Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la Devil » 01 jul 2011, 20:26

north+freaks je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svakako,svakako,vaši golgeteri su fantastični,ma šta fantastični,čujem jednog hoće Juventus,drugog hoće Čelzi,a trećeg će Borusija. Znači Jevtić će u Torino,Perović u London,a Kaludjerović koliko je dobar će birat,mada u Dortmund valjda,onda sam se probudio....

VOŠA U INAT SVIMA!
Stvarno svaki put se nacudim razumevanju fudbalske igre ili jos bolje onoga sto pise neki forumas. :roll:
Dakle napisao sam "udarnih".Pod udarne sigurne ne podrazumevam back-up igrace kao Perovic koji treba da ide u London,ili Jevtic koji je na putu za Torino,niti bracu Scepovic.
Tu mislim na startne napadace iz prethodne sezone Kaludjerovica na jednoj,a posto je Iliev otisao onda i Eduarda u Partizanu te pridoslicu Mezengu kod Zvezde.

Ali ne nekima ne odgovara to sto citaju,bitno je da se opet pocne velicati neki drugi klub,te spustati ostale.Ma ja sta ustvari pricam pa Vosa je osvojila titulu sa Stoicom,ili se to ipak nije desilo? :? :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2011, 20:27

Sad ce da krene ona prica kako su "blizanci" komunisticki klubovi :mrgreen: a oni gore su srpski :mrgreen: a osnovani u Austrougarskoj :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

north+freaks
Kontakt:

Post Postao/la north+freaks » 01 jul 2011, 20:29

Devil

Po čemu je to Andrija ispred Aboua?

Po čemu je to Mezenga bolji od Jean Carlosa,ili ti Antwia (pričamo do ovog današnjeg dana)?

Dakle pusti se te priče oko Stoice,jer nešto se sjetih Šišića,Mugoše,Lazovića.....
SAMO VOJVODINA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2011, 20:48

north+freaks je napisao/la:Devil

Po čemu je to Mezenga bolji od Jean Carlosa,ili ti Antwia (pričamo do ovog današnjeg dana)?

Dakle pusti se te priče oko Stoice,jer nešto se sjetih Šišića,Mugoše,Lazovića.....
@North Freaks prvo bih zeleo da te pitam koliko si puta uzivo,dakle nebitno da li sa stadiona ili preko direktnog TV prenosa,a ne na osnovu YT klipova.Ja sam tog igraca gledao pa sigurno 10-15 puta u TV prenosu,te jedanput uzivo kada sam se slucajno zadesio u Sofiji za vreme utakmice Levski-Slavia.Dakle vrlo dobro poznajem kvalitete toga igraca poslednjih godina,e sad ako si ti gledao na YT tu nema pomoci,dobro znam kakvi su tamo manevri igraca pa su od jednog Blazica napravili licno Ronaldinha za JSL. :roll: E ako si ga gledao koliko i ja ili bar priblizno onda ili to neces da priznas sebi da je poprilicno smesan igrac za uslove koje trazi,i da pri tom bude nositelj napada i igrac koji bi doneo prevagu za titulu,ne zelim ni da pomislim da je nesta drugo u pitanju.
Po cemu je Andrija ispred.1.)individualni kvalitet koji Andrija poseduje je veci nego kod Oumaroua.2.)tehnicki je jaci od Oumaroua,dok ovaj drugi ima brzinu i snagu.3.)Andrija se mnogo bolje snalazi u postavljenom napadu nego Oumarou.Sad dodajmo da je Andrija klasicni sidras koji najbolje igra u formacijama sa 2 napadaca sto se videlo od dolaska Robija na klupu Zvezde,dok je Oumarou krilni napadac,sto mu da je prednost u Vosinoj formaciji kada igra sam napred dok ostali sire na krila.
Opet dolazimo do price koliko si gledao kog igraca.
Koliko si puta gledao Mezengu?
Prvo Mezenga je '88 godiste,te nije igrao po nizeligaskim klubocima da napumpava statistiku golova kao ovaj prvonabrojani,a koji je dao nekih 20-ak golova vise prema zvanicnoj statistici.A uz to uzmimo u obzir da se Mezenga obilato koristi na poziciji krilnog napadaca ili second strikera iako je po vokaciji glavni napadac.Dalje ako si ga gledao mogao si primetiti koliko Mezenga ima bolju tehniku,te pregled igre od gore nabrojanog,naravno sve pod uslovom da si gledao utakmice a ne YT klipove...
Da da,svi su imali promasaje a kada pocnemo pricati o Vosinim onda njih nije bilo.Samo nesta se ne secam da smo mi spominjali kada je dosao Sisic govorili da je on taj koji cini prevagu do titule,da ce se sam prosetati do prvenstva kao sto se to radilo za Stoicu,isto vazi i za Mugosu,Ignjatijevica,Mijailovica,Devica,Jeffa,Savia,Edgara...
Lazovic. :roll: :oops: izvini ali samo neupucen lik u fudbalske prilike moze reci da je Lazovic promasaj,ali ne verovatno je bitnije spoemnuti da je prosla sezona protekla apsolutno u znaku Mitosevica,Medojevica,Kataia i ostalih izdanaka Vosine skole.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 01 jul 2011, 21:07

Sinoć sam se na trenutak bio zaledio,evo i zbog čega,dakle radi se o naslovu sportske.net " Isah u crno belom" :)
Na osnovu naslova reko je li moguće,naravno da se radilo o Rosenborgu. :lol:
No ljudi dragi ne bih ja ulazio u diskusiju povodom transfera dva naša glavna rivala,realno je da je u uslovima u kojima naši klubovi preživljavaju sasvim normalna stvar da bude promašaja,al nije mi jasno što takodje dosta puta te promašaje povezujemo sa strancima,šta bi mi htjeli za 20K dovest super talentovanog,e malo sutra.
LARISSA RIQUELME!

Ђујић
Kontakt:

Post Postao/la Ђујић » 02 jul 2011, 10:06

" ' " ¥ ?:
$ " је $ $ у ? (" ? ? ",за " се % " не зна) " за " 10-& % ".
Црвена $ је ¥ за " 20% него ? сезоне.
$ је & ' ¥ за " 10-& %.
% се ? " ' ",? $ $ & не $ " &,$ се %.
$ " $ $ ? него јесенас.
$ ? & & трансфере.

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 02 jul 2011, 10:29

" je napisao/la:" ' " ¥ ?:
$ " је $ $ у ? (" ? ? ",за " се % " не зна) " за " 10-& % ".
Црвена $ је ¥ за " 20% него ? сезоне.
$ је & ' ¥ за " 10-& %.
% се ? " ' ",? $ $ & не $ " &,$ се %.
$ " $ $ ? него јесенас.
$ ? & & трансфере.
& " право на ",? ' по ' је то " " него ? $ ($ " " & је то)?
А % се $ " " & & & је $ ' $,' " $ су $ " " у ' ? & на $.% & " $ & $,?.
% је ' ?,? $ ",",&," & за $ " $,$ % ',$ су на ? ",те " у /,а $ је " овај "," не % " познат ",? " ' $ је за % ? $.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 12:23

Od dovodjenja onog Turčina za trenera BSK nema ništa.Dakle dovode nekog stručnjaka čudnog prezimena :lol: za trenera.

Što se tiče vijesti vezanih za stadione,najnovije kažu:
Stadion u Čačku još nije počeo da se renovira,navodno ponedeljak je rok da počnu. Što se stadiona u Subotici tiče on se neće renovirat do kraja godine sigurno. A u Jagodini gospodin za mnoge Palma je izdvojio sredstva i počinju radovi. Osim ovog kako ljudi pričaju,u Subotici je trava promjenjena i sada je mnogo bolja podloga.
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 15:26

Jutros pročitah da je i Slavku Peroviću,napadaču Zvezde stojala ponuda da dodje na pozajmicu u Borac iz Banjaluke? Odbio je,Delije ako znate šta više recite nam.

Inače science fiction doctor sir Gladan Tukić je izdao specijalno vanredno saopštenje,pa nije u redu da ga ne objavimo.....
Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da nema određen finansijski budžet za aktuelni prelazni rok, već da pokušava da dovede igrače za "što manje novca".

- Nema budžeta za prelazni rok u smislu da smo doneli odluku da potrošimo neku sumu novca na pojačanja. Mesecima skautiramo igrače koje smo želeli i pokušavamo da ih dovedemo za što manje novca - rekao je Lukić agenciji Beta.

On je naveo da su obeštećenja koja su plaćena ili će biti plaćena za Evandra, Borhu, Pašeka i Dimitrijevića veoma mala u odnosu na vrednost tih igrača.

- Trener Robert Prosinečki je u rad s prvim timom uveo petoricu naših mladih igrača i stvaranje mladih igrača je put kojim će Zvezda ići.

Predsednik crveno-belih dodao je da sponzori "kao deo kluba pomažu koliko mogu".

Lukić je kazao da od Omladinske škole ubuduće očekuje da obezbedi "najmanje dva igrača" za seniorski tim.

- Aduti da se mladi igrači zadrže su otvaranje perspektive, pravilan pristup prema mladim ljudima, obezbeđivanje najboljih uslova, praćenje pravne regulative i kvalitetan stručni rad. Očekujem da Zvezda svake godine iz svoje Omladinske škole seniorskoj selekciji obezbedi najmanje dva igrača - poručio je Lukić.

Trener Prosinečki, prema Lukićevim rečima, Zvezdi je doneo "ono što je nedostajalo" i on će u narednoj sezoni imati veliku podršku kluba.

- Stojimo veoma čvrsto iza trenera Prosinečkog. Ubeđen sam da smo s njim dobili ono što nam je nedostajalo. Kao što sam ubeđen da njega čeka karijera velikog evropskog trenera.

Predsednik crveno-belih ocenio je da nije dobro to što su Zvezda i Fudbalski savez Srbije (FSS) u lošim odnosima.

- Odnosi sa FSS su nedopustivo loši. Ubuduće ćemo uložiti više truda da sarađujemo s drugim funkcionerima Saveza, zaobilazeći aktuelnog predsednika s kojim naš klub neće imati nikakav kontakt - kazao je Lukić.

On je dodao da, bez obzira na sankcije Zvezdi koje je najavio predsednik FSS-a Tomislav Karadžić zbog kritikovanja rada Saveza, neće prestati da "javno ističe svoje mišljenje", jer je u Srbiji "odavno ukinut verbalni delikt".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 15:30

NE znam da li je bila ponuda na stolu,ali je bilo interesovanje i Borca i Rada no nista od toga ali bilo bi dobro ako ode Kaludjerovic da on ostane.

p.s.
Ne znam sta je smesno toliko u njegovom saopstenju,koje je nakon ko zna koliko vremena konacno pravo.Sve je upravu sto je rekao,osim toga da oni mesecima skautiraju igrace :lol: ,a ovo za Robija ne mogu ni komentarisati nisam vidovnjak pa da mogu da predvidim sta ce biti u buducnosti,potencijal ima a da li ce i uspeti ostaje da vidimo.
Ostalo je sve apsolutno uredu.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 15:33

Devil u redu se piše,ne uredu. ;)

Već valjda si prepoznao sarkazam u mom objavljivanju ove vijesti,ono što je boldirano je donekle diskutabilno,al naravno konačno jedna vijest gdje nije pominjao titulu,prvo mjesto,evropski tim,čak ni Partizan.
Napreduje vidi se to,škola edukacije je čudo,tek je prvačić,valjda će stići do trećeg razreda,mada.......

Već danas ove prijateljske hoće li ko prenositi,msm znam da će sportklub + prenosit,ja ga nemam,imam samo sportklub,a Zvezdu?
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 15:37

Partizan ima na SK+,ne znam da li cu stici to pogledati,a Zvezdu nece niko,igra se protiv treceligasa,ali ja se nadam da bi protiv Mattersburga vec mogao biti prenos.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 15:42

čimbur je napisao/la:" $ $ ? " $ првенство " $.
% се ? ",све $ се " не $ ? у - ",$ $ $ $ $ 19 $,$ $ $ " ",$ се $ ?,$ $ $ ? ?,$ ? $ трансфере ? на $ ",' $.
Ja optimiste,život ti jbm. :lol: 8-)
Niko ne može zabranit klincu od 16 da ne ode iz zemlje,kad mu stranci ponude keš,stipendiju,školovanje,a roditeljima posao u zemlji gdje više od milion nezaposlenih.
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 15:42

Sudije primaju i previse za onako kako sude. ;)
Valjda znas kolike su im plate prema pravilniku.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 jul 2011, 15:44

tesko da ce barem u narednih 20 godina neko drugi osvojiti prvenstvo,sem Zvezde i Partizana.Tako je kako je.Vojvodina ce se boriti za to trece mesto i to u mnogo jacoj konkurenciji nego prethodnih sezona.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 15:47

čimbur je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sudije primaju i previse za onako kako sude. ;)
Valjda znas kolike su im plate prema pravilniku.

Ја ' ' ?.
' $ " је ? 22000 " " се,% је то % % на $ % &.
% $ & $ " $ ",јер ' & - се " ".

- $ - $ с ', ? оно у ' ? "-Пазар?
Glavni sudija inkasira oko 40000 meseno,a procitaj pravilnik i vidi sta tamo pise o sudija.Da skratim koga mrzi da cita,glavni sudija u jednom mesecu moze da bude glavni sudija samo u jednom mecu,te jednom da bude 4 sudija.
Dakle za 2 sata znojenja inkasira 40000 RSD.I to je malo za JSL.Kako da ne. :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 jul 2011, 15:47

22.000??? :o
Pa vecu platu imaju cistacice onda ?

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 15:48

Realan si ali kako bi to rekao pesimistično realan.

Kada se priča o realnosti moraju se svi aspekti uzet u obzir i sve okolnosti,ja bih isto volio da timovi u Srbiji mogu trošit izmedju 1-15 miliona na pojačanja,ali tako je kako je.

A igraju PFC-NP u prvom kolu,dok po meni najbolja utakmica prvog kola će se igrat u Novom Sadu, Voša-RKG. (Devil ispravi ako griješim).
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jul 2011, 15:50

Tako je prvo kolo Partizan-Novi Pazar,ali po meni fudbalski jaca utakmica je ona iz Subotice,Spartak ZV-CZV dok ce ova u Novom Sadu biti navijacki derbi,sa ocekujem preko 1000 djavola na premijeri u JSL.

edit:nemam raspored drugog dela sezone,ali pricaju ljudi da je Novi Pazar-Zvezda na programu za Veliku Subotu. :( :evil:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 jul 2011, 15:53

Devil je napisao/la:Tako je prvo kolo Partizan-Novi Pazar,ali po meni fudbalski jaca utakmica je ona iz Subotice,Spartak ZV-CZV dok ce ova u Novom Sadu biti navijacki derbi,sa ocekujem preko 1000 djavola na premijeri u JSL.
Ako im klub plati gostovanje doci ce ih 700-800.A ako ne,videces ih plafon 100.Zvezda igra u prvom kolu fudbalski derbi,al ovo na JNA mene najvise zanima ;) Koliko ce ovih "potegnuti" odozdo,i kako ce ih ovi sacekati ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.