RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostar_mo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mostar_mo » 11 avg 2012, 19:29

tepsija je napisao/la:Ja opet apeliram na simpatizere Veleža da ne kritikuju komentatora.
AYAN se ljuti,inače navijaĆ FK Željezničara.
možda su penetralno vezani :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 avg 2012, 19:31

Nema puno price ovdje. Nasi su odlucili da ovdje pokusaju izvuci bod tako sto ce igrati zatvoreno cijelu tekmu, Celik zabio gol, zeznuo cijelu stvar. Igraci nastavili igrati zatvoreno i poslije primljenog gola. Celik bi i bez toga dominirao u ovoj utakmici, jer zaista imaju odlicnu ekipu. Nasim momcima treba dati podrsku, a ne odmah ih pljuvati. Poraza ce biti kroz cijelu sezonu i to treba prihvatiti. Celiku sve najbolje u nastavku sezone.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 19:34

mostar_mo je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Ja opet apeliram na simpatizere Veleža da ne kritikuju komentatora.
AYAN se ljuti,inače navijaĆ FK Željezničara.
možda su penetralno vezani :D
Nemam pojma,opasno se nešto nahorozio.
Zato,molim vas,hvalite komentatora.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 11 avg 2012, 19:44

Igra 0,maximum 3 pasa povezana, lopta 80% u zraku, igrac Celika primi loptu najblizi igrac Veleza je 10 m od njeg,uglavnom ne vrijedi se sekirat radi ove (ne)igre. Velika 0

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 avg 2012, 19:49

zizu1991 je napisao/la:Da li je ko primjetio, ova strana gdje je Čelikov golman, ima dosta naroda, iza kapije stadiona Kamberovića polje ?
O čemu se tu radi ?
nisu mogli svi ući na tribine. pa vidio si da je cijeli jedan sektor bio prazan, da bi vaši navijači mogli da dođu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 11 avg 2012, 19:51

solidna utakmica danas celik je dobio ne na kvalitet nego na zelju i borbenost
velez nekako mi djelovase uspavan valjda htjeli x odigrat RA dosli oko 20 minute i nije mi nikako jasno sto
ih izvedose u 75 minuti momci korektno navijali prevalili put i odgledali i navijali samo nesto vishe od poluvremena
sramota al da je utakmica na bilinom polju bilo bi valjda bolje

bice valjda bolje jer bez celika i veleza ova liga je osudjena na propast

pozz za sportski mostar
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 20:03

hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte :lol:

Pacov

Post Postao/la Pacov » 11 avg 2012, 20:08

mostar_mo je napisao/la:
bosnaaaaa je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:pošto je Velež odigrao loše , a i utakmica je bila loša ja bi samo konstatovao da je po meni jedina svijetla tačka ovog prenosa bio komentator utakmice...mislim da nam je priroda podarila novog Kemu Ahmetovića...
zaboravio si i gol koji ste dobili iz zavidovica :D
dobar gol ;)

a nije ni Čelik Bog zna kako odigrao , možda 1-0 je bilo realno po igri..gledam statistiku na kraju ..Velež bolji u svemu sem u posjedu lopte ..
Vama statistika,a nama bodovi.

Sent from my iPod touch using Tapatalk
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 11 avg 2012, 20:09

zodi36 je napisao/la:hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte :lol:
1. slazem sa tobom to da smo katastrofalno igrali i da smo mogli primit peticu al vala nije ni vasa igra nesto .Daleko je ovo od Europskog fudbala.
2. nemoj da provociras ..

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 avg 2012, 20:23

zodi36 je napisao/la:hepok mostar,nesto si utihnuo,nema ti ni glasa o utakmici.moram priznati da je utakmica bila fer i korektna,vise nego zasluzena pobjeda celika,velez katasrofa majke mi,pasa nisu sastavili,da se igralo na bilinom polju fasovali bi peticu.stadion vrh majke mi,nego treba uraditi jos jednu tribinu i moze repka i na njemu da igra,eto sta znaci imati nacelnika koji voli sport.brzo ce izbori pa glasajte :lol:
Dobar komad konja moze li ga iko ukinuti života vam...
Ovih nakvih delegata pun **** na forumu
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 20:27

Borg je napisao/la:
sto da me ukida majke ti,jel to provociram?ozbiljno ti kazem sve je do nacelnika i vlasti i izbora.nas nacelnik je napravio najbolju dvoranu,najbolji atletski stadion( na kojem se niste danas sastali sa loptom),pomaze nk celik,dao besplatno zemljiste za trening kamp reprezentacije.kazem ti cinjenice,sve se to moze ako se ima sluha,a vi se trebate organizovati i bar nesto dobiti

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 11 avg 2012, 20:30

zodi36 je napisao/la:
Borg je napisao/la:
sto da me ukida majke ti,jel to provociram?ozbiljno ti kazem sve je do nacelnika i vlasti i izbora.nas nacelnik je napravio najbolju dvoranu,najbolji atletski stadion( na kojem se niste danas sastali sa loptom),pomaze nk celik,dao besplatno zemljiste za trening kamp reprezentacije.kazem ti cinjenice,sve se to moze ako se ima sluha,a vi se trebate organizovati i bar nesto dobiti
Zato je u 8godina sroz'o sve celike na najnize moguce grane, da ne govorim o 10-inama hiljada nezaposlenih mladih..al' jbo to bitno je da mi imamo stadion i dvoranu..hljeba i igara :!:

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 avg 2012, 20:55

zodi36 je napisao/la:
Borg je napisao/la:
Zato sto pricas više o politici, načelnicima i svim glupostima, o ratu i strankama
a najmanje o fudbalu,
što bi trebalo da bude tema ovog foruma...
Idi pa glasaj za svog načelnika zaboli me neka stvar i za tebe i za njega
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:01

pa lave samo ti repliciram o urbanoj sredini(kazem ti zenica je ostala autoktona za razliku od mnogih,tako da ti pada u vodu prica o seljacima,ti bi bar trebao znati ko se gdje doselio),drugo pricas o stadionu i atmosferi(kazem ti bijeli brijeg je najruzniji stadion u evropi,i treba da vam je drago sto se igra u vrapcicima jer nemate ekipu,tu mozete izvrsiti pritisak-silu),trece -ocekujete borbu za vrh,kako,skim,budi posten i realan pa reci koja to firma radi dole,odakle pare za pojacanja,suti i poklopi se ako budete u sredini zadovolji se time.rat nespominjem,nego spominjem da ste trebali odigrati posteno zadnje kolo,negubiti obraz ,posebno ne njima,jer se zna sta su nam radili,celik vas je ostavio u ligi prije par godina,odnosno robijasi koji su izvjesili transparent -nedajete obraz protiv orasja.to su sve cinjenice,ja nisam provokator niti zagovornik belaja,samo budimo drugovi .,ali realnosti mora biti

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:05

@ zodi36, Treba da pomalo čitaš šta se piše, da te se uputi na neke stvari, a ne stalno da vrtiš istu priču kao tvoji istomišljenici.
Pošalji @ crnom gavranu na pp pitanje šta se desilo i zašto je Velež izgubio tekmu u Vrapčićima, od njega ćeš dobiti odgovor na to pitanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:09

zizu1991 je napisao/la:@ zodi36, Treba da pomalo čitaš šta se piše, da te se uputi na neke stvari, a ne stalno da vrtiš istu priču kao tvoji istomišljenici.
Pošalji @ crnom gavranu na pp pitanje šta se desilo i zašto je Velež izgubio tekmu u Vrapčićima, od njega ćeš dobiti odgovor na to pitanje.
sve ja drug znam,ali tu nema dogovora ba.kakav trokut sa goskom.pa lujo i pero pavlovic su seljacine,lokalne kabadahije koje treba vratiti tamo odakle su dosli.ali bilo pa proslo,idemo naprijed.imate pozdrav i zenice,i posto idemo ove godine na titulu,ocekujem da nam date tri boda u vrapcicima :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:15

Što se glupiraš ? Stalno iste priče, provokacije i gluposti. Kako ne možete normalni biti, kada vas se ne provocira, zašto se ne možete suzdržati ? Šta smatrate da ste ?
Ne razumijem, lako se prepucavati s nekim koga nikada u životu nećeš vidjeti, al pitanje je, da li ćeš biti dovoljno pametan da to ne radiš ??

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:17

ako si ti u ovome vidio provokaciju ,onda je to tvoj problem.opste je poznato da istina boli,stoga sabur.cuj pricam onome koga nikada necu vidjeti,pa onda je ovde takvih 99 likova,sto si ti onda zizu,ili sta znam ko,stavi ime i prezime,pa da se upoznamo :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:21

:lol: :lol: :lol: :idea: :arrow: :geek: :lol: :lol: :lol:

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:22

jel to sve sto znas.e mangup si nema govora.forumas

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.