HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 10 apr 2015, 19:51

Volio bih da sutra ( ako bude igrao) Blaić ponovi dobru igru iz Viteza gdje je bio među boljim igračima i da nam konačno i ta desna strana proradi...Bilo je degutantno slušati uvrede i ismijavanje na njegov račun na utakmici protiv Želje tim prije što je bez obzira na mizeran učinak u ofanzivi svoju primarnu zadaću u defanzivi dobro odradio. Nisu mi jasni, niti će mi biti ikada, oni "navijači" koji pljuju po igračima svoga kluba te im se sjete majke, sestre i ostale rodbine...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 10 apr 2015, 21:37

staragarda je napisao/la:smanjite dozivljaj i jedni i drugi...opasno ste se primili...jel zrinja sutra u punom sastavu il ce vam falit neko od igraca...ovih startera,mislim....sutra ocekujem dobru i musku tekmu i nek pobijedi bolji....misljenja sam da Sloboda ove polusezone igra lijepo za oko bas kao i zrinjski..doduse to je konstanta za mostarce pa ocekujem dosta golova..samo da ne bude mrtvih 0 0....u ova navijacka p r e s e r a v a nj a tipa dolazim,cekamo vas ne bih da ulazim...tekme zrinjskog i slobode postaju pravi problem i bojim se da se na zlo ne zavrsi...i jedni i drugi koji IDU PO GOSTOVANJIMA znaju o cemu je rijec...niciji zivot nije vrijedan ni jedne j e b e n e utakmice 100. lige svijeta...toliko i sportski pozz :salut: :salut:
Uvijek je bilo među navijačima i.diota i bu.daletina koji nemaju veze sa nogometom ali šta ćeš.Valjda će i to jednom prestati.Mi upriliku kompletni.Što se vas tiče jedan će igrač sigurno biti dočekan pljeskom ,Zajko Zeba :clap: .
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 10 apr 2015, 21:39

Sutra "samo jako"
Od prve minute krenuti pa šta bude, ako rano zabijemo bit će golova 3 + i bodova isto :-)

I samo jako...
I have a dream

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 10 apr 2015, 21:40

PiazzaGrande je napisao/la:Volio bih da sutra ( ako bude igrao) Blaić ponovi dobru igru iz Viteza gdje je bio među boljim igračima i da nam konačno i ta desna strana proradi...Bilo je degutantno slušati uvrede i ismijavanje na njegov račun na utakmici protiv Želje tim prije što je bez obzira na mizeran učinak u ofanzivi svoju primarnu zadaću u defanzivi dobro odradio. Nisu mi jasni, niti će mi biti ikada, oni "navijači" koji pljuju po igračima svoga kluba te im se sjete majke, sestre i ostale rodbine...
Baš sam to pisao nakon Želje.Obični šup.ci i kompleksaši koji svoje frustracije iskale na tribinama valjda ne smiju kući od žene :urnebes: :urnebes: .

ULTRASI SRETAN 21 ROĐENDAN !!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 10 apr 2015, 22:36

nadam se nekom streamu.. ako neko bude imao link nek ga zvekne na forum... hvala

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 11 apr 2015, 17:34

Hoce li taj gol?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 11 apr 2015, 19:23

Enemy00 je napisao/la:Hoce li taj gol?

Pao davno,sto pitas? :urnebes:

Sloboda destruktivna ekipa koja nije imala nikakvih ambicija prema naprijed vec samo da sacuva svoj gol,nasi jalovo napadali i mozda taman bolji za "pola" gola! :lol:
Pobjeda je pobjeda i to je najvaznije,nisam ocekivao da cemo nakon Zelje se ovakvo dignuti i izvuci 6 bodova,mislio sam da smo sposobni za maksimalno 4 boda ali ispa exstra i nakon 7 bodova koliko nam je Siroki bjezao sada je samo 3 boda,mozda se titula opet odbrani jer igramo sve bolje i bolje a konkurenti polako padaju,nesto slicno kao i lani! :rol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

westherc
Kontakt:

HŠK Zrinjski

Post Postao/la westherc » 11 apr 2015, 19:24

Kako teška utakmica, auuu ovi leže na svaki faul ulaze lječnici, fizioterapeuti, pomoćni treneri... Točno su bili za ispizdit posebno prvo poluvrijeme...
Evo jedan podatak za ne povjerovat. Prošlu sezonu imali točno dva penala u cijelom prvenstvu, prvi protiv Sirokog u 94' u 26. kolu i drugi protiv Olimpika 28. kolo. I naravno oba zabili...
Ove sezone fulali 5 penala (Sarajevo - Crnov, Široki - Stevo, Sloboda- Stevo) , kup (D.Šepak i Velež, Krešo oba fulao)
Zabili penale samo protiv Veleža - Crnov i protiv Slavije - Krešo.
Nevjerovatano :-d

I samo jako...
I have a dream

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 11 apr 2015, 19:45

Nek smo ih rijesili, yebalo ih lezanje da ih yebalo.

Vucina je kralj :D

3 boda iza Sirokog, bit ce svega.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 11 apr 2015, 20:00

Siroki neka osvoji iducih 9 kola 15 bodova...imaju teske utakmice..
Sarajevo u gostima,Celik,Drina,Velez,Slavija...sve zajeb... protivnici!

Sarajevo neka osvoji 19 bodova maksimalno im dajem posto oni takodjer imaju igrati protiv nas,Olimpica,Sirokog,Zeljeznicara, i jos Radnik,Sloboda te Celik nimalo lagan raspored!

Zeljo neka osvoji 16,17 bodova maksimalno jer pored nas i Sarajeva njima je takodjer tesko jer dolaze i idu u goste Sloboda,Borac,Velez,gradski derbi Celik i Zvijezda koja se bori za opstanak!

Znaci mi moramo u iducih 9 kola osigurati najmanje 20ak bodova da bi se nadali tituli,posto na Kosevu redovno gubimo tu sam dao Sarajevu vec tri boda znaci nama bi trebale pobjede protiv Zvijezde,Borca,Mladosti,Veleza,Travnika i Olimpica,i bodic protiv Celika i Sirokog na Pecari i titula je opet tu! :njanjanja:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 11 apr 2015, 20:14

Teško ,preteško ali 1000% zasluženo.Sloboda me razočarala.Najlošije su odigrali od svih ekipa koje su u ovom prvenstvu gostovale pod BB.Ja se ne mogu sjetiti da su jednom zapucali prema golu a ne da su napravili šansu.Ja razumijem da ekipa oteže u 70 ili 80 minuti ali da na početku utakmice non-stop leže na travi e to se ne sjećam da sam vidio :o .Baš me interesuje izjava Musemića kako je on vidio utakmicu i koja mu je taktika bila.
Sudija očajan :roll: .Čovjek nam je svirao penal , isključio igrača Slobodi , mi smo dobili utakmicu ali ja idalje tvrdim da čovjek ili ne zna suditi ili je sudio za nekog trećeg. :thumbdown:
Što se tiče naše igre , srednja žalost.Štekamo u sredini i moramo tražiti neko riješenje.Vidi se da nam je falio Radulović.Bez obzira na sve moram pohvaliti Blaića koji je kao i u Vitezu nabacio loptu za gol.Vučina nije vuk on je LAV na terenu.Čovjeku kapa do poda za borbenost :tokralju: .
Nadam se da Perina povreda nije teže prirode , isto kao i Blaićeva.
Promašeni penali :damn: .Mislim da se treneri moraju posebno oko toga pozabaviti , mislim sa psihološke strane jer sad već imamo kompleks.Ja predlažem da Dujković puca :D :D :D .

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 11 apr 2015, 22:10

Gol Vucine i promaseni penal Nikolica!

" onclick="window.open(this.href);return false;

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 12 apr 2015, 21:31

ZRINJSKI U PRILICI SRUŠITI REKORD STAR 6 GODINA

Iako je proljetni start bio dosta turbulentan, Zrinjski je ipak uspio izjednačiti svoj rekordan niz od 17 utakmica bez poraza.

Jučerašnjih 1:0 protiv Slobode je 17. utakmica u nizu u kojoj su Plemići uzeli barem bod ili tri, a takav niz zadnji put imali su u sezoni 2008./2009, a te sezone bili su i prvaci.

Taj rekord može biti srušen u srijedu kada Zrinjski gostuje kod Olimpica i u okviru polufinala Kupa BiH.

Zadnji poraz Zrinjski je doživio od Borca u rujnu prošle godine. Zanimljivo. Tada je Borac vodio današnji trener mostarske ekipe – Vinko Marinović.
Ajmo srušiti i produljiti rekord na dvadeset i .....ma jok, bolje na trideset i nešto utakmica,bar.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 apr 2015, 09:27

Mali osvrt na subotnju utakmicu:
Ostvarili smo pobjedu koja nije bila plod neke dobre igre, pobjedili smo na snagu a imali smo i više želje za pobjedom.
Sloboda k'o Sloboda, u Mostaru uvjek igraju zatvoreno tako da i ovaj put nisu željeli prekidati tu tradiciju.
Primjetno je da je vezni red( Mumin-Vučina-Đuka) Zrinjskog borben i čvrst ali da je protok lopte kroz sredinu isuviše spor. Štoperski dvojac je najbolji u zemlji, Blaić se diže a kapiten je standardno dobar. Stoja, koji je zamjenio Peru u 58 min. je unio živost u igru,počeli smo bolje igrati iako ne znam kako bi sve završilo da Slobodin igrač nije isključen. Todorović je, po meni, bio najbolji, željan igre, čovjek koji zna, jedini u ovoj momčadi koji može napraviti višak na terenu. Mile ne može igrati protiv zatvorene formacije gostiju ali zato na gostovanjima gdje mu se otvara dosta prostora uglavnom bude među našim najboljim pojedincima. Deniju još malo treba da uđe u formu, ipak je preskočio veliki dio priprema. Stevo je malo izgubljen, promašeni penal i ona kontra u drugom poluvremenu...ali on je rođeni pobjednik i treba nam u momčadi. Na Kreši se vidi da je već veteran....
U srijedu na Otoci igramo bez Mumina, Todora i vjerovatno Stojkića...Srećom imamo jaku klupu i dosta kvalitetnih igrača ali nam kao suho zlato treba Ivan Crnov, koji će ne samo tijelom nego i duhom biti prisutan na utakmici jer je on jedan od igrača koji može napraviti višak na terenu. Ne znam kakva je trenutna situacija sa njim ali ga treba pod hitno "galvanizirati" tj. nešto učiniti da mu neke stvari dođu iz guzice u glavu.
Očekujem da se sa Otoce vratimo neporaženi, bilo bi odlično kada bi zabili barem jedan gol..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kutak za statističare :D
----Borac drži rekord po broju najmanje primljenih golova u jednoj sezoni PL BiH, ukupno 15 tj 0.5 po utakmici.
Zrinjski je ove sezone primio 8 golova u 21. utakmici ili 0.38 po utakmici. Sve su prilike da će ovaj rekord Borca biti oboren.----
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I moram se osvrnuti na sinoćnju emisiju na BHT 1 " Premijer liga" BiH gdje voditelj i njegov gost Mirza Varešanović ni jednom rječju nisu spomenuli Zrinjski kao konkurenta za naslov. Nastavak je to ignorantskog odnosa prema našem klubu. To me generalno i ne čudi obzirom da su neki mediji se prestali baviti novinarstvom da bi postali doslovno PR služba pojedinih klubova. (Vjerovatno će o Zrinjskom biti više riječi kad podignemo pobjednički pehar u zrak).
Dokle seže ta ignorancija klubova koji nisu iz metropole dovoljno pokazuje sljedeći podatak:-Prošle godine je jedna dnevna novina iz Sarajeva na kraju polusezone 2013/14 poslala upit svim trenerima PL BiH otprilike sljedećeg sadržaja : "Šta mislite ko će biti novi prvak u sezoni 2013/14 Sarajevo ili Željezničar"? :lol: :lol: :lol: hahahahaha...moram se malo i na ćirilici nasmijati... xaxaxaxaxa..pozzz
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 13 apr 2015, 17:41

Sigurno ne igraju Todorović i Muminović ,kapetan Stojkić također 99% neće moći igrati jer je upućen na dodatne pretrage (zadnja loža) a i Blaić vrlo vjerovatno neće moći iako je on bolje nego jučer.Ne znam jesu li se oporavili Radulović i Zlatić.Ako oni ne budu mogli taman će nam faliti pola tima :roll: :o .

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjevac365 » 13 apr 2015, 20:35

acovic2 je napisao/la:Sigurno ne igraju Todorović i Muminović ,kapetan Stojkić također 99% neće moći igrati jer je upućen na dodatne pretrage (zadnja loža) a i Blaić vrlo vjerovatno neće moći iako je on bolje nego jučer.Ne znam jesu li se oporavili Radulović i Zlatić.Ako oni ne budu mogli taman će nam faliti pola tima :roll: :o .
Zlatić se oporavio, za Radulovića se nadam da je zdrav jer bez njega i Mumina teško, a posebno Radulovića. Možda Petrak zaigra pa opet zabije na Otoci :D

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 14 apr 2015, 12:49

Radulovic je jako bitan iako nije bas u nekoj formi ali bez njega ce biti puno teze.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 apr 2015, 20:00

Opet su nas opalili po džepu...3.500 KM...Postali smo najveći sponzor NS BiH. Mogli bi ovi iz saveza komotno staviti naš logo ispod grba NS BiH...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 14 apr 2015, 20:12

...ili bi mogli preimenovati ligu iz BH Telekom Premier liga u Zrinjski Premier liga jer mi "dajemo više"... :(
Volim te bola'!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 14 apr 2015, 20:57

Sutra i X dosta ajmoooooo :opaopa:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.