Potpredsjednik (___________)
Član Upravnog odbora (___________)
Popunite dok se ne vratim oko 14.00 h.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Majkl obavezno, da gledamo Saida u dresu ponovo.Besic je napisao/la:Moji favoriti za poziciju SDa : RN87, kanarinac , joker90 i majkl
Predsjednik (Mortem)High je napisao/la:Predsjednik (___________)
High je napisao/la:Samo ne predlažite @hilmo. On bi svakom timu dijelio bodove, i to džaba.
Besic je napisao/la:Moji favoriti za poziciju SDa : RN87, kanarinac , joker90 i majkl
High je napisao/la:Predsjednik (___________) Asim Sarajlić
Potpredsjednik (___________) Senaid Memić
Član Upravnog odbora (___________) Gavrankapetanović
Član Upravnog odbora (___________) stranac
Član Upravnog odbora (___________) Ramz Džaferović
Član Upravnog odbora (___________) Esad Radeljaš
Član Upravnog odbora (___________) stranac
Predsjednik (mortem)PitarBordo je napisao/la:Predsjednik (Mortem)High je napisao/la:Predsjednik (___________)
Potpredsjednik (joker)
Član Upravnog odbora (pasica)
Član Upravnog odbora (Evander)
Član Upravnog odbora (BSV)
Ne bi bili ništa gori, ako ne bolji od trenutnih.
ima 5 ljudi u upravnom odboru ali ovde su samo 3 navedena, tebe bi stavio kao cetvrtog ili petog ako ti sta znaci i ako mi predsjednik i potpresjednik dozvoleEvander je napisao/la:Ako me izaberete u upravu, obecajem da cu stalno nositi masku Evandera Holifilda, da ne otkrivam identitet.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ovaj lik je davno provaljen da je navijac kona. @joker je cak ovdje postavljao i neke njegove postove kao dokaz.bosnas_ je napisao/la:Ova uprava je na celu sa Jesicem odradila skandalozan zimski, pa i ljetni prelazni rok.. i svima je jasno bilo da sa ovim igrackim kadrom nece biti lako izboriti Evropu, a o trofeju ove sezone se moze samo sanjati. Uprava je po ko zna koji put podcjenila ovu ligu, navijace, i sad se desava to sto se desava.. Cim nisu htjeli Zahirovica, koji je dr. za ovu ligu, jasno je bilo da tu nesto smrdi.. sad se po svemu fcs moze ugledati na Zelju, i uciti od ljudi koji imaju manje para i bahatosti, ali vise ljubavi,volje, znanja, skromnosti, percepcije, vizije, misije itd itd. Ne potkupljuju niti motivisu druge nekim laznim premijama, ljudi znaju sta hoce, a Sarajevo??? tuga golema..
Marin je napisao/la:Borio je se pa ih nije bilo ni uopla toliko. Tako je manje više kod svih. Iznimka je Čelik, meni se čini da njih bude više kad igraju loše nego kad su u vrhu.bosnas_ je napisao/la:Zeljo sklapa jaku ekipu! Ako dodju Lukacevic,Serdarevic i Memisevic mozemo ocekivati dobro proljece!
Ipak je zeljo klub sa najboljim navijacima ne samo u drzavi nego i u regionu! da se zeljo bori za titulu siguran sam da bi na svakoj domacoj utakmici bilo 9-10 hiljada navijaca..
Takodje bi to moglo vaziti i za onog @Rikardoaleksandar_veliki je napisao/la:Ok za bosnasa. Ima Opste diskusije...
zagorski je napisao/la:Ovaj lik je davno provaljen da je navijac kona. @joker je cak ovdje postavljao i neke njegove postove kao dokaz.bosnas_ je napisao/la:Ova uprava je na celu sa Jesicem odradila skandalozan zimski, pa i ljetni prelazni rok.. i svima je jasno bilo da sa ovim igrackim kadrom nece biti lako izboriti Evropu, a o trofeju ove sezone se moze samo sanjati. Uprava je po ko zna koji put podcjenila ovu ligu, navijace, i sad se desava to sto se desava.. Cim nisu htjeli Zahirovica, koji je dr. za ovu ligu, jasno je bilo da tu nesto smrdi.. sad se po svemu fcs moze ugledati na Zelju, i uciti od ljudi koji imaju manje para i bahatosti, ali vise ljubavi,volje, znanja, skromnosti, percepcije, vizije, misije itd itd. Ne potkupljuju niti motivisu druge nekim laznim premijama, ljudi znaju sta hoce, a Sarajevo??? tuga golema..
Ne znam sta vise hoce,dode ovdje da se nasladuje i nesto kao pametuje.
Ovo ce potvrditi svi korisnici nasega pdf-a.
Ma ja, bolje novosadjani da nam urede klub po svomehase73 je napisao/la:Ova orkestrirana hajka na upravu, koju gledamo zadnjih par sedmica, strasno me podsjeca na onaj gradjanski bunt iz 2014. godine.
Ono "haj'mo popalit sve, ko ga ****" a sta cemo kasnije nije ni bitno... Sve sami genijalci, svi znaju najbolje I unaprijed... Evo ja trazim da ovi najpametniji s foruma naprave 'plenum gradjana' pa da nas povedu u svijetlu buducnost. Vidjeli smo kako je i to proslo.
Ne kazem da je ova trenutna uprava idealna. Bilo je gresaka. Jesic najveca od svih, ali da budem iskren, I ja sam mislio da nam upravo takav covjek treba... da uvede discipline.
Treba biti posten pa im dati i malo kredita zbog svih dobrih stvari koje su uradili. Ni njih nije malo.
U svakom slucaju, tolika hajka je podignuta da sigurno nece jos dugo. Samo, bojim sa da umjesto njih nece doci 'Bekenbauer, Rumenige, Samer... Halilhodzic ili Bajevic' vec neke hijene koje love u mutnom i cekaju pravi trenutak da omaste brkove lesinom.
Pozicija, "generalni direktor" nije navedena? Nije valjda da hoces da nam Dince ostaneHigh je napisao/la:Predsjednik (___________)
Po meni kralju ne možeš to porediti mi u državi smo u kurcu i nismo imali sta izgubiti a u klub nije u nikakvoj dubiozi i kurcu.hase73 je napisao/la:Ova orkestrirana hajka na upravu, koju gledamo zadnjih par sedmica, strasno me podsjeca na onaj gradjanski bunt iz 2014. godine.
Ono "haj'mo popalit sve, ko ga ****" a sta cemo kasnije nije ni bitno... Sve sami genijalci, svi znaju najbolje I unaprijed... Evo ja trazim da ovi najpametniji s foruma naprave 'plenum gradjana' pa da nas povedu u svijetlu buducnost. Vidjeli smo kako je i to proslo.
Ne kazem da je ova trenutna uprava idealna. Bilo je gresaka. Jesic najveca od svih, ali da budem iskren, I ja sam mislio da nam upravo takav covjek treba... da uvede discipline.
Treba biti posten pa im dati i malo kredita zbog svih dobrih stvari koje su uradili. Ni njih nije malo.
U svakom slucaju, tolika hajka je podignuta da sigurno nece jos dugo. Samo, bojim sa da umjesto njih nece doci 'Bekenbauer, Rumenige, Samer... Halilhodzic ili Bajevic' vec neke hijene koje love u mutnom i cekaju pravi trenutak da omaste brkove lesinom.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.