ima li taj klip? tražio sam na yt ali izgleda da ga nemabadblueboylivno je napisao/la:Jel tko gledao Dnevnik? Čovječe, kako je Kemal Ahmetović izgledao i pričao, mislio sam da ga strefi srčani.. usro sam se kad je ušutio na 10ak sekundi... strašno
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ako neko ima ili ako neko nađe klip, nek ga postvi da vidimo.brazzo je napisao/la:ima li taj klip? tražio sam na yt ali izgleda da ga nema
Gojko.the scouser je napisao/la:Joj onog lole sto je prenosio Liverpool protiv Arsenala i Citya.....Gojko nekakav.....za njega je onaj Zoran Šuko fudbalska enciklopedija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
stvarno katastrofa...da se mene pita sve iole bolje utakmice prenosio bi Nebojša a i tenis je milina slušati...po meni najbolji komentator trenutnoDevil je napisao/la:Gojko.the scouser je napisao/la:Joj onog lole sto je prenosio Liverpool protiv Arsenala i Citya.....Gojko nekakav.....za njega je onaj Zoran Šuko fudbalska enciklopedija.![]()
za njega je i fudbalski pocetnik enciklopedija.Ja kada njega cujem odmah prebacujem,zato nisam ni gledao Liverpool-Arsenal uzivo nego cekao ponedeljak i snimak na Areni.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo Šuke, pripremite se za provale ( bilježite i podjelite sa nama ) ! 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šuko ima telepatske sposobnosti:"Bila je jedna anketa, odnosno nije bila, ali da se radila, mislim da bi 90% navijača Tottenhama glasalo za prolaz svog tima".
Utapa se u sivilo Igora(Brade) Kristića.
Utapa se u sivilo Igora(Brade) Kristića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakva je to bomba Corluke ( a šutao Ekoto )
Onda Kinga i Hudelstonea mješao.
Al' sve u svemu dobro je vodio utakmicu.
Onda Kinga i Hudelstonea mješao.
Al' sve u svemu dobro je vodio utakmicu.
No jedna glupost koja ce uci za izvalu godine je da je Bale engleski reprezentativac iako je ovaj odigrao 25 tekmi za Vels.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sutira Bale reprezentativac Engleske
taj lik smara previse sa svojim filozofiranjem i hvalisanjem engleza !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
I to fenomenalni reprezentativac Engleske. Ne zna Šuko ni kako Ronaldinho izgleda. Moraš biti na teškim drogama da visokog bijelca kratke kose zamijeniš sa niskim crncem duge kose u gro planu!Devil je napisao/la:No jedna glupost koja ce uci za izvalu godine je da je Bale engleski reprezentativac iako je ovaj odigrao 25 tekmi za Vels.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jes jes, i to fenomenalni reprezentativac Engleske koji je kasnije doživio težak pad kratkog daha 
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Spaho Spaho ni na jednom ebenom prijenosu ni fudbala ni atletike ne može da se ne desi mijenjanje prezimena igrača večeras od Perea napravi Parea
Njega ne slušati je pravi raj za uši.
It was turned around so that right looked wrong
Joj ovog bega na Eurosportu, citiram: "Šalke vodi, čuj Šalke vodi, Hanover Vodi 2:0" 
Potpisi su za levate...
a inače utakmicu komentariše kao da je na sprovoduNixon je napisao/la:Joj ovog bega na Eurosportu, citiram: "Šalke vodi, čuj Šalke vodi, Hanover Vodi 2:0"
mirza_9 je napisao/la:a inače utakmicu komentariše kao da je na sprovoduNixon je napisao/la:Joj ovog bega na Eurosportu, citiram: "Šalke vodi, čuj Šalke vodi, Hanover Vodi 2:0"
Daleko najgori komentator kojeg sam slusao! (Osim onog Bilica sa FTV-a) ono se neradja. Jednom je prenosio englesku ligu United - Everton prije jedno 2-3 godine i tako je dobar bio da nikad vise nije nista prenosio! Prva recenica mu je bila dobro dosli na utakmicu engleske bundeslige!
- roy_makaay
- Kontakt:
Jao likova na eurosport 2,ne mogu da vjerujem koji su to kraljevi,pa oni se više zaj**aju nego što prenose utakmicu.Bila neka priča o Degenu što igra za Stuttgart,i kaže onaj jedan sreća pa mu roditelji nisu dali ime Erik,jer bi onda bio degen-erik.

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahahaharoy_makaay je napisao/la:Jao likova na eurosport 2,ne mogu da vjerujem koji su to kraljevi,pa oni se više zaj**aju nego što prenose utakmicu.Bila neka priča o Degenu što igra za Stuttgart,i kaže onaj jedan sreća pa mu roditelji nisu dali ime Erik,jer bi onda bio degen-erik.![]()
Ova dvojica su nešto poput onih sa OBN-a, što kečere komentarišu 
Potpisi su za levate...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne zna se koji su gori.Nixon je napisao/la:Ova dvojica su nešto poput onih sa OBN-a, što kečere komentarišu
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja volim slusat ovu dvojicu ismijem se uvijek
bolje da se sale nego da grijese i da se izvinjavaju pola utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.