FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Format
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 19 mar 2015, 21:47

Dobro treba imati respekta prema protivnicima ali se ne slazem sa ovim da je bilo kakva pobjeda premija,ono .. Bolji smo od njih dosta i sve osim pobjede ke nereaobo ocekivat i ne treba da se bojimo neuspijeha,necemo dizat tenzije poslije ovog ili onog ici na titulu poslije par pobjeda itd ali idemo ih razbit u nedelju aBd,pa dalje ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 mar 2015, 21:48

U nedjelju 1-0 mjera.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 mar 2015, 21:55

sve tekme protiv ekipa ovog ranga smo kod kuće dobili i jesenas kad smo ipak bili nešto slabiji. tako da ja svakako očekujem pobjedu. možda ne onako laku kao protiv olimpica bez obzira što je slavija mnogo slabija od njih, ali nekako bi trebali pobijediti i otići na ovu pauzu gdje treba dalje raditi na fizičkoj spremi i uigranosti.

Husko
Kontakt:

Post Postao/la Husko » 19 mar 2015, 21:58

mi smo jedini klub koji poslije ola godine pauze i 4 kola lige moramo raditi na fizickoj spremi. ko je taj sto je zaduzen za to, otjerajte ga vise.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 19 mar 2015, 22:02

ma u nedelju aBd lijepo vrijeme, puna grbavica i pobjeda, pa onda razmisljat o zrinjskom :opaopa: :opaopa:

sarajevskiPlavi
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi » 19 mar 2015, 22:12

bagrcavi je napisao/la:A sutra?
I mene ovo zanima. Zna li iko kad je sutra trening?
Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 mar 2015, 22:28

ChWilla je napisao/la:mislim da je u ovom trenutku najbolje da lijevo igra kokot, desno memija, a u sredini iza baje dado ili varea. i mislim da i oda ovako misli.
Najrealnija mogućnost jer ni Bučan ni Nuspahić nisu u optimalnoj formi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 19 mar 2015, 22:31

Pobjedi se ne gleda u zube, nije to neka lazna skromnost ako dosta ljudi kaze da je minimalna pobjeda zlata vrijedna.

Ako bi gledali statistiku nasih utakmica na Grbavici vidjeli bi da mi ove sezone nikoga nismo "razbili" sto bi se reklo. Vitez 2-1, Zvijezda 5-3, Velez 1-0, Celik 2-1... Jedina uvjerljiva pobjeda je sad ova zadnja protiv Olimpica, ali je to utakmica kojom otvaras drugi dio sezone a bojim se da oni nisu bili na svom nivou i da su pruzili jako slabu partiju tako da to sve treba uzeti sa rezervom. Ovakvi rezultati a i igre koje smo pruzali na nasoj Grbavici pozivaju na oprez bez obzira ko je protivnik. Samo jako od prve minute, nema opustanja, Slavija je u Mostaru odigrala jako fino i zato ovaj sad poraz od Radnika ne smije zavarati nikoga.

Hrabrom i pozrtvovanom igrom aBd doci do pobjede kojom cemo ovjeriti bod iz Širokog. :salut:
FKZ1921 je napisao/la:Eh sad je vrijeme da se okrenemo narednoj utakmici. Nedelja,15.30.
Slavija.Nismo ih pobjedili u zadnje tri prvenstvene utakmice.Izgubili su prve dvije utakmice uovoj polusezoni. Ako iko u nasem klubu pomisli da su slabi,da cemo ih lako rijesiti,tu utakmicu necemo dobiti.
Slavija je vrlo dobra ekipa. Gledao sam ih protiv Zrinjskog u Mostaru. Izgledali su odlicno,vecim dijelom utakmice bolje od Zrinjskog. Zabili su sami sebi gol iz nicega. Izjednacili,pa napravili potpuno glup ali i vrlo upitan penal. Mladost i neiskustvo su ih kostali poraza. Ali su izgledali kao ekipa koja ima glavu i rep,odlicno trcali.
Eh sad,ova utakmicaprotiv Radnika je specificna na svoj nacin i necu je komentarisati. Sasvim sam siguran da to nije realan odnos snaga ove dvije ekipe.
Nadam se da su nasi pratili ove dvije utakmice i da su svjesni da igramo sa dobrom ekipom.
Ocekujem pristup, u najmanju rukau kao i na ove dvije utakmice.
Takodje ocekujem dobru posjetu,dobru podrsku,u najmanju ruku kao protiv Olimpika.
Ako mi sve uradimo kako treba,imamo pravo malo se nadati i nekim povoljnim rezultatima na drugim terenima ;)
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 mar 2015, 22:40

ja apsolutno ne sumnjam da ćemo pravilno i u skladu sa trenutnim mogućnostima ući i u ovu utakmicu. kao što smo i u širokom gdje su mnogo jače naše ekipe pogrešno ulazile i znale biti i deklasirane, i sa amarom osimom na klupi. oda je pametan, iskusan i realan čovjek. nije ni bukadžija ni crnjak.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 mar 2015, 22:48

Husko je napisao/la:mi smo jedini klub koji poslije ola godine pauze i 4 kola lige moramo raditi na fizickoj spremi. ko je taj sto je zaduzen za to, otjerajte ga vise.
Nema to veze.
Moras da svaatis jednu stvar.

Postoje sredstva koja poboljsavaju fizicku spremu (pitaj nekoga kod kona koliko oni placaju bijele tabletice), a da bi to nabavio moras da imas love. Jednom je Amar bas u tome govorio.
Dakle, jedan Maribor na godisnjoj bazi trosi za ta sredstva koliko Zeljo za plate igrace, pa ti sada vidi.
Zatim, rezim ishrane jer takoder presudan u ovome.

Kada generlano pogledas, svaka ekipe koje zapravo imaju pare, su u neku ruku i bolje fizicki pripremljene, a sa ovim drugim to nije slucaj.
Mozda ti se cak zna uciniti da padnemo rano, a to je vjerovatno sto ne raspodjelimo snagu na periode, pa mozes vidjeti da ti se onaj kljucni igrac potrosi prije vremena kao sto si imao slucaj u prosloj utakmici.

Tako, da bi Zeljo imao tu fizicku spremu na koji mnogi skrecu paznju, Zeljo mora imati pare ili nabaviti sponzora koji ce finansirati te dozvoljene preparate za poboljsanje fizicke spreme.

Bukvalno receno, ti mozes normalno trenirati uporedo sa igracem Chelsea (za primjer) fizicki spremu, cijele pripreme, opet ce ovaj Chelsea bolje biti spremniji od tebe radi ti preparata.

Samo da dodam, ono nisu nikakve kalkulacije niti primoranje, ono je cisto najbolji moguci scenario za nas, a od toga zavisi mnogo faktora. Ekipa ima potencijala kada je prvih 11 na okupu, cim se dese oscilacije tu nastaje problem. Sta je tu je? Nama je bitno izgurati ovi manje tekme na dobro, a onda se moliti da pred vazne tekme ne budemo imali kartoniranih bitnih igraca niti povreda.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 mar 2015, 22:50

Ja ne vidim ko ima problema sa fizičkom spremamom osim Kokota koji nije odradio najvažniji dio priprema sa nama i Varee, ali mislim da je on više lijen nego što je nespreman.
DRUG NEBI TI PUNCA

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 mar 2015, 22:58

Ja bi da dodam sto se tice spreme i suplememata. Igrac koji vodi zdrav zivot,sportski pravi,koji igra jednu utakmicu nedeljno,ne treba nista da pije sa strane,prirodno moze da se spremi da jede travu 90minuta.

Zeljeznicar! 1921 !

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 19 mar 2015, 23:16

http://fkzeljeznicar.ba/reintegracija-g ... i-2/13709/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... jom/13712/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 20 mar 2015, 06:29

Jednu stvar mnogi zaboravljaju a to je da su nas upravo Slavija i Radnik kostali titule proslu sezonu.....Zato treba biti vise nego oprezan.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 20 mar 2015, 09:24

gen. sponzor je tek u narednih 10 dana(zvanicni potpis)velika je strana banka u pitanju...pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bluetrain1921
Kontakt:

Post Postao/la bluetrain1921 » 20 mar 2015, 09:25

Kaze Jusufbegovic ,BenkO ima platu kao 18 igraca Veleza,a znam da ima vecu platu i od svih igraca Borca ,strucnog staba,pomocnog osoblja na stadionu,i opet fula!!!ovi njihovi misle da on igra za 500 evra!! :guz:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 20 mar 2015, 09:43

super je napisao/la:gen. sponzor je tek u narednih 10 dana(zvanicni potpis)velika je strana banka u pitanju...pozzz
:D :clap:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 20 mar 2015, 09:49

super je napisao/la:gen. sponzor je tek u narednih 10 dana(zvanicni potpis)velika je strana banka u pitanju...pozzz
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

mercedesBenzel
Kontakt:

Post Postao/la mercedesBenzel » 20 mar 2015, 09:51

Format je napisao/la:Ja bi da dodam sto se tice spreme i suplememata. Igrac koji vodi zdrav zivot,sportski pravi,koji igra jednu utakmicu nedeljno,ne treba nista da pije sa strane,prirodno moze da se spremi da jede travu 90minuta.

Moze taj igrac da vodi zdrav sportski zivot 24/7 365 dana u godini , to je dzaba jer svi ostali to koriste i svi ostali ce jesti travu 2x bolje i brze pazi sad ne govorim za Premijer ligu BiH. Za nase uslove on moze voditi sportski zivot 2 dana sedmicno i opet ce jesti travu ali po meni je neshvatljivo da ne mozemo platiti kondicionog trenera koji ce napraviti program rada na pripremama , trka je osnova fudbala i bez toga nema dalje price.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 mar 2015, 09:54

Volim te :zviz: :njanjanja: :njanjanja: :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Levin, Lokomotifa, zlatandr i 55 gostiju.