Ja skupljao Italiju 90 i kada je sve prošlo nema Skilaćija...ili u Kamerunu nema Rože Mila..zamisli koji bed. Ljudi koji su obilježili mundijal..ko je mogao pomisliti da će Alajbegović eksplodirati u baražu...vjerovatno je i panini išao tom logikom..u Brazilu lijepili Zahirovića itd..tako to ide..mada i meni baš ono smiješno lijepim Mujakića umjesto Kerima
A zamisli oduševljenja kad u kesici nađeš Mujakića. I za to zadovoljstvo daš 2 i po marke.
Ja cu Mujakica naopačke zalijepiti
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A zamisli oduševljenja kad u kesici nađeš Mujakića. I za to zadovoljstvo daš 2 i po marke.
Ako ces se voditi takvom logikom, onda jednostavno nemoj ni skupljati.
Isto tako ces dobiti igrace Haitija, Iraka ili Curacaoa, za koje nikad nisi ni cuo da postoje.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Potvrdise mnogi portali da ce kod nas biti paket 2.5 km
Jedan portal objavi pa ostali samo kopiraju vijest, tako je bilo i za vijest da ce biti 3 KM
Ne bi me cudilo da su pokupili informacije od dobavljaca odavde.
Ako na kraju ipak bude 3 KM bas su se izofirali
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hoce li se kod nas moci uzeti album sa tvrdim koricama, i gdje?
Da se naruci direktno sa Panini, vjerovatno ne. Neko je rekao da ima neko u Vogosci da prodaje za 40KM. Original cijena sa panini.de 9.99€.
Takodjer, ima li neko aplikaciju za pracenje kolekcije slicica? Ja sam primjetio da ima Figuritas. Ako je ona najbolja, trebala bi da postane standard za koristenje tokom mijenjanja