FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odličan razvoj situacije i u Kupu po nas iako smo ispali iz tog takmičenja. Pitari izbacuju Borac, Široki prolazi te će Zrinjski vjerovatno izbaciti Veleža. Onda ostane samo Olimpic i nadamo se da će izvući Širokog u polufinalu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakve su sanse da se u vatru gurne Beganovic protiv Sirokog od prve minute. Vise me interesuje kakve su njegove trenutne mogucnosti, nego sto li je to u ovom trenutku realna opcija, jer sam ubijedjen kako ce Oda gurnuti Kokota u spic a pojacati vezni red nekim igracem.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
A Šeha na golu pile?pile87 je napisao/la:---------------------------Kjosevski-------------------------------
Stanic----------Sipovic--------------Cocalic-----------Kvesic
----------------------Zola----------------------------------------
------------Gojak---------Amir-----------------------------
Memija---------------------------------------------Hajradinovic
----------------Bajic-----Ara-------------------------------
Samo u zanjihe vrijeme da smo uspjeli zadrzati talentirane igrace ovako je moglo izgledati ovisno o formaciji, nadam se da nakon usvajanja statuta to finansisko stanje da ce biti bolje jer skola nogometa radi odlicno.Namjerno nisam stavljao ovdje Stilica, Viscu, Zukanovica i Dzeku.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pregledao sam snimak utakmice sa Olimpicom, i mogu reci da je ono pozitivno sto je Odovic donio kada se branimo to sto svaki igrac agresivno izlazi na protivnika, nema cekanja nego odma grizu, to je upravo ono sto nam je falilo, svaka cast Odi 
FKŽ !
Gdje si pronasao snimak tekme?TeaM87 je napisao/la:Pregledao sam snimak utakmice sa Olimpicom, i mogu reci da je ono pozitivno sto je Odovic donio kada se branimo to sto svaki igrac agresivno izlazi na protivnika, nema cekanja nego odma grizu, to je upravo ono sto nam je falilo, svaka cast Odi
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Malo off ali lijepa vijest za sve nas:
AMAR OSIM TRENER MJESECA U KATRU !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
To upravo procitah, i onaj igrac im igrac mjeseca.. Preporodio ih BrkoPlaviSaJUGA je napisao/la:Malo off ali lijepa vijest za sve nas:
Željezničar živimo !
Biće u reprezentaciji za godinu-dvije.katakomba je napisao/la:Zamislite napadacki tandem Hodžić-Bajić... Strašnooo
Malo poređenje. Riad Bajić je za Želju odigrao 33 utakmice u PLBiH i postigao 12 golova, od čega 9 ove sezone od kako igra na poziciji u vrhu napada. Prošlu sezonu je proveo na desnom krilu i vidi se da mu godi promjena pozicije. Armin Hodžić je za 45 utakmica u PLBiH pogađao 18 puta, od toga je sve igrao u vrhu napada.
I samo da napomenem da Riad Bajić ima ugovor sa F.K. Željezničar do 1.7.2018. godine.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 03 mar 2015, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.
DRUG NEBI TI PUNCA
Dobro si skroz sam smetnuo sa uma Sehicabagrcavi je napisao/la:
A Šeha na golu pile?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
imao sam tu čast da u mojoj generaciji u omladinskom pogonu, ispred mene u napadu igraju Hodzic i Bajic. U svim mladjim selekcijama su odskakali od ostalih. Naše je samo bilo loptu prenijeti na protivnicku polovinu a njih dvojica su gore šou pravili. Pored toga što su dobri igrači , dobri su i što se ponašanja tiče. Drago mi je zbog obojice.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Iza njih je još bio Gojak, trio fantastikoMinjore je napisao/la:imao sam tu čast da u mojoj generaciji u omladinskom pogonu, ispred mene u napadu igraju Hodzic i Bajic. U svim mladjim selekcijama su odskakali od ostalih. Naše je samo bilo loptu prenijeti na protivnicku polovinu a njih dvojica su gore šou pravili. Pored toga što su dobri igrači , dobri su i što se ponašanja tiče. Drago mi je zbog obojice.
Koju si ti poziciju igrao ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
On je bio razigravač hahahahahŽeljooooo je napisao/la:Iza njih je još bio Gojak, trio fantastikoMinjore je napisao/la:imao sam tu čast da u mojoj generaciji u omladinskom pogonu, ispred mene u napadu igraju Hodzic i Bajic. U svim mladjim selekcijama su odskakali od ostalih. Naše je samo bilo loptu prenijeti na protivnicku polovinu a njih dvojica su gore šou pravili. Pored toga što su dobri igrači , dobri su i što se ponašanja tiče. Drago mi je zbog obojice.![]()
Koju si ti poziciju igrao ?
Željezničar živimo !
Nije Gojak generacija sa Bajom, već sa Amirom i Ćutahijom. Edisovi zlatni puleni
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ma minjore destruktivac 100 %katakomba je napisao/la:On je bio razigravač hahahahahŽeljooooo je napisao/la:Iza njih je još bio Gojak, trio fantastikoMinjore je napisao/la:imao sam tu čast da u mojoj generaciji u omladinskom pogonu, ispred mene u napadu igraju Hodzic i Bajic. U svim mladjim selekcijama su odskakali od ostalih. Naše je samo bilo loptu prenijeti na protivnicku polovinu a njih dvojica su gore šou pravili. Pored toga što su dobri igrači , dobri su i što se ponašanja tiče. Drago mi je zbog obojice.![]()
Koju si ti poziciju igrao ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malo šale Minjore
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ako imas moju tv, imas na onom kanalu premijer lige svaki dan do petka u 22hennis je napisao/la:Gdje si pronasao snimak tekme?TeaM87 je napisao/la:Pregledao sam snimak utakmice sa Olimpicom, i mogu reci da je ono pozitivno sto je Odovic donio kada se branimo to sto svaki igrac agresivno izlazi na protivnika, nema cekanja nego odma grizu, to je upravo ono sto nam je falilo, svaka cast Odi
FKŽ !
[youtube][/youtube]
0:42
Izbaci ih 97-o ko da su oni 2008-o

0:42
Izbaci ih 97-o ko da su oni 2008-o
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma Gojak je puno mladji. Ja sam bio zadnji vezni, da ne bi povrede, možda bi meni sad majku psovali, ne Eldaru
Inace osim njih dvojice, iz naše generacije je uspio jedino Hajradinovic.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- plavipatriota
- Kontakt:
SLIKA IZ 2012:

Zaključak: zamoliti pivaru da ne mjenjaju recept i ambalažu, ovaj je dobar

Zaključak: zamoliti pivaru da ne mjenjaju recept i ambalažu, ovaj je dobar
Danas je jako bitan dan za budućnost našeg kluba. Osim glasanja vezano za Statut biće i prezentovan model poslovanja. Ovaj model poslovanja će biti interesantno vidjeti.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 37 gostiju.