Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
WWIN liga BiH 24/25
FK ŽELJEZNIČAR - NK GOŠK (1 : 1) 4 : 1
Datum: 09.12.2024 18:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 5000
Sudija: Džemidžić Ernis (Goražde)
A1: Kadić Amir (Sarajevo Ilidža) | A2: Ćosić Marijan (Široki Brijeg)
Delegat: Ćibić Dragan (Banja Luka)
Posmatrač suđenja: Paradžik Goran (Ljubuški)
GOLEM SI ŽELJO
FK ŽELJEZNIČAR - NK GOŠK (1 : 1) 4 : 1
Datum: 09.12.2024 18:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 5000
Sudija: Džemidžić Ernis (Goražde)
A1: Kadić Amir (Sarajevo Ilidža) | A2: Ćosić Marijan (Široki Brijeg)
Delegat: Ćibić Dragan (Banja Luka)
Posmatrač suđenja: Paradžik Goran (Ljubuški)
GOLEM SI ŽELJO
Čemu sam se ponadao, fino sam rekao kakva razlika Sloga i GOŠK a svi znamo zašto.

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prve cetiri ekipe igraju stvarno odlican fudbal. Ovaj Coricev Zeljeznicar kako sad igra bi se borio za titulu bez ikakvih problema prije par godina. Sarajevo sa Zekicem djeluje preozbiljno, a Zrinjski je za nijansu jaci, po meni. Borac je isto jako dobra i cvrsta ekipa i bez sudijske protekcije, sto se vidi u Europi.
Steta sto savez i sudije unistavaju ovu ligu. Da je sve normalno, gledali bi jako uzbuljivu i interesantnu sezonu... toliko neiskoristenog potencijala.
Steta sto savez i sudije unistavaju ovu ligu. Da je sve normalno, gledali bi jako uzbuljivu i interesantnu sezonu... toliko neiskoristenog potencijala.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Znači lopuže igraju duplu igru.
-
- Kontakt:
Ma neće ovdje nikad bit normalno
Ovo samo novi ustav od vrha do dna može riješiti mislim na državu a to će se preliti i na sve grane unutar nje od ekonomije , sporta, kulture etc
Nefunkcionalna država i samo je pitanje ko je u datom momentu jači i ko odlučuje
Daj Boze da to moze mirnim putem se napraviti ali nažalost sudeci po podgrijavanju mržnje slijedi nam kao i našim precima isti scenarij, nažalost. Možda ne uskoro ali pitanje je momenta jer ovo je država u kojoj niko nije sretan nit moze bit.
Ovo samo novi ustav od vrha do dna može riješiti mislim na državu a to će se preliti i na sve grane unutar nje od ekonomije , sporta, kulture etc
Nefunkcionalna država i samo je pitanje ko je u datom momentu jači i ko odlučuje
Daj Boze da to moze mirnim putem se napraviti ali nažalost sudeci po podgrijavanju mržnje slijedi nam kao i našim precima isti scenarij, nažalost. Možda ne uskoro ali pitanje je momenta jer ovo je država u kojoj niko nije sretan nit moze bit.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vidjet ćemo za par dana kad vrate talone, al po viđenom drži to Dino standardno 80-90%
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kakve sve slušamo u BiH, on je najbolji nakon Saudina.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 dec 2024, 20:49e cuj priganica dobar komentator pa ja kad ga cujem usi mi krvare![]()
Podlaktica jeste ali je čist crveni, namjera je prema licu protivnika, slicno kao Santos protiv Borca prije dvije godine.Virtu4l je napisao/la: ↑09 dec 2024, 19:47Ma nikakva namjera, nema te lige u kojoj bi ovo bio crveni karton. MIslim da čak nije bio ni direktan lakat već podlaktica.HordasOdMalena je napisao/la: ↑09 dec 2024, 19:45A dobro, realno jeste crveni karton, laktom u lice i to je baš zamahnuo.
Pileci mozak pa to je...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Na to dodaj kad bi se vratili celik i sloboda.IMResurrected je napisao/la: ↑09 dec 2024, 20:43Prve cetiri ekipe igraju stvarno odlican fudbal. Ovaj Coricev Zeljeznicar kako sad igra bi se borio za titulu bez ikakvih problema prije par godina. Sarajevo sa Zekicem djeluje preozbiljno, a Zrinjski je za nijansu jaci, po meni. Borac je isto jako dobra i cvrsta ekipa i bez sudijske protekcije, sto se vidi u Europi.
Svako kolo po 2 derbija a na stadionima po 6 7 milja u prosijeku. Liga bi za 10 ku bilaa svako bi svakog guroo navijacke baze bi se dizale pod uslovom da ih prati infrastrukturaa. Nebo nam je granica

Do tad uzivajmo u plemenskim podjelama sitnom nacionalizmu i ostalim glupostima sto nam keiraju politicari koje svakako ne volimo al branimo njihove teorije
-
- Kontakt:
Oba puta protiv vas Sarajevo direktno osteceno u Mostaru za penal i na Kosevu primaju neregularan gol..Jugovina je napisao/la: ↑08 dec 2024, 18:21valjalo bi nešto i argumentirati....zeljovolimte je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:05Samo je pitanje zasto navijaci Sarajeve nemaju nista protiv sto Zrinski otima i cupa mozda i vise od Borca, ali to njima ne smeta... zasto?
Pogurali vas protiv Zelje, gdje se VAR nije ni probao oglasiti.. a i da se oglasio bilo bi kao i Sarajevu protiv Posusja.
Ostetili Posusje protiv vas..
Ali Borac je uvijek nekako u prvom planu.
- svrakino1921
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Koji klub je rival Čelika pa igra derbije s njima?firenca1998 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:12Na to dodaj kad bi se vratili celik i sloboda.IMResurrected je napisao/la: ↑09 dec 2024, 20:43Prve cetiri ekipe igraju stvarno odlican fudbal. Ovaj Coricev Zeljeznicar kako sad igra bi se borio za titulu bez ikakvih problema prije par godina. Sarajevo sa Zekicem djeluje preozbiljno, a Zrinjski je za nijansu jaci, po meni. Borac je isto jako dobra i cvrsta ekipa i bez sudijske protekcije, sto se vidi u Europi.
Svako kolo po 2 derbija a na stadionima po 6 7 milja u prosijeku. Liga bi za 10 ku bilaa svako bi svakog guroo navijacke baze bi se dizale pod uslovom da ih prati infrastrukturaa. Nebo nam je granica![]()
Do tad uzivajmo u plemenskim podjelama sitnom nacionalizmu i ostalim glupostima sto nam keiraju politicari koje svakako ne volimo al branimo njihove teorije
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Ne znam gdje vas najvise dodje pored koseva.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:28Koji klub je rival Čelika pa igra derbije s njima?firenca1998 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:12Na to dodaj kad bi se vratili celik i sloboda.IMResurrected je napisao/la: ↑09 dec 2024, 20:43Prve cetiri ekipe igraju stvarno odlican fudbal. Ovaj Coricev Zeljeznicar kako sad igra bi se borio za titulu bez ikakvih problema prije par godina. Sarajevo sa Zekicem djeluje preozbiljno, a Zrinjski je za nijansu jaci, po meni. Borac je isto jako dobra i cvrsta ekipa i bez sudijske protekcije, sto se vidi u Europi.
Svako kolo po 2 derbija a na stadionima po 6 7 milja u prosijeku. Liga bi za 10 ku bilaa svako bi svakog guroo navijacke baze bi se dizale pod uslovom da ih prati infrastrukturaa. Nebo nam je granica![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakav bi show bio ako se ispostavi da je ovo videomontaza sto su Horde objavile
obrukali bi se za sva vremena. Moze bit da je zbog nekvalitetnog snimka, al malo ova zastava levitira 

- Riquelme1921
- Kontakt:
Mi popunimo svaki gostujući sektor...firenca1998 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:31Ne znam gdje vas najvise dodje pored koseva.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:28Koji klub je rival Čelika pa igra derbije s njima?firenca1998 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:12
Na to dodaj kad bi se vratili celik i sloboda.
Grupa iznad svakog pojedinca.
A ako se ne ispostavi? Nije show? Sve normala?tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 dec 2024, 21:33Kakav bi show bio ako se ispostavi da je ovo videomontaza sto su Horde objavileobrukali bi se za sva vremena. Moze bit da je zbog nekvalitetnog snimka, al malo ova zastava levitira
![]()

Vidi se da je čista montaža.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.