EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

IgorBL
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la IgorBL » 13 sep 2011, 10:05

Hido je veliki! Uvijek sam ga gotivio. Ljud'na i po :) Kako sam gotivio gledati njegove meceve, cudo...

Dok na primjer, Tunceria ne podnosim... Ne sjeda mi.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 13 sep 2011, 10:12

IgorBL je napisao/la:Hido je veliki! Uvijek sam ga gotivio. Ljud'na i po :) Kako sam gotivio gledati njegove meceve, cudo...

Ma Hido je Srbin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....šalim se,ali ozbiljno ima korjene iz srbije,pa vidio si kako brsla srpski :mrgreen: ,a ja ga gotivim još od kingsa kad je žario i palio sa divcom i peđom...
Ni je Tunčerija ne volim,naročito poslije onih poena od prošle godine :oops:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 13 sep 2011, 10:37

Kaze Hido neki dan:"Srbija, obviously, ima dobra ekipa. Dobra skacu, dobra sut..." :lol:
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 sep 2011, 12:04

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
IgorBL je napisao/la:Hido je veliki! Uvijek sam ga gotivio. Ljud'na i po :) Kako sam gotivio gledati njegove meceve, cudo...

Ma Hido je Srbin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....šalim se,ali ozbiljno ima korjene iz srbije,pa vidio si kako brsla srpski :mrgreen: ,
I to veci Srbin od tebe.

@neno #4 Znaci tebi je lakse dobiti Litvaniju kao domacina u polufinalu, nego Srbiju. Zemljo okreni se. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 sep 2011, 18:11

Ma francuzi znaju da ne mogu 2 puta dobiti spance. Zato su ih pustali. A i ovo je po njima laksi put do finala. Mada zabolje njih s kim igraju, samo da nisu spanci. Naravno to oni misle. Prvo pitanje je da li bi franci dobili opet srbe, o rusima da ne pricamo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 13 sep 2011, 19:32

Eto, oprosti se i Dirk Novicki zvanično od Njemačke...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 sep 2011, 00:09

@neno #4 Znaci tebi je lakse dobiti Litvaniju kao domacina u polufinalu, nego Srbiju. Zemljo okreni se. :roll:
Ne lupetaj. Litvanija je bila pometena 2009, a onda su 2010 napravili veliko iznenadjenje. I sada ne ulijevaju veliko povjerenje. Naravno da Srbija ima bolji kontinuitet od Litvanije trenutno.

Zivi bili pa vidjeli.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 14 sep 2011, 00:10

@ neno

može li kratki prewiew mečeva četvrtfinala ??
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 sep 2011, 00:22

hodža je napisao/la:@ neno

Šta to ti treba za kladionicu :?:

Španija -Slovenija pobjeda Španaca u hendikepu ,Slovenija sa nakvom formom glavnih igrača i nezainteresovanosti Maljkovića nema nikakvih šansi ;) kolko god da je hendikep igraj to ti je jedan par od mene
Makedonija -Litvanija preskači tu može svašta biti ,ako Makedonci dobro odigraju odbranu ,Litvance stane šut ,eto belaja ,znači preskači ,ja možda odigram Makedonce ;)
Francuska - Grčka mislim da će Francuzi dobiti lagano ,Grci su skroz slabi na ovom prvenstvu ,nema tu više ko izvući kad se meč lomi kao nekad ,Francuzi igraju sjajno do sada ,odmorili su Parkera i Noaha ,sve sem pobjede je iznenađenje za mene ,bar 10 razlike za Francuze .
Srbija -Rusija isto tvrda utakmica u kojoj će nijanse odlučiti ,Rusi bez poraza ,Srbi sa puno poteškoća ali Duda je to ,nebi me iznenadilo da izvuče nekog keca iz rukava i dobije ovo ,nekako i ekipe koje imaju sve pobjede u grupnoj fazi ,dosta puta ispadaju odma u nokaut fazi ,stoga mala prednost Srbima .

Uplatiš i postaneš milioner kad ja kažem ,pusti se ti nena ,ja sam ovdje stručnjak :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 sep 2011, 00:35

legenda reala je napisao/la:
hodža je napisao/la:@ neno

Šta to ti treba za kladionicu :?:

Španija -Slovenija pobjeda Španaca u hendikepu ,Slovenija sa nakvom formom glavnih igrača i nezainteresovanosti Maljkovića nema nikakvih šansi ;) kolko god da je hendikep igraj to ti je jedan par od mene
Makedonija -Litvanija preskači tu može svašta biti ,ako Makedonci dobro odigraju odbranu ,Litvance stane šut ,eto belaja ,znači preskači ,ja možda odigram Makedonce ;)
Francuska - Grčka mislim da će Francuzi dobiti lagano ,Grci su skroz slabi na ovom prvenstvu ,nema tu više ko izvući kad se meč lomi kao nekad ,Francuzi igraju sjajno do sada ,odmorili su Parkera i Noaha ,sve sem pobjede je iznenađenje za mene ,bar 10 razlike za Francuze .
Srbija -Rusija isto tvrda utakmica u kojoj će nijanse odlučiti ,Rusi bez poraza ,Srbi sa puno poteškoća ali Duda je to ,nebi me iznenadilo da izvuče nekog keca iz rukava i dobije ovo ,nekako i ekipe koje imaju sve pobjede u grupnoj fazi ,dosta puta ispadaju odma u nokaut fazi ,stoga mala prednost Srbima .

Uplatiš i postaneš milioner kad ja kažem ,pusti se ti nena ,ja sam ovdje stručnjak :mrgreen:
ako ce igrati kladionicu prema tvojim savjetima, moze samo uplatit' hiljadarku na hendikep spanije da bi vidio nekog hajra :mrgreen: za ove ostale utakmice nista ga za kladionice nisi savjetov'o :D a ni mene usput posto cekam da neko od ovih "strucnijih" sta napise :D pa da znam na sta cu i kol'ko cu para sutra baciti :mrgreen: :mrgreen: ja hiljadarke za jednog para jednostavno ne'am, za cvaju bi se mozda i skont', pa de malo prosiri analizu :mrgreen:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 14 sep 2011, 00:36

:lol: :lol: :lol:

ma gdje ćeš legendu slušati :o
FORZA MARŠAL !!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 sep 2011, 00:43

hodža je napisao/la::lol: :lol: :lol:

ma hocu bar nesto konkretno da napise, pa da igram suprotno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 sep 2011, 00:46

hodža je napisao/la::lol: :lol: :lol:

Tebi sam ostavio na onom tamo pdf kladionica ;)

Sise se tresu :mrgreen:

Očigledno nisi pratio moje prognoze tokom prvenstva pa ne znaš ;) :mrgreen:

hoćete konkretno

Španija h1
Makedonij 1
Francuska h1
Srbija 1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 sep 2011, 00:50

legenda reala je napisao/la:

Sise se tresu :mrgreen:

Očigledno nisi pratio moje prognoze tokom prvenstva pa ne znaš ;) :mrgreen:

hoćete konkretno

Španija h1
Makedonij 1
Francuska h1
Srbija 1
ne vrijedjaj sifone :D :D ove na slici "dzogiraju" kako je to moderator geronimo kulturno nazvao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aj valjda ce kvota fina da bude za to sutra, danas sam ligu prvaka popad'o sve moguce :mrgreen: :mrgreen:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 14 sep 2011, 01:07

Spanija - Slovenija 1 Janezi nemaju sanse
Makedonija - Litvanija 2 Svaka cast Makedoncima ali domacini ovog prvenstva su jednostavno bolji tim
Francuska - Grcka 1 Ocekuje se prolaz Pijetlova,međutim mog`o bi da ovo bude jako tijesan mec i da sitnice prevagnu na bilo ciju stranu
Srbija - Rusija 2 Rusija sve do sada nakantala.Protivnik u cetvrtfinalu je do sada najaci i mogli bi se napatiti da vide polufinale.Srbi imaju dakako sanse ovdje.
Chelsea F.C.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 sep 2011, 10:24

ne svidja mi se sto uvijek ali uvijek ima nesto prigovoriti sudiji kad dosude nesto protiv njegove repke

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 sep 2011, 11:19

http://www.****/s217657/Litvanija%2 ... irisu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

kamenoRiki :lol: :lol: :lol: :lol:

titula "Kamene ruke" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 sep 2011, 12:10

Španija - Slovenia 1
Francuska - Grčka 1
Srbija -Rusija 2
FYRM- Litva 2

:mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 sep 2011, 13:27

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.****/s217657/Litvanija%2 ... irisu.html

kamenoRiki :lol: :lol: :lol: :lol:

titula "Kamene ruke" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema smajlija koji se klanja a mrzi me da kopiram. 8-) 8-)

Slovenija-Fabrika Cigli. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.