Tribalian je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Hrvatska može proći samo Estoniju i Crnu Goru, nikog više...
Hrvatska moze proci svakog

Jedno su licne "zelje" a drugo je realnost.
Hrvati mogu da nadigraju svakog od potencijalnih protivnika,a to ce i uciniti .
Tacno tako brate. Za ovo na kraju ostavimo prostora utakmici.
Jednostavno nije moguce da neko zdravog razuma reprezentaciju koja je 7-a u Evropi 8-a u svijetu moze nazvati slabom i reci da jefavorit protiv njih. Ja bih najradije da izbjegnemo Portugal i Hrvatsku, logicno. Portugal je bio prosle godine a, dzaba dobre igre u posljednje vrijeme, ja jos stojim pri proslogodisnjem misljenju. Tesko da bi mogli njih izbaciti. Da ne idemo onim putem teorija zavjere i pricama o prvenstvu bez Ronalda ali ruku na srce Portugal je dosta kvalitetnija reprezentacija od nas i bilo bi pametno izbjeci ih ali hajd` da ne vazim puno o BiH na vasoj temi nego da sagledamo malo stvari realno.
Hrvatska je trenutno u uzasnoj formi, zaista uzasnoj. Nemojte misliti da je ovo provokacija, nisam provokator nego jednostavno tvrdim da ste trenutno u slaboj formi, odavno nisam gledao losiju Hrvatsku zaista. Ipak protiv ekipa koja u sastavu ima igrace tipa Srne, Lovrena, Jelavica, Modrica, Perisica... nije nikako za podcijeniti, upravo suprotno, favoriti ste protiv koje god reprezentacije igrali. Najvise bih volio da dobijete Turke, to bi bilo zaista zanimljivo pa da imate sansu da im vratite za onih par minuta, koliko su i igrali, u proslom mecu. Pored gore nabrojanih imamo mladje igrace, za Badelja se otima dosta timova i siguran sam da ce momak napraviti dobru karijeru, jedino ako ga kakav balkanski menadzer ne sjebe zbog love ili sta ja znam vec...
Itekako BiH moze igrati sa Hrvatskom, mozemo zivjeti i u zabludi, trenutnoj, da smo favoriti kako rece Index ali realnost je dosta drugacija. Hrvatska je ekipa koja se moze "podici" u sekundi i sta onda? Naravno kukaj majko sto ne dobih Irsku ili Cesku, to su moje zelje. Hrvatsku je bolje izbjeci pa u kakvoj god formi vi bili.
Naravno ima i onaj drugi aspekt, onaj na tribinama. To me strasno iritira i znam da ce biti levata na obje strane i da necu moci uzivati na miru u fudbalu kojeg bi tu malo i bilo doduse, to je jos jedan od razloga zbog kojeg bi volio izbjeci vas ali da ne odemo u krajnost onaj fudbalski je prvi, sportski da kazem.
Hrvatska vs Estonija
BiH vs Ceska
Ja prezadovoljan. Idemo i mi i komsije, savrsen scenario.