Dok na primjer, Tunceria ne podnosim... Ne sjeda mi.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
IgorBL je napisao/la:Hido je veliki! Uvijek sam ga gotivio. Ljud'na i poKako sam gotivio gledati njegove meceve, cudo...
I to veci Srbin od tebe.mnogo_smo_jaki je napisao/la:IgorBL je napisao/la:Hido je veliki! Uvijek sam ga gotivio. Ljud'na i poKako sam gotivio gledati njegove meceve, cudo...
Ma Hido je Srbin![]()
![]()
![]()
....šalim se,ali ozbiljno ima korjene iz srbije,pa vidio si kako brsla srpski
,
Ne lupetaj. Litvanija je bila pometena 2009, a onda su 2010 napravili veliko iznenadjenje. I sada ne ulijevaju veliko povjerenje. Naravno da Srbija ima bolji kontinuitet od Litvanije trenutno.@neno #4 Znaci tebi je lakse dobiti Litvaniju kao domacina u polufinalu, nego Srbiju. Zemljo okreni se.
Šta to ti treba za kladionicuhodža je napisao/la:@ neno
može li kratki prewiew mečeva četvrtfinala ??
ako ce igrati kladionicu prema tvojim savjetima, moze samo uplatit' hiljadarku na hendikep spanije da bi vidio nekog hajralegenda reala je napisao/la:Šta to ti treba za kladionicuhodža je napisao/la:@ neno
može li kratki prewiew mečeva četvrtfinala ??![]()
Španija -Slovenija pobjeda Španaca u hendikepu ,Slovenija sa nakvom formom glavnih igrača i nezainteresovanosti Maljkovića nema nikakvih šansikolko god da je hendikep igraj to ti je jedan par od mene
Makedonija -Litvanija preskači tu može svašta biti ,ako Makedonci dobro odigraju odbranu ,Litvance stane šut ,eto belaja ,znači preskači ,ja možda odigram Makedonce![]()
Francuska - Grčka mislim da će Francuzi dobiti lagano ,Grci su skroz slabi na ovom prvenstvu ,nema tu više ko izvući kad se meč lomi kao nekad ,Francuzi igraju sjajno do sada ,odmorili su Parkera i Noaha ,sve sem pobjede je iznenađenje za mene ,bar 10 razlike za Francuze .
Srbija -Rusija isto tvrda utakmica u kojoj će nijanse odlučiti ,Rusi bez poraza ,Srbi sa puno poteškoća ali Duda je to ,nebi me iznenadilo da izvuče nekog keca iz rukava i dobije ovo ,nekako i ekipe koje imaju sve pobjede u grupnoj fazi ,dosta puta ispadaju odma u nokaut fazi ,stoga mala prednost Srbima .
Uplatiš i postaneš milioner kad ja kažem ,pusti se ti nena ,ja sam ovdje stručnjak
ma hocu bar nesto konkretno da napise, pa da igram suprotnohodža je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ma gdje ćeš legendu slušati
Tebi sam ostavio na onom tamo pdf kladionicahodža je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ma gdje ćeš legendu slušati
ne vrijedjaj sifonelegenda reala je napisao/la:
Sise se tresu![]()
Očigledno nisi pratio moje prognoze tokom prvenstva pa ne znaš![]()
![]()
hoćete konkretno
Španija h1
Makedonij 1
Francuska h1
Srbija 1
IgorBL je napisao/la:Hido je veliki! Uvijek sam ga gotivio. Ljud'na i poKako sam gotivio gledati njegove meceve, cudo...
Nema smajlija koji se klanja a mrzi me da kopiram.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:http://www.****/s217657/Litvanija%2 ... irisu.html
kamenoRiki![]()
![]()
![]()
titula "Kamene ruke"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.