FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 10 apr 2016, 23:11

FrancescoTotti je napisao/la:Jel se ukazo Delac IKAKO ove sedmice???
Kako mislis? :D Bio je na tekmi danas, poslije se autom s Barbaricem kuci vracao, ubacise se ispred nas, Barbi neku Corsicu voza.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 apr 2016, 23:11

jeste, trenirao je
fico je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
fico je napisao/la:Drago mi je da su mnogi forumasi apsolvirali danasnju pobjedu i okrenuli se Vitezu. :thumbup:
nama dvostruko slavlje :D
U srijedu pocinje proslava povratka ;)
aBd :bih:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 apr 2016, 23:18

Nije Deni los igrac, moze biti od pomoci ali Hurta njega, Cezara i Harbu izbrisa samo tako a licno podrzavam sve sto donosi uspjeh i naprijed Hurta tim koji dere se ne mijenja (jedna od stvari koja je yebala recimo Kodru).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

robertugrenovic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertugrenovic » 10 apr 2016, 23:18

Lakoste je napisao/la:Ma ne pada mi na pamet objasnjavati tebi nesto. Igrao je Simeunovic kod Jesica a rezultat je vidljiv, prosuti bodovi, lose partije, ispadanje iz kupa.
Dosao Hurtic, preselio menadzerske igrace na klupu i tribine Sarajevo proigralo. Tu se prica zavrsava.

A ti njemu prenesi nek se ebe zajedno sa Jesicem i Bulicem. :wave:
E sad me nemoj ****..brige me sad i za denija i za ostale. Sta me provociras brate,kriminalno su momci igrali.. Svi do jednoga..koji je k ono bio? Tereni kaos..suci kaos..i sad si se ti našao pametovat ovaj ili onaj nije zasluzio bit u sarajevu.cuj Momcad proigrala,pa momci plivaju i dalje ko amateri..nego,jbg..gleda se pozitivno. Borba je u prvenstvu,ako se desi čudo moze se do prvog mjesta..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 apr 2016, 23:19

joker90 je napisao/la:
Kako mislis? :D Bio je na tekmi danas, poslije se autom s Barbaricem kuci vracao, ubacise se ispred nas, Barbi neku Corsicu voza.
Ma nisam ga ja vidio nikako, ni na netu ni na stadionu.
Mateja na derbiju posadit izmedju vratnica, dat mu kapetansku traku i ni ping pong loptica nece da prodje :opaopa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 10 apr 2016, 23:23

Simeunovic može jako dobro odigrati i po mom mišljenju zaslužuje mjesto u FK Sarajevu... Dok naprimjer Kramar je katastrofalan uvijek, koliko se mogu sjetiti samo jedna utakmica mu je do sada bila korektna,a ni to nije bilo bog zna šta, a ovo ostalo za plakati...Okic takodjer... Ne znam zašto Hunta ne daje priliku Harbi, ali eto...
Sabrine mi moje!

MartinSco
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MartinSco » 10 apr 2016, 23:28

robertugrenovic je napisao/la:
robertugrenovic je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Prenesi ti njemu da ga je surovanje sa Bulicem i Jesicem kostalo ozbiljnije karijere u Sarajevu. :wave:
Hoću, iako nezz o čemu se radi...a možda me se i ne tiče..
Razmišljam malo šta si napisao...
Znači dzabe ako si i bolji ako nisi dao pravom čovjeku pare?! Tako ispada brate..trener ga tražio navodno..
Najbolje da sam dođe, i kaže: eto ja došo hehe
Kome li ih Kramar dade, da mu oci izvadimo :lol:
IDEMO PONOVO!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 apr 2016, 23:29

Harba djeluje malo nezainteresirano,dali je malo razlog toga što je ljut što neigra neznam,ali dosta je bezvoljan.Igrački se slažem da treba igrati,samo treba malo i on muda da stisne,ništa neće na ime doći.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 10 apr 2016, 23:30

DrustveniParazit je napisao/la:Današnjom pobjedom i teoretski osigurati opstanak. :kafa:
Opstanak i teoretski osiguran. :kafa:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 10 apr 2016, 23:38

joker90 je napisao/la:
Drago mi je da si se skoncetrisao samo na prevaru od Okica, a uvidio da Samir ima jos mnogo za dati. :kafa:
Kod Samira sam primjenio metod obrnute psihlogije , ja što sam više pisao protiv njega i nadao sa će otići iz kluba on je bio sve gori i gori ,pa sam ga počeo hvalit jer sam skontao da ga je jeftnije prodat nego otjerat . Od tada je počeo bolje igrat.

Tako da mi je Samke na stand by što se tiče tjeranja .

Uspio sam sa Puzigaćom , Tatomirovićem ,Barićem i Velkoskim . Al ovaj uhljeb devetka uh čini mi se da je nuništiv , ne možeš ti njega pomjerit centimetra iz kluba , ma kakvog kluba s terena , džaba što ga tjeramo pola godine . Za sad je najtvrđi orah ne znam kako sa njim na kraj , al skontat će onaj ko treba da skonta :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 apr 2016, 23:40

Ako zaigraju Ahmo i Kadusic po bokovima,Emerson počne umjesto Sevke ispred dua RR ,i Harba na mjesto Dulje,Vitez se neće dobro provesti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 apr 2016, 23:51

Cuo sam se sa njim veceras, imate veliki selam iz Grcke!
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 apr 2016, 00:03

Da apostrofiram Vitez kao što će Jagodić reći u emisiji poluvrijeme u petak na Hayat tv

slika

Sigurno jedna iskusna ekipa , najveća bitka će se voditi u sredini terena gdje su Šantić , Muminović i Đurić evenutalno Kapetan koji sigurno mogu stvoriti problema Sarajevu za kojeg ne znamo da li će izaći u 4-3-3 ili 4-4-2 formaciji.

U Vitezu se nalazi i pet igrača koja su osvajala PL BiH Đurić , Radeljić , Barišić i Muminović sa Zrinjskim i Barić sa FK Sarajevo :problem:

Najbolji strijelac i igrač ekipe je Velibor Đurić koji ove sezone na svom kontu ima 6 golova i 3 asistencije.

Na lijevom krilu se nalazi Jusufbašić koji nam je ne tako davno smjestio dva komada na Koševu dok je igrao za Travnik .

Pa sigurno jedna kvalitetna ekipa koja svakome može stvoriti probleme .
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 11 apr 2016, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 11 apr 2016, 00:04

FrancescoTotti je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ma nisam ga ja vidio nikako, ni na netu ni na stadionu.
Mateja na derbiju posadit izmedju vratnica, dat mu kapetansku traku i ni ping pong loptica nece da prodje :opaopa:
bio je na stadionu danas, u sarajevu je vec par dana, ocekujemo ga u rosteru najkasnije za derbi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 apr 2016, 00:09

Glupo bi ga bilo staviti odmah na derbiju.Kolko god bio bolji od Pavlovića koji u ovom trenutku dobro djeluje,nije to baš utakmica gdje se on treba vratiti.Na kraju krajeva on na kraju sezone ode tu je još koji meč,Bojan bi bogami mogao i dogodine br.1 da bude

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 11 apr 2016, 00:12

Ahmo je najvecu nepravdu dodzivio , vjecita klupa , a lik najjaci !!

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 11 apr 2016, 00:13

Ado76 je napisao/la:Kova i Marko ce biti najbolji poslijeratni stoperski tandem FK Sarajevo.Ubijeden sam u to.
Sličnog sam mišljenja, samo ih pustiti da igraju zajedno što više, dat im dobre ugovore i riješili smo probleme. Obojica su prilično dobri u svim aspektima, ali se nekako i nadopunjuju, Marko je brži, dok je Kova onako jači i sigurniji u skoku, obojica lijepo iznose loptu, obojica dosta mladi...

@miky_hz vidiš nisam to skontao da je Samir i na poluvremenu imao problema, thank you.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 11 apr 2016, 00:42

joker90 je napisao/la:Cuo sam se sa njim veceras, imate veliki selam iz Grcke!
slika
:plac:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 apr 2016, 00:51

HeraklitMracni je napisao/la:Ahmo je najvecu nepravdu dodzivio , vjecita klupa , a lik najjaci !!
+1
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 11 apr 2016, 02:26

Sad nesto gledam raspored svih klubova, i ako dobijemo derbi sigurno osvajamo titulu. Sad sam uvjeren da siroki uzima bar bod mrtvoj slobodi, a Zrinja ide Radniku koji je odlicna ekipa, eto nas iduce kolo na -3
Derbi ako se dobuje, def eliminisemo zelju, i onda sloboda ima oar laksih utakmica, pa im idemo mi i idu zrinskom, tu mozemo mi zavrsiti pricu.
Zrinja ima nesto laksi raspored ali oni su mi nekoako kiksali, i ocekujem neki glupi kiks od njih i da ponovo slavimo titulu.

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lik, Maverick i 33 gosta.