje, sto zbog prolaza u Kupu sto zbog bodovne prednosti u Ligi.

Nevezano za tebe, eto Samir nije igrao pa nas ljudi kvalitetno nabise. Daj Boze da je Samir jedini problem, ali problema je mnogo vise. Emerson je 0 od igraca i Samir je za njega izmislio fudbal, ali bolje pljuvati naseg momka nego Brazilca, jer jbg. to je Brazilac. Smijesno je ovo sve. I kad ti budu svi ledja okrenuli...

Over and out.
A čime sam to ponizio ekipu koja nas je razbila?
Pa kompletnim postom. Slave sto su pobijedili nas - jer smo mi Barca naseg fudbala iako ne mozemo da dobijemo Rudar. Mi im lafo omogucili da slave, ono u fazonu da se sirotinja malo okusi jer su nam vitrine prepune trofeja.

Slavili bismo i mi da smo ih pobijedili, nema nista cudno u tome sto ljudi slave. I treba da slave, jer su nas ponizili, ne samo pobijedili.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 16 mar 2016, 00:05

SiouxLukavac je napisao/la:
?
Tu informaciju sam dobio ajd recemo iz trece ruke
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 mar 2016, 00:07

esprit24 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:
?
Tu informaciju sam dobio ajd recemo iz trece ruke
Onda nema potrebe da ne vjerujem :D
Idem miran ali popišan u krevet.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 16 mar 2016, 00:07

Ćelo Petrović čeka svoju priliku , a Jagodić kao da zna kakvo će stanje nastat u FKS pa ne uzima nigdje angažman .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 mar 2016, 00:07

Bgm i istok je bio glasan kad se prozivala uprava i Dino, naravno Jesicu se skandiralo najglasnije, ali laz je kad se kaze da je to samo par pojedinaca pjevalo protiv uprave.
Bahati, bahati Željkan!
1946

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 16 mar 2016, 00:08

slika

BOJANEEEE, VRATI SEEEEEE!

Tek covjek vidi koliko nam znace oni auto do sesnesterca...
Zadnja izmjena: r3m1, dana/u 16 mar 2016, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 16 mar 2016, 00:08

MosaaRajvosa je napisao/la:
Odkud tebi to? Samo mi nemoj reci da imas svoje izvore
Izmislio nisam, sad mi drug pise na fb, koji je takodje dobio informaciju, od nekog svog izvora. Ostaje nam da cekamo sutrasnji dan pa da vidimo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 16 mar 2016, 00:09

molotovljev je napisao/la:
Zip je napisao/la:Pa 70% navijaca zeli odlazak uprave
:stop: Sjever želi odlazak Uprave. Tražili su podršku Istoka, nisu je dobili. Tako isto i Zapada. Bilo je tu pojedinaca ali
ništa značajno.
Dobili su podrsku velike vecine istoka. Ne lazi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 mar 2016, 00:09

joker90 je napisao/la:Bgm i istok je bio glasan kad se prozivala uprava i Dino, naravno Jesicu se skandiralo najglasnije, ali laz je kad se kaze da je to samo par pojedinaca pjevalo protiv uprave.
100 %
Pyro is not a crime !

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 16 mar 2016, 00:10

Puza nije fulio penal!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 mar 2016, 00:11

Kaze Jesic o ostavki nakon prespavane noci,mater ti **** kake prespavane,ko to moze spavati
Samo Sarajevo

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 mar 2016, 00:12

kupus army je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Veliki minus sjeveru za tucu i trans podrske onom levatu..
Na onom klipu se ne vidi bas neka tuca vise neko nagurivanje?Parola je ocekivana,mada je upitno dal je opravdana.
Tuca je bila.. Nije se skandiralo jer se zna da ima raje koja podrzava ovog sto je ranjen, oni ne podrzavaju to sto je ovaj nas uradio, al eto bratski do kraja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 16 mar 2016, 00:12

Ma uprava nece podnijeti ostavku, barem ne sad, dok Jesic nadam se da hoce, ali tesko da to uraditi na svoju stetu, masno ce on to naplatiti
M.Delac 2

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2016, 00:13

joker90 je napisao/la:Bgm i istok je bio glasan kad se prozivala uprava i Dino, naravno Jesicu se skandiralo najglasnije, ali laz je kad se kaze da je to samo par pojedinaca pjevalo protiv uprave.
Istok je i poslije utakmice u velikom broju čekao Dinu.A zašto on nije prošao odnosno vratio se onda kuda se uvijek vraća poslije utakmica mislim da dosta govori .Svi su se jednako prozivali nema potrebe da se sad govori onako kako bi neko želio da bude
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2016, 00:13

zagorski je napisao/la:Sad su oni u vrlo nezgodnom položaju. Amidža rek'o nema više trošenja,a da bi Ješića i ekipu nogirali moraju ih dobro isplatiti. Inače bi Ješić već sutra ujutru bio bivši. S druge strane navijači traže ostavke,ne samo Ješića nego i Uprave,a nezgodno im se inatiti i navijačima.
Po svoj prilici horor se nastavlja...
@molotovljev,jesi li ti bio na zapadu??? Većina raje na zapadu je jednako skandirala i:'ješiću odlazi' i 'uprava napolje' i 'dino odlazi' (ovo posljednje najsrčanije)!
Bio sam ja na zapadu i ziva je istina da su skandirali i Dini i Upravi i Jesicu, dakle nije se radilo o pojedincima. Cak su na kraju utakmice pojedinci psovali Dini, dok je Dino sjedio nakon kraja utakmice. Po meni je greska sto se Dino proziva, dok mi je ostalo sve opravdano. Vjerovao sam u Jesica ali nas je covjek, blago receno, unistio.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, Kaunas, MrPink i 41 gost.