Formula 1

Moderator/ica: rio_Ferdy88

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 11 feb 2026, 17:27

DamirT je napisao/la:
11 feb 2026, 17:19
Kakav god da je bolid, ne mozes ih otpisati. Jos pogotovo uz najboljeg vozaca danasnjice.
Najboljeg vozača ikad* :mrgreen:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 feb 2026, 18:27

BocaJuniors1905 je napisao/la:
11 feb 2026, 17:27
DamirT je napisao/la:
11 feb 2026, 17:19
Kakav god da je bolid, ne mozes ih otpisati. Jos pogotovo uz najboljeg vozaca danasnjice.
Najboljeg vozača ikad* :mrgreen:
Ma dobro, misljenja su podijeljena tu. Neki govore Schumacher, neki Senna. Meni licno je najdrazi Max, ali po voznji je sigurno u top 3 vozaca.

Isto kao sto govore ma Schumacher i Senna bi otpuhali danas ove. Jbg to niko ne moze znati jer je sve zivo drugacije bilo u odnosu na danas. Ili kad kazu lako je Maxu kad ima najbrzi bolid i sve njemu podredjeno.

To ko ono kad kazu sto Ronaldo i Messi nisu igrali za Sunderland, pa bi vidjeli sta bi osvojili. Logicno da najbolji idu tamo gdje je najbolje. Opet ne sporim snagu Mclarena u ovih nekoliko sezona.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 11 feb 2026, 23:47

Nije Red Bull loš u rukama Maxa, sigurno je da će se poboljšavati. Bitno je da su ljudi uspjeli se oporaviti od silnih odlazaka, ponajviše ljudi za bolid i Neweya. Eto od augusta prošle godine su bili na 70% staza najbrži (izuzev Meksika, Brazilaci Katara). Znači rade dobar posao, a iskreno od svih su mi nekako najmisteriozniji. Ipak je RB institucija i ne treba ih lahko otpisati.

Po trenutnom stanju, ako sve bude uredu i motor ok, mogla bi slična sezona biti za Maxa, sa možda manje pobjeda, ali da bi mogao na svoj vozački maksimum izvući, to da. Iskreno, više bih volio vidjeti da se
Mercedesovi vozači potuku sa Maxom nego ona dvojica.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 12 feb 2026, 00:20

Nije davno završila prošla sezona evo nove samo što nije. Sve su manje razlike između sezona
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.