Premijer liga BiH - aktuelno

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 12 dec 2024, 23:43

Morpheus je napisao/la:
12 dec 2024, 23:33
CentarsutNaClanak921 je napisao/la:
12 dec 2024, 23:29
naši termini shizopitari, kobiljoglavci i podstanari su tepanje naspram ovoga.
Nemoj da ja krenem nabrajati neke gore termine od vas. Znam više od tebe. Ili ti glumiš da ne znaš pa navodiš samo ove djetinjaste termine.
Pa daj da vidimo još nešto što već nismo, to bi stvarno bilo iznenađenje.

P.S. Šteta samo što se pozivalo na paljenje Grbavice benzinom a ne bakljama ko što si pisao, al ne čudi me da ti je to promaklo ;)
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 dec 2024, 23:44

Lažu, izmišljaju i spinuju.

Pa kad budu poklopljeni ko p se povuku i krenu kovi krug laži i obmana.

Problem je sto su ljudi bez morala pa .nikad kraja tom krugu. :bih: :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 12 dec 2024, 23:46

AVNOJ je napisao/la:
12 dec 2024, 23:40
tabba77 je napisao/la:
12 dec 2024, 22:47

slika

slika

slika

:kafa:

Ne valja lagati, za 10 godina će se stvoriti mit da se to stvarno desilo.
Ma ne bi vi, ma kakvi...

slika

Istina je da se nije desilo u martu 2022. al jest u augustu.

Više mrzite nas nego što volite svoj klub. Vaš spisak uvreda prema nama je neviđen, naši termini shizopitari, kobiljoglavci i podstanari su tepanje naspram ovoga.
Daj mi samo objasni kako si uspio povezati ovu pjesmu koja je nastala prije 25 godina i koreografiju, sa zapaljenom Grbavicom 1992.
Pa vi ste sami to povezali ovdje. Stavite ovako nešto, i šta će svaki normalan čovjek neovisno za koga navija pomisliti?

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 12 dec 2024, 23:49

jurisicduska je napisao/la:
12 dec 2024, 23:32
Tempero je napisao/la:
12 dec 2024, 23:23
12 dec 2024, 23:15
Ne opstaje se u ligi onako.
Nit se situacija unutar kluba preko noci drastično mijenja onako.
Sve ima svoju cijenu.
Veži konja gdje ti aga kaže, oni nemaju svoju sudbinu u svojim rukama.
Žao mi je ali tako je.

Ne možete ni na jedan način odbraniti ovo što radite osim da dugujete Vici sve šta god hoce a kad to raščlanimo dođemo do tog da ste dobili nešto od njeg a kraj prošle godine ne samo da vas je ostavio u ligi , vjerovatno vas je spasio od nereda , gašenja , mrtvih glava etc, stoga mi je jasno što morate, ali ne morate braniti glupom pričom.

Ok je. Dug je dug. Vicina ste sluga i šta sad. Najjače u toj prici Sarajevo nije prvak i to vama jedino odgovara. Stvarno ste doveli nekadašnjeg velikana Bh fudbala na niske grane.
Dobro vam idu bajka za bajkom, vjerujete u te price i vjerujem da vam je lakse :rol:
Šta je tačno bajka ?
Zašto ovo radite ?

Zašto ste vi na strani saveza sa još 3 kluba i Colpom a niste na strani svih ostalih klubova u KS ? Da ne bude Mirvic a on na ovoj skupštini na koju niste dosli nije ni predložen.

Nije to bajka to je realnost znam ja da je to teško prihvatiti ali tako je kako je
Koja je šansa da ostanu bez juga? :hmmmmm:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 dec 2024, 23:52

GalileoGalilei je napisao/la:
Tako je, Beroni moj. <3
Evo ga, zna kako se zovem. :rol:

Je li te bar malo stid što toliko lažeš i podmećeš? Svjestan si šta znači kad sve ovo napišeš, a znaš da ništa nije istina? Koliko to u stvari košta?
05 apr 2024, 23:38
Ma nema druže šta da se piše po PP, to se javno treba pričati. Svaki navijač i simpatizer treba da bude upoznat šta je mala slinica uradila i kakvu havariju je napravio u Klubu. Sva sreća pa je to riješeno, zato je sad ekipa kao preporođena.

Mafija, prijetnje saigračima, prijetnje Mirviću, prijetnje Rožmanu, odavanje taktike itd.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 12 dec 2024, 23:55

Osim što ste postali žrtve vice i co, sad ste poprimili i tu njihovu retoriku, palili bi Grbavicu bla bla bla, čitav svet protiv srba.

**** male.
Kako imate obraza i vi i klub vam bilo šta napisat?!

Da ponovimo još jednom, Hrid, Bojnik,El Tarik i Željezničar.

Nema dalje više.
MNON

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 12 dec 2024, 23:55

12 dec 2024, 23:46
AVNOJ je napisao/la:
12 dec 2024, 23:40

Ma ne bi vi, ma kakvi...

slika

Istina je da se nije desilo u martu 2022. al jest u augustu.

Više mrzite nas nego što volite svoj klub. Vaš spisak uvreda prema nama je neviđen, naši termini shizopitari, kobiljoglavci i podstanari su tepanje naspram ovoga.
Daj mi samo objasni kako si uspio povezati ovu pjesmu koja je nastala prije 25 godina i koreografiju, sa zapaljenom Grbavicom 1992.
Pa vi ste sami to povezali ovdje. Stavite ovako nešto, i šta će svaki normalan čovjek neovisno za koga navija pomisliti?
Prijatelju ne znam koliko imaš godina ali ta se pjesma pjeva više od 25 godina, i nikad ama baš nikad evo do sad nije bila predmet bilo kakvih rasprava, bar ja nisam pročitao.
Šta sad kad Vaši navijači psuju Sarajevo, ostali trebaju misliti i biti u fazonu "kakvi idioti psuju vlastiti Grad"
Glupo je na takav način rezonovati stvari i pomišljati da ta navijačka pjesma i koreografija aludira na 1992 godinu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 12 dec 2024, 23:56

Sta ce ljudi reci,sta ce ljudi pomisliti????

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 12 dec 2024, 23:57

Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2024, 23:52
Tako je, Beroni moj. <3
Evo ga, zna kako se zovem. :rol:

Je li te bar malo stid što toliko lažeš i podmećeš? Svjestan si šta znači kad sve ovo napišeš, a znaš da ništa nije istina? Koliko to u stvari košta?
05 apr 2024, 23:38
Ma nema druže šta da se piše po PP, to se javno treba pričati. Svaki navijač i simpatizer treba da bude upoznat šta je mala slinica uradila i kakvu havariju je napravio u Klubu. Sva sreća pa je to riješeno, zato je sad ekipa kao preporođena.

Mafija, prijetnje saigračima, prijetnje Mirviću, prijetnje Rožmanu, odavanje taktike itd.
12 dec 2024, 20:31
Ne treba zaboraviti i kriminalce s Grbavice, ništa oni puno bolji nisu bili od Borca. Oni drže rekord u broju suspendovanih sudaca zaredom (čitaj šest).
Evo i ovo ako bude znao napisati ja se brisem sa foruma :rol: pa jel realno da ovoliko lazu i ponavljaju :bow:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 dec 2024, 00:21

KONTRASVIH je napisao/la:
12 dec 2024, 23:57

Evo i ovo ako bude znao napisati ja se brisem sa foruma :rol: pa jel realno da ovoliko lazu i ponavljaju :bow:

Ovaj je specifičan, on nije dio ove shizo ekipice, samo obratiš pažnju na to šta piše kad je kod njih frka.

Tamo su ga već provalili, ali je zanimljiv ovaj post o Želji i tajming. On uglavnom piše ono što nije "politički korektno" za klupska oglašavanja.

Među prvima je skočio na Ziljkića sa "insajderskim", a sve je bilo laž i skretanje pažnje sa loših rezultata.
Voli te tvoje Sarajevo.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 13 dec 2024, 00:27

12 dec 2024, 23:43
Morpheus je napisao/la:
naši termini shizopitari, kobiljoglavci i podstanari su tepanje naspram ovoga.
Nemoj da ja krenem nabrajati neke gore termine od vas. Znam više od tebe. Ili ti glumiš da ne znaš pa navodiš samo ove djetinjaste termine.

P.S. Šteta samo što se pozivalo na paljenje Grbavice benzinom a ne bakljama ko što si pisao, al ne čudi me da ti je to promaklo ;)
Pozivalo na paljenje Grbavice benzinom a ne bakljama. :rol: :rol: Jeste, promaklo mi je, hvala ti što si mi skrenuo pažnju. :rol: Daj malo prodrmaj tom glavom. Tako ide pjesma koja se pjeva već godinama i godinama, a možeš misliti nije nikome smetala sve do prije par godina. Ako imaš oko 20 godina onda te razumijem. Evo pjevat će se "daj mi majko baklju da zapalim Grbavicu". :rol: A vaše bljuvotine, samo nemoj mi priče "nije to tako, lažeš". Vrijeđanje, pljuvanje i psovanje mrtvih ljudi, od Haseta pa nadalje. Komentari da Bog da se Koševo srušilo, šteta što nije uništeno u ratu i slično. Bio sam jednom među vašima na Grbavici pa čega sam sve naslušao to je Bože sačuvaj.
Dovoljno pratim naš fudbal da mogu reći da smo isti, nema razlike. Svakakvih komentara možeš čuti. Meni se lično povraća od komentara sa obje strane.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 dec 2024, 00:28

kakva bolest jbt. A sve da se skrene paznja da 100godisnji umrli dedo pusi kurcinu chetnicima

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 13 dec 2024, 00:29

12 dec 2024, 23:32
Tempero je napisao/la:
12 dec 2024, 23:23
12 dec 2024, 23:15
Ne opstaje se u ligi onako.
Nit se situacija unutar kluba preko noci drastično mijenja onako.
Sve ima svoju cijenu.
Veži konja gdje ti aga kaže, oni nemaju svoju sudbinu u svojim rukama.
Žao mi je ali tako je.

Ne možete ni na jedan način odbraniti ovo što radite osim da dugujete Vici sve šta god hoce a kad to raščlanimo dođemo do tog da ste dobili nešto od njeg a kraj prošle godine ne samo da vas je ostavio u ligi , vjerovatno vas je spasio od nereda , gašenja , mrtvih glava etc, stoga mi je jasno što morate, ali ne morate braniti glupom pričom.

Ok je. Dug je dug. Vicina ste sluga i šta sad. Najjače u toj prici Sarajevo nije prvak i to vama jedino odgovara. Stvarno ste doveli nekadašnjeg velikana Bh fudbala na niske grane.
Dobro vam idu bajka za bajkom, vjerujete u te price i vjerujem da vam je lakse :rol:
Šta je tačno bajka ?
Zašto ovo radite ?

Zašto ste vi na strani saveza sa još 3 kluba i Colpom a niste na strani svih ostalih klubova u KS ? Da ne bude Mirvic a on na ovoj skupštini na koju niste dosli nije ni predložen.

Nije to bajka to je realnost znam ja da je to teško prihvatiti ali tako je kako je
Pisao sam danas. @Avenija kao nautralan je takodjer napisao slican post.

Niko nije lud da pokupi suplju vasu, idemo za boljitak fudbala u ks. Htjeli ste sebe ubaciti, sto je i logicno, i sebe prvo zastiti, opet logicno kao i svako drugi. U savez kad se udje gledas sebe i kako da ti najbolje prodjes prvenstveno. Mi bi trebali dobiti “svoje” ljude i koji bi trebali stititi nase interese. Obrni okreni Vico je glavni opet, ali bar ako imas nekoga svog neka se potrudi da tvoj tim ne ****. Da li je Mirvic popusio pricu magodu ili ga je ovaj nafilovao da ce sto posto proci ono sto su uradili, ne znam, al razmislit ce drugi put.

I naravno krece opet na svakoj stranici po 10 puta vicine kujice itd. Ako ce vam biti lakse kada to pisete, samo nastavite. Digla se halabuka i na kraju truba.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 13 dec 2024, 00:35

Morpheus je napisao/la:
12 dec 2024, 18:11
Argentina je napisao/la:
12 dec 2024, 15:45
ledesma je napisao/la:
12 dec 2024, 14:43

To je plavoj kuraaveli legalno, da se njih pita
Rece navijac kluba koji je historijski:

- Poklonjena tittula '99, ali na kraju nije priznata od UEFA. Ono odlicilo da je orvak drzave iako se nije odigrao play off sa tadasnjom ligom HB i RSa, ali eto po njima su oni prvaci
- Osvojena korona titula, iako je odigrano 60%-70% kola i to u mandatu Vice
- Klub koji je zadnje kolo prodavao tekme Igmanu, Olimpiku za opstanak
- Nastavi niz u duhu mi iz Sarajeva sta god uradimo cemo opravdati, ali ave druge optuziti bez argumenata, a kad se iznesu cinjenice koje su se desile, skrecemo sa teme :kafa:

P.S. Kad su se drugi krali, npr Zeljo i nepostojeci penali po Bijeljini gdje je Zeljo izgubio titulu onda ste se smijali. Sad kada vas kradu, mi se ne smijemo, ali nas optuzujete i za sta treba i ne treba. Prijedlog da na uzoru po direktora pisete statuse, pa brisete :tralala: Ko o cemu, **** o postenju :kafa:

Cast izuzecima, kao i za sve!
- Nije poklonjena, već osvojena. Normalno da smo šampioni.
- Osvojena (vidiš kako možeš kad hoćeš) titula opet, a mandat je preuzet nakon titule. Na isti fazon ste dobili Europu. Šta ćemo sad?
- Ako je tako, onda vi imate puno više takvih prodaja, ali nećeš ovo spominjati.
- Čuj bez argumenata, eto vi ste puni argumenata. Gdje su ti argumenti za prodaju utakmica Igmanu i Olimpiku?
- Smijali ste nam se, kme, kme, kme, a vi se nama ne smijete? Kukate zajedno sa nama kada ne osvojimo trofej? Daj Boga ti pusti se šuplje priče. Ovo se odnosi i na nas. Činjenica su ove gore dvije titule, pa ih zaobilaziš uredno.
1999 osvojena titula??? Kako to da je sampion '98 i '00 igrao Evropu, a samo '99te nije? Mozda je osvojena na prostoru 25%-30%, jer kao sto vi slavite, moze i Posusje i Borac, zar ne? Sta su onda Posusje i Borac osvojili te godine, ako ste vi titulu, a i oni bili prvaci svog dijela takmicenja, isto kao i Sarajevo svog. I niko nije odigrao play off?

P.S. Pricas i guras stvari na silu, ja sam ti napisao argumente. Ima li nesto da nisam odgovorio? Nema.

Zadnje kolo ste pustali i Igman i Olimpik. To je kao dan jasno. Isto da neko kaze da smo mi Slogu dobili posteno, naravno da nismo. Kupili smo. Razlika je sto je meni jasno i ne zivim u iluzijama. A ti zivis, bolan ako ste posteno izgubili od Olimpika i Igmana zadnje kolo tih sezona, onda smo mi bili Real protiv Sloge :kafa:

Objektivnosti bar malo, bit ce bolje svima.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 13 dec 2024, 00:39

:zviz: :zviz:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 dec 2024, 00:53

Topla braca bez crvenih kartona

slika

Sarajevo u 98% utakmica imalo veci posjed, vise suteva i 33 zuta kartona :tokralju:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 13 dec 2024, 01:04

ErosViverosViv je napisao/la:
13 dec 2024, 00:53

slika

Sarajevo u 98% utakmica imalo veci posjed, vise suteva i 33 zuta kartona :tokralju:
Ovo se valjda gleda na kraju polusezone? Pojeo si ****, jer je Boljevic dobio crveni. :salut:
Fk Željezničar.

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 13 dec 2024, 01:07

ErosViverosViv je napisao/la:
13 dec 2024, 00:53

slika

A Boljević? Dobio crveni jer je glup, isto kao i Kuprešak i Čelik. Kyeremechu je Kazla navukao jer je ćelavo go**o

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 13 dec 2024, 01:18

Morpheus je napisao/la:
13 dec 2024, 00:27
12 dec 2024, 23:43
Morpheus je napisao/la:

Pozivalo na paljenje Grbavice benzinom a ne bakljama. :rol: :rol: Jeste, promaklo mi je, hvala ti što si mi skrenuo pažnju. :rol: Daj malo prodrmaj tom glavom. Tako ide pjesma koja se pjeva već godinama i godinama, a možeš misliti nije nikome smetala sve do prije par godina. Ako imaš oko 20 godina onda te razumijem. Evo pjevat će se "daj mi majko baklju da zapalim Grbavicu". :rol: A vaše bljuvotine, samo nemoj mi priče "nije to tako, lažeš". Vrijeđanje, pljuvanje i psovanje mrtvih ljudi, od Haseta pa nadalje. Komentari da Bog da se Koševo srušilo, šteta što nije uništeno u ratu i slično. Bio sam jednom među vašima na Grbavici pa čega sam sve naslušao to je Bože sačuvaj.
Dovoljno pratim naš fudbal da mogu reći da smo isti, nema razlike. Svakakvih komentara možeš čuti. Meni se lično povraća od komentara sa obje strane.
Logično da ako si iole normalan ne možeš podržavati te stvari kojoj god strani pripadao. Problem je što je
udio takvih ko PDV, 17% i ne može normalna diskusija doć do izražaja. Ovaj pdf je postao leglo iživljavanja neodgojenih balavaca, neobrazovanih primitivaca i šovinista koji su u stvarnom svijetu manji od mrava

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 dec 2024, 01:21

Naravno da nismo isti, ova tema je najbolji dokaz. Od deset primitivaca, minimalno sedam navija za Sarajevo. Činjenica.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, gh0stHZ, Google [Bot] i 11 gostiju.