Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
jeftin politicki trik
Ali je nase,vi ste mali,majecki,nemate ni svoje.felix123 je napisao/la:Ma nešto mi ova mapa cudna ,ima bar 51% teritorija![]()
![]()
tema igokeaKoš- je napisao/la:Ali je nase,vi ste mali,majecki,nemate ni svoje.felix123 je napisao/la:Ma nešto mi ova mapa cudna ,ima bar 51% teritorija![]()
![]()
Samo je čudno da nakon tog razumnog upozorenja napišeš ovo:nerminh74 je napisao/la: tema igokea
A pogotovo što si i prije toga napisao ovo:nerminh74 je napisao/la: inace komplet BiH je od sviju nas
Moja je namjera bila da pružim novu informaciju onima koje interesuje šta se dešava u KK Igokea, a ne da se započne rasprava o politici, političkim trikovima ili teritorijalnim podjelama bilo kakve vrste. Pogotovo nije prikladno da moderator neumjesno komentariše o tome na sportskoj temi.nerminh74 je napisao/la: jeftin politicki trik
IstinaKoš- je napisao/la:Ali je nase,vi ste mali,majecki,nemate ni svoje.felix123 je napisao/la:Ma nešto mi ova mapa cudna ,ima bar 51% teritorija![]()
![]()
Nije @vlade nervozan, već @neno#4 i @nerminh74 počeli političke rasprave na sportskoj temi. A onda još dođe @felix123, malo ubaci buvu, pa se priča o svemu, samo ne o onome što je normalno.neno#4 je napisao/la:@vlade, nesto si mi pravo nervozan u zadnje vrijeme...
jeste off topic što ja sakscioniram, ali da stavim tačku na ivladedivac je napisao/la:Nije @vlade nervozan, već @neno#4 i @nerminh74 počeli političke rasprave na sportskoj temi. A onda još dođe @felix123, malo ubaci buvu, pa se priča o svemu, samo ne o onome što je normalno.neno#4 je napisao/la:@vlade, nesto si mi pravo nervozan u zadnje vrijeme...![]()
Ako sam i nervozan, nervozan sam zato što ne znam šta da očekujem od Igokee ove sezone. Vanjska linija maltene skroz renovirana, na 4 i 5 stalno imam osjećaj da fali još jedan igrač, centrima fali centimentara, treba igrati na dva fronta, uh. Kad još pomislim da bih volio otići na neko gostovanje u Evrokupu, a destinacije ispod 1000 km skoro da nemaš, sem ako žrijeb ne donese Sekešfehervar ili Sofiju, kako ne biti nervozan...
@Vlade...definitivno se slazem s tobom kad je roster u pitanju.Pod kosem nam bas fali dobra petica,vidjet cemo kakva ce uloga biti ovog Frejzera,imam osjecaj da nije ni blizu Korsliju po kvaliteti..Vani opt je veliki upitnik sa ovim Galovejem!? Mejs totalo nepotrebno doveden,bolje da smo Šakića ili neku kvalitetnu 5icu dovelivladedivac je napisao/la:Nije @vlade nervozan, već @neno#4 i @nerminh74 počeli političke rasprave na sportskoj temi. A onda još dođe @felix123, malo ubaci buvu, pa se priča o svemu, samo ne o onome što je normalno.neno#4 je napisao/la:@vlade, nesto si mi pravo nervozan u zadnje vrijeme...![]()
Ako sam i nervozan, nervozan sam zato što ne znam šta da očekujem od Igokee ove sezone. Vanjska linija maltene skroz renovirana, na 4 i 5 stalno imam osjećaj da fali još jedan igrač, centrima fali centimentara, treba igrati na dva fronta, uh. Kad još pomislim da bih volio otići na neko gostovanje u Evrokupu, a destinacije ispod 1000 km skoro da nemaš, sem ako žrijeb ne donese Sekešfehervar ili Sofiju, kako ne biti nervozan...
Ne zelim reci da Mejs nije kvalitetan plej,ali imamo Pavkovića.Pored Pavkovića na pleju nema potrebe da se dovodi stranac.Bespotreno bacanje para.Skacemo sami sebi u stomak sa Mejsom,zasto smo onda doveli Kneževića?? Da sjedi u trenerci i da mu propada karijera,FUJ...U mnogim stvarima se trebamo ugledati na Široki.wolfi je napisao/la:MAYS nije doveden dzabe,on je najkvalitetniji strani igrac u igoeki i bice pravo otkrovenje i sa ovakvim misljenjem se slazu i u stabu...vrlo brzo ce preuzeti ulogu prve jedinice.
Sto se tice viskoh igraca,slazem se da nam fali jedan sidras da zatvori reket,ali nije neophodan,tu je frajzer i nikolic,takodje i gacesa koji je velika atleta,a i jorovic.
Frajzer je odlican skakac kao i nikolic i oni ce to iznijeti..
Problem ce biti na bekovskim i krilnim pozicijama,jer smo tu tanki...ostali smo na dozetu koji je u godinama kao i stemberger...gajovic je pitanje koliko moze dati..
Galovej je zeljan igre i dokazivanja sto se vidi i na treninzima,ali pitanje je kako ce se snaci.
Bakic moze da odigra dobro,ali ne kao prosle godine konstantni joksimovic koji je bio jedan od glavnih igraca.
Trener bajic se opredijelio na nizu postavu jer ce opet igra biti zasnovana na jakoj odbrani i brzoj tranziciji u kojoj svi igraci mogu da trce napred.
Sve u svemu veoma dobra ekipa sa vise-manje provjerenim imenima i sa nekih 10-11-12 kvalitetnih igraca u rotaciji.
wolfi je napisao/la:Zemljak vidi se da nisi gledao nijedan trening
Pa znam ja da treba dati priliku draji,ali je nece dobiti prije lige 6razumijes?
pa kako ce zarađivat? marketingom? posjetom?wolfi je napisao/la:Zemljak jel ti mislis da knezevic ima kvalitet za aba lige?
Sta si stavio to ime igos ako nemas pojma o cemu se radi...odavno je poznato da igokea nece da zaradjuje na osnovu prodaje igraca vec na neki drugi nacin.
I vjeruj mi da oni mogu igrati jos 100 godina aba ligu i kad mile sidje sa vlasti
Pa eto siroki daje sansu mladim igracima,razvija ih,jel..pa gdje su dogurali..krpe kraj sa krajem..jedva su uplatili za aba ligu a roster prave boze ti sacuvaj...drugo je druze velickovic,tripkovic i ostali..to su vanseriski talenti,a drasko je solidan talenat kojeg treba obrusiti..a ne odmah gurati u vatru da izgori
razmisljaj malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.