pitarSilkoni je napisao/la:Jeli to borac do kraja polu sezone igra kuci bez navijaca???
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
3 utakmice,s tim da ce se zaliti i vjerovatno dobiti 2.Silkoni je napisao/la:Jeli to borac do kraja polu sezone igra kuci bez navijaca???
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
jubitubi je napisao/la:Kazna ocekivana,odradimo sutra Zvijezdu u Kupu,zatim Slobodu,i trebali bi Velez,ali kontam nakon zalbe da ce smanjiti sa 3 na 2,tako to obicno biva...Sto se novcane kazne tice,korektno,sta reci,nekoliko dobrih plata smo odbili igracima,ali eto.
Nego,cuo sam neku pricu da ce biti zabranjena gostovanja svim navijacima do kraja sezone,ne znam koliko je to istinito...
E sad malo veselije stvari,pocela je konacno gradnja tribine-jedne,i pomocnih terena,bageri rade.
Nije još ništa zabranjeno nego je izdata preporuka takmičarske komisije da se iz sigurnosnih razloga zabrane kretanja navijača iz jednog grada u drugi do kraja ove polusezone. Postoje informacije da su neke službe stranih zemalja dosta prisustne u posljednje vrijeme i da bi imale interes iskoristiti ovakve događaje za ispunjenje svojih ciljeva.
- Armageddon2012
- Kontakt:
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Rade Paprica 9 je napisao/la:jubitubi je napisao/la:Kazna ocekivana,odradimo sutra Zvijezdu u Kupu,zatim Slobodu,i trebali bi Velez,ali kontam nakon zalbe da ce smanjiti sa 3 na 2,tako to obicno biva...Sto se novcane kazne tice,korektno,sta reci,nekoliko dobrih plata smo odbili igracima,ali eto.
Nego,cuo sam neku pricu da ce biti zabranjena gostovanja svim navijacima do kraja sezone,ne znam koliko je to istinito...
E sad malo veselije stvari,pocela je konacno gradnja tribine-jedne,i pomocnih terena,bageri rade.
Nije još ništa zabranjeno nego je izdata preporuka takmičarske komisije da se iz sigurnosnih razloga zabrane kretanja navijača iz jednog grada u drugi do kraja ove polusezone. Postoje informacije da su neke službe stranih zemalja dosta prisustne u posljednje vrijeme i da bi imale interes iskoristiti ovakve događaje za ispunjenje svojih ciljeva.
ma ja upetljaj u ovo jos i neke teorije zavjere po kojima ste vi srbi poznati nadaleko....
daj ba sto je tako tesko priznat da su oni to trazili samo da nebi bilo frke na terenima i tribinama...
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:Kakve sluzbe?
Neznam pitaj komisiju za takmičenje NSBiH.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
jug-onostalgicar je napisao/la:Rade Paprica 9 je napisao/la:jubitubi je napisao/la:Kazna ocekivana,odradimo sutra Zvijezdu u Kupu,zatim Slobodu,i trebali bi Velez,ali kontam nakon zalbe da ce smanjiti sa 3 na 2,tako to obicno biva...Sto se novcane kazne tice,korektno,sta reci,nekoliko dobrih plata smo odbili igracima,ali eto.
ma ja upetljaj u ovo jos i neke teorije zavjere po kojima ste vi srbi poznati nadaleko....
daj ba sto je tako tesko priznat da su oni to trazili samo da nebi bilo frke na terenima i tribinama...
To što ti ne znaš ko je bio Rade Paprica, i što se slučajno nalazimo na temi Borca, ne daje ti za pravo da ovdje dijeliš etikete, bilo kome. Ovo je sportski forum. O službama je pričala Komisija za takmičenje, a informacije su dobijene od sigurnosnih državnih agencija. Znači riječ je o službenim institucijama, a ne tamo nekim Srbima, Bošnjacima ili Hrvatima.
jel danas pred praznim tribinama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jeste.astra1922 je napisao/la:jel danas pred praznim tribinama
hajde imali neko da pise kretanje rezultata bar
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
1:0 Borac vodi,Kajkut strijelac.
2-0 (Kajkut iz slobodnog udarca i Krunić) Borac bio dosta bolji od ekipe Gradačca u svim segmentima igre(prvo poluvrijeme bolje od drugog) Kajkut je imao jos dvije prečke od kojih je jedna bila iz slobodnjaka(šteta bio bi fin gol 
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma meni je i ovako fina prečkaBLm1 je napisao/la:2-0 (Kajkut iz slobodnog udarca i Krunić) Borac bio dosta bolji od ekipe Gradačca u svim segmentima igre(prvo poluvrijeme bolje od drugog) Kajkut je imao jos dvije prečke od kojih je jedna bila iz slobodnjaka(šteta bio bi fin gol
Dragon Town
aaa pa nigdje nikoga na forumu sampiona,a vazna utakmica u gradaccu mislim da ce se u nedjelju viditi gdje su i jedni i drugi 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zatišje pred buruastra1922 je napisao/la:aaa pa nigdje nikoga na forumu sampiona,a vazna utakmica u gradaccu mislim da ce se u nedjelju viditi gdje su i jedni i drugi
cujem dolazite u velikom broju u gradacac,vjerovatno ce te opet da provocirate i velicate ratne zlocince kao i uvijek do sada...nadam se da necete uglavnom ceka vas kordon kornjaca
i to ninja kornjaca
nemoj da se vrtite
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nikad to navijaci Borca nisu uradili, nemoj da siris neistinu.astra1922 je napisao/la:cujem dolazite u velikom broju u gradacac,vjerovatno ce te opet da provocirate i velicate ratne zlocince kao i uvijek do sada...nadam se da necete uglavnom ceka vas kordon kornjacai to ninja kornjaca
nemoj da se vrtite
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
ma necu da se upustam u raspravu da nisam bio pa et,uglavnom dobrodosli ko i svi navijajte i kuciIgorBL je napisao/la:Nikad to navijaci Borca nisu uradili, nemoj da siris neistinu.astra1922 je napisao/la:cujem dolazite u velikom broju u gradacac,vjerovatno ce te opet da provocirate i velicate ratne zlocince kao i uvijek do sada...nadam se da necete uglavnom ceka vas kordon kornjacai to ninja kornjaca
nemoj da se vrtite
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Borčevi navijači su do sada bili jaaako korektni u Gradačcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.