Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
verati.....ojjj mati moja mila

- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Kako argumentirano izvrces recenicu prethodno napisanu.Cuj svi su mu pasovi sigurica? Ja to nisam rekao, kad pisem sigurica mislim da veoma malo riskira a kad riskira procenat realizacije takvih pasova mu je mali zato i nije izgradio ono ime u svijetu fudbala kakvo je trebao odnosno za kakvo se govorilo da ce bit dok je u Firenzi igrao.ronaldo99 je napisao/la:AmiciDiNessuno je napisao/la:Ja i ? Broj pasova dokazuje da je igracina?A opste je poznato da je momak "sigurica", ne riskira, pa nije ni cudno sto nije igracina jer da riskira vidio bi se njegov kvalitet, a to je da je solidan igrac.Nista vise.Isto tako godinama slusam kako Montolivo ima sjajan udarac, i cesto ga oproba vidio sam, al sve kontam da on bas i nema toliko sjajan udarac prije da ima jak udarac jer da ima sjajan udarac malo vise bi njegovih golova vidio sa daljine a bogami slabo da se sjecam da je cesto davao golove sa daljine pa da opravda ono komentatorsko"momak sa sjajnim udarcem".Mislim mora to malo pokazat kao i sto mora dijelit vise dugih riskantnih lopti i asistencija da bio bio ta neka igracina sredine terena pa da ga vise ne zovem sigurica nego majstor sredine terena sa sjanim udarcem
eto ti si pregledao svih njegovih 292 pasa i sve su to bile sigurice![]()
ojjjj mati dugi pas je sigurica sta sve neces cuti na ovome forumu
![]()
Sta drugo da uradim... ma ja izvrnuci tudje rijeci pa da to ide u moju korist jer pametnije nista nisam mogao napisat, isto kao onaj broj pasova kao eto ima vise od Pirla preciznih pasova i sad kao treba to nesto da govori o kvaliteti igraca.
To ti je isto kao kad neko napise da je jedan igrac imao 10 suteva u okvir gola a drugi samo jedan, i sad ovaj drugi dobio bolju ocjenu i svi u soku
koji si ti lik...ti sam ne znas sta pises....end of conersation 
i drz se ti veratija....i da ja uopste ne gledam gdje ko igra i za koji klub, samo da te podsjetim da je Pirlo svoje nogometno ime izgradio u Milanu
i drz se ti veratija....i da ja uopste ne gledam gdje ko igra i za koji klub, samo da te podsjetim da je Pirlo svoje nogometno ime izgradio u Milanu
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
U prosloj sezoni i ovoj Monto je imao citave 3 asistencije, mislim pravi nasljednik Pirla i najbolji kreativac sto Italija ima nakon Pirla.Citave 3 asistencije u sezoni i po.
Lodi iz Catanie imao 7 prosle sezone,
Eto samo isticem jedan podatak iz radnog opusa kreativca, taj dio kreativnosti mu bas i ne ide u zadnje dvije sezone iako je najkreativniji iza Pirla.Onda je za nadat se da ce Pirlo jos mnogo puta igrat za Italiju.
Eto samo isticem jedan podatak iz radnog opusa kreativca, taj dio kreativnosti mu bas i ne ide u zadnje dvije sezone iako je najkreativniji iza Pirla.Onda je za nadat se da ce Pirlo jos mnogo puta igrat za Italiju.
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Ja Pirla, Marchisija nisam ni spominjao u kontekstu argumenata u vezi Montoliva, oni mi ne trebaju da bi ukazao da je Montolivo solidan igrac i sigurica igrac te zbog toga nije neka igracina, sa cime sam se u ranijim postovima slozio.E sad je do vas sto vi mislite da je on poslije Pirla najkreativnije sto Italija ima, pa ako vec tako mislite onda potkrijepite to dokazima a ne brojem pasova od kojih su vidim samo 3 u posljednjoj i ovoj sezoni bili u obliku asistencije.Pravi registaronaldo99 je napisao/la:koji si ti lik...ti sam ne znas sta pises....end of conersation
p.s. nego vidim nisi mi objasnio oko 292 pasa u obliku sigurice, jer ja to nisam rekao.Nisi se ocitovao kod izvrtanja tudjih rijeci?
Pa i sam Monto je reko da ga nema potrebe usporedjivat sa Pirlom, jer je on trkac a Pirlo maestro. Ono sto Pirlo radi i ono sto je radio sa loptom rijetko ko moze.
- francobaresi
- Kontakt:
Montolivo nije nasljednik Pirla , to je i on sam puno puta do sad rekao .AmiciDiNessuno je napisao/la:U prosloj sezoni i ovoj Monto je imao citave 3 asistencije, mislim pravi nasljednik Pirla i najbolji kreativac sto Italija ima nakon Pirla.Citave 3 asistencije u sezoni i po.![]()
To su dva različita tipa igrača , Monto je defanzivniji igrač , sa puno više motorike u igri nego Pirlo .
Pirlo je klasični playmaker , koji uz sebe uvijek mora da ima jednog ili dvojicu trkača i oni mu otvaraju prostor za mirno kreiranje igre .
Montolivo ima također odličnu tehniku , ali trenutno igra na poziciji gdje to toliko ne dolazi do izražaja .
Možeš ovdje pisati čitav roman , ali Montolivo je jedan od 3 najbolja vezna igrača u Italiji .
Nedavne pohvale od strane Maldinia , Prandellia , i još nekih puno upućenijih ljudi od mene i od tebe sve govore .
Kraj rasprave .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Kako ti kazes, samo za boldano- 3 najbolja?Jel misli "u Italiji" - u Serie A?francobaresi je napisao/la:Montolivo nije nasljednik Pirla , to je i on sam puno puta do sad rekao .AmiciDiNessuno je napisao/la:U prosloj sezoni i ovoj Monto je imao citave 3 asistencije, mislim pravi nasljednik Pirla i najbolji kreativac sto Italija ima nakon Pirla.Citave 3 asistencije u sezoni i po.![]()
To su dva različita tipa igrača , Monto je defanzivniji igrač , sa puno više motorike u igri nego Pirlo .
Pirlo je klasični playmaker , koji uz sebe uvijek mora da ima jednog ili dvojicu trkača i oni mu otvaraju prostor za mirno kreiranje igre .
Montolivo ima također odličnu tehniku , ali trenutno igra na poziciji gdje to toliko ne dolazi do izražaja .
Možeš ovdje pisati čitav roman , ali Montolivo je jedan od 3 najbolja vezna igrača u Italiji .
Nedavne pohvale od strane Maldinia , Prandellia , i još nekih puno upućenijih ljudi od mene i od tebe sve govore .
Kraj rasprave .
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim na reprezentaciju , smatram samo da je Pirlo klasu iznad . Marchisio , De Rossi i Montolivo su minimalna razlika . Teško ih je i porediti kad nisu isti tip igrača . Ne želim početi novu diskusiju , samo kažem ono što je po meni realno. Najvažnije da su ta 4 igrača odlična u reprezentaciji , i fantastično se nadopunjavaju .
Što se tiče Serie A , Montolivo je odmah iza Juventusovog trojca Vidal- Pirlo - Marchisio .
Što se tiče Serie A , Montolivo je odmah iza Juventusovog trojca Vidal- Pirlo - Marchisio .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Trequartista
- Kontakt:
Od veznjaka iz Serie A Borja Valero je bolji od Montoliva. Hernanes i Inler su rame uz rame sa Montolivom.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- korisnikforuma
- Kontakt:
Realno, Hernanes je za tri klase bolji od panja Inlera, tko se sjeća Inlera iz zadnje dvije sezone u Udineseu, to je bila katastrofa.
Zapravo Montolivo je prelazni oblik iz Pirla u De Rossija, ima ponešto od obojice
Montolivo je strašan igrač, ali po stilu igre je sličniji De Rossiju nego Vidalu i Marchisiju, s tim da je De Rossi bolji u defenzivi, a Montolivo u kreaciji igre.
U svakom slučaju u top 5 veznih serie a.
Zapravo Montolivo je prelazni oblik iz Pirla u De Rossija, ima ponešto od obojice
Montolivo je strašan igrač, ali po stilu igre je sličniji De Rossiju nego Vidalu i Marchisiju, s tim da je De Rossi bolji u defenzivi, a Montolivo u kreaciji igre.
U svakom slučaju u top 5 veznih serie a.
Mont0 je napisao/la:Hvala momci, puno mi to znaci.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Za sutra moguca formacija

U sutrasnjem mece protiv Malte Gigi Buffon(125) ce stici Maldinia(126) po broju nastupa za Azzurre. Na prvom mjestu je i dalje Cannavaro sa 136 nastupa.

U sutrasnjem mece protiv Malte Gigi Buffon(125) ce stici Maldinia(126) po broju nastupa za Azzurre. Na prvom mjestu je i dalje Cannavaro sa 136 nastupa.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- francobaresi
- Kontakt:
Po meni mislim da se Maldini prerano oprostio od repke , što se tiče nastupa mislim da će teško neko u skorije vrijeme stići ovu trojicu . Cannavaro , Gigi , Maldini će još dugo držati te prve 3 pozicije .IlPrincipino je napisao/la:Za sutra moguca formacija
A repka dobija novi naziv " A.C Itajuve "
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji duel sa Maltežanima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- francobaresi
- Kontakt:
Nekako mi je čudno da vidim ovaj br. 7 na Abate-ovom dresu
A ova "trica" na dresu De Sciglia je melem za oči .
A ova "trica" na dresu De Sciglia je melem za oči .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:
De Sciglio samo potvrđuje svoj potencijal , lijepa asistencija za Balonju koji zabija svoj gol br. 10 u zadnjih 9 utakmica u Milanu i repki. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Balo je u zivotnoj formi, to je definitivno.
Ma meni je melem za oci gledati nase rossonere sa izuzetkom da Abate malo skripi, stvarno fantasticno igraju svi
Generalno gledajuci, ne bas najbolja utakmica Italije, ali bit ce lagana pobjeda na kraju...
Ma meni je melem za oci gledati nase rossonere sa izuzetkom da Abate malo skripi, stvarno fantasticno igraju svi
Generalno gledajuci, ne bas najbolja utakmica Italije, ali bit ce lagana pobjeda na kraju...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Balo je strasan, odma se vidi razlika izmedju ozbiljnog, gospodskog kluba i naftasa. Kad bi Edin otis'o u bilo koji ozbiljniji klub, slicno bi bilo 
Edit, ova postava je beton armirani, samo Silju mjesto Abatea i Giorgio lijevo, + Giovinco mjesto Giacha, i mislim da De Rossi isto mora biti u rotaciji sa Montom.
Edit, ova postava je beton armirani, samo Silju mjesto Abatea i Giorgio lijevo, + Giovinco mjesto Giacha, i mislim da De Rossi isto mora biti u rotaciji sa Montom.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.