Neka, nek se malo i zaoštri situacija za nastavak sezone, biće uzbudljivije.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ali kakvo trkanje prvi krug
Smjesno realno ...jest trkacki incident kao i 99 posto ovakvih slucajeva ...al ga je izazvao Hamilton ...pogodio Maxa u zadnji tocak i to s unutrasnje strane one krivine ...Horner upravu 1oo %Bundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:18Vidi ovih Hamiltonovih fanboja sto lazu na ociSta ti kazes na to?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Drive-through najprimjerenija kazna po meni
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma smijesno. I to nije bio ispred 20 centi vec za gotovo citav bolid.jelle je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:21Smjesno realno ...jest trkacki incident kao i 99 posto ovakvih slucajeva ...al ga je izazvao Hamilton ...pogodio Maxa u zadnji tocak i to s unutrasnje strane one krivine ...Horner upravu 1oo %Bundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:18Vidi ovih Hamiltonovih fanboja sto lazu na ociSta ti kazes na to?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ali što crvene zastave, kakva je ovo namještaljka? Tek 20 minuta prošlo i ode bolid, mogli su se voziti 20 minuta iza safety cara

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 18 jul 2021, 16:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Bice 5s kazna
Jbt ovdje neki stvarno nisu realni. Ja bi lično volio da Max osvoji titulu al ne vidim zašto bi za ovaj incident krivio Hamiltona.
Il Club più titolato al mondo!
Max na trkackoj putanji ...Hamilton preambiciozno ..mogo je ubit insana ...moro je pustit ranije gas ...drugacije se nije moglo zavrsit osim da Max izadje s stazeBundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:22Ma smijesno. I to nije bio ispred 20 centi vec za gotovo citav bolid.jelle je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:21Smjesno realno ...jest trkacki incident kao i 99 posto ovakvih slucajeva ...al ga je izazvao Hamilton ...pogodio Maxa u zadnji tocak i to s unutrasnje strane one krivine ...Horner upravu 1oo %Bundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:18
Vidi ovih Hamiltonovih fanboja sto lazu na ociSta ti kazes na to?
Treba izbaciti Hamiltona iz utrke i prvenstva, nema druge. Kriv je, uletio namjerno Maxu.
15 min ima treba da auto maknu, majku vam lopovsku.
Tacno se vidi da Ham nije uopste pomjerio Volan u desno vec pustio auto da udari u njegov zadnji tocak.
Tacno se vidi da Ham nije uopste pomjerio Volan u desno vec pustio auto da udari u njegov zadnji tocak.
E grob te j ebo cuj "hamo",je bem ti zivot.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako je nesto dobro iz ovoga je to sto cemo dobiti jos vecu tenziju u nastavku sezone izmedju ove dvojice 
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Max bio ispred za duzinu bolida i otisao bi ispred da nije doslo do kontakta, ostavio prostor za Hamiltona ovaj imao prednji lijevi točak okrenut ka Maxovom bolidu i udario ga. Čak ni volan nije fiksirao desno. Nije namjerno ali neoprezno trkanje se mora kazniti
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 18 jul 2021, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
Covjece Max ima liniju i bio je ispred. Ni Mercedes to ne spori. Suvise ambiciozno je pokusati preticati u onoj krivini sa unutrasnje strane.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo su profesionalci, Hamilton je morao stati na kocnicu i pustit ga da prodje jer je bio Max ispred ured za cijeli bolid.
Na iskustvo je znao da Max sa kontaktom ide van staze.
Molim Boga sa se ovo Hamiltonu vrati kad-tad ovo je bezobrazluk cisti.
Da sam Max, dobio bi samarcinu
Na iskustvo je znao da Max sa kontaktom ide van staze.
Molim Boga sa se ovo Hamiltonu vrati kad-tad ovo je bezobrazluk cisti.
Da sam Max, dobio bi samarcinu
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jasno sve. Nikad ona putanja nije mogla biti njegova jer je bio iza.
I am not yet born; O hear me.
Nevjerojatna glupost Hama, koja gnjida od vozača i covjeka. Ulazis u takav duel,gdje si svjestan da ovakva situacija pri brzinama kakve jesu u ovoj krivini moze dovesti do takvih povreda da unistis sezonu da ne kazem karijeru Maxu. Ovo ce utjecati na nastavak sezone, pogotovo ako je Max dozivio potres mozga.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Wolf je uber pizda.