amypitar je napisao/la:Najlakše je napisati, i usvojiti statut.I šta onda.
U ovakvoj situaciji kakva je trenutna u našoj drzavi,ni mnogo profitabilnije firme, ne mogu naci investitore.

Pa kod nas ni dan žalosti u oba entiteta, se ne mogu usaglasiti.Politicka i ekonomska situacija katastrofa.Mislim da treba da budete manji optimisti (malo vas
super loži).Jer bi vam ovaj put pad mogao biti mnogo bolniji,od šarene laže koji vam je dotični prosipao, i pisao o Areni i bagerima na istoj.(nešto slicno kao sad o ivenstitorima, sa istoka i zapada

)
Haj vidjecemo ,šta ce od svega biti.

ostavi ti supera malo,sta tebe uostalom interesuje,imas svoj klub bavi se sa tim i nas ostavi na miru,rekao sam prije svih izlazaka u medije,da se radi statut(sad je gotov)jesam li slagao-nisam
rekao sam ko koci investitore u gradnji stadiona i da ce se izaci u medije (izaslo se-prozvao se koldzo)jesam li slagao-nisam
postoje 2 potencijalna ulagaca(ovaj sa istoka je daleko bogatiji od vaseg kineza)i to ces vidjeti u roku dva tri mjeseca ako se statut usvoji
za kajkuta sam govorio da treba(pa covjek je najmanje dva puta dog sve sa Amarom i na kraju izradi)potpisati i nije al svi koji znaju(bliski Amaru) vezano ovo za kajkuta znaju da je istina
postoje ljudi u klubu za vid svojih sitnih interesa koji ce mozda kociti statut i to je istina,dal ce uspjeti u tome znat cemo 12.1.2015 na skupstini
da nije malo prpa da moj klub od moguceg propadanja dodje do situacije da opet zakucava ligu
pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!