možda su penetralno vezanitepsija je napisao/la:Ja opet apeliram na simpatizere Veleža da ne kritikuju komentatora.
AYAN se ljuti,inače navijaĆ FK Željezničara.

možda su penetralno vezanitepsija je napisao/la:Ja opet apeliram na simpatizere Veleža da ne kritikuju komentatora.
Nemam pojma,opasno se nešto nahorozio.mostar_mo je napisao/la:možda su penetralno vezanitepsija je napisao/la:Ja opet apeliram na simpatizere Veleža da ne kritikuju komentatora.
nisu mogli svi ući na tribine. pa vidio si da je cijeli jedan sektor bio prazan, da bi vaši navijači mogli da dođu.zizu1991 je napisao/la:Da li je ko primjetio, ova strana gdje je Čelikov golman, ima dosta naroda, iza kapije stadiona Kamberovića polje ?
O čemu se tu radi ?
Vama statistika,a nama bodovi.mostar_mo je napisao/la:dobar golbosnaaaaa je napisao/la:zaboravio si i gol koji ste dobili iz zavidovicamostar_mo je napisao/la:pošto je Velež odigrao loše , a i utakmica je bila loša ja bi samo konstatovao da je po meni jedina svijetla tačka ovog prenosa bio komentator utakmice...mislim da nam je priroda podarila novog Kemu Ahmetovića...![]()
a nije ni Čelik Bog zna kako odigrao , možda 1-0 je bilo realno po igri..gledam statistiku na kraju ..Velež bolji u svemu sem u posjedu lopte ..
1. slazem sa tobom to da smo katastrofalno igrali i da smo mogli primit peticu al vala nije ni vasa igra nesto .Daleko je ovo od Europskog fudbala.zodi36 je napisao/la:hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte
Dobar komad konja moze li ga iko ukinuti života vam...zodi36 je napisao/la:hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte
sto da me ukida majke ti,jel to provociram?ozbiljno ti kazem sve je do nacelnika i vlasti i izbora.nas nacelnik je napravio najbolju dvoranu,najbolji atletski stadion( na kojem se niste danas sastali sa loptom),pomaze nk celik,dao besplatno zemljiste za trening kamp reprezentacije.kazem ti cinjenice,sve se to moze ako se ima sluha,a vi se trebate organizovati i bar nesto dobitiBorg je napisao/la:Dobar komad konja moze li ga iko ukinuti života vam...zodi36 je napisao/la:hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte
Ovih nakvih delegata pun **** na forumu
Zato je u 8godina sroz'o sve celike na najnize moguce grane, da ne govorim o 10-inama hiljada nezaposlenih mladih..al' jbo to bitno je da mi imamo stadion i dvoranu..hljeba i igarazodi36 je napisao/la:sto da me ukida majke ti,jel to provociram?ozbiljno ti kazem sve je do nacelnika i vlasti i izbora.nas nacelnik je napravio najbolju dvoranu,najbolji atletski stadion( na kojem se niste danas sastali sa loptom),pomaze nk celik,dao besplatno zemljiste za trening kamp reprezentacije.kazem ti cinjenice,sve se to moze ako se ima sluha,a vi se trebate organizovati i bar nesto dobitiBorg je napisao/la:Dobar komad konja moze li ga iko ukinuti života vam...zodi36 je napisao/la:hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte
Zato sto pricas više o politici, načelnicima i svim glupostima, o ratu i strankamazodi36 je napisao/la:sto da me ukida majke ti,jel to provociram?ozbiljno ti kazem sve je do nacelnika i vlasti i izbora.nas nacelnik je napravio najbolju dvoranu,najbolji atletski stadion( na kojem se niste danas sastali sa loptom),pomaze nk celik,dao besplatno zemljiste za trening kamp reprezentacije.kazem ti cinjenice,sve se to moze ako se ima sluha,a vi se trebate organizovati i bar nesto dobitiBorg je napisao/la:Dobar komad konja moze li ga iko ukinuti života vam...zodi36 je napisao/la:hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte
sve ja drug znam,ali tu nema dogovora ba.kakav trokut sa goskom.pa lujo i pero pavlovic su seljacine,lokalne kabadahije koje treba vratiti tamo odakle su dosli.ali bilo pa proslo,idemo naprijed.imate pozdrav i zenice,i posto idemo ove godine na titulu,ocekujem da nam date tri boda u vrapcicimazizu1991 je napisao/la:@ zodi36, Treba da pomalo čitaš šta se piše, da te se uputi na neke stvari, a ne stalno da vrtiš istu priču kao tvoji istomišljenici.
Pošalji @ crnom gavranu na pp pitanje šta se desilo i zašto je Velež izgubio tekmu u Vrapčićima, od njega ćeš dobiti odgovor na to pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.