Bubuljice,napisao sam da su tebi mjerilo forumski strucnjaci,ja vise vjerujem svojim ocima.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 16:30mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:18Ma i za Gulija su pisali nebuloze,dovodimo kloceve iz Gruzije,eto toliko su ograniceni.
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 10:18Bravo Nido, zasluzen poziv![]()
Komentari navijaca Sarajeva na igre Celika prije 4 dana:
Ovo sto ovaj Celik radi nije vise nesreca nego samo neznanje. Momak do sad skrivio 3 ili vise penala.**** ga vise Celik i njegove gluposti, bas nema sekunde mozga u glavi.Jbg kad se govorilo da Čelik i nije to sto očekujemo od njega nema ko me nije napao.
Nego u omladinskim bio razvijen pa oskakoCelik svaku nabio,gdje ima cist pas on je ziher nabije, bukvalnk prelos,Čelik je tehnički na nivou igrača iz kantonalnih liga, da li je moguće da ne može pasa tačnog 5 metara čovjeku ispred sebe dati, baš ništa osim fizikalija nemaNismo svjesni koliko ce nas yebat ova traka Celiku. Evidentno je da smo na stoperskim pozicijama najtanji. A od 4 stopera, Celik je najgori trenutno.svi štoperi osim Jovića su tarabe teške, nije ni Soldo ništa bolji od Čelika, nerealno koliko su spori i tromi.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Pokrepaće vucicevi sendvicari

I? Jesi l' vidio šta piše na zgradi?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2025, 11:25-Opština, centar, jaNoProfit je napisao/la: ↑01 feb 2025, 10:37Je li općina ili opština? Kad prođeš pored zgrade opŠTine, javi šta piše na njoj. Ne znam kako drugačije da ti sročim, ali haman ni ti ne znaš.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑01 feb 2025, 08:05
Opština Novo Sarajevo.
Haman ne znaš ni sva slova, Đipke.![]()
-Rodio se jednom, ženio se dvaput
-Nije bio kakav brak, al' je dernek bio mrak
Znaš li tu pjesmu?
Ha, buba koreli?
Kalav posao Sarajeva ako sve prodje kako treba.
Na stranu novac, nego rast reputacije. Jedno Sarajevo proda 18godisnjaka za takve pare a zrinjski napadaca ne moze utopit za milion.
Zeljo je imao nekada odlicne temelje ali svakakvih uprava je tu proslo i reputacija je nestala.
Vladan je bio dobra reklama.
Najjace, prodaju ga a nece osjetiti da fali u igri.
Na stranu novac, nego rast reputacije. Jedno Sarajevo proda 18godisnjaka za takve pare a zrinjski napadaca ne moze utopit za milion.
Zeljo je imao nekada odlicne temelje ali svakakvih uprava je tu proslo i reputacija je nestala.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nemoj tako, meljo je nedavno prodo davuda i vedada u emiratski al-ajvar. Golem si, meljoNeutral je napisao/la: ↑01 feb 2025, 17:03Kalav posao Sarajeva ako sve prodje kako treba.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sukilovic je ****, ali i da nije - da je Rio Ferdinand licno - u najboljem slučaju će otići za 270k u karabukspor jer ide iz nikome interesantnog melje, osim ako se davud i vedad ne pokažu u al-ajvaru pa ga al-ajvar ne pokupi za pola miliona + biserine hurme.
- MocMahale444
Vidi ti ovih pitara preko kojih Mirvic pere pare, sacekaj dok Mirvic padne aBd i vi cete se ugasiti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Oprali su vas Osim, Misimović, Diglisić, Cerić da se još niste ispravili.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 17:30Vidi ti ovih pitara preko kojih Mirvic pere pare, sacekaj dok Mirvic padne aBd i vi cete se ugasiti.
-
- Kontakt:
100% to je taj nivo
I mi smo Muharema dizali na pocetku,poslije se vidio stvarni kvalitet,jos je on igrao sa 17-18 godina a Sukilovicu je 22
Da Bog da im on uvijek igrao
Slaba rijesenja imaju na stoperima pravo,Cavnic,Mahmic,ovaj brazilac od 1.80 koji ni sam ne zna kada je zadnji put igrao.Jedino iole dobro rijesenje Karamarko mada ni on po meni nije neka sreca ako ganjas ozbiljniji rezultat ali za ostale je Ramos
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Oteglo vam se to cekanje, prvo tan da padne pa sad Mirvic…ako padne Mirvic bice neko drugi, morate se navici na to jbg…tesko je znam ali mora se…MocMahale444 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 17:30Vidi ti ovih pitara preko kojih Mirvic pere pare, sacekaj dok Mirvic padne aBd i vi cete se ugasiti.
- MocMahale444
Sacekaj polako morate pitati da me citirate, Bejlerbej nije svako da citirate. Morate imate 1000 postova na prepucavanjima da me citirate.
Ona Mirvina kafena izgleda kao da nema 18, perverznjak joj familiji uplatio farmu svinja za nju
To je ponos fks.
Ona Mirvina kafena izgleda kao da nema 18, perverznjak joj familiji uplatio farmu svinja za nju

To je ponos fks.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Znal iko šta se desava sa Al-Tufahijom? Jel preuzeo koga nakon sto je Sinanu poslao otvoreno pismo da se neće vraćati u melju?
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Čuo sam da planira otvorit baklava shop podno sjevera Grbavice. Taman pored čevabdžinice i polovnjakaPeppermintSA je napisao/la: ↑01 feb 2025, 17:38Znal iko šta se desava sa Al-Tufahijom? Jel preuzeo koga nakon sto je Sinanu poslao otvoreno pismo da se neće vraćati u melju?

U pravu si, moram nauciti da nebitne likove ne citiram
Samo se ti smiri, tesko je ali proci ce…

-
- Kontakt:
I ti bi kakvu kolumbijku priznaj? Ima 17 godina,optuzili ga da je pedofil,imas optuznicu na netu.MocMahale444 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 17:38Sacekaj polako morate pitati da me citirate, Bejlerbej nije svako da citirate. Morate imate 1000 postova na prepucavanjima da me citirate.
Ona Mirvina kafena izgleda kao da nema 18, perverznjak joj familiji uplatio farmu svinja za nju![]()
To je ponos fks.
- MocMahale444
Halali ali ponizenje je odgovarati ljudima poput tebe 
Ima hejbet pitara kojim odg i koji su dugo na forumu.
Mosa ti si ok za pljuvanje po cetnicima zato necu u raspravu s tobom.

Ima hejbet pitara kojim odg i koji su dugo na forumu.
Mosa ti si ok za pljuvanje po cetnicima zato necu u raspravu s tobom.
- svrakino1921
- Kontakt:

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo nastavilo je svoju posvećenost vrhunskom sportu i sarajevskim klubovima. U cilju jačanja Fudbalskog kluba Sarajevo i osiguranja stabilnijih uslova za završnicu sezone, Ministarstvo je osiguralo dodatnu finansijsku podršku. Ova podrška omogućit će klubu da se fokusira na takmičenja na dva fronta – u Premijer ligi BiH i Kupu BiH, gdje FK Sarajevo pretenduje na osvajanje oba trofeja.
Ministar kulture i sporta KS Kenan Magoda istakao je važnost ovih ulaganja.
"Podrška koju pružamo daje konkretne rezultate. Od samog početka naglašavali smo opredjeljenje Vlade KS da sport i sportske vrijednosti vratimo na mjesto koje zaslužuju, a Sarajevo učinimo regionalnim centrom vrhunskog sporta. Iako je izazova mnogo, nastavit ćemo pružati podršku FK Sarajevo i drugim kantonalnim sportskim kolektivima", naglasio je ministar Magoda.
Tokom posjete, tema razgovora bila je i rekonstrukcija, adaptacija i dogradnja istočne tribine Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase". Ministar Magoda je izrazio punu podršku ovom značajnom projektu, koji će unaprijediti infrastrukturu stadiona i stvoriti uslove za odigravanje utakmica najvišeg nivoa, kako domaćih, tako i evropskih.
"Ministarstvo kulture i sporta KS nastavit će podržavati projekte modernizacije infrastrukture, jer su oni ključni za razvoj sporta u Sarajevu i Bosni i Hercegovini", rekao je ministar Magoda.
Generalni direktor FK Sarajevo Tarik Trbić zahvalio je ministru Magodi na kontinuiranoj podršci klubu, uručivši mu zahvalnicu za njegov značajan doprinos razvoju kluba i sporta u Kantonu Sarajevo.
I pored prodaje Čelika i novca gosp.Mirvića daj ti nama iz budžeta kao što ste dali i Želji
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, perodeformero i 17 gostiju.