Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Oni ako sutra dobiju Radnika, cak cu i ja poceti malo vjerovat da bi fakat mogli osvojit.
@virto ko im sudi sutra? Nemoj mi reci Bjelica samo.
@virto ko im sudi sutra? Nemoj mi reci Bjelica samo.
Meni bi nekako bilo puno lakše kad bih znao da ne moram pobijediti pod svaku cijenu i da mi čak i remi odgovara, ali eto, nismo svi isti.molotovljev je napisao/la:Što bi se smanjile, pobjedimo u derbiju i opet smo prvi.
Petrović Dragan iz Banja Luke.Nydalen je napisao/la:@virto ko im sudi sutra? Nemoj mi reci Bjelica samo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dragan Petrović je sudija u Bijeljini sutra.
Peljto svira u Lukavici.
Darko Obradović je u Gradačcu, Bandić sudi Sloboda- Borac, a u Vitezu je Admir Šehović.
Želji sudi Zoran Grbić.
U Mostaru je Goran Paradžik, i na Pecari Predrag Stankić.
Peljto svira u Lukavici.
Darko Obradović je u Gradačcu, Bandić sudi Sloboda- Borac, a u Vitezu je Admir Šehović.
Želji sudi Zoran Grbić.
U Mostaru je Goran Paradžik, i na Pecari Predrag Stankić.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ko sutra bude prvi lakše će mu biti na derbiju, ako Sarajevo bude prvo pobjedom u derbiju 95% titula je osvojena.
I griješite ako mislite da će i jedan normalan navijač Sarajeva je*ati od do igračima i ostalima ako ne osvoje titulu. Naravno da je titula cilj i želja ali nije smak svijeta ako je ne osvojimo, nema je 8 godina pa se živi. Važno je da klub staje na noge da će uskoro biti riješeni svi dugovi, kamp se radi i to će u skorije vrijeme biti završeno, titula ako bude to je samo šlag na kraju.
I griješite ako mislite da će i jedan normalan navijač Sarajeva je*ati od do igračima i ostalima ako ne osvoje titulu. Naravno da je titula cilj i želja ali nije smak svijeta ako je ne osvojimo, nema je 8 godina pa se živi. Važno je da klub staje na noge da će uskoro biti riješeni svi dugovi, kamp se radi i to će u skorije vrijeme biti završeno, titula ako bude to je samo šlag na kraju.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- molotovljev
Kako god, sutrašnja utakmica nije najvažnija u sezoni, ni blizu... derbi je utakmica sezone i za vas i za nas. 
F.K.SARAJEVO
Zašto?slobodnjak je napisao/la:Nesto nepristrasno razmisljam da je najrealniji i najvjerovatniji rezultat derbija nerjeseno.Titulu ce odluciti male utakmice.Sarajevo igra protiv jacih ovo proljece dosta lose.Zeljo je sto moze biti presudno rasterecen.Niko im pola rjeci nece reci ako titula ne dodje na Grbavicu,ali ako na Kosevo ne dodje bice propast...lako je ako neko dobije derbi prvak je.Ako bude X sve se u Vitezu rjesava.Sad zadnju je Vitez u Travniku sto je dosta bitno.Ako bude trebalo bice taj bod za njih znaju se dobro.Mladost igra s Vitezom i ako dobije e onda ce biri rat Viteza sa Sarajevom...
Ove sezone jesmo stabilni, ali daleko je to od onoga što su pojedini naši navijači predstavljali ovdje ili koliko se to u medijima potencira. I drugi klubovi su mnogo stabilniji od nas i to duže vrijeme pa se nisu nešto pretjerano naosvajali trofeja....
DA, bićemo razočarani i svima će nam biti žao, ali fudbal se igra i naredne sezone i one tamo. Tako da nije kraj svijeta ako mi ne osvojimo tofej.
Sarajevo moze biti prvak u slucaju dva remija i dvije pobjede, s tim da ta pobjeda MORA biti protiv ZeljA...
Radnik i Vitez remi, a ZeljA i Sloboda pobjede dovoljne za titulu..
Radnik i Vitez remi, a ZeljA i Sloboda pobjede dovoljne za titulu..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to istina,nemoj da te uvlace u te price drug mojslobodnjak je napisao/la:Nesto nepristrasno razmisljam da je najrealniji i najvjerovatniji rezultat derbija nerjeseno.Titulu ce odluciti male utakmice.Sarajevo igra protiv jacih ovo proljece dosta lose.Zeljo je sto moze biti presudno rasterecen.Niko im pola rjeci nece reci ako titula ne dodje na Grbavicu,ali ako na Kosevo ne dodje bice propast...lako je ako neko dobije derbi prvak je.Ako bude X sve se u Vitezu rjesava.Sad zadnju je Vitez u Travniku sto je dosta bitno.Ako bude trebalo bice taj bod za njih znaju se dobro.Mladost igra s Vitezom i ako dobije e onda ce biri rat Viteza sa Sarajevom...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Isto tako sam napisao da Zeljo, Široki ili Zrinjski na koševu mogu uzeti najviše bod ! Edit: Siguran sam nece niko uzeti ni boda.samirr je napisao/la:Prve 3 ekipe dolaze na koševu a protiv Olimpika ce biti isto kao da su oni domacini imaju najbolji raspored i sigurno su prvaci nisam navijac Sarajeva ali sam realan,Elegant je napisao/la:Vrhunac potonuca bi bio da se desi da ne izbore europu, kamioni, avioni, milioni, sponzori, Tan, najbolji u drzavi, dvije ekipe mogu da sastave, bice ispred svih 20 bodova, Bilbija ce dati 20 golova, Benko ovo-ono ...hskzmostar je napisao/la:u nasoj ligi sudije opcenito sviraju kao da je kosarkaska a ne nogometna utakmica,al da je se poboljsalo u odnosu na prije jeste i to troduplo!
Ove godine stvarno zgusnut raspored u vrhu i biti ce opet zanimljivo kao i lani i prvak se nece znati do zadnjeg kola,Zeljo i Zrinjski grabe prema vrhu,Olimpic se sulja,divovima upitna cek i europa,pogotovo jer ih ceka Olimpic,Siroki,Zrinjski,Zeljeznicar mozda imaju i najgori raspored !
Siroki 46
Zrinjski 43
Zeljeznicar 42
Olimpic 40
Sarajevo 40 utakmica manje!
A opet bi na kraju na druge prebacili krivicu, svi bi bili krivi samo ne oni.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- primasquadra
- Kontakt:
koga sutra prenosi BHT , a koga arena ? ne vidim temu prijenosi klubova na TV ...
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sloboda - Borac na Areniprimasquadra je napisao/la:koga sutra prenosi BHT , a koga arena ? ne vidim temu prijenosi klubova na TV ...
Slavija - Čelik BHT
Radnik - Sarajevo MojaTV
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Et do kraja sta se prenosiJoseeMourinho je napisao/la:Zaboravio sam ovo postaviti, uglavnom evo na TV-u sta ce biti
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/07/426dd4707f22791069d7df18ea1a13ae.jpg[/img]
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/07/4344ee557c331373bf8504f42a622898.jpg[/img]
Hajde da ne supljiramo vise, naravno da je derbi bitniji u utrci za prvaka od sutrasnjih utakmica, mislim logika
@Sabinho naravno da bi ova titula bila sladja od zadnje dvije-tri, mozda si se pregrubo izrazio ali upravu si 100%.
I naravno da ce Zeljo biti prvak, mislim logika
A slag na tortu bi bio kada bi je slavili u Zenici
@Sabinho naravno da bi ova titula bila sladja od zadnje dvije-tri, mozda si se pregrubo izrazio ali upravu si 100%.
I naravno da ce Zeljo biti prvak, mislim logika
A slag na tortu bi bio kada bi je slavili u Zenici
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slavija-Celik na BHT 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- invincible1921
- Kontakt:
Eo da i ja napsiem koju.
Nadam se od derbija samo da nece bit ko sto Orton kaze 0 0 pa da se nadmudrujemo jel bolja bila nasa sansa kad se stvorila guzva nakon kornera ili pokusaj stojceva koji otiso 15 metara preko gola
Salu na stranu u posljednje vreijme bilo je zaista dobrih derbija i ko to osporava ili mrzi oba kluba ili ne prati ligu. Recimo 2-2 na kosevu, pobjeda srajeva 1-2 ova zadnja, pa onda kup na grbavici, zaista dobre utakmice bilo poteza bilo sansi svega... da ne pomisli neko da pricam ko da je El Klasiko, ali kad se sjetis sta si gledo prije recimo onaj derbi nez koje godine (koreo hordi ZADNJA STANICA)
boze sacuvaj ...vrhunac napetosti bio aut na protivnickoj polovini. Međutim sve i da nije utakmica esktra mega giga kvalitetna opet je navijacima veca od bilo koje druge..bar meni.
Recimo kad sam na derbiju bukvalno svaki prelazak centra nasih igraca ili sarajeva je vec nervoza , ono nerviras se nadas se...kad bude korner ili neka guzva ma kakvi to je sto postotna sansa, vec si u ekstazi
dosta puta sam na derbiju vidio 5 sto postotnih za nas dodjem kuci gledam snimak na TV ono cudim se gdje su te prilike sta sam gledo, al et valjda u naletu emocija
Fina rasprava ce bit do cetvrtka navece onda cemo i jedni i drugi poceti sa pretjerivanjem u svim segmentima i raspravom u najbalanijim stvarima koje mogu postojat, al jbg tako ti je to
Prognoza: Bilbija precka, stojcev stativa, sarajevo posjed70%...Kokot 0-1 85. min
Nadam se od derbija samo da nece bit ko sto Orton kaze 0 0 pa da se nadmudrujemo jel bolja bila nasa sansa kad se stvorila guzva nakon kornera ili pokusaj stojceva koji otiso 15 metara preko gola
Recimo kad sam na derbiju bukvalno svaki prelazak centra nasih igraca ili sarajeva je vec nervoza , ono nerviras se nadas se...kad bude korner ili neka guzva ma kakvi to je sto postotna sansa, vec si u ekstazi
Fina rasprava ce bit do cetvrtka navece onda cemo i jedni i drugi poceti sa pretjerivanjem u svim segmentima i raspravom u najbalanijim stvarima koje mogu postojat, al jbg tako ti je to
Prognoza: Bilbija precka, stojcev stativa, sarajevo posjed70%...Kokot 0-1 85. min
=\_1921_/=
Napeto je biloinvincible1921 je napisao/la:Eo da i ja napsiem koju.![]()
Nadam se od derbija samo da nece bit ko sto Orton kaze 0 0 pa da se nadmudrujemo jel bolja bila nasa sansa kad se stvorila guzva nakon kornera ili pokusaj stojceva koji otiso 15 metara preko golaSalu na stranu u posljednje vreijme bilo je zaista dobrih derbija i ko to osporava ili mrzi oba kluba ili ne prati ligu. Recimo 2-2 na kosevu, pobjeda srajeva 1-2 ova zadnja, pa onda kup na grbavici, zaista dobre utakmice bilo poteza bilo sansi svega... da ne pomisli neko da pricam ko da je El Klasiko, ali kad se sjetis sta si gledo prije recimo onaj derbi nez koje godine (koreo hordi ZADNJA STANICA)
boze sacuvaj ...vrhunac napetosti bio aut na protivnickoj polovini. Međutim sve i da nije utakmica esktra mega giga kvalitetna opet je navijacima veca od bilo koje druge..bar meni.
Recimo kad sam na derbiju bukvalno svaki prelazak centra nasih igraca ili sarajeva je vec nervoza , ono nerviras se nadas se...kad bude korner ili neka guzva ma kakvi to je sto postotna sansa, vec si u ekstazidosta puta sam na derbiju vidio 5 sto postotnih za nas dodjem kuci gledam snimak na TV ono cudim se gdje su te prilike sta sam gledo, al et valjda u naletu emocija
![]()
Fina rasprava ce bit do cetvrtka navece onda cemo i jedni i drugi poceti sa pretjerivanjem u svim segmentima i raspravom u najbalanijim stvarima koje mogu postojat, al jbg tako ti je to![]()
[youtube][/youtube]
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kako ovo na kraju nije zavrsilo u golu ?
invicibile1921 slazem se za te prelaske centra, kornere i slicno, to je kad si na stadionu(derbi pogotovo) skoro pa 100% sansa
koliko puta mi stari kaze bolje da si ostao kuci i gledao a ja njemu uvijek kazem nema sanse, koliko god losa tekma bila uzivo je to ipak mnogo bolje
Pyro is not a crime !
A mlada mu navalila slati poruke preko msn-aFaraonTM je napisao/la:Napeto je biloinvincible1921 je napisao/la:Eo da i ja napsiem koju.![]()
Nadam se od derbija samo da nece bit ko sto Orton kaze 0 0 pa da se nadmudrujemo jel bolja bila nasa sansa kad se stvorila guzva nakon kornera ili pokusaj stojceva koji otiso 15 metara preko golaSalu na stranu u posljednje vreijme bilo je zaista dobrih derbija i ko to osporava ili mrzi oba kluba ili ne prati ligu. Recimo 2-2 na kosevu, pobjeda srajeva 1-2 ova zadnja, pa onda kup na grbavici, zaista dobre utakmice bilo poteza bilo sansi svega... da ne pomisli neko da pricam ko da je El Klasiko, ali kad se sjetis sta si gledo prije recimo onaj derbi nez koje godine (koreo hordi ZADNJA STANICA)
Recimo kad sam na derbiju bukvalno svaki prelazak centra nasih igraca ili sarajeva je vec nervoza , ono nerviras se nadas se...kad bude korner ili neka guzva ma kakvi to je sto postotna sansa, vec si u ekstazidosta puta sam na derbiju vidio 5 sto postotnih za nas dodjem kuci gledam snimak na TV ono cudim se gdje su te prilike sta sam gledo, al et valjda u naletu emocija
![]()
Fina rasprava ce bit do cetvrtka navece onda cemo i jedni i drugi poceti sa pretjerivanjem u svim segmentima i raspravom u najbalanijim stvarima koje mogu postojat, al jbg tako ti je to![]()
Prognoza: Bilbija precka, stojcev stativa, sarajevo posjed70%...Kokot 0-1 85. min![]()
[youtube][/youtube]
Na sta je licio taj derbi, po izvjestaju sve mozes shvatiti
Jos bakljda vasih, a ono kabina smeta da snimi
Fkt treba biti realan i reci da se od te 2009 pa do danas drasticno popravila liga...
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Vitez- Velez blokirano u svim kladionicama 
Ma kvota je još uvijek u padu, sad je 1,20... izgleda da je za Velež ova sezona gotova
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.